|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
13.1.2010 14:13:18   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

smo v nizkem štartu in če mene kdo kej vpraša bi šla že dones rodit.

sem čisto istega mnenja user posted image user posted image user posted image

jaz pa čisto kontra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.1.2010 14:14:09   
t*e*j*k*a
OJ!

Pa ste res že vse čist v nizkem štartu. Jaz ta teden še perem;) Drug teden pa pripravim torbo za v P. Pol pa lahk še kak teden počakamo in gremo v Puser posted image .
v nedeljo dopolnim 34 teden, pol pa upam, da mala dva še tri tedne zdržita na toplem in akcija. Men se nič ne mudi, kr lepo počasiuser posted image .

Čestitke pa vsem, ki ste z menoj vred prigurale tako daleč, še malo pa bo februaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.1.2010 14:39:15   
vaney
ne ne, valentinčica, ne greš še nikamor, morava it prej še na kavouser posted image

Joj, a se res že vse pripravljate, da greste rodit? Jaz sem šele 35 tednov user posted image , se mi zdi, da imam še fulllll časauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.1.2010 14:49:38   
Kati81
Ma jaz se prdružujem vsem tistim ki bi šle že dons v P, jaz bi tud, saj 35t in 2 dni smo že zdržali, tko da ne bi blo nič hudega če gremo.

Mi je že počas dost tega vlačenja sem pa tja, pa vse me neki boli, ampak nič tko da bi kazalo na porod.  Mal sem že sita same sebe in bi rada spoznala našega poba! Pa res mi je vsak dan težje Kajo zrihtat, se z njo pregovarjat, nimam več volje.

Se opravičujem če sem mal zamorila ampak nimam se komu drugemu potožit! Mojga dragega pa še ni domov, tko da ste tukaj ve souser posted image .

HB za ringarajo!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.1.2010 15:11:46   
slomak
ah nehite no...a smo februarke al januarke cccccc user posted image , men se ne mudi, mogoče ker me je malo strah user posted image
aja dons sm dobila nakazane dinčke iz CSD-ja user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.1.2010 15:20:43   
valentinčica30
Vaney včasih mam občutek, da bo treba s kavo pohitet. Sam glede na to kak me to moje dete v trebuhu matra, bo po moje čez rok, tvoja bebika bo mal pohitela, pa bomo šle skupiuser posted image .
Sicer pa sem sedaj v 37 t, v ponedeljek bo polnih 37 torej bo user posted image  že donošen.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.1.2010 15:24:39   
Kati81
Slomak, jaz sem tud dobila danes denarčka ojričke, ma sem polovico že zapravla. Ja ni kaj ko pa so cunje za te naše otročičke tko ljubke, pa ne sam za najmlajšega tud za punčko 3 letno, tko da tiste, ki boste mele pupe se kar prpravte, ni konca, sploh pr men k nimam kontrole.

Slomak & Zimska a sta za kako kavico s tortico? Mogoče jutri ali pojjutrišnjem? No pa kaka druga tud k je iz Lj oz bljizu al pa dlje?

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.1.2010 15:31:54   
slomak
jest sm pa sama sebe presenetla in sm kupla res samo kar rabim za prvo silo user posted image ...kaj bo pa pol pa rajš ne rečem hehehe...

Kati ja jaz sem za...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.1.2010 15:39:10   
Kati81
Ma saj jaz za malega sploh nisem kaj velik kupila, komplet za iz P, še en kompletek 62, enega pajacka, 2x žabice,2x nogavičke, eno jopico 62 in eno majčko 62, aja pa bodije 3x 56, ker sem ugotovila da imam full bodijev 50 in 62 samo enega pa 56, tko da sem vzela komplet 3 v H6Mju za 5E, to je pa vse.

Problem je ko kupujem cunje za mojo princesko, ki ima tko rada kiklce in sem včer v Okaidiju kupila dve oblekici pa ene pajkice. Pa zadnjič mal v H&Mju, tko da se kar nabere.

No jaz grem pa jutri k frizerju ob 13! Da bom vsaj kokr tok spodobna. Pa da mi lase umijejo k tud to se mi skor ne da več!

Slomak, sam povej kdaj?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.1.2010 15:44:02   
slomak
ja za take princeske pa vrjamem da te kr potegne not u trgovino user posted image ...
lahko jutri, za zihr se pa še slišimo ali tipkamo ok?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.1.2010 15:47:29   
Kati81
Lahko jutri dopoldan sam do 13 moram bit fertik, k mam pol frizerja! Da ne bom šla v P kot kako strašilo, se me lohk bejbi še ustraš k me zagleda user posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 16:21:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.1.2010 16:41:21   
seya
mucica2, čaj malinovih listov sem kupila na LJ tržnici pri eni starejši gospe, ki prodaja številna suha zelišča (je pa stacionirana na strani pri tromostovju).
Imajo ga pa tudi v trgovini Basilica v City parku v LJ.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.1.2010 17:30:48   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

jaz sem bolj za drugi teden dopoldan, ker jutri pičimo v Belo krajino (na mini počitnice)!user posted image No, lahko se pa z Vaney in Valentinčičo kaj zmenimo, kaj?user posted image

Komot, jutri sicer ne morem, ker mi je moj zaplenil avto, za v petek pa komot, sploh v dopoldanskem času, ker sem čist frej. No, pol pa bom mela skor od vseh dovoljenje za rodit, mojemu sem papirje in novo poslovo leto zaštartala, ta starejša neha z ocenjevanjem, zmontirali bomo posteljico, z Vaney in Zimsko kavica, no tak to naj bi blo to.user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej bi v ponedeljek 18 lahko rodila z dovoljenjem vsehuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.1.2010 17:39:33   
Lara73
bolj ko nam gre h koncu, bolj čvekate. Sploh ne dohajam več!

Modrčka sem zaenkrat kupila 2 od Lisce 95D, taka da ju nosim zdaj. Ko pa bo naval mleka in če bosta premala, ga bom poslala po 95E (menda je to največji kar jih imajo).

Danes se cel dan cmerim, pa ne rabim veliko spodbude. Samo en mi prst pokaže in že teče. Vsa sem že zabuhla.

Grem preverit, če je res prišel denar od csd.

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.1.2010 17:44:47   
julieb
Meni pa zdaj nekaj ni jasno, verjetno sem kaj preslišala ali narobe razumela, ali pa sem kratkomalo neumnauser posted image
Danes sem dobila odločbo iz CSD samo za prvih 105 dni, za dopust in nadomestilo. Pa zdaj ne vem ali naj dam še enkrat vse papire otri ali pride za ostalih 260 dni za nego in varstvo naknadno, ker tega nisem zaledila niti mi ni bilo povedano v kolikor je treba vse posredovati še enkrat ali pride še ena odločba.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.1.2010 17:56:51   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Meni pa zdaj nekaj ni jasno, verjetno sem kaj preslišala ali narobe razumela, ali pa sem kratkomalo neumnauser posted image
Danes sem dobila odločbo iz CSD samo za prvih 105 dni, za dopust in nadomestilo. Pa zdaj ne vem ali naj dam še enkrat vse papire otri ali pride za ostalih 260 dni za nego in varstvo naknadno, ker tega nisem zaledila niti mi ni bilo povedano v kolikor je treba vse posredovati še enkrat ali pride še ena odločba.

user posted image  no enak vprašaj sem imela jaz ko sem dobila odločbo...in sem kr klicala tja in mi je najprej rekla ja a vam niso povedal tukaj...user posted image  sm rekla ne niso...no in pošljejo odločbo še eno za preostalo tako da ne skrbi, dobiš vse... no men jo še niso (mogoče, ko bo minilo tistih prvih 105 dni), denar so pa nakazali...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
13.1.2010 17:59:38   
Kati81
julieb, pride pol naknadno še ena odločba, ker je razlika med porodniškim dopustom in dopust za nego in varstvo otroka, za to ti pol naknadno pošljejo papirje. Tko da nič bat.

Je mene zadnjič klicala ravnateljica, kako to da samo 105 dni, če bo mož pol koristil dopust ostalo, je pač nova in še ne ve, pa sem ji pol lepo povedala da ne da me cel let ne bo.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
13.1.2010 18:02:27   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

user posted image  no enak vprašaj sem imela jaz ko sem dobila odločbo...in sem kr klicala tja in mi je najprej rekla ja a vam niso povedal tukaj...user posted image  sm rekla ne niso...no in pošljejo odločbo še eno za preostalo tako da ne skrbi, dobiš vse... no men jo še niso (mogoče, ko bo minilo tistih prvih 105 dni), denar so pa nakazali...

Joooj hvala za info.
Sem res mislila, sem nosečniško neumna al kaj.

Očitno tam na CSDjih mislijo, da bi naj vse vedle točno kaj in kako. No pri drugem bo lažjeuser posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
13.1.2010 18:06:20   
slomak
sej bo, user posted image user posted image

Kati....pri meni se pa pečejo tvoji muffini user posted image ...no da vidim kako mi bojo ratali in kakšni bojo po okusu..poročam.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
13.1.2010 18:29:47   
Bauky
Živjo še od mene.  ja res, tok ste se razpisale, da imam kar velik za prebrat.

Jaz sem pa danes dobila tudi odločbo od CSD in gooorrrrooo cujc od  sodelavke.  Sem preskrbljena s cotami do 1 leta brez problema, nekaj pa še za starost 2 leti.
In imam zdaj eno vprašanje oz. dilemo.  Na CSD sem takrat obkrožila da želim vzet e-zavitek in sem danes dobila tudi geslo, ampak glej ga zlomka, mi je  sodelavka tok tamalih cujc naštimala, da sploh ne vem kaj čem si še vzet iz zavitka. Posteljico, posteljnino, jogi, previjalno lupinco... vse to že imam... jutri pride še voziček... potem moram samo še preprati cujce, zlikati in pripraviti torbo za oba in to je to...
torej, je ktera že imela primer oz. ali je mogoče da se lahko premisliš, že ko dobiš odločbo , da bi raje kot zavitek vzel denar? Jutri bom tud poklicala  na CSD če je možno, ampak vseen je imela katera ta primer . Saj veste denar pa zmeraj prav pride... nisem pa si mislila da bom tok cujc dobila...sem jih skoraj celo popoldne prebirala... iz 3 škatel sem prišla na eno polno škatlo cujc št. 50, 56, 62... za takoj zdaj... dve škatli sta pa malo večjih cujc.

Nikakor ne morem se spomnit, zakaj že pomagajo malinovi listi?

Lepo se imejte...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
13.1.2010 18:31:07   
Kati81
slomak, ti kar peč, ampak če se jutri dobiva bom jaz sigurno eno tortico pojedla, tko da jih kar obdrži doma.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
13.1.2010 18:38:34   
slomak
evo že pojedla 2, ah ne skrb jutr bo pa še tortica padla user posted image  
dobri so...mmmm

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
13.1.2010 18:39:30   
Kati81
A sam dva si pojedla, jaz ko se jih lotim ne morem nehat!user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
13.1.2010 18:57:15   
Kati81
oh no, mene je pa spet glava začela bolet, pa to ni res. Ne vm zakaj, upam sam da se ne bo spet pojavla kaka preeklampsija.

Pritisk imam zaenkrat še ok 107/75, kar je še v mejah normale.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?