seya
|
Hej punce, po dolgem času se oglašam še jaz. Sem vaas redno brala, ampak za pisanje pa kar nisem bila razpoložena... Tudi pri nas smo še vedno 2v1 in upam, da še kak mesec tako ostane. Počutje kar vredu, še vedno skoraj vsak dan naredim 3-4 km sprehoda z našim in nama gre super - razen, da neke hitre hoje (ki sem jo običajno prakticirala) ne zmorem več. Pa seveda malo bolj moram paziti, ker so praktično vse ceste še zasnežene in na trenutke gladke. Spanje mi še kar nekako gre. Sicer mislim, da se zbudim ob vsakem obratu z z enega na drugi bok - ampak potem hitro zaspim nazaj. Pred par dnevi ste se pogovarjale o darovanju popkovnične krvi. Midva bova dala v javno banko - te zadeve so v oraksi še tako zelo redko uporabne (da o primerni kompatibilnosit ne govorim...), da si mislim, da če bo prav moje dete potrebovalo takovrsto zdravljenja, ga bodo njegove matične celice verjetno še čakale... 2000€, kot računajo privat banke, pa se mi zdi preveč za zadevo, ki še vedno obstaja bolj na teoretični kot praktični osnovi..... Če pa bo popk. kri mojega dojenčka rešila življenje nekomu drugemu - pa tudi prav. Saj tudi na krvodajalske akcije hodim zato, da pomagam drugim - in ne, da bi dobila jaz svojo kri nazaj... Modrčki za dojenje - včeraj kupila 2 v Millerju in se mi kar dopadeta. Včeraj sem kupila tudi čaj malinovih listov, ki ga bom začela piti v nedeljo, ko dopolnim 35 tednov. Računam vsaj na placebo učinek Oblačila - mislim, da sem kupila veliiiiko preveč oblačilc št. 56. Če bo dete kaj po svojih starših, bo že od rojstva naprej košarkaš(ica). A kaj, ko je vse takoooo lepo in simpatično. Potem pa kupiš bodi tu, žabice tam, kompletek tam.... - pa se nabere... Imam eno vprašanje - ima katera kaj izcedka (belega toka)?? Mislim - več izcedka kot običajno?? Ker mene zadnjih cca. 10 dni skrbi, da mi morda ne kaplja kar plodovnica, ker imam stalno malo mokre sp. hlačke (sploh, če sem veliko na nogah) - oz. saj itak nosim dnevne vložke. Ker drugih težav nimam, se tolažim s tem, da se je verjetno le povečala količina belega toka - bi mi pa zelo potolažile, če se še kateri to dogaja Aja, še moj naslednji pregled - 26.1. Moj G. pa nikoli ne meri teže dojenčka, tako da nimam pojma, kje smo. Po velikosti pa vedno ustreza PDP-ju. In recimo, da sem s tem čisto zadovoljna En prav LP. Sem se ful razpisala hehe
|