kepica
|
Uh, ste čveke Že kar na partu 2 Komaj vas dohajam Končno je mali zaspal, jaz pa seveda takoj na RR Imeli smo pestro noč. Včeraj zjutraj sem mu v 80ml mojega mleka prvič zmešala tri žličke riževe kašice in ga je popoldne tako zvijalo Sicer ne vem, če od tega. Zvečer je imel krče, po eno uro smo podirali kupčke za piko na i je pa zvečer dobil še zamašen nos, tako, da smo bili pol noči pokonci in poslušali histeričen jok po vsakem hranjenju in s težavo podirali kupčke Zjutraj se je zeleno pokakal in po trebuščku ima nekaj drobnih pikic. Z Babyvacom mi je vsaj uspelo za silo izprazniti nosek, da lahko vsaj normalno pije. Možno, da so bili krči posledica pojedenega zraka zaradi zamašenega nosu, pikice na trebuščku pa bom spremljala. Sicer imamo malo alergije na pralna sredstva, ampak je ta bodi imel že včeraj na sebi, pa pikic ni bilo....tako, da....čakam, da vidim, kaj bo nastalo iz vsega skupaj. Vročine za enkrat HB še ni bilo, je bil malo bolj topel, kot ponavadi, pa se je ustavilo na 36.9. Vidim, da vas veliko že uvaja GH. Mi smo poskusili s korenčkovim sokom pa je tisti dan potem malo težje kakal in cel dan prdel tako, da smo za enkrat ukinili uvajanje, ker se je tudi včerajšnje uvajanje riževe kašice slabo končalo. Tako, da smo za enkrat spet samo na dojenju. Oblačenje: me je kar malo zaskrbelo, ko sem brala,koliko so vaši otroci oblečeni, ker je naš še enkrat več oblečen, kot ostali. Naš je zgleda zmrzljivček po meni, zato ima pri 21-22 stopinjah na sebi: mako majčko, bodi z dolgimi rokavi, žabice do pasu, nogavičke in plišast pajacek. Če je oblečen manj ima roke in noge ledeno mrzle. Pri tej kombinaciji ima tilnik ravno prav topel in je zadovoljen. Ko greva ven, mu dodam še kapo in kombinezon, v športnem vozičku pa imam še zimsko vrečo v kateri imam še ovčko. Sliši se ogromno ampak naš mali ima ob prihodu iz enournega sprehoda ledene roke in noge Toliko pa ga nisem začela oblačit zaradi babic, ampak sproti po občutku, ker je bil vedno ves mrzel in sem toliko časa dodajala, da smo vsaj v stanovanju prišli do toploh rokic in nogic. Pa, ne boste verjele..še pri tej kombinaciji oblačil ima včasih v stanovanju mrzle roke. Švicanje pa pri nas sploh ne poznamo. Kot je splošno znano.Sto ljudi, sto čudi ali...dva otroka nista enaka. No, pa se je mali že prebudil....je bil kratek spanec Aja, še na hitro za seznam: 4 meseci 6800g in 64cm
|