Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 14:13:18
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 smo v nizkem štartu in če mene kdo kej vpraša bi šla že dones rodit. sem čisto istega mnenja jaz pa čisto kontra
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 14:14:09
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
OJ! Pa ste res že vse čist v nizkem štartu. Jaz ta teden še perem;) Drug teden pa pripravim torbo za v P. Pol pa lahk še kak teden počakamo in gremo v P . v nedeljo dopolnim 34 teden, pol pa upam, da mala dva še tri tedne zdržita na toplem in akcija. Men se nič ne mudi, kr lepo počasi . Čestitke pa vsem, ki ste z menoj vred prigurale tako daleč, še malo pa bo februar
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 14:39:15
|
|
|
|
vaney
|
ne ne, valentinčica, ne greš še nikamor, morava it prej še na kavo Joj, a se res že vse pripravljate, da greste rodit? Jaz sem šele 35 tednov , se mi zdi, da imam še fulllll časa
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 14:49:38
|
|
|
|
Kati81
|
Ma jaz se prdružujem vsem tistim ki bi šle že dons v P, jaz bi tud, saj 35t in 2 dni smo že zdržali, tko da ne bi blo nič hudega če gremo. Mi je že počas dost tega vlačenja sem pa tja, pa vse me neki boli, ampak nič tko da bi kazalo na porod. Mal sem že sita same sebe in bi rada spoznala našega poba! Pa res mi je vsak dan težje Kajo zrihtat, se z njo pregovarjat, nimam več volje. Se opravičujem če sem mal zamorila ampak nimam se komu drugemu potožit! Mojga dragega pa še ni domov, tko da ste tukaj ve so . HB za ringarajo!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 15:11:46
|
|
|
|
slomak
|
ah nehite no...a smo februarke al januarke cccccc , men se ne mudi, mogoče ker me je malo strah aja dons sm dobila nakazane dinčke iz CSD-ja
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 15:20:43
|
|
|
|
valentinčica30
|
Vaney včasih mam občutek, da bo treba s kavo pohitet. Sam glede na to kak me to moje dete v trebuhu matra, bo po moje čez rok, tvoja bebika bo mal pohitela, pa bomo šle skupi . Sicer pa sem sedaj v 37 t, v ponedeljek bo polnih 37 torej bo že donošen.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 15:24:39
|
|
|
|
Kati81
|
Slomak, jaz sem tud dobila danes denarčka ojričke, ma sem polovico že zapravla. Ja ni kaj ko pa so cunje za te naše otročičke tko ljubke, pa ne sam za najmlajšega tud za punčko 3 letno, tko da tiste, ki boste mele pupe se kar prpravte, ni konca, sploh pr men k nimam kontrole. Slomak & Zimska a sta za kako kavico s tortico? Mogoče jutri ali pojjutrišnjem? No pa kaka druga tud k je iz Lj oz bljizu al pa dlje?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 15:31:54
|
|
|
|
slomak
|
jest sm pa sama sebe presenetla in sm kupla res samo kar rabim za prvo silo ...kaj bo pa pol pa rajš ne rečem hehehe... Kati ja jaz sem za...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 15:39:10
|
|
|
|
Kati81
|
Ma saj jaz za malega sploh nisem kaj velik kupila, komplet za iz P, še en kompletek 62, enega pajacka, 2x žabice,2x nogavičke, eno jopico 62 in eno majčko 62, aja pa bodije 3x 56, ker sem ugotovila da imam full bodijev 50 in 62 samo enega pa 56, tko da sem vzela komplet 3 v H6Mju za 5E, to je pa vse. Problem je ko kupujem cunje za mojo princesko, ki ima tko rada kiklce in sem včer v Okaidiju kupila dve oblekici pa ene pajkice. Pa zadnjič mal v H&Mju, tko da se kar nabere. No jaz grem pa jutri k frizerju ob 13! Da bom vsaj kokr tok spodobna. Pa da mi lase umijejo k tud to se mi skor ne da več! Slomak, sam povej kdaj?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 15:44:02
|
|
|
|
slomak
|
ja za take princeske pa vrjamem da te kr potegne not u trgovino ... lahko jutri, za zihr se pa še slišimo ali tipkamo ok?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 15:47:29
|
|
|
|
Kati81
|
Lahko jutri dopoldan sam do 13 moram bit fertik, k mam pol frizerja! Da ne bom šla v P kot kako strašilo, se me lohk bejbi še ustraš k me zagleda .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2010 16:21:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 16:41:21
|
|
|
|
seya
|
mucica2, čaj malinovih listov sem kupila na LJ tržnici pri eni starejši gospe, ki prodaja številna suha zelišča (je pa stacionirana na strani pri tromostovju). Imajo ga pa tudi v trgovini Basilica v City parku v LJ.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 17:30:48
|
|
|
|
valentinčica30
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska jaz sem bolj za drugi teden dopoldan, ker jutri pičimo v Belo krajino (na mini počitnice)! No, lahko se pa z Vaney in Valentinčičo kaj zmenimo, kaj? Komot, jutri sicer ne morem, ker mi je moj zaplenil avto, za v petek pa komot, sploh v dopoldanskem času, ker sem čist frej. No, pol pa bom mela skor od vseh dovoljenje za rodit, mojemu sem papirje in novo poslovo leto zaštartala, ta starejša neha z ocenjevanjem, zmontirali bomo posteljico, z Vaney in Zimsko kavica, no tak to naj bi blo to. Torej bi v ponedeljek 18 lahko rodila z dovoljenjem vseh
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 17:39:33
|
|
|
|
Lara73
|
bolj ko nam gre h koncu, bolj čvekate. Sploh ne dohajam več! Modrčka sem zaenkrat kupila 2 od Lisce 95D, taka da ju nosim zdaj. Ko pa bo naval mleka in če bosta premala, ga bom poslala po 95E (menda je to največji kar jih imajo). Danes se cel dan cmerim, pa ne rabim veliko spodbude. Samo en mi prst pokaže in že teče. Vsa sem že zabuhla. Grem preverit, če je res prišel denar od csd.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 17:44:47
|
|
|
|
julieb
|
Meni pa zdaj nekaj ni jasno, verjetno sem kaj preslišala ali narobe razumela, ali pa sem kratkomalo neumna Danes sem dobila odločbo iz CSD samo za prvih 105 dni, za dopust in nadomestilo. Pa zdaj ne vem ali naj dam še enkrat vse papire otri ali pride za ostalih 260 dni za nego in varstvo naknadno, ker tega nisem zaledila niti mi ni bilo povedano v kolikor je treba vse posredovati še enkrat ali pride še ena odločba.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 17:56:51
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: julieb Meni pa zdaj nekaj ni jasno, verjetno sem kaj preslišala ali narobe razumela, ali pa sem kratkomalo neumna Danes sem dobila odločbo iz CSD samo za prvih 105 dni, za dopust in nadomestilo. Pa zdaj ne vem ali naj dam še enkrat vse papire otri ali pride za ostalih 260 dni za nego in varstvo naknadno, ker tega nisem zaledila niti mi ni bilo povedano v kolikor je treba vse posredovati še enkrat ali pride še ena odločba. no enak vprašaj sem imela jaz ko sem dobila odločbo...in sem kr klicala tja in mi je najprej rekla ja a vam niso povedal tukaj... sm rekla ne niso...no in pošljejo odločbo še eno za preostalo tako da ne skrbi, dobiš vse... no men jo še niso (mogoče, ko bo minilo tistih prvih 105 dni), denar so pa nakazali...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 17:59:38
|
|
|
|
Kati81
|
julieb, pride pol naknadno še ena odločba, ker je razlika med porodniškim dopustom in dopust za nego in varstvo otroka, za to ti pol naknadno pošljejo papirje. Tko da nič bat. Je mene zadnjič klicala ravnateljica, kako to da samo 105 dni, če bo mož pol koristil dopust ostalo, je pač nova in še ne ve, pa sem ji pol lepo povedala da ne da me cel let ne bo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 18:02:27
|
|
|
|
julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak IZVIRNO SPOROČILO: julieb Meni pa zdaj nekaj ni jasno, verjetno sem kaj preslišala ali narobe razumela, ali pa sem kratkomalo neumna Danes sem dobila odločbo iz CSD samo za prvih 105 dni, za dopust in nadomestilo. Pa zdaj ne vem ali naj dam še enkrat vse papire otri ali pride za ostalih 260 dni za nego in varstvo naknadno, ker tega nisem zaledila niti mi ni bilo povedano v kolikor je treba vse posredovati še enkrat ali pride še ena odločba. no enak vprašaj sem imela jaz ko sem dobila odločbo...in sem kr klicala tja in mi je najprej rekla ja a vam niso povedal tukaj... sm rekla ne niso...no in pošljejo odločbo še eno za preostalo tako da ne skrbi, dobiš vse... no men jo še niso (mogoče, ko bo minilo tistih prvih 105 dni), denar so pa nakazali... Joooj hvala za info. Sem res mislila, sem nosečniško neumna al kaj. Očitno tam na CSDjih mislijo, da bi naj vse vedle točno kaj in kako. No pri drugem bo lažje
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 18:06:20
|
|
|
|
slomak
|
sej bo, Kati....pri meni se pa pečejo tvoji muffini ...no da vidim kako mi bojo ratali in kakšni bojo po okusu..poročam.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 18:29:47
|
|
|
|
Bauky
|
Živjo še od mene. ja res, tok ste se razpisale, da imam kar velik za prebrat. Jaz sem pa danes dobila tudi odločbo od CSD in gooorrrrooo cujc od sodelavke. Sem preskrbljena s cotami do 1 leta brez problema, nekaj pa še za starost 2 leti. In imam zdaj eno vprašanje oz. dilemo. Na CSD sem takrat obkrožila da želim vzet e-zavitek in sem danes dobila tudi geslo, ampak glej ga zlomka, mi je sodelavka tok tamalih cujc naštimala, da sploh ne vem kaj čem si še vzet iz zavitka. Posteljico, posteljnino, jogi, previjalno lupinco... vse to že imam... jutri pride še voziček... potem moram samo še preprati cujce, zlikati in pripraviti torbo za oba in to je to... torej, je ktera že imela primer oz. ali je mogoče da se lahko premisliš, že ko dobiš odločbo , da bi raje kot zavitek vzel denar? Jutri bom tud poklicala na CSD če je možno, ampak vseen je imela katera ta primer . Saj veste denar pa zmeraj prav pride... nisem pa si mislila da bom tok cujc dobila...sem jih skoraj celo popoldne prebirala... iz 3 škatel sem prišla na eno polno škatlo cujc št. 50, 56, 62... za takoj zdaj... dve škatli sta pa malo večjih cujc. Nikakor ne morem se spomnit, zakaj že pomagajo malinovi listi? Lepo se imejte...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 18:31:07
|
|
|
|
Kati81
|
slomak, ti kar peč, ampak če se jutri dobiva bom jaz sigurno eno tortico pojedla, tko da jih kar obdrži doma.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 18:38:34
|
|
|
|
slomak
|
evo že pojedla 2, ah ne skrb jutr bo pa še tortica padla dobri so...mmmm
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 18:39:30
|
|
|
|
Kati81
|
A sam dva si pojedla, jaz ko se jih lotim ne morem nehat!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 13.1.2010 18:57:15
|
|
|
|
Kati81
|
oh no, mene je pa spet glava začela bolet, pa to ni res. Ne vm zakaj, upam sam da se ne bo spet pojavla kaka preeklampsija. Pritisk imam zaenkrat še ok 107/75, kar je še v mejah normale.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
carski rezv3sn4Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?spinalni blok (
36%)
splosna anestezija (
64%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!