|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
13.1.2010 8:03:13   
christiana21
Ojla!

Ne vem, če jaz prav berem, da je Lina šla in, da je eely noseča?
Koliko časa pa je eely noseča? Jojjj, se vidi, da vas bolj redko beremuser posted image . Je še kdo drug noseč, pa mi je ušlouser posted image ?

No, da vam poročam o naši ekspediciji v Ljubljano.
Iz Slivnice smo prišli samo do Celja, tam je avto začel ropotat, olje je čudežno izginilo, nekaj je kadil,...v glavnem, vstavimo se na bencinski, dolijemo 2l olja, peljemo naprej, lučka za olje še vedno gori. Spet postanek na bencinski, kupimo še 2l olja, stočimo v avto, lučka še vedno gori. Potem sem klicala atija v službo, če gremo na kavo, da se zmenimo kako naprej. No v glavnem ati nam je posodil svoj avto. Pa smo pakirali vse iz naše Nubire v njegovo Xantiouser posted image . Dogovorili smo se, da bomo nekje do 15.30 nazaj, da menjamo avte in se potem peljemo pač skupaj do Slivnice, ati zadaj s svojim avtom, midva z Bogdanom spredaj v svojem, pač ati bi bil za rezervo, če bi bilo treba "šlepat".
Na koncu pa se je vse drugače razpletlo. Na Pediatrični smo bili do nekaj čez 16. uro, tako, da je ati šel z najinim avtom domov, na poti je kadil, dimil, škripal, ropotal,...user posted image , ati je že mislil, da bo čisto dal dušo od sebe, pa mu je uspelo še do doma prit. Do atija v Sl. Konjice sva prišla okoli 18., menjali smo avte, pa je šel Bogdan domov z najinim avtom, ati, Gloria in jaz pa z atijevim, če bi bilo treba Bogdana šlepat. Klicala sva mehanika, avta se ne splača popravljat, ker je popravilo vredno dvakrat več, kot avto. Juppyyyuser posted image user posted image , mi brez denarja, pa še nov avto bo treba kupit. Hudiči še kar niso šli iz našega življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image , pravzaprav sem že nehala upat, da bojo kdaj.

Kaj smo zrihtali:
27.1. gre Gloria na Pediatrično, 28.1. odstranijo stomo, sledi nekje 10 dni hospitalizacije, če bo vse ok, če ne bo, potem malo dlje.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.1.2010 8:03:42   
Dudica1
pr nas je Maj nekje...sej ne vem kje...mislim da v kuhinji s hojco user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.1.2010 8:06:14   
Dudica1
c važno da ste zrihtali...avto bo že ane... user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.1.2010 8:23:06   
Tanja_
Dobro jutro!

Dudi ravnokar jo pijem...Dobra jeuser posted image

Pišuka sem včer do 23.30 rihtala, pa še ni vse narejeno. Pa še moj me je takoj zjutraj sekiral, zakaj sem ene škatle zunej pustila, ker ne pašejo, k je kuhinja moderna-sva se že spičla...Mu nisem utegnila povedat, da še tuhtam, kam naj jih dam....Moški pač.
Utrujena sem-upam, da bo H. dons pridna, ker nimam prav veliko energije danes.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.1.2010 8:25:04   
ledenka
jutro user posted image

christiana, se odvija user posted image za avto pa - pleh, nimaš kaj. upam, da čim prej najdete neko rešitev

tujina - jaz sem mal ciganska user posted image ma razmišljam, če bi spet kam šli, tokrat vsi skupaj... bomo videli. meni ni težava spakirat in it, bolj je moj problematičen. sam glede destinacij je problem... mene vleče na vzhod, njega na zahod user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.1.2010 8:25:38   
maja1488
Jutro!

spali bolj za en klinc...Z se je zbudila red šesto, potem še M. Iz postlje smo se zvlekle ob sedmih in velika gospodična se je obirala do 20 do 7. Potem se je sponila, da je ful lačna in da bo kr umrla od lakote, če ne o pojedla skledice čokolina. Potem se je hotla še sam oblečt, ura 5 do 8, moj je imel pa sestanek ob 8 in je bil čist nervozen. Meni je dvignlo pokrov in sem neki začela zjat...se sploh ne spomnem kaj m rekla...v glavnem M plane v jok...da nej ji obljubim, da ne bom nikoli več ji grde besede rekla in da to ni prav in da bo zdaj cel dan slabe volje in žalostna...

No tko...zdej bom pa do treh s solznimi očmi okol hodila. Bogi otrok...sej vem, da je že pozabila najbrž, pa vseeno.

Tanja, bravo za kuhinjo.

Christiana...J**** avto, sam da ste OK zrihtali in da ste srečno dmov prišli.

A je kaka luna?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.1.2010 8:26:00   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

c važno da ste zrihtali...avto bo že ane... user posted image user posted image user posted image ...

Avto ne bo...vsaj ne tauser posted image . Časa imamo ta teden, da menjamo, v ponedeljek imamo okulista, v torek nevrofizioterapijo, potem pa itak že pride počasi spet Ljubljana.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.1.2010 8:29:14   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image

christiana, se odvija user posted image za avto pa - pleh, nimaš kaj. upam, da čim prej najdete neko rešitev

tujina - jaz sem mal ciganska user posted image ma razmišljam, če bi spet kam šli, tokrat vsi skupaj... bomo videli. meni ni težava spakirat in it, bolj je moj problematičen. sam glede destinacij je problem... mene vleče na vzhod, njega na zahod user posted image

ledenka go for it....Pri meni je proble samo to, da dokler ne naredim spec., v tujini lahko bolj malo počnem. Se pravi, da bi mogla vsaj naredit jo tukaj in potem it. Mene pa Švedska mika...Ali pa Abstralija-itak.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.1.2010 8:29:41   
KatMat
bravo C!!!!!!!!!!!!!se vsaj nekam premika tole z glorijo!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.1.2010 8:30:34   
Dudica1
maja a pol greš v dm danes?

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.1.2010 8:33:08   
AKP
Nike je zraven mene v vozičku. Sva še obe v pižami user posted image . Se pa že počasi pritožuje. Spanje je bilo nekaj vmesnega. Kje so tisti davni časi, ko je spala celo noč user posted image . Nasploh poje čez dan zelo male količine hrane. Ima majhen želodček in ne spravi večje količine v sebe. Zvečer ji naredim kašico za lahko noč, pa sem srečna če poje 120ml. Sem ji probala dati še stekleničko pa je noče, ker je sita. in potem zdrži nekje 3 ure in je lačna, poje 120ml in zopet spi 3 ure. Ko primerjam težo od vseh treh je ona najlažja. Sem vsaj pri sinu uživala v hranjenju, ker je pojedel vse in to v velikih količinah. Hčera je pa bila skoraj ista kot Nike. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.1.2010 8:34:57   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image

ledenka go for it....Pri meni je proble samo to, da dokler ne naredim spec., v tujini lahko bolj malo počnem. Se pravi, da bi mogla vsaj naredit jo tukaj in potem it. Mene pa Švedska mika...Ali pa Abstralija-itak.

Avstralija, jaaaaaa user posted image sam kaj, ko je tam bolj malo placa, pa sam v Canberri... če že, bi šla v Sidney, je fenomenalno mesto.

mogoče pa na koncu še res kaka ZDA pade... čeprav me ne mika, mi ni všeč. pa lajf tam je bistveno manj kvaliteten kot v Evropi...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.1.2010 8:36:59   
AKP
Moj sodelaves je odšel par let nazaj v avstralijo. Ima tri otroke in so se kar naenkrat odločli, da gredo tja. Se mu dopade. Ima blog in nas redno obvešča kako se imajo. Grem punco obleči. Spušča take zvoke, kot da bo operna pevka.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.1.2010 8:38:47   
Tanja_
akp pri mojih pijateljih je podobna zgodba-imata 3 otroke, odšla sta predlani poleti...In so ful zadovoljni.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.1.2010 8:40:00   
Dudica1
ledenka če maja ne dobi boš pa ti vzela še zame ko boš šla ane?user posted image
Škoda mi je dat v BC ne vem kolk sej nism bla tuki je pa 5€.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
13.1.2010 8:47:54   
AKP
Tanja sem že mislila, da so isti prijatelji pa sem se spomnila, da so oni šli pozimi dol user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
13.1.2010 8:49:21   
maja1488
Dudi, grem ja...okol 12.

Jst tt ene oznam, ki so spakirali s tremi otroki in šli. A nebi blo fanj, da so to eni in isti user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
13.1.2010 8:50:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, grem ja...okol 12.

Jst tt ene oznam, ki so spakirali s tremi otroki in šli. A nebi blo fanj, da so to eni in isti user posted image

ok

user posted image user posted image ja čez neki časa bi ugotovile da so eni in isti

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
13.1.2010 8:57:48   
AKP
Slovenija je mala. Možno, da celo mislimo iste. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.1.2010 9:12:16   
KatMat
kaj je danes mala nemogoca!!!!!!!!!!!spat bi sla rada pa kr noce zaspat

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
13.1.2010 9:12:49   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Slovenija je mala. Možno, da celo mislimo iste. 

Gaber?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
13.1.2010 9:16:10   
petrazg
Dobro jutro...

No, mi smo končno zaspali.... Je bil že čisto koma, pa ni in ni hotel zaspat. Gor in dol po posteljci, pa neko jamranje... zdaj mislim, da spi user posted image ... je tišina. Če grem tja in slučajno še ne spi, bomo šli jovo na novo....

Je pa danes lep dan.... mami in oči sta prišla domov in komaj čakam maratonskega telefoniranja z mami user posted image Ju pogrešam takole, ko ju ni...

Kaj bomo danes počele?

Christiana... sej bo... tudi za vas enkrat posije sonček...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
13.1.2010 9:18:32   
ajetam*
Najprej hvala vsem za čestitke.Praznovali nismo kaj veliko, danes bomo imeli tortico.

Christiana, super za Glorio, da se končno kaj naredi, pa škoda zaavto.A ga niste ravno menjali?

Ko se ravno pogovarjate kam bi se selili, jaz bi šla takoj na Novo Zelandijo.Sem bila pred ene petimi leti tam pri bratrancu in me je čist navdušila. Samo malo daleč je stran, pa moj mož tud ni preveč navdušen nad mislijo o tem, da bi zapustili Slo.
Prej sem kar dost potovala, tako z nahrbtnikom na rami, pa kar malo pogrešam vse skupaj.

No naš otrok je vztrajen. Zadnjič se je celo uro drl, pa še bi se, ko ga poskušam odvadit od nočnega hranjenja.Potem pa tud flaše ni maral, on je hotel joško in pika. user posted image Bomo spet poskusili drug teden.Drugače pa ena mamica iz Izine skupine v vrtcu, še zdaj doji sina, pa bo star 2 leti in pol.Men se lih zmeša.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
13.1.2010 9:18:56   
Tanja_
petrazg kaj si kupila včeraj?Se nič ne pohvališ....

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
13.1.2010 9:19:51   
KatMat
ajetam....povej...kako se pocutis eno leto starejso??

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?