Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 11:53:50
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A pridna tvoja kolegica!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:03:18
|
|
|
|
petrazg
|
Dudi.. jaz tudi tam naročam koledarje So mi luštni... Cene slik so pa tako različne, da je kar hecno... Ampak se mi ne da obadat s tem... So pa od 8 centov (če so akcije dalje)....Ampak itak nič ne prihraniš...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:14:07
|
|
|
|
Dudica1
|
Res so lepi koledarji in težka odločitev za katerega se odločit ...zaenkrat mam unega bolj na koncu zelenega zmajčka ...pa še slikat ju moram danes...to bo še komedija da bosta pr mir Zdej pa šibava na kavo...popoldne se grem pa h kolegici pobarvat...jupi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:14:47
|
|
|
|
AKP
|
Naša pa danes plazi s turbo pospeškom. Sem jo že parkrat odnesla iz hodnika nazaj v dnevno. Hranjenje pa je danes groza, noče skoraj nič jest. Bom ji še probala flašo dat. Zdaj je đe iz hodnika splezala v svojo sobo. Je tako, hitra da jo že skoraj iščem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:17:02
|
|
|
|
zoja10
|
prokleti fax,... ... sej bo sej bo,.... manka mi babji čvek,... kje je še 22.... ... nova očala,... iii.... jaz bi tudiiiiiiii...... na kolk časa pa pripadajo na recept? vsake kolk let? Lahko bi se naročila na kontrolo že dooolgo nisem bila..... čutim tesnobo,.. nevem prou zakaj,... grem naprej bučke mešat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:21:41
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz sem tud neki tesnobna zadnje dni.Razpis se približuje,pa spet ne bom dobila spec. , pa izpiti me morijo-ne rata mi študirat, pa vrnitev v službo....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jz sem pa mal pospravla, pa kolegica je bila na kavi, pa kosilo sem naredila pa pojedla, zdej pa N. spi možek pa TV gleda, jaz pa na netu visim C: super da se vam začel mal premikat na bolje z glorijo kar se tiče pa avta, jah pleh je pleh mamo mi vsak let iste probleme tak da saj bo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat super za očala tanja saj bo boš videla, vse se poštima sam potrplenje potrebuješ jz tud pri maxiju naročam imajo v LJ. tud trgovino sam razvijajo pa samo v žireh...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:41:50
|
|
|
|
AKP
|
Ja pa še kuham, vmes pospravljam, tamala je pa v stajici. Bomo danes imeli tinstano sladko zelje in krompir, moška člane družine pa dobita zraven hrenovko. Ko bo treba v službo si bom pač mogla organizirat delo. Večji del vse bom naredila po tem, ko gre ona spat, da boma vsaj teh par uric skupaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 12:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
joj jz pa še ne premišljujem o službi..... eh komu lažem....., skojz mislim nanjo, k po en stran bi ful že šla po drugi pa nikol več bom pa tako in tako med tednom sama z otroki, k bova z možekom se mogla šihtat tak da k bom jz dopoldne bo on popoldne in potem obratno, tako da bojo samo vikendi tisti k se bomo videl, pa še to ne cel vikend k mam sobote delovne, tako da bo samo nedelja, cela da bomo skup užival jz si bom tud zorganizirala pol k bom šla v službo, sam to je šele konc aprila tak da imam še nekaj časa da uživam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 13:06:47
|
|
|
|
Leela
|
christiana super za datum za operacijo. Tanja ne se preveč "težit" z vsem skupaj, faks, specializacija to je vse na dolgi rok... Ne smeš biti neučakana, četudi ne uspe v prvo, če ne se ti bo zmešal. To je tako kot iskanje stanovanja, hiše, čakanje na otroka... Saj vem lahko je govort...Ne biti prestroga s seboj. PO jutri velja. Dudi kaj ne moreš iti v Lj kak drug dan? V Merkatorju v po imajo lopatke, sem danes vidla. Cveka a prideš? Zdaj grem pa res pospravljat. maja pri nas so jutra katastrofalna. Si opisala naš vsakdanjik .
< Sporočilo je popravil Leela -- 13.1.2010 13:07:52 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 13:42:18
|
|
|
|
eelyy
|
Joj kok me to živcira,ko je T. zaspan pa noče zaspat na noben način se dere na vas glas se sliši do vhoda v blok..... iiiin končno spi ga je oči uspaval tako da ga je na vzglavnik postavil in ga stisnil k sebi. christiana; supercaaaaa za glorijo res sem fulll vesela,da gre na bolje! Sej to je grozno da ti avto crkne pa še brez denarja...upam da se vam najde rešitev. Noseča sem pa 12 ted. čisttt nepričakovano ampak bo že(( najbolj me skrbi tako majhna razlika kako bom vse sfolgala...itd) dudi: jst sem univerzalno vrečo kupila v beby centru sem dala 10 eur,drug dan pa pride reklama da je v dm še enkrat ceneje. cveka: ja sej služba je nekaj najhujšega ki te lahko skrbi sploh v tak delovni čas da si skos od doma......jst še lahko počakam še 2 let skupaj,potem pa upam da se najde rešitev ........meni je všeč ta delavnik v lidlu,hoferju?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 13:46:54
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy hvala...jo je MAJA dobila zadnjo v njihovem dm-u ...HVALA MAJA ledenka tudi tebi hvala da si me poklicala leela,zoja,maja a mate čas tud jutr popoldne po 14h enkrat ali pa v petek dopoldne pa pridem tud jaz ker jutri res ne morem
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 13.1.2010 13:47:36 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:12:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 eelyy hvala...jo je MAJA dobila zadnjo v njihovem dm-u ...HVALA MAJA ledenka tudi tebi hvala da si me poklicala leela,zoja,maja a mate čas tud jutr popoldne po 14h enkrat ali pa v petek dopoldne pa pridem tud jaz ker jutri res ne morem IiiiIIi dudi Jst še nism zihr za jutri v PO. Če bi, bi prišla z mojo mami, ki gre v lekarno in bo tam od 9-13. Doma imam pa tako štalo, ki jo je treba do sobote poštimat, ker bo žurka. Ne vem kdaj mi bo ratalo. Če se danes zvečer ne spravim kej delat, pol me jutri ne bo. Popoldan bomo mi vsi 4 v PO, ker gremo kupit za M smučarsko opremo, jst rabim hlače, ker tastare mi gredo sam do kolen, moj rabi smuči... ne bo časa še za kofetka. Leela, sm slišala, da ima DURS nove prostore v Krasu za crknt Se grem napravt, ker grem z M na ure pravljic in hlače morm nest skrajšat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:15:01
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sm tečna danes....sm mojga prej nazjala...sicer je bil tečen tut on... čudn dan
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:17:25
|
|
|
|
maja1488
|
če katera potrebuje stolček...Kiddy v akciji TALE
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:20:08
|
|
|
|
Dudica1
|
maja kaj pa petek?? al če tisto pošlješ,sej ni težko al kaj al bi bla poštnina??
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 13.1.2010 14:21:25 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:22:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce, jaz vas vabim na kavico, ve se pa tako slabo počutite...... Dejmo se no kej zmenit da se ta teden kej vidimo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:24:16
|
|
|
|
maja1488
|
Se bom pa sama pogovarjala, če nobene ni. A je katera kje vidla od Curverja predalnik? Ima 3 predale, eni so s princeskami, eni z avtomobili... Enkrat so bili v Šparu, zdej jih ni več. Merkur jih ima na spletu za 48€, kr se mi zdi tu mač. Se spomnem, da so jih imeli v našem Šparu za neki čez 20€. Katera kje vidla?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:25:27
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi komot ti vržem na pošto. Imaš 15minut časa, da se odločiš, ker pol šibam. Sam tvoj naslov mi še 1x javi. Pa če lahko na FB, ker mi ZSji neki serjejo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:40:54
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz pa šibam v vrtec,ker Maj spančka...pol pa na barvanje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:42:38
|
|
|
|
zoja10
|
leela najboljš da po prestavimo ko bomo vse upale, al kako,.. naša mati neki jamra zarad avta... tko da dejmo mal prestavt,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 14:49:41
|
|
|
|
HM84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 hm lina se je odjavila ker jo je nekdo na forumu bral od žlahte in potem trosil laži okrog...žal...jaz tud hočem da pride nazaj! ojej... ooo christiana, to pa je smola... hehe, vse bi kam šle...ma jst sem šla iz Lj v Idrijo...pomoje tud kar tukaj ostanemo.....aja ne...začasno se nasl. mesec selimo v Sp.Idrijo... uuuuuu bogu za hrbtom... dojenje- mi2 sva že bolj pri koncu...je očitno moje mleko že kar vodeno, tako da je res samo za prvo silo. Zvečer in 1x ponoči dobi AM, čez dan pa še kdaj jošk petrazg- preveri pri digifotu: http://www.digifot.com/ - zelo pohvalijo;) in mixi, kot je že dudu rekla... pošlješ preko spleta in dobiš na dom! bravo Nejc in kolegica od Flaske Fax - tud jst nč ne uspem... Grem pa jaz jutri v Lj, imam G, upam, da bom hitr na vrsti, ponavad čakam več k eno uro, pol pa še noter čist počas delajo Pol moram it pa še kombinezonček za Alexa kupit...mu je ta sposojeni že čisto premajhen, raste k konoplja Mogoče katera ve za kakšne dobre in ne preveč drage?... kombinezone, ne konoplje Grem jest....rižoto, pa ene tune sm gor stresla, sem čist tunanjam Moj bo pa pol, ko pride
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 15:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
čutim tesnobo,.. nevem prou zakaj recept za očala ti pa pripada vsaki dve leti, se mi zdi,... IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem tud neki tesnobna zadnje dni. Tanja_ pomembno je, da ne obupaš,... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sm tečna danes.... privošči si! mi smo spali,... O. še vedno spi,... kot da bi tovornjak zapeljal čezme! (kot da vem, kako je to )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 15:24:13
|
|
|
|
ledenka
|
dežne prevleke - imajo jih v DM za sodiščem, pod garažo na Trdinovi. Imeli so še ene 3, če se ne motim, tako da če katera rabi, kar navalite. a ste opazle - PLENICE SO CENEJE vsaj Alana, ki jih zmeraj kupujem, so ceneje za dober €. a smo vse bolj out danes? bo že... čakam, da mi pralni stroj pripeljejo. upam, da bo tokrat delal nekaj časa. bomo videli! ampak Gorenje pa ne vem, če bomo še kupli.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?