|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
12.1.2010 13:16:34   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No evo jaz sem napisala spisek za v trgovinouser posted image Sem včerej mojmu rekla da nam sam par malenkosti fali, pa mam cel listek polnuser posted image  

jst sem tud včeraj mojga vprašala, če bomo šli v trgovino, da rabim nekaj stvari pa smo zapravli 110€user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas tedensko ne gre manj k 100-150e v sosedu+ hoferju(mleko in pasja hrana) pa še ene 60-80 v milerju...plenice mleko, kaj sladkega, misliji, kavica, mokri robčki, prašek...sam nas je 6 + naša pasja mrcina

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.1.2010 13:16:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud
cez korito damo mrezico iz pecice in nanjo torto. Nato cokoladno glazuro lepo polivamo po torti. Mrezica je zato da se cokolada odteka, da se ne nabira spodaj.

mene pa vedno tako jezi, če delam kako sladico, ki se ga potem s čokolado oblije ker se tista čokolada nabira spodaj.... ful dobra ideja imam eno ravno pravšno mrežico kot iz mikrovalovne in je na nogicah prav primerna za kaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.1.2010 13:20:05   
Šaki
katjuša kaj se sekiraš glede trgovine.mi smo šli zadnjič po pol vozka v tuš pa smo dali 124 evrov.user posted image user posted image
bljak kok je vse drago...mene kar žalostiuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.1.2010 13:21:12   
rebeka84
Cao mamice! Kako ste? Mi smo včeraj zvečer prišli iz Bosne. Doli ni nič snega, za naš Božič je bilo izmerjenih 21°C! Urošu malo teče iz noska ampak upam, da bo do sobote vredu, da bova lahko prišla. Sm vidla, da nas bo velikooo! Super!
Katjuša nad čestitkami so bili vsi navdušeni!
Zdaj pa še malo slikic...
prvi koraki
user posted image
čakam na dedka mraza
user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.1.2010 13:23:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

No evo jaz sem napisala spisek za v trgovinouser posted image Sem včerej mojmu rekla da nam sam par malenkosti fali, pa mam cel listek polnuser posted image  

jst sem tud včeraj mojga vprašala, če bomo šli v trgovino, da rabim nekaj stvari pa smo zapravli 110€user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas tedensko ne gre manj k 100-150e v sosedu+ hoferju(mleko in pasja hrana) pa še ene 60-80 v milerju...plenice mleko, kaj sladkega, misliji, kavica, mokri robčki, prašek...sam nas je 6 + naša pasja mrcina

a kuža je samo na kuplevni hrani al je vse?
si me spomnla mehčalca, praška in tabletk za pomivalni stroj še kupla nisemuser posted image sem pozabla... mičkano še mam o petka bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... včeraj smo kupli meseka, zelenjavo, olje, mleko, nekaj za hladilnik, špagete, kruh in nekaj soka..... kar ne bomo pojedli so samo tabletke za wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem ravno pri mehčalcu tiste ki imate sušilca ga uporabljate al ne? men ga je zadnjič zmanjkalo pa sem imela nujno pranje in ga nisem dala pa je blo tako čudno perilo pa imam ariel k piše gor, da ni treba mahčalca?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.1.2010 13:25:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Cao mamice! Kako ste? Mi smo včeraj zvečer prišli iz Bosne. Doli ni nič snega, za naš Božič je bilo izmerjenih 21°C! Urošu malo teče iz noska ampak upam, da bo do sobote vredu, da bova lahko prišla. Sm vidla, da nas bo velikooo! Super!
prvi koraki
user posted image
čakam na dedka mraza
user posted image
user posted image

kak maček jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli da so vam bile oz. so jim bile voščilnice všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ste pa imeli pravo malo poletjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej za božič je blo tud tukaj mislim da skos nad 10°Cuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.1.2010 13:26:28   
Urša08
Katjuša za sušilca v bistvu ne rabiš mehčalca. No jaz ga občasno vseeno dam, sploh če kako cuno ne dam v sušilcauser posted image

Rebeka luštne fotke, pa kok je Uroš že velik user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud hvala za receptuser posted image user posted image user posted image A bo Larisa tako tortico dobla za eno leto?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.1.2010 13:30:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša...vrtci majo ponavadi na internetu stran in gor je tudi jedilnik...tko da dobiš mal občutka kaj je jedel tisti dan, pa še veš približno kaj ma rad in kaj ne...mogoče pa ne dobi zadostne količine v vtrcu,če je še lačen pa naj prosi da bi še...ne vem pri nas če vidijo da poje pa da če bi še vedno dajo

od začetka če mu je blo kej všeč je kr sam reku, da bi še tak, da to mislim, da še kr dela..... sej upam, da bomo imel kak sestanek da dobim vzgojjiteljico v roke.... ona bo bolj vedla povedat ta pomočnica k je popoldne ko rpidem ponj se mi zdi, da je bolj skopa s podatki..... do sedaj še nismo imel nobenega sestanka? enkrat bi naj bil pa je odpadel ker je vzgojiteljica zbolela????? bom danes vprašala če bo kej?
si me spomnla morem mal na netu pogledat drgač pa jedilnik imajo tam tud prliman sam vedno pozabim pogledat, če pa za naprej pogledam pa tak tud pozabimuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.1.2010 13:35:57   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud
cez korito damo mrezico iz pecice in nanjo torto. Nato cokoladno glazuro lepo polivamo po torti. Mrezica je zato da se cokolada odteka, da se ne nabira spodaj.

mene pa vedno tako jezi, če delam kako sladico, ki se ga potem s čokolado oblije ker se tista čokolada nabira spodaj.... ful dobra ideja imam eno ravno pravšno mrežico kot iz mikrovalovne in je na nogicah prav primerna za kaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj ves...forumi so zakon aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

URSA ja Larissa bo mela taksno tortico za RDuser posted image
Jst tok dobre torte nism se nikjer nasla...vedno so take suhe....tale ce jo pravilno nardis je res lepo socnauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.1.2010 13:36:14   
Urša08

Punce zdej vas pa mal zapuščam. Grem se mal z Žigom igratuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.1.2010 13:36:56   
claud
Rebeka uaaaaaaaau Uros je pa ze res frajeruser posted image user posted image user posted image  Pa super da ste se mel fajn v Bosniuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 13:42:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.1.2010 13:43:35   
Katjusa

Punce zdej vas pa mal zapuščam. Grem se mal z Žigom igratuser posted image

lepo se igrajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš pa spi včeraj je dobre 3 ure spal dons bomo pa vidli.... če bo spet upam, da počasi preklopimo na eno spanje... včeraj je blo potem komotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 13:47:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.1.2010 13:47:34   
Katjusa
claud ja dober, da jih imamo forume mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se človek kdaj kej pametnega naučiuser posted image user posted image user posted image user posted image

antonia tole res ni slaba ideja da se pomente o dopustu in kako bo če bi ona mogla it k zdravniku al pa kamorkoli.... pa če imaš možnost se mal pozanimaj v okolici kak je ta ženska.... četud ima 4 še ne pomeni, da ja zanje znala skrbet, mislim, da beseda ni konj in če poznaš koga, ki njo pozna pač vprašaš.... pa nebi preveč govorila ampak poznam primer.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.1.2010 13:49:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KAJ BOSTE KUPILE TAMALIM ZA 1. ROJSTNI DAN

URŠA, KAJ STE KUPILI ZA NEJCA?

Jst mam spet en LEGO napaduser posted image ...sam še ne vem kaj

to bo res ena težka nalogauser posted image nimam ideje ampak nekaj bo mogu dobit da bo ostalo za dlje..... sem že pozabla kaj je florjan dobiluser posted image
lego ni slaba ideja ampak najprej rabim en box da te not dam k jih imamo že domauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
12.1.2010 13:57:09   
claud
¸Kolumbo darila za rojstni dan...upam da jih bo čim manj....ji bova odprla račun.... no mogoce ji bova une lesene kocke, da vsaj neki izgleda....res mamo ze tok igrac da adijo pamet...smo ze 3x delal selekcijouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
12.1.2010 13:58:18   
sjmm

a kuža je samo na kuplevni hrani al je vse?
si me spomnla mehčalca, praška in tabletk za pomivalni stroj še kupla nisemuser posted image sem pozabla... mičkano še mam o petka bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... včeraj smo kupli meseka, zelenjavo, olje, mleko, nekaj za hladilnik, špagete, kruh in nekaj soka..... kar ne bomo pojedli so samo tabletke za wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem ravno pri mehčalcu tiste ki imate sušilca ga uporabljate al ne? men ga je zadnjič zmanjkalo pa sem imela nujno pranje in ga nisem dala pa je blo tako čudno perilo pa imam ariel k piše gor, da ni treba mahčalca?

samo briketi...in kaka miler konzerva.+ makaroni...drgač pa mešamo brikete iz hoferja in frolike

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
12.1.2010 14:00:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

prvi koraki
user posted image
čakam na dedka mraza
user posted image
user posted image

cel frajer!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.1.2010 14:03:51   
sjmm
evo naša" bejba z lulijem" vam želi lepo popoldne...fajn klepetajte, da vas pol mal berem...je treba kosilčkat in pol na juriš na štacune...buuu

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
12.1.2010 14:05:00   
Urša08
eto midva z Žigom se igrava, no trenutno vozi eno chicco zadevo po kuhni user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo a kaj je Nejc dobil letos za tretji roj dan al za prvi? Letos je od naju dobil lego vlak - ta velikuser posted image , potem je pa dobil še kombajn, pa eno parkirno hišo od fisher pricea, pa ene par avtomobilov, pa bone in denar, je blo 8 daril in sploh ni dojemaluser posted image user posted image user posted image Žiga bo pa dobil eno chicco mizico kjer je kot en mini klavirček, pa še par for, me pa mika še tale pelikan od fisher pricea user posted image user posted image user posted image

Claud res se velik nabere igrač sam men je tok superca če se otročki igrajo, pa da so igrače kvalitetne. Kar dobi denarja gre pa itak na otrokov račun, sam kot starš se mi zdi da je lepo da otrok dobi igračo, pa jaz itak rada kupujem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.1.2010 14:05:05   
Katjusa
sem se spomnla florjan  ne dobil kužka k ge vlečeš za sabo in lajauser posted image user posted image user posted image user posted image in se ga je bal tako dolgo, da ni bil več zanimiv..... dobil je pa tudi knjigico kartonko in jo ima še zdaj pa jo še zdaj včasih gleda.... mogoče pa benjamin dobi tud kako fajno kartonko je tak k florjan zelo rad gleda njigice in je bo ziher veseluser posted image user posted image user posted image user posted image bolj k pa kakih kock ki jih imamo že veliko.....

itak bosta pa kmalu dobila svojo sobo no sej jo imata samo ja majhna ta bo pa velikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je florjan zadnič reku, da bi imel tako posteljo, ki ima na sredini lojtrouser posted image pa sme rekla da bo dobil za tole tobogan, takoj ko bomo imel več placa..... (nekje sem vidla da posebej prodajajo tobogane za postelje, upam da bom našla, da ne bomo rabli še novega pograda kupit...)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.1.2010 14:05:38   
sjmm

to bo res ena težka nalogauser posted image nimam ideje ampak nekaj bo mogu dobit da bo ostalo za dlje..... sem že pozabla kaj je florjan dobiluser posted image
lego ni slaba ideja ampak najprej rabim en box da te not dam k jih imamo že domauser posted image user posted image

mi bomo kar tricikel tist z drogom za vodenje

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.1.2010 14:06:45   
Urša08

Katjuša tile zabojniki iz BC so superca, sam mi mamo že preveč legic tko da ne gre vse v en zabojuser posted image user posted image user posted image je lego vlak posebej. Pa sej ni tok težko otroku izbrat darilo za prvi rojsni danuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.1.2010 14:06:50   
Katjusa

evo naša" bejba z lulijem" vam želi lepo popoldne...fajn klepetajte, da vas pol mal berem...je treba kosilčkat in pol na juriš na štacune...buuu

user posted image

kako lepe laseke imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , luškana fantek jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?