MetiLu
|
Čer! no, pa da si vzamem 5 minituk in kaj natipkam Smo ravno iz fešte, kjer je tašča praznovala 50-letnico in smo se mel res luštno Janez je koma, mu je cel dan dogajalo, pa bolj malo je spal danes izjemoma... Midva sva pa že ofriškana in redy za počitek, ki ga je zadnje čase bolj malo ... namreč naš janez ga spet biksa ponoči ni kaj, mu rastejo petke in pol ima še miljon težav sam s sabo ponoč, pa sej veste, cartal bi se skoz. Bo že enkrat Smo bili pa tudi mi ta teden malo virozni, smo driskali vsak po dva dni, najprej Janez, pol jaz in zdej če možek si kar podajamo bacile ... K sreči je Janez dovolj pil in celo nekaj pojedel, da ni bilo hujšega, res pa jeda ni imel nobene vročine in tud bruhal ni, tako da je bilo zgolj nekaj prebavne narave... Zaenkrat smo kar zdravi, moram potrkat, da ne bomo na spomlad spet kaj fasali Sicer pa je naš Janez ful priden fantič, v družbi prej zadržan kot razgrajač, je po meni, se me drži kot klop (jaz sem bila mamina maza ), še vedno je nor na Nodija, govorno bolj počasi napredujemo, nekaj stvari ga pa že bolje razumem. Kahlica nam še ne uspeva, zobke redno in lepo umivamo, celo obujemo se sami. Zdej ful rad riše in ustvarja s kulijem, še najrajši pa riše po steni tuškabine, ko se tušira in se naredi para... pa z avtki se lovimo po stanovanju... ma res je priden no, nimamo nekih večjih težav s trmo, bolj z užaljenostjo, pa preoblečt zjutraj je najhuše opravilo, bi bil najrajši kar cel dan v pižami je samostojno sam že kar nekaj časa, tud zbirčen ni preveč. Zadnje tedene imamo manjše težave s kakanjem, upam, da se bo tud to kmalu uredilo. Ma pa zdej naš frajer že 12kg, št. 86 smo pa tudi že čist prerasli Evo, poročilo o našem mulčku Sicer pa je pri nas vse po starem, možek že navija za novega člana, jaz pa še kar odlagam zdej razmišljam, da bi malo popustila, pa da dam že to jesen mireno ven, sam bi rada prej uredila našo "prostorsko stisko"... bomo videli.... Služba je ok, sam skoz delam zdej sva s sodelavko spet v gužvi, ker sva ostale same... upam, da bomo kmal kakšno deklco za pomoč vzeli, če ne tud na dopust ne bom mogla it Pa po novem delam tudi vsako 3. soboto v mesecu, ma zaenkrat ni panike. Tako, zdej sem se malo razpisala grem še kakšno slikco poiskat, da jo tukaj prilepim, pol pa lase posušit in spat Pa pa