christiana21
|
Ojla! Ne vem, če jaz prav berem, da je Lina šla in, da je eely noseča? Koliko časa pa je eely noseča? Jojjj, se vidi, da vas bolj redko berem . Je še kdo drug noseč, pa mi je ušlo ? No, da vam poročam o naši ekspediciji v Ljubljano. Iz Slivnice smo prišli samo do Celja, tam je avto začel ropotat, olje je čudežno izginilo, nekaj je kadil,...v glavnem, vstavimo se na bencinski, dolijemo 2l olja, peljemo naprej, lučka za olje še vedno gori. Spet postanek na bencinski, kupimo še 2l olja, stočimo v avto, lučka še vedno gori. Potem sem klicala atija v službo, če gremo na kavo, da se zmenimo kako naprej. No v glavnem ati nam je posodil svoj avto. Pa smo pakirali vse iz naše Nubire v njegovo Xantio . Dogovorili smo se, da bomo nekje do 15.30 nazaj, da menjamo avte in se potem peljemo pač skupaj do Slivnice, ati zadaj s svojim avtom, midva z Bogdanom spredaj v svojem, pač ati bi bil za rezervo, če bi bilo treba "šlepat". Na koncu pa se je vse drugače razpletlo. Na Pediatrični smo bili do nekaj čez 16. uro, tako, da je ati šel z najinim avtom domov, na poti je kadil, dimil, škripal, ropotal,... , ati je že mislil, da bo čisto dal dušo od sebe, pa mu je uspelo še do doma prit. Do atija v Sl. Konjice sva prišla okoli 18., menjali smo avte, pa je šel Bogdan domov z najinim avtom, ati, Gloria in jaz pa z atijevim, če bi bilo treba Bogdana šlepat. Klicala sva mehanika, avta se ne splača popravljat, ker je popravilo vredno dvakrat več, kot avto. Juppyyy , mi brez denarja, pa še nov avto bo treba kupit. Hudiči še kar niso šli iz našega življenja , pravzaprav sem že nehala upat, da bojo kdaj. Kaj smo zrihtali: 27.1. gre Gloria na Pediatrično, 28.1. odstranijo stomo, sledi nekje 10 dni hospitalizacije, če bo vse ok, če ne bo, potem malo dlje.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|