Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:37:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 glavno, da se razumemo, kaj smo želele povdat
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:39:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 je mela katera mogoče za oz. ima stolček bumbo? kak se to obnese? do kdaj ga lahko uporablja? Kaki stolček je pa to? Za hranjenje? ne. to je link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160188
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:45:38
|
|
|
|
ly117
|
Aja tale stolček. Jaz sem tudi bumbar. Je zanimivi ja. Žal nimam izkušenj z njim. Samo za vednost, na bolhi ga lahko dobiš ceneje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:49:37
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja tale stolček. Jaz sem tudi bumbar. Je zanimivi ja. Žal nimam izkušenj z njim. Samo za vednost, na bolhi ga lahko dobiš ceneje. bom pogledala, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:51:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja tale stolček. Jaz sem tudi bumbar. Je zanimivi ja. Žal nimam izkušenj z njim. Samo za vednost, na bolhi ga lahko dobiš ceneje. bom pogledala, hvala samo ga ne najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:00:50
|
|
|
|
marta82
|
Hej punce vas samo pozdravim in zaželim lep dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:08:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa kofe pijem.....bogo se počutim...full me zebe...pa grlo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:10:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hej punce vas samo pozdravim in zaželim lep dan. Hvala in enako.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:12:00
|
|
|
|
ly117
|
Nič, grem nekaj delat. Moja dva sta šla ven, jaz grem pa zdaj nekaj fretat, taščica pa korenine poganja.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:15:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, grem nekaj delat. Moja dva sta šla ven, jaz grem pa zdaj nekaj fretat, taščica pa korenine poganja. idi se družit z njo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:18:16
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa bom danes na izzy.....malo na relaks.... Pa tak mi ni ven za it....pa moram potem v štacuno,pa v muller si grem po barvo......pa po A v vrtec
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:20:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hm.... kaj je narobe s tistimi, ki s(m)o s kmetov? Če si z vasi, še ne pomeni, da maš doma kmetijo, plus tega, kak bi pa živeli brez kmetov? Rina, ne zamerit. Tukaj ni bilo mišljeno nič slabega in zaničevalnega. Ma, men marskdo reče, da ko mu povem kje sem doma da sem s kmetov. Pa sem ponosna na to.. Čeprav v L. ni nekih velikih kmetij in podobno. Ja, pa sem samo ogdovorim :) Tak, da ni bilo mišljeno nič slabšalnega. Oprosti, če sem te prizadela, ko sem rekla,da sem s kmetov Mislim se vpisat na Komunalo..bomo videli če bodo finance dopuščale.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:20:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella punce kdaj bo pust letos??? če se ne motim na Valentinovo... 14.2 takrat je pustna sobota, Pustni torek pa je 16.2 Uh, jaz imam takeee lepe spomine na pust lansko leto..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:20:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa, ker sem Jana prvič oblekla v maškaro. Je bil čebelica. Evo slike: lepa mala čebelica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:20:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič, babike spijem kavo pa počasi šibava z Janom v mesto. Imava danes kontrolo pri urologu, da vidimo kaj bo stric rekel, ali prava operacija al kaj. Samo da že enkrat damo to skozi. Lep dan, se tipkamo kasneje. da bodo dobre novice..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:20:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 je mela katera mogoče za oz. ima stolček bumbo? kak se to obnese? do kdaj ga lahko uporablja? nee. sem pa videla, da ga ena na FB ful hvali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:20:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hej punce vas samo pozdravim in zaželim lep dan. tudi tebi lep dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:20:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, grem nekaj delat. Moja dva sta šla ven, jaz grem pa zdaj nekaj fretat, taščica pa korenine poganja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:25:05
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa še dobro jutro. Midve z Lijo sva obe bubani...men iz nosa teče full, Lija hripava, mene pa še glava boli. Tak da sma bacilki Drugače pa ne vem kaj je z našo malo fračo. Od 1,30-3,30 je gor in si poje, ploska, smeji..meni prste v nos tiši. Ni da ni. Ob 3,30 pa mi je poknilo...dala eno čez rit in je spala do 8.45 Očitno je mogla po riti dobit Pa da mi nebo katera zdaj CSD na vrata poslala Nič, se grem mal igrat k mojima,. Čakamo nek obisk neke agentke . Bo mi spet pametovala kak je fajn, da jo zavarujemo življensko. Se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:56:53
|
|
|
|
arabela*
|
tasa_m ZS!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 10:58:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mislim se vpisat na Komunalo..bomo videli če bodo finance dopuščale. kaj si na zavodu prijavljena? Pol ti naj oni plačajo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 11:10:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hm.... kaj je narobe s tistimi, ki s(m)o s kmetov? Če si z vasi, še ne pomeni, da maš doma kmetijo, plus tega, kak bi pa živeli brez kmetov? Rina, ne zamerit. Tukaj ni bilo mišljeno nič slabega in zaničevalnega. Ma, men marskdo reče, da ko mu povem kje sem doma da sem s kmetov. Pa sem ponosna na to.. Čeprav v L. ni nekih velikih kmetij in podobno. Ja, pa sem samo ogdovorim :) Tak, da ni bilo mišljeno nič slabšalnega. Oprosti, če sem te prizadela, ko sem rekla,da sem s kmetov Mislim se vpisat na Komunalo..bomo videli če bodo finance dopuščale. Nisem nič zamerila. Sem tudi napisala, da nisem nobene izmed vas mislila osebno. Upam, da nisi ti kaj zamerila. Napisala sem nasplošno, kak eni ljudje zaničujejo kmete. Oprosti, upam, da tudi ti nisi kaj zamerila.. Upam, da ti bo uspelo se vpisat in da boš uspešno zaključila študij
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 11:47:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič, grem nekaj delat. Moja dva sta šla ven, jaz grem pa zdaj nekaj fretat, taščica pa korenine poganja. idi se družit z njo Ni časa. Sem malo pospravla, pa nekaj zdaj zašila oz. pošila zdaj še me pa čakanje šivanje oz. krpanje na roko.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 11:58:31
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem kuhno dobila! Je moj že šibal po njo!Jeeeeeej! Pa imam darilo za RD!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 12:10:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem kuhno dobila! Je moj že šibal po njo!Jeeeeeej! Pa imam darilo za RD! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. lepo darilo za RD.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?