|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
14.1.2010 9:43:51   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dolenjka zakaj pa ne,kr pejt pa ji sam napiš živjo tajni vohun 007 pa piči mikiuser posted image

fora je v tem, da ni tajni vohun, ker je ***** ko točak in se še skrit ne zna, ko čekira user posted image Če me bo raz*.... jo bom z njenim polnim imenom in priimkom pozdravila, pa še z dekliškim, če bo treba user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.1.2010 9:46:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolenjka zakaj pa ne,kr pejt pa ji sam napiš živjo tajni vohun 007 pa piči mikiuser posted image

fora je v tem, da ni tajni vohun, ker je ***** ko točak in se še skrit ne zna, ko čekira user posted image Če me bo raz*.... jo bom z njenim polnim imenom in priimkom pozdravila, pa še z dekliškim, če bo treba user posted image

i know i know,ma ti si dej duška,njej bo bad tko da kr na planouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
14.1.2010 9:47:14   
dolenjka

i know i know,ma ti si dej duška,njej bo bad tko da kr na planouser posted image

Zaenkrat naj ji bo, sej zdej se bo ziher mal skenslala, ker sem jo prvič javno....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.1.2010 9:47:50   
barika
ma sej če pogledaš, kdo vse čekira tole našo temo, so itaq same vohunke špijunke user posted image , pa nej rečejo kar čejo, z enim postom se javijo, jaz pa že neeee, potem jih pa ni na spregled.
dol mi visitauser posted image user posted image , danes sem tečna, ker imam spet on obiskuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
14.1.2010 9:47:52   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

ona janja se skoz nek budalo iz sebe dela, pejt brat mamine sinčke, tam je šel zanimivouser posted image

Ja pa res, trapa tale janja...sm brala bolj na začetku k je bla debata bolj kulturna..kje so pa mamini sinčkiuser posted image

http://ringaraja.net/forum/Mamini_sin%C4%8Dki%25%25%3F%3F%3F/m_4715276/tm.htm

oooo...f**k!!! Kaj bolj norega pa še ne....user posted image user posted image user posted image

eni prdci pač po rožicah dišijo, kaj češ
jaz sem pa spet menzo dobila

uh, pri meni je še bolj na izi....user posted image user posted image user posted image ...čist rahlo...vsaj zaenkrat...pa prav paše..ko sem jih pred nosečnostjo imela, je blo joj!

No, o prdcih...midva z Enejem prdkama iste vonjave...user posted image user posted image user posted image .....meni njegovi sicer nič ne smrdijo...user posted image user posted image user posted image ...user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.1.2010 9:58:01   
anitka7

No, slavnostno sporočam, da je vohunka, ki me je čekirala na temi februarčkov, končno prišla tudi na to temo user posted image Pa še skriti se ne zna user posted image Eni imate res velikoooo časa za druge user posted image

user posted image ampak veš to je pač tko da če človek ni zadovoljen s svojim življenjem, low life scum od človeka,jaz mam tud take fajne vohune k pol vse tašči povejo kaj pišem tko da jih prov lepo svinjsko pozdravljamuser posted image
user posted image user posted image
ampak kaj čš tud taki ljudje morjo bit na svetu,na žalostuser posted image

čak če tebe čekirajo pol lahk tud mene user posted image ...mava kr neki skupnih točk,isti priimek,lovca v familiji (saj je tast lovec),pa še dost blizu živiva user posted image

kaj pa mate tolk zanimiv lajf...moj je tolk dooolgočasen da se nbenu ne lub za mano hodt user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
14.1.2010 9:59:39   
vila MaLiNa
Dolenjka sem te že mislila sama malo pohecat, pa me je antika prehitelauser posted image . Tvoj "dopustnik" ti zgleda res že ornk najeda. Daj pošlji ga k meni, da bo Saro zdele čuval, ker moram jet na slavnostno podelitev diplomeuser posted image . Al jo kar s sabo vzamemuser posted image Sicer je pa Sara tudi protestirala, ker ni videla Maksa in s poznala Klemna user posted image . Sej kdaj se moram še primajat, ker sem Antiki dolžna še za kufe... obresti pa bodo do takrat narasle kar za eno torticouser posted image

Ampak otroc se še iz plenic niso spravil ve jih pa že strašite s taščamiuser posted image user posted image

Mož... danej je imela tudi moja mala pestro noč, oziroma boljejazuser posted image . Zaspala ob 10ih, zbudila ob 11ih, 1ih,3h in 5ih.... Huj kot takrat, ko je bila novorojenčica.

Dulsineya in Tanik... hitro se pozdravitauser posted image .

A vaši otročki se tudi napenjajo takrat, ko lulajouser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 157
14.1.2010 10:04:08   
anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Od Neli diši po orhidejah...user posted image je zgleda bl fine sorte user posted image

Dolenjka joj k boš ti v penziji bo nevaren da se boš kje pozabla..,..user posted image

Opa, pol mi o pa za Maksa prišparaj, OK user posted image user posted image

Ejo, mi2 bova šle istočasno v penzijo in jaz se bom kar tebe držala, pa ziher ne bom izgubljena user posted image

fino...saj če ti Neli za Maksa rezervirem bova itak v žlaht user posted image
sam kera bo pa pol ta vražja tašča...user posted image .user posted image

ti, ker si čarovnica user posted image

dejva se zment da enkrat ena,drugič druga user posted image da jima ne bo preveč luštn user posted image

žleht babnceuser posted image user posted image user posted image

saj za praznike bova pridne user posted image   pa kakšnih 10 dni pred najinimi RD-ji user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
14.1.2010 10:22:33   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Dolenjka sem te že mislila sama malo pohecat, pa me je antika prehitelauser posted image . Tvoj "dopustnik" ti zgleda res že ornk najeda. Daj pošlji ga k meni, da bo Saro zdele čuval, ker moram jet na slavnostno podelitev diplomeuser posted image . Al jo kar s sabo vzamemuser posted image Sicer je pa Sara tudi protestirala, ker ni videla Maksa in s poznala Klemna user posted image . Sej kdaj se moram še primajat, ker sem Antiki dolžna še za kufe... obresti pa bodo do takrat narasle kar za eno torticouser posted image

Ampak otroc se še iz plenic niso spravil ve jih pa že strašite s taščamiuser posted image user posted image

Mož... danej je imela tudi moja mala pestro noč, oziroma boljejazuser posted image . Zaspala ob 10ih, zbudila ob 11ih, 1ih,3h in 5ih.... Huj kot takrat, ko je bila novorojenčica.

Dulsineya in Tanik... hitro se pozdravitauser posted image .

A vaši otročki se tudi napenjajo takrat, ko lulajouser posted image

Ne, napenja se ne, ko lula, se pa vedno strese.
MaLiNa, našega sem dala zdajle spat, je še med uspavanjem tulil, kr ni vedel, kaj bi, ...
V SN pa lahko krenemo naslednji teden, jaz od vključno torka dalje.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 159
14.1.2010 10:27:56   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega.....

Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu....user posted image

bety hvala user posted image nisem niti pričakovala, da bo tako. me je pa skrbelo, ker Aurora več al manj flašo skos zavrača, tud če je moje mleko notr (sem si mogla enkrat izčrpat, ker je predolgo spala) in ker vedno manj AM spije, da se bo ful malo zredila.

Auroro pa ful fascinira tista velika pikapoka, ki je po telegramu prišla v P, od pošte - mislim, da nisem edina, ki jo imam - in jo ima na otoku in se non stop trudi proti njej obračat in na trebuh dat. je že pogruntala, da lahko obide vse štange otoka, če da nogice naokrog.

naša nič smrdljivo ne prdi, pa precej prde spušča. celo drekec ne smrdi.

< Sporočilo je popravil veselka -- 14.1.2010 10:29:33 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 160
14.1.2010 10:35:56   
tulpek

a vaši dojenčki smrdljivo prdijo????? Ali že dajete drugo hrano? Potem je od tistega, ker samo dojenje ne prinaša tega.....

je samo dojen, nič dodajanja, še čaja  noče. samo fiziološka mu tekne user posted image .pa ne smrdi zelo zelo fejst, ampak voha se pa. in to dan in noč.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 161
14.1.2010 10:35:59   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Veselka, zelo sem vesela, ker si dosegla, kar si želela glede hranjenja otroka....to ne uspe vsakemu....user posted image

bety hvala user posted image nisem niti pričakovala, da bo tako. me je pa skrbelo, ker Aurora več al manj flašo skos zavrača, tud če je moje mleko notr (sem si mogla enkrat izčrpat, ker je predolgo spala) in ker vedno manj AM spije, da se bo ful malo zredila.

Auroro pa ful fascinira tista velika pikapoka, ki je po telegramu prišla v P, od pošte - mislim, da nisem edina, ki jo imam - in jo ima na otoku in se non stop trudi proti njej obračat in na trebuh dat. je že pogruntala, da lahko obide vse štange otoka, če da nogice naokrog.

naša nič smrdljivo ne prdi, pa precej prde spušča. celo drekec ne smrdi.

če je pa dama user posted image

Pa ne sekiraj se kolk se bo zredila, če je zdrava in nasmejana, zadovoljna, pol sploh ni panike, sej zdej se bodo vedno manj na mesec redili, nič več po kg al pa dva, zdej bo šlo počasneje user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 162
14.1.2010 10:38:07   
dolenjka
Jaz bom pa zdaj počasi začela s čajem v filter vrečki, samo spomnit se moram user posted image Sicer imava do uvajanja GH še skoraj 3 mesece, sam bi pa rada, da ne bi bilo problemov s pitjem tekočine, ker je priporočljivo da ob posameznem obroku GH spije nekje cca 50 ml tekočine user posted image Če ne bo šlo drugače bomo pa kar s kljunčkom začeli user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
14.1.2010 10:38:17   
Sarchi
čvekice dober dan...pridno vas berem, napišem pa zadnje čase bolj malo. kako hitro čas beži...naši črmli so že celi frajerji in frajerke user posted image .

jutri imamo drugo cepljenje in upam da bo Maks lepo prenesel in ne bomo imeli reakcije. me pa prav firbec matra koliko je zrastel...

a še katera komaj čaka pomlad, zvončke in toplega sončka...joj kdaj bo user posted image . a ve mate še vse svoje user posted image v košarah? tudi mi smo še v košari ampak opažam da je čedalje bolj težko notri (nima razgleda)...razmišljam da bi ga v športni del prebekslala, sam pol pa ta sneg pa mraz...se mi zdi tud če dam zimsko vrečo je ful bolj zaščiten v košari. hmmmm

ok me kliče šibam...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
14.1.2010 10:48:28   
veselka
dolenjka js se tolk trudim s tem čajem, pa gre večino skoz eno lukno not, pa isto vn takoj za tem, ne glede a je po flaši al po žlici. sicer ko je rižkota dobila v usta, je požirala čaj kr z očmi user posted image tko da, mogoče pa pol ne bo problema.

sarči ja, mi imamo našo tudi še v košari, razmišljam o športnem delu, pa ne vem, kako bi jo zadelala za ven. zimske vreče namreč nimamo.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 165
14.1.2010 10:50:28   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

čvekice dober dan...pridno vas berem, napišem pa zadnje čase bolj malo. kako hitro čas beži...naši črmli so že celi frajerji in frajerke user posted image .

jutri imamo drugo cepljenje in upam da bo Maks lepo prenesel in ne bomo imeli reakcije. me pa prav firbec matra koliko je zrastel...

a še katera komaj čaka pomlad, zvončke in toplega sončka...joj kdaj bo user posted image . a ve mate še vse svoje user posted image v košarah? tudi mi smo še v košari ampak opažam da je čedalje bolj težko notri (nima razgleda)...razmišljam da bi ga v športni del prebekslala, sam pol pa ta sneg pa mraz...se mi zdi tud če dam zimsko vrečo je ful bolj zaščiten v košari. hmmmm

ok me kliče šibam...

jaz sploh nimam košare...športni del mam čist v leže pa fejst zadekam pa je čis kul. V močnem vetru in ful mrazu pa itak ne grem ven.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 166
14.1.2010 10:51:45   
anitka7

Jaz bom pa zdaj počasi začela s čajem v filter vrečki, samo spomnit se moram user posted image Sicer imava do uvajanja GH še skoraj 3 mesece, sam bi pa rada, da ne bi bilo problemov s pitjem tekočine, ker je priporočljivo da ob posameznem obroku GH spije nekje cca 50 ml tekočine user posted image Če ne bo šlo drugače bomo pa kar s kljunčkom začeli user posted image

ker čaj pa boš to dala Maksu

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
14.1.2010 10:56:16   
Mož*
Jaz košare sploh nisem imela, samo podvozje, lupinico in športni del z zimsko vrečo. Vozim ali v lupinici ali v športnem delu z vrečo.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 168
14.1.2010 10:57:32   
tulpek
Sara, moj je še v košari in upam, da bo zdržal not do konca februarja, je le fajn zavarovan. Nima pa več veliko prostora, tak da za več kot 2 cm ne sme zrastit user posted image . Na sprehodu vedno spi, tak da ni problemov s tem, da bi želel gledat naokrog. Rad se pa razgleduje iz jajčke, če gremo v trgovino. Ampak tudi tam kmalu zaspi.
Ko bodo te pomladanske rožice, jih ne malemu preveč pod nos dajat, naš mali sosed je imel zelo močno alergijo, ko so šli enkrat nabirat zvončke z njim. In tudi js komaj čakam pomlad, sonce, prijeten vonj pomladi....

Prdci
: pri mojem se včasih samo plenica trese, nič se ne sliši, potem se pa vonjave začnejo širit.

Vohuni: zamislite se nad svojim življenjem...mogoče še lahko kaj storite, da vam ne bo treba vohunit  user posted image  
Meni se ne zdi vohunjenje, če vidim tam na strani, da je katera od vas kaj napisala v zanimivi temi. Ampak raje niti ne gledam na stran, ker potem čas kar teče....

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 169
14.1.2010 11:03:36   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

je samo dojen, nič dodajanja, še čaja  noče. samo fiziološka mu tekne user posted image .pa ne smrdi zelo zelo fejst, ampak voha se pa. in to dan in noč.

Kadar spušča naglas ne smrdijo, včasih pa spusti tahinavske in takrat moram povohat pleničko da preverim al je kakal al sam prdnil.. pa drekec tud smrdi... ne zdej ne vem kako, ampak ja, ma vonj...kaka 2x na dan.. GH ne je, se sam igrava vsak dan malo z žlico pa korenčka mu dam na usta, itak gre vse vn. A kakec od Damjana nič ne smrdi?

Noč bla ok. Ob polnoči se je zbudil lačen, nadoknadil vse za nazaj in lepo spal do 9h user posted image In spet spi...

Še vedno sva v košari, ampak sem tud jst razmišljala, da bi počasi že malo dvignila hrbtišče.. Moj voziček je itak tak, da se iz košare nardi športni del.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 170
14.1.2010 11:07:33   
Pupček
Prdenje... Zaenkrat je še brez vonja user posted image , vonjave so le takrat ko se zraven še pokaka. Prdka pa zelooo naglas, tako, da me včasih kar ustraši user posted image .

Luana je ševedno v košari in jo nameravam imeti čim dalj časa, upam da do marca. Zaenkrat je še komot notri user posted image .

Počasi jo začenjam navajat na druge okuse. Včeraj sem ji dal par žličk korenčkovega soka, ni bila neki navdušena. čez kak teden ji bom spet dala. Ponujam ji vodo in čaj po flaški, pa se z njo raje igra user posted image . Čez dober mesec začnemo z GH user posted image , komaj čakam.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 171
14.1.2010 11:07:45   
veselka
user posted image Aurori je uspelo na trebuh se prevalit in začuda sem ta prvi obrat tud posnela user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.1.2010 11:13:59   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

user posted image Aurori je uspelo na trebuh se prevalit in začuda sem ta prvi obrat tud posnela user posted image

ja bravo Aurora! user posted image ...mi tudi pridno treniramo pa zaenkrat pridemo le do pol obrata proti trebuhu

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
14.1.2010 11:18:03   
veselka
http://www.youtube.com/watch?v=PyAeyPZ8vE8

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 174
14.1.2010 11:19:03   
tulpek
user posted image Aurora. Naš je bil okrog božiča tik pred obratom, samo mali dotik moje roke in se je obrnil, potem je pa našel nogice in mu zdaj niti na konec pameti ne pade, da bi poskušal obračanje. Potem bo pa verjetno v enem dnevu čisto nepričakovano začel izvajat obrate. 

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?