|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
18.1.2010 20:17:17   
saturn
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

punce, kako ste mi kaj drugače? kako kaj preživele vikend?

mi smo ga športno, ker smo v soboto in včeraj bli na Rogli na tekaških smučkah ... uh, je pasalo se malo razmigat, in to orng razmigat po dolgem času ... user posted image

Jaaaaaaz tudi, v soboto in nedeljo. Danes pa imam musklfiberuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
18.1.2010 21:43:57   
pikachu
Dober večer! Jaz pa sem danes dala kri za preiskave, v sredo 27.01. pa mam uz. Upam da bo vse ok. in končno se je nekaj začelo dogajat tako da mi bo čas do postopka hitreje minil.
Lep večer še naprej.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
18.1.2010 22:05:25   
mala81
marta samo eno vprašanje še imam in sicer če se spomniš kdaj si bila naročena za histeroskopijo oz. kateri dan po menstruaciji so te naročli, če se slučajno  spomniš

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
18.1.2010 22:14:12   
športnica
mala81 jaz sem imela histeroskopijo junija lani in mislim da se naročiš 3. dan menstruacije. sicer pa dobiš natančna navodila. Lahko magari pokličeš na naročanje pa vprašaš. vsaj tako je v ljubljani.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
18.1.2010 22:19:21   
športnica
joj sori mala 81. sem se čist zmedla. jst sem mela histero in laparoskopijo na isti dan, tko da niti ne vem več na kaj sem se naročila in kdaj. se mi zdi že cela večnost od takrat. user posted image ti bodo druge povedale al pa če vprašaš. postopek pa verjetno poznaš, ane?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
18.1.2010 22:29:31   
mala81
športnica če misliš histeroskopijo se mi mogoče malo svita kako in kaj.

Postopek ICSI sem pa dala že 3x skozi in žal so bli vsi neuspešni. Zato pa grema na genetiko in jaz še na histeroskopijo. Vseeno pa hvala za tvoj trud

PA PA

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
19.1.2010 8:38:55   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: saturn

mi smo ga športno, ker smo v soboto in včeraj bli na Rogli na tekaških smučkah ... uh, je pasalo se malo razmigat, in to orng razmigat po dolgem času ... user posted image

a ti tudi tečeš? al smučaš?

no, jaz sem ga imela čisto, čisto malo ... danes ga ni več ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
19.1.2010 10:08:06   
pikica36
punce , za mano je žal že 4 ssuser posted image tokrat mi je g v Mb svetovala nepolodnostno ambulanto.

a mi lahko katera pove kakšne so čakalne dobe in kaj lahko tam pričakujeva, glede na to da zanosim naravno le ss se ponavljajo?
zaljubljena user posted image kar v akcijo stiskam pesti

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
19.1.2010 10:18:17   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

punce , za mano je žal že 4 ssuser posted image tokrat mi je g v Mb svetovala nepolodnostno ambulanto.

a mi lahko katera pove kakšne so čakalne dobe in kaj lahko tam pričakujeva, glede na to da zanosim naravno le ss se ponavljajo?
zaljubljena user posted image kar v akcijo stiskam pesti

pikicauser posted image user posted image user posted image . vem, kako ti je. no, ne morem vedet, ker sem imela samo enkrat splav.

ampak drži se. izjoči se, bo boljš.

čakalne dobe so se zelo skrajšale. a ti je tvoja ginekologinja že dala napotnico za neplodnostno? če ti je, kr pokliči v mb na tel. št. naročanje z napotnico: ++386 2 321 24 48 od 14. do 15. ure in se naroči za prvi pogovor. mislim, da boš čakala nekje 2 meseca al pa 3 mesece. glede na to, da imaš verjetno že kar nekaj preiskav za sabo, zna zadeva it kr hitro naprej.
a na genetiki si že bila? sej verjetno si to že povedala, pa se ne spomnim.

samo ne vem, zakaj te je G napotila na neplodnostno, glede na to, da zanosiš lahko takoj po naravni poti. mogoče zato, d bi ugotovili, kaj je vzrok za SS.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
19.1.2010 10:34:10   
zaljubljena23
Mala, sama sem bila na histeroskopiji decembra....Prvi dan novemberske M sem klicala (to je bilo v ponedeljek 23.11) in so dejali, da so me zapisali ter bom v četrtek zvedela, če so me uvrstili na seznam v tem ciklu...V četrtek me kličejo, da moram priti v ponedeljek noter (30.11) ker imam 1.12. histeroskopijo....

Pikica, hvala ti....tebi pa pošilja mnogo objemčkov in pozitivne energije..:Drži se....Zelo mi je žal, da si morala spet skozi tole...Glede neplodnosti ti je talika že vse povedala edino ni ti povedala, da moraš biti vztrajna pri klicanju

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 19.1.2010 10:35:22 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
19.1.2010 10:44:58   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23
Glede neplodnosti ti je talika že vse povedala edino ni ti povedala, da moraš biti vztrajna pri klicanju

ja, to sem pa res pozabila ... vztrajna moraš bit, ker jih je res ponavadi težko dobit po telelefonu ...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
19.1.2010 10:48:48   
pikica36
hvala , napotnice še nimam jo bom verjetno dobila naslednji teden ko imam pregled pri g.
saj to mi ni jasno zakaj neplodnostna, če lahko zanosimuser posted image verjetno se res ukvarjajo bolj z genetiko in vzroki za ss.
na genetiki sva že bila št. kromosomov je ok, ampak pravi G v Mb , da to pove samo pravo število kromosomov ne pa če je genetsko kaj narobe

sem čistuser posted image pojma nimam več zakaj se gre. nekaj mi je omenjala tudi neke sindrome in nekompatibilnosti.... mah ne vem

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
19.1.2010 12:06:30   
talika81
mogoče se res v teh ambulantah s tem več ukvarjajo ...

glej, sej se lahko vseeno naročiš za pogovor, kljub temu, da nimaš napotnice. sej jo boš dobila naslednji teden in tudi jutri že kar ne boš imela pogovora. prej se naročiš, prej boš na vrsti ...
tako da ti že kr danes pokliči in povej,da bi se rada naročila ...

mogoče je pa kaj narobe glede tvoje maternice ... al pa da maš neka protitelesa. ravno danes sem nekaj o tem brala na pušenjaku.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5963124

pa si preberi, kaj je napisal.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
19.1.2010 12:20:28   
mala81
pikica žal mi je, da si morala spet skozi to  user posted image

zaljubljena hvala za odgovor. Tolko me je samo zanimalo glede službe, da si lahko malo planiram kako in kaj.

PA PA

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
19.1.2010 12:23:16   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: mala81

marta samo eno vprašanje še imam in sicer če se spomniš kdaj si bila naročena za histeroskopijo oz. kateri dan po menstruaciji so te naročli, če se slučajno  spomniš

Ne spomnim se žal. Mislim da kmalu po koncu krvavitve, ker je sluznica najtanjša. Ne me držat za besedo.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
19.1.2010 12:29:10   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

hvala , napotnice še nimam jo bom verjetno dobila naslednji teden ko imam pregled pri g.
saj to mi ni jasno zakaj neplodnostna, če lahko zanosimuser posted image verjetno se res ukvarjajo bolj z genetiko in vzroki za ss.
na genetiki sva že bila št. kromosomov je ok, ampak pravi G v Mb , da to pove samo pravo število kromosomov ne pa če je genetsko kaj narobe

sem čistuser posted image pojma nimam več zakaj se gre. nekaj mi je omenjala tudi neke sindrome in nekompatibilnosti.... mah ne vem

Verjetno bosta res dala kri za genetiko pa mogoče za avtoimune bolezni (tudi daš kri). A histeroskopijo so ti že naredili (da vidijo, če imaš slučajno kakšno pregrado)? Veliko je možnosti...Upam, da čimprej ugotovijo za kaj gre in to odpravijo.user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
19.1.2010 15:42:11   
daga79
nazaj iz UZ žal in hkrati sreči smo videli enega srčka user posted image user posted image vse ok velik že 4,6 mm user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
19.1.2010 19:35:36   
rojena77
Daga, čestitam!

Kdaj si imela puncijo? Jaz sem jo imela 19.12, in je plod velik 8,2 mm

A imaš kaj slabosti?

Za vse, ki čakate pa držim pesti!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
19.1.2010 20:46:59   
saturn

no, jaz sem ga imela čisto, čisto malo ... danes ga ni več ... user posted image

smučam in tečem, ampak na Roglo grem vedno teč...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
19.1.2010 21:53:11   
zaljubljena23
daaga, super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
20.1.2010 8:22:09   
daga79
hvala

punkcija je bila 18.12. ET pa 23.12. kak je lahko tvoj tak velik že??? si se zmotila ti pri datumu punkcije rojena???

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
20.1.2010 8:32:53   
talika81

smučam in tečem, ampak na Roglo grem vedno teč...

pol se mogoče pa še kdaj srečava ... user posted image

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
20.1.2010 12:05:12   
shyshy
Živjo punce!

Eno vprašanje imam. Kak gredo fantje v maribosrski ambulanti za neplodnost oddat seme za spermiogram? Najina (moja) zdravnica je Vida Gavrić Lovrec.

Hvala za odgovor.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
20.1.2010 12:26:48   
daga79
zjutraj v ambulanto do 8 ure in grejo v iste kabine kot me na UZ ..nekaj revij imajo menda user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
20.1.2010 12:28:37   
db
oj kako smo kaj vsem čestitam tisitm ki ste zagledele user posted image user posted image tiste ki pa smo al pa boste v psotopku pa držim pesti

aja a je katera 22 petek dopoldne v ambulanti jaz sem ker grem po zdravila inekcije.

lepe pozdarave poznanim posebej še bebi in miklarom

pa pa user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......