|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
8.1.2010 12:26:44   
baby1978
Pozdravljene punce...

Vidim, da se kr nekaj dogaja, bravo vsem za user posted image user posted image user posted image
.Talika iskreno sožalje

Jaz pa še kr čakam, na pošto, v bistvu gre čas zelo hitro, lahko pa bi šel že hitreje.

l.p. b

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
8.1.2010 13:34:08   
talika81
baby, hvala ti.

punce, kje ste danes? a vas je zametalo?

jaz ses prav en malo bojim, kako bo kaj na poti domov ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
11.1.2010 8:41:49   
talika81
punce,

kje ste?

a vas je čist zametalo?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
11.1.2010 9:00:16   
miklarom
talika - zgleda da jih je res zametalo al pa vse v topli posli spijouser posted image user posted image

sem pa danes tak razkurjena, da se mi je vse podrlo, ta smotanauser posted image se mi je  prehitro user posted image  iz Krvavca in to že 20.dan od prejšnje, zdaj pa ne vem kak se mi bo izšlo za februar za zamrznjenčke, pa še user posted image  grema na Kanin, pa ne morem odpovedat, k mi ne bojo povrnali denarja, tok sem jezna .

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
11.1.2010 9:26:22   
talika81
miklarom, a se je tebi tud prehitro pojavla? men se je tud, in sicer 25. dan od prejšnje ... zdaj pa ne vem, kak to ...

mej upanje, mogoče se ti bo pa prav lepo izšlo. ne še prehitro obupat ...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
11.1.2010 10:08:46   
miklarom
talika - ma ja user posted image  je prehiter prišla, pa tebi tudi, ne vem če jo ni kaj novo leto uneslouser posted image , jest tud upam, da se mi bo vse izšlo.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
11.1.2010 11:15:37   
Matejčika
Jaz več nevem kaj naj...
Do 22. bi mogla dobit M, da začnem s Femodenom. Sicer  imam že eno leto redne M, brez cist na jajčnikah, zdaj pa me že od srede okoli desnega jajčnika tak boli, kot tedaj, ko sem imela ciste. Če je to res, potem M nebom dobila do 22. Pa že tak, ko sva z zdravnico pregledovale protokol, sem ji povedla, da bo šlo naknap. Pa je rekla, da če je do 22. nebom dobila, naj  pokličem. Zdaj pa mi naj ena prosim pove, kaj mi lahko v roku dveh dneh sprožijo M? Ker mene nemorejo prestavit v drugo skupino, zaradi PGD postopka. Mi imamo kao svojo skupino in moramo bit vsi v njej. Sem danes klicala in sem sestri povedla, da jaz 100% nebom dobila M do 22., pa mi je rekla, da je še čas in da naj pokličem, če je res nebom dobila. Jaz nočem nekaj komplicirat, ampak jaz dobro poznam svoje telo, vem kdaj imam O in tudi poznam bolečino če imam ciste, saj sem jih imela več let nonstop. Zdaj pa res nevem kaj naj naredim?user posted image Kaj mi bodo lahko sprožili M v dveh dneh?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.1.2010 6:55:37   
beba75

matejčika ne vem če ti bo 100%pomagalo ampak probat ni greh, pri meni je enkrat delovalo drugič pa spet ne. V glavnem dva dni zapored sem pila refošk kar dobra dva deci na dan , zvečer pa v vočo bano ležat. Upam da ti uspe.

talika in miklarom pri vama je bila prehitra pri meni pa sploh ni prišla No in po 14dnevnem čakanju sem naredila test- negativen kar sem tako mislila da bo ker po vsakem postopku do sedaj ( iui in ivf) sem imela totalno zmedo. Začela sem jemati primulot nor 10dni in sedaj jo čakam nekje v četr. ali petek. Potem pa pokličem in se zmenim za zamrznjenčka.

miklarom držim pesti za februar da se ti izide in boš tudi ti lahko šla po zamrznjenečke.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.1.2010 7:20:50   
miklarom
beba75 - tudi jaz zate držim pesti, da dobiš to user posted image  in greš po pingota, ja upam da se mi vse izide.

PRI NAS PA SNEEEEEEŽIuser posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.1.2010 7:31:07   
talika81
sej pri nas je tud ... pa tu, v Lj, tud sneži ... je kr lepo za videt .... user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.1.2010 7:33:49   
miklarom
a ni lepo ko snežiuser posted image

evo eno kavico za vas
user posted image  

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
12.1.2010 8:33:13   
beba75

miklarom ta kavica pa je taaakooo pasala!

Pri nas v MB pa še nič ne sneži, pa saj ne rabi ga imamo dovolj. Ker potem bojo ceste spet groooza. Jaz pa sem ravno podrla smrekico in pospravljam novoletne stvari- prej ni bilo časa.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
12.1.2010 8:48:04   
september1
lep pozdrav še od mene.

miklarom tudi jaz sem v mislih s tabo da se ti vse izide po planu

beba75 tudi tebi želim da user posted image pride čim prej in da greš po pingote.

talika tebi pa da ti dnevi do pošte hitro minejo.

tale kavica zgleda imenitna sam kja ko je dol neb spravla, fuj, bljek pa smetana kr user posted image postanem

matejčika poskusi z teranom al pa refoškom.

danes imam spet pregled, slabosti pa so še kr prisotne in bruhanje tudi-žolč pa vsako jutro v školjki.user posted image

tudi pr nas sneži haha

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
12.1.2010 8:48:31   
talika81
mmmm, miklarom, ko je bila ta kavica dobra ... še boljša bi bla, če bi jo skušaj v živo popile, a ne?

beba, men je pa fajn, da sneži, kljub temu, da mamo dost snega ... glede cest pa bomo že preživeli - če smo petek preživeli, ko so bile res grozne ceste, bomo še dans ...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
12.1.2010 9:40:40   
Matejčika
Beba, September, hvala za informacije! user posted image user posted image Sem že naročla liter refoška! user posted image user posted image Pa ga bomo pili! user posted image

September, upam, da slabosti čimprej minejo ter da začneš 100/h uživat v nosečnosti!

Beba, Miklarom naj bodo zamrznjenčki tisti pravi razgrajaški otroci!user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
12.1.2010 10:50:12   
miklarom
september1 - ti bogica ti, da te tak matrajo slabosti, vem kak je to mene so matrale vse do 13.tedna pol so se pa nehale, sej bo boljše, samo da si user posted image pa se vse lahko prenese, tak sem si jaz skos govorilauser posted image . Srečno danes na pregledu in javi nam kako in  kajuser posted image

talika in beba - ja res bi blo fajn ko bi se dobile na taki kavici, dejmo se zment kdaj pa gremo na čvek

matejčika -  ja ti kar spij refošk pa bo user posted image  koj kmal prišla, držim pesti da čimprej in da lahko greš v postopek. Kak pa je to postopek PGD, ŠE NISEM SLIŠALAuser posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
12.1.2010 10:56:30   
Matejčika
Predimplantacijska genetska diagnostika. Jaz imam genetsko napako.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
12.1.2010 17:38:59   
september1
no pa še jaz poročam kako je bilo na pregledu. vse v najlepšem redu. čist sem bla blažena ko sem vidla obe nogici in rokici in tako lepo je spančkal na trebuščku, pa srček mu je lepo tiktakal. mi je G vse pokazala kje je kaj. Pa najprej mi je vaginalno delala UZ potem pa še prek trebuha. in slikco mi je tud dala.
Pol smo pa še v materinski šoli gledli en film od spočetja do poroda kako otroček raste po tednih pa sem imela čist solzne učke.Od veselja seveda.

ja miklarom saj vem da bo minilo in se mi zdi ko bo minilo da mi bo nekaj manjkalo da bi me opozarjalo da sem user posted image

ja no babe žabe grema na en kofe skupi!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.1.2010 8:18:53   
daga79
jaz imam pa probleme z nizkim krvnim pritiskom 87/65 se mi ful vrti - danes zjutraj ko sem šla na wc skoraj skup padla ....komaj sem se privlekla na postlo

čestitke september upam da bodo tudi meni drug teden v ambulanti povedali isto da je vse OK...

Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.1.2010 8:23:26   
talika81
daga, probaj kake slane palčke al pa preslice grizljat ... pa kako kavi spij ... ker drugače boš red kdaj padla skup ...

september, user posted image   user posted image   user posted image  glede tvojega pregleda. kako je lepo brat besede, da je vse ok in da vse poteka tako kot mora. ..

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.1.2010 9:10:30   
september1
daga hvala, kaj pa če bi ti poklicala v ambulanto al pa svojo G?
ko padeš je lahko včasih že prepozno.Pa niti najmanj te nočem strašit, ampak sama veš kako si se trudla  in trepetala, da vama je uspelo in zdaj se morš definitivno pazit.

talika hvala

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.1.2010 12:26:42   
baby1978
Hello punce....

daga- moj nasvet, jej grozdje-grozdje viša pritisk, pravtako pravi čaji.....v vsakem primeru, pa seznani tvojo G z pristiskom, se dobijo ene kapljice veš, da ti zvišajo....

talika81- jaz sem že neučakana, v petek še imam zadnji pregled UZ 12 dan in moj bo dal kri, upam, da bova kmalu dobili pošto, bom pa vprasala sestro danielo, kak je kaj z tem

september- juppppppppppiiiiiiii, zdaj pa samo tako do konca, velja?

Nic punce, letim naza delat.....

Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.1.2010 12:40:24   
talika81
baby, verjamem, da si neučakana ... ampak vse nuca svoj čas ...

vso srečo jutri na pregledu. pa poročaj, kaj so ti rekli ... user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.1.2010 13:19:13   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: september1

no pa še jaz poročam kako je bilo na pregledu. vse v najlepšem redu. čist sem bla blažena ko sem vidla obe nogici in rokici in tako lepo je spančkal na trebuščku, pa srček mu je lepo tiktakal. mi je G vse pokazala kje je kaj. Pa najprej mi je vaginalno delala UZ potem pa še prek trebuha. in slikco mi je tud dala.
Pol smo pa še v materinski šoli gledli en film od spočetja do poroda kako otroček raste po tednih pa sem imela čist solzne učke.Od veselja seveda.

ja miklarom saj vem da bo minilo in se mi zdi ko bo minilo da mi bo nekaj manjkalo da bi me opozarjalo da sem user posted image

ja no babe žabe grema na en kofe skupi!

jeje, kako fajn , da je vse v redu!!  user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 3124
14.1.2010 10:16:15   
miklarom
user posted image  

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......