|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
8.1.2010 8:50:36   
draja
Jutro!

Končno ste se mal zbudile. Sem vas hotla že poimensko začet pozivat k pisanju, v stilu:
Anja, kako kaj Ela in Bor?
Thaiss pa Matia?
Skačica kako princeski?
Dskubin pa pri vaši hiši?
Žabika še naprej pridna študentka?
Erna a uživaš v novem flatu?
Pikca in Sezam a vas je čist zamedlo v vajinem koncu al kaj?
itd.

Tinaaja jaz bi tud rajš ta manjše sanke. Pri nas se Živa itak hoče skoz sama vozit, ker ji je blaaaaazno zabavno, da ne ve kam jo bo odneslo, še najboljš pa je če jo fajn prevrne.

Kati super da ste prima! Za črke imajo pa itak še vsaj par let časa. Pri nas se je to zgodilo čist slučajno, pač ob branju knjige Abeceda. Sej mogoče jih čez 2 meseca ne bo več poznala. Ker je itak prezgodaj za to. Hotla sem samo poudarit kako vsrkavajo vase kot spužve. Tud take neumnosti kot Bratislava, Budimpešta, Wien ali Dunaj, natrijev klorid,... se naučijo na mah, sam je to brez veze ker pojma nimajo kaj to je. Ampak možgančke pa le trenirajo.

Smo pa še vedno v plenicah.... In še vedno ne spi mirno ponočiuser posted image .

In Filip gre čist po njenih stopinjah glede spanja. Smo že čist srečni če spi 2 uri v kosuuser posted image . Pa kar naprej ima krvave nitke v blatu (še več kot jih je imela Živa), tko da sem spet na strogi dieti brez mleka in jajc in moramo it k alergologu.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.1.2010 15:37:25   
dskubin
Dskubin pa pri vaši hiši?

Hvala, odlično :D

Danes me ima sine rad, ker mu dobro kuham in perem, ker se igram z njim in ker mu dam risanko za gledat. Ugante, kaj je imel za bregom user posted image

črke - ene otroke pač zanimajo ene, druge spet čisto druge stvari. Draža črke še ne zanimajo, ve pa že kar nekaj časa, na katero črko se začne beseda in pol to kam prilepit v Cicidoju (ampak on je glihkar imel 4 leta). Diti pa je to zdej začelo ful zanimat, pa ji vsake tolko pokažemo kako novo črko na tipkovnici, ni pa da jo namensko učimo. Pol jih pa nekaj že prepoznava (črk mislim), tudi ko jih vidi na cesti, majčki, časopisu ipd. Ampak gre tko, da ne poimenuje samo črke ampak D=Diti, M=mama, O=očka, B=Barbara ima 2 trebuščka user posted image , S= Sebastijan (včasih pa s=ati, ker mojga svaka njegovi punci pač tko kličeta),.. Pol pa pride do tipkovnice in vpraša: namesto katera črka je N "Kje je nona?" Se pa recimo zna podpisat, če se ji ljubi, ampak se je tega naučila čisto slučajno pri pisanju novoletnih kartic, Draža pa to še malo ne zanima, da bi se učil kakih črk al pa kaj takega. Njega so pri njeni starosti fascinirale npr. znamke avtomobilov in smo hodili od avta do avta in je gledal in otipaval znake in nam razlagal da kateri avto je. Je pa tamala tudi barve poznala pred njim (oz. istočasno), pa tudi brez plenice je bla prej :D Ampak itak imajo še čaaaaaaaaaaaaasa. Kar se pa govora tiče, imamo pa vsi v družini podmazane jezike user posted image

smučke - Draž je začel lani, pri 3 letih in 3 mesecih, pa smo ga kar hitro dali na pasove, mu je šlo zelo dobro (s tem, da je se je prvi dve leti bal in izogibal snega), Diti pa je bla le še malo premajhna lani, je pa že uživala na snegu, letos pa bomo verjetno spustili (sicer žal, ampak mami se ne more kotalit za njima). Se mi pa zdi, da njo še bolj zanimajo take stvari, pa je zelo taka gibčna in dvomim, da ne bi marala smučat, tko da res škoda letošnje sezone. Jaz mislim, da je za poskusit, prisilit otroka itak ne moreš, še posebej, če se boji, če pa ima veselje - go for it. Znajo tako presenetit ti naši škrati. Samo če se spomnim lani, kako je Draž prepeval med spustom v dolino in mahal okoli drugim smučarjem, ki so počivali ob progi. Pa najprej je kričal: "Mami, prehitro!", čez kak dan pa že "Mami, zakaj greva tako počasi?!" - mene pa mišice pekle od unga neprestanega pluženja za njim, da so me noge komaj pokonc držale. Sva pa že odsmučala z vrha Pohorja čisto v dolino.

Aja, Draž je tudi dobil neke pikice po rokicah in ličkih, tko da morava tudi midva k alergologu v začetku februarja - no, če bom še 2 v 1, drugače si bo pa očka mogu zrihtat fraj. Se nam pa ne sanja, na kaj bi lahko bil alergičen, to se mu je ponovilo sedaj 2., v prvo je imel to enkrat maja. Sva pa napotena tja, ker imam jaz alergije na vse živo (no, razen na hrano - tok tok tok).

< Sporočilo je popravil dskubin -- 8.1.2010 15:40:32 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.1.2010 17:21:49   
tinaaja
Q? pust... kaj bodo vasi marcki, kje boste kupile kosume...?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.1.2010 17:32:37   
dskubin
Mi smo ponavadi vsi isto, 2 familiji.

Tko da letos smo lahko al družina nasedlih kitov al pa to, kar bi bil Draž - želve ninje. V tem primeru bi jaz hodila ritensko, ker imam oklep spredaj user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.1.2010 18:25:46   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kdaj je?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 530
8.1.2010 18:26:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
V tem primeru bi jaz hodila ritensko, ker imam oklep spredaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.1.2010 18:33:21   
tinaaja
ja saj jaz tud o tem razmisljam.. brina bi bila cebelica maja ali  pepa ali pikapoka ali.. karkoli ji pokazem na biiiii user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.1.2010 18:47:58   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kdaj je?

11-17.2

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.1.2010 18:55:14   
erna14
heloo

evo mene pa saj nimam nc casa,sm cist okupirana z fb-jem in farmo za rr sploh ni vec casauser posted image ,ampak se bom poboljsala....danasnji dan je zame peklenski cel da me tako boli zob da je za znort.sm bla pr zobarju v zd sentvid,tud omembe vredno ni kok so vsi tam v p...dala mi je plombo vn,oz najprej mi sploh ni hotla nc delat,ker nisem vedla tocn kateri zob me sploh boli,ker me zob na dotik ni bolel aqmpak od znotraj zoba...no pol se je odlocila da mi bo kao razbremenila zob in mi je zbrusla vn plombo in dala nazaj sam gips in nc zdravila....pridm nazaj

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.1.2010 19:13:43   
K_a_t_i
http://www.costumekingdom.com/c-494-kids-costumes.aspx

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.1.2010 19:14:52   
erna14
no in pridem jaz v službo,groza,boli...grem pr nas v centru k zobarju in mi je sčistla zob in pustila odprt in je rekla da se je gnojil in da bo pustila to odprto da se spuca in mene valda zob  se vedno po tem bolel in sem klicala naso stranko ki je ravno tako zobarca in ji vse to povem in ona da zakaj mi niso dal antibiotike,no tako da na koncu mi je ona antibiotike napisala in zdaj je mal bols pa se trenutno sm na lekadolih,in ja samo upam da me ponoci ne bo zacelo bolet,ker se mi bo zmesal

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.1.2010 19:31:20   
tinaaja
erna, pikepoke za zob.

kati, raziskujem ebay :)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 537
8.1.2010 19:36:42   
tinaaja
cela familija... skor.. moj ni za user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.1.2010 21:06:09   
A-N-J-A
Evo nas nazaj s počitnic, smo bili v KG in smo se imeli fino user posted image .Ela je smučala, danes je že zavijala in sva full ponosna nanjo, ker sva mislila da sploh ne bo mogla smučat, ker je tok suha.Tiste ki ste vidle sliko na FB veste kako zgleda s pancarjiuser posted image .
Bor se je sanku, ni hotu na smuče.Smo ga pa enkrat nazaj dali gor, se je enkrat spustu, pol ga je pa kakat...po mojem od živčnosti.No in to je vse od smučanja.
Smo pa prvi dan prišli na smučišče se sankamo ,pa se kar na lepem B začne dret, čist histeričen je ratu in začel kar v hrib tečt.Midva ga gledava kwa mu je in pol nekak ugotovimo, da se boji snežaka (maškare).Naš se full boji teh stvari, tko da smo se pol kar pobral domovuser posted image .
Včeraj ko smo zvečer spet prišli na smučišče, da je E trenirala(je čist not padla), je prišel ratrag na ta malo smučišče(otroško) in B kar prod njemu steče, ga moj zagrabi, no ratrag se je ustavu, pa stric odpre vrata in reče če se gre peljat.Itak sta bila oba moška takoj za in so se odpeljali in jih skoraj 1h ni blo nazaj.B je prišel tok srečen nazaj, da ni za povedatuser posted image .

Danes je bil prvi dan da ni šel spat čez dan in ga je zvečer zmanjkalo prej ko rečeš keksuser posted image .

sanke-mi imamo ene stare moje in se komot sankamo trije in je prav lušnouser posted image

maškare-naš ma zdaj eno manijo na Spaidermana, samo jaz mu ne bi to gor tlačla, jaz bi mu kakšnega Mojstra Miho zašilauser posted image .Ela bo Winx in to Stella, ker ima isto blond laseuser posted image .
Drugač pa naš B še nič tazga ne zna da bi se kaj pohvalila, no zato je pa Ela perla, na vseh področjih.Mam občutek, da se z B mal premalo ukvarjamouser posted image .Se bom probala popravit.

draja-joj a Filip ma tud take težave?Pa je zdaj kaj boljš ko imaš dieto???

erna-nič fouš, pa da te mal potolažim mene že 1 let en zob zaj..... pa še nisem rešilauser posted image

tinca-a kar v službo boš šla.....važičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
8.1.2010 21:10:27   
thaiss

grem po vrsti, ker ste pridno čvekale danes user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Thaiss pa Matia?

evo me, jaz na bolniški, Matia pa superuser posted image

draja - faca Živa, tako brihtna puncauser posted image Upam, da se pri Filipu ne kaže alergija user posted image
Mi še nismo tako daleč, pri nas je aktualen šport ne izobraževanjeuser posted image trenutno s tatijem gleda hokej in navija ESENICE, ESENICE...
Besedni zaklad ima zelo bogat, zelo lepo uporablja tudi dvojino....Ima pa neko krizo zdej, že en mesec opažam da je zelo občutljiv, zadnjič smo gledali neko dokumentarno oddajo o afriških otrocih, in on v jok, ker so otroci lačni in kje imajo mamice..in zakaj niso oblečeni user posted image uglavnem v jok. Pa Rdečo kapico smo brali in spet user posted image ..... Zvečer ne zaspi več sam, čeprav nismo imeli res nikoli problemov s spanjem, zdej pa moram jaz z njim v posteljo in ga stisnit, ponoči se prebuja, full živo sanja... Zjutraj ima spet krizo ko gremo v vrtec in mu moram dat 100 ljubčkov, pa me sprašuje če se bom vrnila domov...user posted image , čez minutko se potolaži, ampak to ni rešitevuser posted image
Upam, da je samo obdobje , ki bo kmalu minilo.

to se jaz že par dni sprašujem.... a bo katera preko ebaya naročala, ker meni so vsi tej kostumi v BC, Mercator user posted image
sej bi tudi sama kej sešila, ampak nimam ideje

o evo, kati je dala link user posted image user posted image user posted image user posted image

erna user posted image

tinaaja ti kar raziskuj in deli z namiuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
8.1.2010 21:13:27   
thaiss
Anja- super za dopustuser posted image user posted image

mi bomo letos smučanje spustili, grejo vsi eurčki v adaptacijo hišeuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 541
8.1.2010 21:16:18   
tinaaja
EVO, mam dans casa kukr cs..moj zapija enga otroka, jaz pa kruzam po netu.. zunaj pa... raztur od snega.
Imam filing, da bom sla kar po lesene sanke user posted image  ker preden mi dostavijo plasticne bo ze sneg pobralo. zadnic greva z B s plasticnimi in sem naredila lukno v njih, ker so tok spluzili, se je lastika cist znucala.
samo se mi zdi, da so tele pritalne bob varianta plasticne sanke boljs za nase sankace kot lesene. jaz bi te plasticne predvsem, da ju lahko skupaj odvlecem kam,ne za sankat.

anja, mi gremo tud v kr goro cez kak mesec. upam, da bo se sneg.pa da ne bo -20. super, da je ela tko smucala.

sluzba ... ahhh raj ne razmisljam, so kao cele stale, kokr se veselim civilizacije, vem, da bo cela je.ba. user posted image

grem naprej bravzat

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 542
8.1.2010 21:24:59   
A-N-J-A
thaiss-i ja bi....v adaptacijo hiše dala, če bi mela možnost, tko pa me kar srat prime ko gledam za kaj novega, pa ni nič, vsaj na tem koncu ,kjer bi mi user posted image

Naš B je na splošno tak čiken, ko gre na tobogan me vpraša če ga bom čuvalauser posted image  In pol neki teče in se pribije v lojtro za na tobogan plezat, itak jok , no pol ko se pa umiri pa pravi...mami a se ne bom več udaru?... Kar neki.

A vaši izgovarjajo črko R???Jaz sem ugotovila da naš zna rečt, ampak on govori tako da ne reče ne r ne l ,ampak kar sputi črkouser posted image  npr. gremo-gemo. Pol mu pa rečem naj reče gremo, pa čist lepo reče user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
8.1.2010 21:56:31   
Žabika
Uf, kako ste se razpisale.

draja: faca Živa! Študiram pa še kar, en izpit je že za mano, en del naslednjega imam v petek, še en predmet moram odposlušat, potem je pa konec zimskega semestra, zipite bom pa že potolkla enkrat.

sanke: mi imamo navadne lesene. Sej veste, da meni plastika ne potegne.

smučanje: Hana je prejšnji teden poskusila z enimi sposojenimi smučkami in direktno na trak, uživanje, vožnja v spremstvu po hribu dol, jok, ko je bilo treba sezuti pancarje, ... Zdaj nove smučke in vezi že imamo, iščemo še pancarje - grozno je, da 6.1. nimaš kaj več kupit. Sva se pa zdaj odločila, da kupiva kar nastavljive pancarje (od 25-30) da bodo za vsaj dve leti. Cene so pa nore. Grrrrr. Sanka se tudi rada, drsa tudi. Samo gole roke v sneg pa ne sme namočit.

KG: Anja je fino gor, a ne? Nas je danes ustavil sneg, jutri pa odrinemo za vikend gor.

pust: 16.2. Mi bi po moje tudi eno čbelo Majo. Jo ima res rada. No tudi malo kraljično ima rada, ampak meni nekako ne potegne.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 544
8.1.2010 22:05:48   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
A vaši izgovarjajo črko R???

ne, pa še nekatere druge črke mu delajo težave: npr V, F,..in nobena večuser posted image

bravo Hana za smučanje in mami za učenjeuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 545
8.1.2010 22:17:09   
A-N-J-A
Žabika-mi imamo tud te nastavljive(30-35). pa sem se mal žrla , ker so kar težje kot navadne, no pa vidim da ji gre tudi v teh. A ste bele kupil? Mi smo črne, da jih ima lahko tud B, sem se mogla zlagat, da jih ni večuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 546
8.1.2010 22:19:18   
cv105
Čer,

ko Maksa zagrabijo ušesa je zihr petek zvečer/sobota/nedelja/praznik ... in danes je petek zvečer ... fasali ATB, obe ušesi razboleni do konca, da je dve uri jokal kot še nikoli user posted image  ... komaj zdaj zaspal ... user posted image

smučke - ima, enako pancarje (Alpina, št. 24) ... nekako se nismo ogreli za nastavljive, pa še od vel. 25 so, kar je Maksu ultra preveliko ... malega očitno ni strah brzine in ko smuča po klancu navzdol vpije "roke naprej, kolena pokrči"  user posted image

sanke - plastične za 2 ... so fajn ampak smučke so pa še bolj fajn

"šola" - zdaj so popularne rime in na svašta najde rimo ... najraje kaj na "debel____" in na momente prav grdo zeza s temi forami ... sicer pa zna na pamet dve knjigi pesmic "Enci benci na kamenci" ... obvezno branje zjutraj, zvečer in dvakrat vmes ...

"r" - kakor kdaj ... včasih rata, včasih ne

barve - pozna, pa fuuuuul ga zanima, koliko je ura ... moja mami mu je dala eno pokvarjeno ročno uro, ki se je ustavila na 10.10 in zadnjič dobimo obiske, pa Maks hodi ves važen naokrog z uro ... prijateljica ga zaradi lepšega vpraša, koliko je ura, on pap rav resno pravi "deset čez deset" ... sem mislila, da bo okrog padla user posted image user posted image user posted image

gledališče - letos prakticiramo abomna in naslednji teden gremo na tretjo predstavo ... Kdo je napravil Vidku srajčico ... komaj čaka

kaj še? ja, dojenčka komaj čaka in izbira imena ... za user posted image  smo soglasni, za user posted image  imamo vsak svojo idejo (Maksova ni slaba, priznam user posted image ) ... včeraj smo bili na morfologiji, vse ok, še enkrat smo preverili spol user posted image  ...

zimske počitnice - jaaaa, komaaaj čakamo ... če bomo zdravi, bomo šli v KG  

Bodite zdravi in uživajte zimo!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 547
8.1.2010 23:02:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Sva se pa zdaj odločila, da kupiva kar nastavljive pancarje (od 25-30) da bodo za vsaj dve leti.

Veliko sreče! Mi2 sva se tud tako "odločila", samo takih pancarjev ni nikjer. V Sport 2000 so meli najmanjše od 29 dajle (ali pa 28 user posted image ), ampak tak klumpast model, da tamalem noge nismo sploh not spravli pa ma komaj 26 user posted image user posted image user posted image Skratka - v BTCju ne išči user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 548
9.1.2010 9:13:10   
cv105

Sva se pa zdaj odločila, da kupiva kar nastavljive pancarje (od 25-30) da bodo za vsaj dve leti.

Veliko sreče! Mi2 sva se tud tako "odločila", samo takih pancarjev ni nikjer. V Sport 2000 so meli najmanjše od 29 dajle (ali pa 28 user posted image ), ampak tak klumpast model, da tamalem noge nismo sploh not spravli pa ma komaj 26 user posted image user posted image user posted image Skratka - v BTCju ne išči user posted image .

v Intersportu imajo Roces za mislim da 95 € (pred znižanji) št. 25-30

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 549
9.1.2010 9:35:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

v Intersportu imajo Roces za mislim da 95 € (pred znižanji) št. 25-30

user posted image no, teh nisem opazila - tudi če bi jih - to bi bilo za Žiga za 2 sezoni in bi se mi zdelo predrago user posted image . Smo raje kupli fiksno cifro iz druge roke za 15€. Ampak Hana ma pa šele 25 nogo pa še znižanja so - tko da Petra, pohit! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?