|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
13.1.2010 9:20:11   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Najprej hvala vsem za čestitke.Praznovali nismo kaj veliko, danes bomo imeli tortico.

Christiana, super za Glorio, da se končno kaj naredi, pa škoda zaavto.A ga niste ravno menjali?

Ko se ravno pogovarjate kam bi se selili, jaz bi šla takoj na Novo Zelandijo.Sem bila pred ene petimi leti tam pri bratrancu in me je čist navdušila. Samo malo daleč je stran, pa moj mož tud ni preveč navdušen nad mislijo o tem, da bi zapustili Slo.
Prej sem kar dost potovala, tako z nahrbtnikom na rami, pa kar malo pogrešam vse skupaj.

No naš otrok je vztrajen. Zadnjič se je celo uro drl, pa še bi se, ko ga poskušam odvadit od nočnega hranjenja.Potem pa tud flaše ni maral, on je hotel joško in pika. user posted image Bomo spet poskusili drug teden.Drugače pa ena mamica iz Izine skupine v vrtcu, še zdaj doji sina, pa bo star 2 leti in pol.Men se lih zmeša.

Meni je pa to rahlo nezdravo....Premaknjenouser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.1.2010 9:26:46   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Najprej hvala vsem za čestitke.Praznovali nismo kaj veliko, danes bomo imeli tortico.

Christiana, super za Glorio, da se končno kaj naredi, pa škoda zaavto.A ga niste ravno menjali?

Ko se ravno pogovarjate kam bi se selili, jaz bi šla takoj na Novo Zelandijo.Sem bila pred ene petimi leti tam pri bratrancu in me je čist navdušila. Samo malo daleč je stran, pa moj mož tud ni preveč navdušen nad mislijo o tem, da bi zapustili Slo.
Prej sem kar dost potovala, tako z nahrbtnikom na rami, pa kar malo pogrešam vse skupaj.

No naš otrok je vztrajen. Zadnjič se je celo uro drl, pa še bi se, ko ga poskušam odvadit od nočnega hranjenja.Potem pa tud flaše ni maral, on je hotel joško in pika. user posted image Bomo spet poskusili drug teden.Drugače pa ena mamica iz Izine skupine v vrtcu, še zdaj doji sina, pa bo star 2 leti in pol.Men se lih zmeša.

eh, če je obema všeč... me zanima, kdaj se bo M. odklopil, če se bo (da ne bom tud jaz še pri 3h dojila...). sem probala z odvajanjem nočnega dojenja... če mu dam joško, preden se zbudi, zaspi v 5 minutah. če je v 10 mn. ne dobi, se zbudi in je tako razdražen, da me grize. ne pomaga nošenje, ujčkanje, nič. bom z odvajanjem še malo počakala...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.1.2010 9:27:18   
AKP
Maja ne Maček.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
13.1.2010 9:28:40   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ledenka če maja ne dobi boš pa ti vzela še zame ko boš šla ane?user posted image
Škoda mi je dat v BC ne vem kolk sej nism bla tuki je pa 5€.

če bom dobila, ti vzamem, seveda user posted image mislim, da je redna cena 10 ali še manj, tudi to ni neka panika... je pa očitno problem dobit. so mi včeraj prodajalke rekle, da v zadnji pošiljki niso dobili, upam, da bo v petek.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
13.1.2010 9:34:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ledenka če maja ne dobi boš pa ti vzela še zame ko boš šla ane?user posted image
Škoda mi je dat v BC ne vem kolk sej nism bla tuki je pa 5€.

če bom dobila, ti vzamem, seveda user posted image mislim, da je redna cena 10 ali še manj, tudi to ni neka panika... je pa očitno problem dobit. so mi včeraj prodajalke rekle, da v zadnji pošiljki niso dobili, upam, da bo v petek.

no ti sporočim če MAJA ne bo dobila...

Men je rekla na rudniku da dobijo robo danes in da naj okrog 11h pokličem če so dobili.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
13.1.2010 9:35:58   
petrazg

petrazg kaj si kupila včeraj?Se nič ne pohvališ....

Eh , Tanči nič takšnega... ene črne hlače in srajčko... Škornje, ki jih nujno rabim pa ne... Če verjameš , sva bila 2 uri v Aveniji mode, ker je moj obleke kupoval... potem sva morala pa domov... Bo že... mi je glih danes rekel naj grem dopoldnan v šoping, ampak z Lukcem.... niti ne poskusim. Bo glih takrat tečen postal, ko bom šla v garderobo... Tako kot včeraj, ko sem ga morala nosit po Supernovi user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
13.1.2010 9:36:47   
petrazg

Drugače pa ena mamica iz Izine skupine v vrtcu, še zdaj doji sina, pa bo star 2 leti in pol.Men se lih zmeša.

Meni se tudi to ne zdi normalno...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
13.1.2010 9:45:15   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

petrazg kaj si kupila včeraj?Se nič ne pohvališ....

Eh , Tanči nič takšnega... ene črne hlače in srajčko... Škornje, ki jih nujno rabim pa ne... Če verjameš , sva bila 2 uri v Aveniji mode, ker je moj obleke kupoval... potem sva morala pa domov... Bo že... mi je glih danes rekel naj grem dopoldnan v šoping, ampak z Lukcem.... niti ne poskusim. Bo glih takrat tečen postal, ko bom šla v garderobo... Tako kot včeraj, ko sem ga morala nosit po Supernovi user posted image

Ja, sej ponavadi je tako, da tisto kar iščeš ne dobiš....

Men se tud ne da s H. v šoping-pa še zdej so tok oblečeni, pol je treba pa slečt jih v trgovini, pa pol spet obleč preden greš ven, pa sitna je, k ji je v zimski vreči vroče-brezveze. Je bolš it sama.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
13.1.2010 9:48:10   
AKP
Danes se mi pa sploh ne da premaknit. Sem tako lena, da se mi nič ne da. Grem nekaj pojest, da bom dobila energijo za pospravljanje.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.1.2010 9:53:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Babnce mislim, da me ogromno čvekamo. Sem malce gledala na forumu starši čvekamo in ostali nimajo tako visokih cifer. 

kmal si to pogruntalauser posted image

Tanja, pokaži kuhinjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
13.1.2010 9:53:57   
FLASK_A
aja, dobro jutrouser posted image

A pride katera na kofi?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
13.1.2010 10:02:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A pride katera na kofi?

A šele vstala si?Blagor....Kje pa maš mulčka?

Bom pokazala kuhinjo, samo da jo moj poslika. Jaz še zmer ne vem, kater kabel moram vzet, da prenesem slike iz aparata na rač.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
13.1.2010 10:07:34   
zoja10
dobro jutro,...
Taja je danes že ob 8 hotla vstat, sm jo komi prepričala še za pol urce počitkauser posted image
že cel teden spi pri meni..a jo bom to mogla odajat?,.. men se tok ne da ustajat pa h njeni postlci tm se sklanjat...user posted image

potres da je bil v postojni zdej trobi po radijuuser posted image

Jutri velja postojna?

da se pohvalim,.. Taja že sama vstane na noge brez opore stoji ene par sekund pol se pa na rit usede..zgleda da so blizu prvi koraki..user posted image

k.tja ... primorska ja user posted image bom pršla na kavouser posted image kateri del pa je mislu tvoj? bolj obala?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
13.1.2010 10:12:39   
FLASK_A

A pride katera na kofi?

A šele vstala si?Blagor....Kje pa maš mulčka?

Bom pokazala kuhinjo, samo da jo moj poslika. Jaz še zmer ne vem, kater kabel moram vzet, da prenesem slike iz aparata na rač.user posted image

eh. Je bla dolga noč.
Tamaladva sta pa v varstvu. Maja je od začetka meseca zdej že redno pri varuški.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
13.1.2010 10:13:30   
FLASK_A

Drugače pa ena mamica iz Izine skupine v vrtcu, še zdaj doji sina, pa bo star 2 leti in pol.Men se lih zmeša.

Meni se tudi to ne zdi normalno...user posted image

jaz si tudi ne predstavljam da bi Jaka še kar hotu joškouser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
13.1.2010 10:14:59   
Dudica1
Mene jutri ne bo v Po. ker greva s kolegico v Lj.user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
13.1.2010 10:34:56   
Dudica1
ma dejte dons pa res niste za čvekat...in ti flaska si rekla da maš dons RR dan user posted image user posted image user posted image ...očitno bom res mogla it pospravljat! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
13.1.2010 10:40:13   
petrazg
Punce eno vprašanje.... kam naj dam razvit cca. 500 slik??? Kje se mi najbolj splača in sta cena in kakovost ok???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
13.1.2010 10:45:48   
petra a
petra-jaz dajem v sanolabor, mislim da je najbolj ugoden, pa še našo majčico 07 Kristino lahko vidiš usputuser posted image

tanja-hočemo fotke, hočemo fotkeuser posted image

ja flaška, tale faks je pa tebe res precej zmatru to rundouser posted image

glava me boli da mi jo bo raznesl

katja-kupila nova očala, danes jih grem lahko iskatuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
13.1.2010 10:50:22   
petrazg
Petra ... koliko pa pride ena slika... Nisem našla na njihovi spletne strani. Kje pa dela Kristina? Nje in njenega Anžeta nisem videla že celo večnost...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
13.1.2010 10:52:46   
KatMat

A pride katera na kofi?

hello flaska

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
13.1.2010 10:53:01   
Anonimen
petrazg, mogoče če po internetu pošlješ, bo najceneje,... kakšen Big Bang (user posted image )? ali pa DM in Mueller.

sem prej malo poležavala, ko je U. spal, O. pa se je sam zaigral,... se mi je kar vrtelo in slabilo,... še dobro, da sta mulčka danes pridna.

zoja, bolj obalno področje, ja,... mojemu je Lucija nekaj všečna postala, pa še neko vas mi je omenjal (imena se ne spomnim), ki je bolj zapuščena, a ima vseeno prekrasen pogled na morje...

tujina pa,... ko sem bila še v OŠ sem govorila, da bom šla na Madagaskar kot misionarka,... pa itak sem hotela postati nuna. v Afriko bi šla,... na toplo. (pa med viruseuser posted image )

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
13.1.2010 10:53:20   
KatMat

Punce eno vprašanje.... kam naj dam razvit cca. 500 slik??? Kje se mi najbolj splača in sta cena in kakovost ok???
dm

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
13.1.2010 10:54:16   
maja1488
Petra...jsz dam kr v Dm razvit. Po 0,11 centov je 10x13.
Sem ravno danes oddala naročilo.

Zdej pa grem...še mojga za 4 urni delovnik prjavt. Dela jih pa 10.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
13.1.2010 10:54:57   
Anonimen
kupila nova očala

koliko dala?user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?