|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
12.1.2010 14:07:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KAJ BOSTE KUPILE TAMALIM ZA 1. ROJSTNI DAN

URŠA, KAJ STE KUPILI ZA NEJCA?

Jst mam spet en LEGO napaduser posted image ...sam še ne vem kaj

to bo res ena težka nalogauser posted image nimam ideje ampak nekaj bo mogu dobit da bo ostalo za dlje..... sem že pozabla kaj je florjan dobiluser posted image
lego ni slaba ideja ampak najprej rabim en box da te not dam k jih imamo že domauser posted image user posted image

mi bomo kar tricikel tist z drogom za vodenje

tega je dobil Nejc za prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
12.1.2010 14:08:04   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KAJ BOSTE KUPILE TAMALIM ZA 1. ROJSTNI DAN

URŠA, KAJ STE KUPILI ZA NEJCA?

Jst mam spet en LEGO napaduser posted image ...sam še ne vem kaj

to bo res ena težka nalogauser posted image nimam ideje ampak nekaj bo mogu dobit da bo ostalo za dlje..... sem že pozabla kaj je florjan dobiluser posted image
lego ni slaba ideja ampak najprej rabim en box da te not dam k jih imamo že domauser posted image user posted image

mi bomo kar tricikel tist z drogom za vodenje

mi ga še imamo od florjana sicer je že ful pobleden in bogi ampak imamo pol kr kmal že mal večjega.... je pa fino darilo in prakticno

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
12.1.2010 14:09:40   
Urša08

evo naša" bejba z lulijem" vam želi lepo popoldne...fajn klepetajte, da vas pol mal berem...je treba kosilčkat in pol na juriš na štacune...buuu

user posted image

kakšenga cukrčka mate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak res pa kake lepe laskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
12.1.2010 14:10:25   
Urša08
Kolumbo kaj maš v planu za Roksota?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
12.1.2010 14:11:21   
Katjusa
urša mi imamo tudi vlakeca posebej, ker ga ima v dnevni.... ostale legice sem mu pa trenutno odstopla spodnjo poličko od previjalne in jih je polno tako da dol padajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ko bosta imela več prostora v sobi bom res kupla en velik zaboj.... zdej ga nimam niti kam postavit.... imam tud en lesen zaboj na kolesih, ki ga je florjan dobil ob rosjtvu sam ga imamo natlačenega z igračami, ki jih ne uporabljamo in potem v enem kotu založenega..... mah ko bomo zrihtal sobo bo veliko boljše ker bo več placa....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
12.1.2010 14:11:50   
Čebel@
darilo:midva sva ji kupila(in je zaenkrat še pospravljeno) duplo  tavelik zoo(un za 90€).....babice in tete bojodali pa € in ji bova kupila tricikel z ročajem in pa avtosedež(

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
12.1.2010 14:11:58   
antonia
Punce, hvala za odgovore in nasvete. Itak, da se bova sama morala odločiti, ampak želim čim več različnih mnenj. Napr. naša pediatrinja je apriori proti vrtcu za take drobižke

Čebel@, kot je že kolumbo napisala - gospa ni nikoli varovala tujih otrok.

Glede bolniške in dopustov pa je dilema še toliko večja, ker je vrtec privat in ne bo deloval v času zimskih počitnic (1 teden), prvomajskih počitnic (1 teden) in cel avgust, medtem, ko mi je gospa napovedala le 14 dni dopusta, ko gredo na morje.

Septembra pa gre mali definitivno v vrtec, ker ga dobi v kraju, kjer živimo - 250m stran od doma in 4 min stran od moje službe in bova ob 15.45 že doma.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
12.1.2010 14:14:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: antonia

no sej to mi ni bilo jasnouser posted image .....tujih ni mirkala,svoje pa je-tko da ima ziher nekaj filinga za otrokeuser posted image ......upam da se pravilno odločišuser posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
12.1.2010 14:15:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Punce, hvala za odgovore in nasvete. Itak, da se bova sama morala odločiti, ampak želim čim več različnih mnenj. Napr. naša pediatrinja je apriori proti vrtcu za take drobižke

Glede bolniške in dopustov pa je dilema še toliko večja, ker je vrtec privat in ne bo deloval v času zimskih počitnic (1 teden), prvomajskih počitnic (1 teden) in cel avgust, medtem, ko mi je gospa napovedala le 14 dni dopusta, ko gredo na morje.

Septembra pa gre mali definitivno v vrtec, ker ga dobi v kraju, kjer živimo - 250m stran od doma in 4 min stran od moje službe in bova ob 15.45 že doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa mislim, da je odločitev na dlaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
12.1.2010 14:16:33   
Katjusa
zdej se je pa en cukrček zbudiluser posted image
lepo se mejte jst verjetno pelem en avto na dolensko nekam.....user posted image sam odločt se morem a golfa 2 al bmw-ja 96 letnikuser posted image user posted image user posted image user posted image z zadnjim pogonomuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.1.2010 14:17:06 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
12.1.2010 14:17:37   
Čebel@

zdej se je pa en cukrček zbudiluser posted image
lepo se mejte jst verjetno pelem en avto na dolensko nekam.....user posted image sam odločt se morem a golfa 2 al bmw-ja 96 letnikuser posted image user posted image user posted image user posted image z zadnjim pogonomuser posted image user posted image user posted image
počasi vozi k je taka zoperna cestauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
12.1.2010 14:22:52   
Ajvy
Onasiss...o joj..bogica punčka.....
A dej ga no srat....pretežka za kolke...še dober da si lahkokategornik.....jej jej...držim pesti ,da ti čimprej uspe pridet na željeno oz. priporočeno težo...

Urša....vrtec...res je to ena velika stvar....ker je tut veliko ur, ko te ni ob otroku.....vse bomo zvozili.....z muko..ampak bomo......bom navijala septembra za vas, da se bo kar kadilo...
Tarja je šla dva meseca , skoraj tri kasneje v vrtec....juljka je....septembra sva se uvajali...Tarja je že hodila, veliko stvari je že povedala...mal več zob je tut mela user posted image user posted image ...v tem smislu se mi zdi nebogljena....ah ja

Tanci.
..ker sedežek si naročila...jst sem unga ta rozastga....čist preveč lep je...
JA...najbrž res...ker je edini rozkast....Tarja ma tut recaro ja...sem pa komaj našla trgovino na spletu.....

Simonakr..je ne prepričujem ,ker ima samo dva zobka....
Kruh ji dam kos skorjice...pa ga lepo popapca...

sjmm...to pa je bil nastop user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
12.1.2010 14:23:56   
Čebel@
Maj in Uroš sta prava lepotcauser posted image .....uf to bo še zlomljenih srčkovuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
12.1.2010 14:32:51   
tanci29
antonia-jest tud mislim da je potem defenitivno boljša odločitev tale gospa...

ajvy-jaja pomoje je kar isti...a ti si preko spleta jest sem kar tja u štacuno šla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
12.1.2010 14:36:37   
Ajvy
KOlumbo...jah..pri vas je vedno zelo pestro....

antonia...super za nočko in za uvajanje.....
Glede vprašanja...ne vem kaj ib se odločila....krajši čas govori vprid gospe....družba pa v prid vrtcu...čeprav je razpon med leti gojencev kar velik

brkn..super za magistrsko..veš kako pravijo..počasi se daleč pride...

Claud...bravo LArisa user posted image user posted image

Rebeka....welcome....
kakšen krasotec je Uroš user posted image user posted image

Kolumbo....Tisa bo dobila magični lonček od FP pa eno pižamo....

sjmm...kašen fant je že Maj.user posted image user posted image user posted image user posted image ...bolj ko gledma vaše slike...bolj sem prepričana ,da je naša Tisa prav dojenčkasta še user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
12.1.2010 14:36:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-jaja pomoje je kar isti...a ti si preko spleta jest sem kar tja u štacuno šla

jst samo še klikam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
12.1.2010 14:37:32   
Ajvy

antonia-jest tud mislim da je potem defenitivno boljša odločitev tale gospa...

se kar strinjam...sploh če je samo do septembra....res...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
12.1.2010 14:38:00   
tanci29
prvi rojstni dan...erik je dobil konjička tist k je gugalnik. oz. je osličekuser posted image  ful cortik, mu je še zdej ušeč vsake quarte

za hano pa še ne vem...ej urša sem že enkrat na netu gledala tole chicco mizico in mi je bla ful dobra, tko da mogoče ni slaba ideja, mi je že ušla iz glave...a kej veš kje se jo da pogledat oz. kupit...mah moja hana sploh nima smisla za igrače, nč ji ni zanimivo, zdej je najbolj aktualen en avto k ga je erik dobu za novo leto...vse ostalo je bz. ma dve sekundi in koncuser posted image ...erik se je pa tooooolkkkk igral z vsem, vse je pregledal u detajle, islim čisto nasprotje

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
12.1.2010 14:39:16   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst samo še klikam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok časa pa čakaš na njega

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
12.1.2010 14:39:53   
Čebel@

bolj ko gledma vaše slike...bolj sem prepričana ,da je naša Tisa prav dojenčkasta še user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se zdi Hana še čist dojenček-brez zobkov,veliko spi,vse pasiramouser posted image ....ah sej tko hitro rastejo.....glih danes je tašča rekla Hani:daj kar taka ostani k si glih prav fletnauser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
12.1.2010 14:45:04   
Ajvy

včeraj zvečer okrog enajstih sme ga naročila, jutri dopoldan mi ga bo poštar prinesel

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
12.1.2010 14:45:23   
tanci29
tud naša hani bunny je še dojenčkasta, ampak men jo to ful ušeč, ker ko enkrat shodijo so pol že prov veliki in je pol vse drugo bolj zanimivo kot mamicauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
12.1.2010 14:45:41   
Ajvy

prvi rojstni dan...erik je dobil konjička tist k je gugalnik. oz. je osličekuser posted image  ful cortik, mu je še zdej ušeč vsake quarte

za hano pa še ne vem...ej urša sem že enkrat na netu gledala tole chicco mizico in mi je bla ful dobra, tko da mogoče ni slaba ideja, mi je že ušla iz glave...a kej veš kje se jo da pogledat oz. kupit...mah moja hana sploh nima smisla za igrače, nč ji ni zanimivo, zdej je najbolj aktualen en avto k ga je erik dobu za novo leto...vse ostalo je bz. ma dve sekundi in koncuser posted image ...erik se je pa tooooolkkkk igral z vsem, vse je pregledal u detajle, islim čisto nasprotje

a ni ena chicco trgovina v MErcator centru v Šiški...men se zdi da je ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
12.1.2010 14:46:13   
Ajvy
grem via vrtec....držte psti ,da je bilo vse ok

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
12.1.2010 14:46:14   
tanci29

včeraj zvečer okrog enajstih sme ga naročila, jutri dopoldan mi ga bo poštar prinesel

a se ti hecaš...dej mi takoj link da prečekiram...zdej sem pa provžalostna

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?