|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
10.1.2010 21:14:39   
Stipe air force
..... me ze panika lovi.... jutri je nov delovni dan.... fuuuuuuuuuuuuuuj................. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
10.1.2010 21:35:03   
MetiLu
Čer!

no, pa da si vzamem 5 minituk in kaj natipkam user posted image

Smo ravno iz fešte, kjer je tašča praznovala 50-letnico in smo se mel res luštno user posted image  Janez je koma, mu je cel dan dogajalo, pa bolj malo je spal danes izjemoma...
Midva sva pa že ofriškana in redy za počitek, ki ga je zadnje čase bolj malo ... namreč naš janez ga spet biksa ponoči user posted image  ni kaj, mu rastejo petke in pol ima še miljon težav sam s sabo ponoč, pa sej veste, cartal bi se skoz. Bo že enkrat user posted image

Smo bili pa tudi mi ta teden malo virozni, smo driskali vsak po dva dni, najprej Janez, pol jaz in zdej če možek user posted image  si kar podajamo bacile ... K sreči je Janez dovolj pil in celo nekaj pojedel, da ni bilo hujšega, res pa jeda ni imel nobene vročine in tud bruhal ni, tako da je bilo zgolj nekaj prebavne narave... Zaenkrat smo kar zdravi, moram potrkat, da ne bomo na spomlad spet kaj fasali user posted image  

Sicer pa je naš Janez ful priden fantič, v družbi prej zadržan kot razgrajač, je po meni, se me drži kot klop (jaz sem bila mamina maza user posted image ), še vedno je nor na Nodija, govorno bolj počasi napredujemo, nekaj stvari ga pa že bolje razumem. Kahlica nam še ne uspeva, zobke redno in lepo umivamo, celo obujemo se sami. Zdej ful rad riše in ustvarja s kulijem, še najrajši pa riše po steni tuškabine, ko se tušira in se naredi para... pa z avtki se lovimo po stanovanju... ma res je priden no, nimamo nekih večjih težav s trmo, bolj z užaljenostjo, pa preoblečt zjutraj je najhuše opravilo, bi bil najrajši kar cel dan v pižami user posted image  je samostojno sam že kar nekaj časa, tud zbirčen ni preveč. Zadnje tedene imamo manjše težave s kakanjem, upam, da se bo tud to kmalu uredilo. Ma pa zdej naš frajer že 12kg, št. 86 smo pa tudi že čist prerasli  user posted image  user posted image

Evo, poročilo o našem mulčku user posted image

Sicer pa je pri nas vse po starem, možek že navija za novega člana, jaz pa še kar odlagam user posted image  zdej razmišljam, da bi malo popustila, pa da dam že to jesen mireno ven, sam bi rada prej uredila našo "prostorsko stisko"... bomo videli....

Služba je ok, sam skoz delam user posted image  zdej sva s sodelavko spet v gužvi, ker sva ostale same... upam, da bomo kmal kakšno deklco za pomoč vzeli, če ne tud na dopust ne bom mogla it user posted image  user posted image  Pa po novem delam tudi vsako 3. soboto v mesecu, ma zaenkrat ni panike.

Tako, zdej sem se malo razpisala user posted image  grem še kakšno slikco poiskat, da jo tukaj prilepim, pol pa lase posušit in spat user posted image

Pa pa

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
10.1.2010 21:43:58   
MetiLu
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
11.1.2010 8:07:23   
Neni13
Metilu full ste šikani!!user posted image user posted image
Blaža malo z zamudo, vse najboljše!!user posted image user posted image

Da se vam jaz oglasim po dolgem času. Smo dobro, malo prehlajeni.
Anja pridno raste, se že smeji in spušča prve glasove. :)
Najbolj se pa pogovarja z bratecem. user posted image user posted image  očitno jo samo on razume..
Zaenkrat je mala starostna razlika super!! Mark sodeluje pri previjanju, kopanju, vse.. Mala pa tudi samo gleda za njim.
Edino zjutraj se februarček zgodaj vstaja, pa bi mi še tako pasalo malo poajat. Vsaj do 6 ali celo 7-ih.

Komaj čakam, da ta mraz gre proč in poledenele ceste. Tavečji je še kar doma, ker v takih vremenskih razmerah ne morem oba spokat v avto, da ga odpeljem varuški.user posted image  pa seveda prej še 10 minut čistiti in odtajati avto.
Pa tako on kot jaz že komaj čakava, da gre nazaj v varstvo.

lepo bodite in izkoristite še sneg za snežne radosti..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
11.1.2010 8:53:04   
dolenjka
O Neni user posted image user posted image user posted image Lepo te je brati user posted image Ko bo prilika pripopaj kakšno slikico od vaše princeske user posted image
Tudi jaz iz dneva v dan ugotavljam, da sva se prav odločila in da je razlika tako majhna, čeprav je ratalo malo prej kot je bilo v načrtu user posted image Sem kar vesela da je tako in verjetno bom vsak dan bolj, ker ju bo lažje animirati skupaj, kot pa vsakega posebej zaradi starostne razlike user posted image Bomo videli user posted image

Se še kasneje oglasim, zdaj se greva z Maksom spedenat, oči pa T sta že skoraj ready za v varstvo, mi3je pa potem po malo hrane, da ne bo kdo shujšal slučajno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
11.1.2010 9:08:56   
Blacky*
jutro

juhuhu ella in misar : čakam tičino... šofer jo zdajle pripelje... ravno prav ker se potem pripravljam na sestanek in rabim mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer jo doma razdelim, ve pa javita kako je s prevzemom user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
11.1.2010 9:23:16   
Blacky*
evo, je že pri meni... user posted image user posted image

ella, če se prav spomnim si rekla 2 kg user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
11.1.2010 9:27:48   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

ja, jaz imam 2 kg dovolj user posted image kdaj se vidimo?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
11.1.2010 9:33:52   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

načeloma smo ta teden popoldan frej (razen danes seveda) ... a vi2 hodita na telovadbo? mi2 po karambolu in tem snežnem metežu ter raznih virozah nisva še uspela prilesti do KR...

kdaj pa vama ustreza? a boste kaj v LJ?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
11.1.2010 10:03:04   
ella79

načeloma smo ta teden popoldan frej (razen danes seveda) ... a vi2 hodita na telovadbo? mi2 po karambolu in tem snežnem metežu ter raznih virozah nisva še uspela prilesti do KR...

torek in sredo sva bolj na tesno s časom user posted image kaj pa če se četrtek ali petek popoldan dobimo na zbiljah user posted image je obema na pol poti, pa čist luštn je tam notr, zadaj imajo en kotiček za malčke

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
11.1.2010 10:04:58   
Blacky*

torek in sredo sva bolj na tesno s časom user posted image kaj pa če se četrtek ali petek popoldan dobimo na zbiljah user posted image je obema na pol poti, pa čist luštn je tam notr, zadaj imajo en kotiček za malčke

cool, se še dogovoriva

zbilje so super ideja user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
11.1.2010 10:44:34   
lillchy123
metilu, luštne slikce! user posted image Janez je pa tud ta prav frajerčekuser posted image  maš srečo, da nimate napadov trme, vam jo mi z veseljem malo odstopimo user posted image
a niste že meli ogledano eno parcelo?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
11.1.2010 11:25:14   
pina-1
Dan.

PRi nas pa ne dežujeuser posted image user posted image user posted image . Uff kako malor abi človek da je srečen.

Drugače pa niša novo. Vse je po starem. Spimo bolj malo, jemo ogromno, trmarimo še več,..skratka nam na polno dogaja.
Mia je tudi kar pridna. No ona je tudi dobra prijateljica s trmo, ampak nekako nam uspe vse skupi krotit...

Vidimd a smos pet prilezle na plano. No nee bolj, druge malo manj. Zvečer je pri nas taka kriza, da mora mama z obema v psoteljo in pol kar zaspi in ni volje več za PC... Jaz raje čez dan čvekamuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa ni nikjer nobene....user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
11.1.2010 11:43:35   
lillchy123
pina evo mene user posted image

da se še malo pohvalim, nasš fant je mel doma dudo non stop. in smo jo zdej čez dan čisto ukinili. in mali točno ve, kje so spravljene, pa jih sploh ne gre iskat user posted image user posted image user posted image  no, za spanje jo mamo še vedno. pa nej mu bo user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
11.1.2010 12:50:06   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

pina evo mene user posted image

da se še malo pohvalim, nasš fant je mel doma dudo non stop. in smo jo zdej čez dan čisto ukinili. in mali točno ve, kje so spravljene, pa jih sploh ne gre iskat user posted image user posted image user posted image  no, za spanje jo mamo še vedno. pa nej mu bo user posted image  

lilč super.
mi smo jo pa morali kar črtat.
je sicer ne pogreša se pa po noči zbujauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4865
11.1.2010 13:40:42   
misar

jutro

juhuhu ella in misar : čakam tičino... šofer jo zdajle pripelje... ravno prav ker se potem pripravljam na sestanek in rabim mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na mene računaj tud 2 kg (saj vsega skupaj je pa 6 kg ne?). mi lahko na ZS sporočiš tel. št. da te kontaktiram za prevzem pošiljke??

lp

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
11.1.2010 16:22:32   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jutro

na mene računaj tud 2 kg (saj vsega skupaj je pa 6 kg ne?). mi lahko na ZS sporočiš tel. št. da te kontaktiram za prevzem pošiljke??

lp

misar poslala sem ti zs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
11.1.2010 16:49:47   
buči
Mala pikica, hvala tudi tebi! user posted image user posted image

Sicer pa dan. Sem komaj domov prilezla, pa sem ugotovila, da sem pozabila it v cvetličarno, ker ima danes naša babi (sicer je sosedova, samo je malo tudi naša) 90 let. Paula, vse najboljše!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
11.1.2010 17:49:45   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Bamby, a je Anaja kaj bolje? Tilen še vedno nič ne je, razen juhe. Pa še vedno driska. user posted image

Ja, HB je Anaja bolje in je šla danes v vrtec. Meni se zdi, da nima še apetita, v vrtcu so pa rekli, da je vse pojedla user posted image . Jim ne verjamem najbolj!!!
Sta pa zamenjala s Timom, ker je sinoči Tim 3x bruhal, pa še ponoči 1x, pa zjutraj je imel vročino. No, isto je vročina in bruhanje pokosila mojega user posted image , ker je tudi on obležal in danes ostal doma. Nisem pa ravno sigurna, da bo jutri že lahko šel na šiht, ker poležuje cel dan. Danes si je pa vzel dopust, ker je rekel, da se mu ne da it v ZD in čakat tam cel dan.
Bomo videli, kaj bo prinesla nocojšnja noč.

meti, ful dobra družinica ste! Janez je pa car!

Buči, vaši babi pa vse najboljše za zavidljivih 90 let!!!

< Sporočilo je popravil bamby -- 11.1.2010 17:50:04 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
11.1.2010 19:12:34   
buči
Bamby, po kolikem času je zbolel Tim? 3 dni? Upam, da pri nas ne bo Aljaž! Ker v vrtcu so rekli, da je pri nas rotavirus, jih več kot pol manjka v Tilnovi skupini. Če imam kaj v spominu, je roravirus kar hitro prenešen na drugega. Upam na najbolje!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
11.1.2010 23:56:23   
lillchy123
bamby in buči, za zdravje!

Moji nečakinji masta pa uši, Luka je prehlajen, ampak odkar jemo tale naš vitaminski sirup, (trkam na les) še nismo zboleli. zdej, a je to res zarad sirupa al ne, mi je pa čisto vseeno. glavno, da ni vročine in da smo ok. robčki za nos brisat so pa tud pocen user posted image

blaža, glede nakupa- odvisno kakšni so plačilni pogoji user posted image se namreč selimo- Luka v svojo sobo, midva pa tudi 1.nadt. višje, v bodočo kopalnico user posted image no, naslednjih nekaj let bo tam spalnica. v najini zdajšnji spalnici pa bomo naredili igralnico. s toboganom, šotori... in rabimo omaro, kavč, en kup regalov in polic za shrambo in pralnico in plastilčnih škatelj in dodatkov. pa še mizo in stole za jedilnico.. mah, ni da ni..user posted image
bomo vidli, je reku slep. mah ne, res. če je varianta na obroke, drugače bova šla gor po malenkosti, omare in mizo in stole bova pa tukaj kupila. bo vse jasno jutriuser posted image bom poročala ampak kar na uno temo, ker sigurno še koga zanima. če te pa kaj konkretno zanima, pa povej, pa lahko jutri vprašam. greva okrog 9h.
a vi ste se pa odločli za kuhinjo? user posted image super!

nč, sem nas potegnila z druge strani in zdej grem lahko k zasluženem počitku user posted image
nočko in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
12.1.2010 8:38:35   
pina-1
Dobro jutro.
Zame ne preveč dobro. So ble punce full tečne...ma ne bom utrujala.
Lilč mene tudi zanima glede ikee..
mi bomo tudi tam šli po luči in omare za dnevno...

Neposredna povezava do sporočila: 4872
12.1.2010 8:43:51   
lillchy123
jutro user posted image

šla spat ob1h, ker sem začela s selitvijo krame, ob treh je bla budnica in se je prevrnila nočna omarca. solna lučka je padla direkt na moj še ne eno leto star telefon in je razbila ekran user posted image . Luka pol ni zaspal še eno uro in pol, vmes je od kašljanja še bruhal..
koma... pol se pa še šefica, k se ne maramo spet neki name frustracije sprošča user posted image

še dobr da grem pol venuser posted image  pina bom javila tudi tukaj.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
12.1.2010 9:29:06   
Blacky*
dan

pri nas tudi danes ni bilo neko dobro jutro... mali se je zbudil ob 6.30 in se jokal ter vreščal eno uro... mah kar neki... groza

v službi tudi kar neki... a bo že... moč pozitivnih misli user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4874
12.1.2010 9:41:24   
Blacky*
buči, maš zs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?