![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:51:21
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja, jst mislim, da je imela slab sesalni refleks, ker sma se kar mučile in mučile, pa ni bilo nič boljše. No sej mogoče bo pa zdej v drugo boljše Kaj pa če ni znala zagrabit bradavice? A si mela nastavke za dojenje??? Jest jih nism rabila, kljub temu, da bradavice niso lih izbočene, sam je tamal tok dobr zagrabu Sej pravim - je bil tok sestradan v bušiju, da je vse dal v usta (k ta prav dec )
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:53:11
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika še ena ideja... baby bonus veljajo kupončki d o31.3. na kartico kjer se zbirajo točke pa je še danes možnost vnovčenja 10 točk za kupon -15% na vse otroške zadeve. tist kupon pol velja do konca februarja. maš pa vse, plenice, dude, flaše, kozmetiko, hrano... tak da jaz sem si -15 včeraj vzela, pa še par sem jih natisnila za naprej...one iz knjižice bom pa naknadno, ko bom šla naprimer samo po pleničke... naš veliki fant je še vedno v pleničkah, čeprav bi že kako leto lahko bil suh... me pa zanima kak bom kaj prenesla to, da jih zdaj porabimo par, kaj te vem, 4 naprimer, al pa pet na dan...pol jih bo pa 10 ali pa 12.... bomo komaj folgali pleničke kupovat. ampak za tavečjega bomo zdaj skupaj z vrtcem akcijo naredili, pa da vidimo...če bo šlo, če ne pa naj lula kamor mu je... en dan bibek ni brcal, zdaj pa že dva dni tako nori, da komaj sedim. najbolj mi je hecno, ko se s kom pogovarjam, pa mi začne trebuh skakat..se sploh ne morem koncentrirat na nič drugega... Kakšen kupon? A si kej dobila, ko si se včlanila??? Ker jest še do dons nism dobla prave kartice za dm, pa sem to oddala še pred včlanjenjem v babybonus.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Komaj čakam, da začnemo še me rojevat. Mi gre ta trebuh res že orenk na živče. Lepo al pa grdo povedan, sem ko slon, ki se komaj premika. Ja, jest tud. Še 4 tedne počaka, da bo donošena, pol bi šla pa res že rodit. Sm lih dons mami rekla, da vprašanje, kolk časa se bom še z avtom fijakala. Tok težko sedim, ker mi noge gor nabija, da je groza. Ampak, sam da je zdrava Ja. Sej dobr mesec pa teden pa bom verjetno rešena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:54:34
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja. Sej dobr mesec pa teden pa bom verjetno rešena. Blagor tebi. Jest bom kar čakat mogla. A boš mela spinalni CR ali navadni? Ker pri spinalnem te sam omrtvičjo od nevem kje.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:55:25
|
|
|
|
lenčy
|
dober dan! joj kaj mate ene velke malčke no js sm šla pa včeri v dm, da se bom prjavla za babybonus pa sm si premislila predvsem sm ga hotla zarad pampersk, pol sva pa opazila, da niso nemške pač pa poljske to zdj gledava povsod, ker nam je že marsikdo reku, da naj bova na to pozorna, ker so poljske eno sranje.... tko da nemške so samo v muellerju in jih bova kupovala tam... drgač pa še vedno upam na lepo vreme v soboto, da bova šla lhk v lj
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:56:21
|
|
|
|
lucika
|
rožca, saj če imaš ono papirnato kartico verjetno isto gre. nič nima veze z babybonusom... samo on sistem zbiranja točk, pa imaš rubriko do 50 točk in je za 10 točk ta popust. ampak samo še danes.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja. Sej dobr mesec pa teden pa bom verjetno rešena. Blagor tebi. Jest bom kar čakat mogla. A boš mela spinalni CR ali navadni? Ker pri spinalnem te sam omrtvičjo od nevem kje. Verjetno navadnega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:00:14
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja. Sej dobr mesec pa teden pa bom verjetno rešena. Blagor tebi. Jest bom kar čakat mogla. A boš mela spinalni CR ali navadni? Ker pri spinalnem te sam omrtvičjo od nevem kje. Verjetno navadnega Aha, ker če bi jest to vedla, bi takrat prosila kar za spinalnega. Če ne drugega, bi ga vsaj vidla takrat, ne pa da sm čakala 1 dan
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:01:13
|
|
|
|
lucika
|
lenčy, ja, nemške so malo bolj mehke. zdaj če si doma blizu mullerja, ok. če pa nisi, pa so tud poljske ok. jaz sem navadno pamperkse v leclercu kupila, ko je bila akcija, na zalogo...zadnjič sva bila v avstriji, pa sem jih vzela gor. pa da ti povem, posrane so bile isto tak...še včasih se mi je spredaj gor polulal, pa ne vem kako...tak da tud nemške niso zlate. zdaj če imaš voljo in čas komplicirat, ok...če pa ne, pa vzemi tist bonus pa porabi vse kaj je gor...veš kolk plenic bodo uničili...tam ko si enkrat na trojki (se mi zdi da smo imele čisto vse take probleme), začnejo vse nekje premakat...pol pa kupiš vse kaj najdeš..in je na koncu itak vse ok. meni je pač boljše, če so malo tanjše, ker ene pleničke so pol tri kilske, ko se nalulajo...smo imeli vse, od mulerja, hoferja, dm, lidla, špara..evo, zdaj na koncu, ko vedno rečem, da je zadnji paket, sem kupila še lumpi. in veste kaj? nič jim ne fali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:01:50
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika rožca, saj če imaš ono papirnato kartico verjetno isto gre. nič nima veze z babybonusom... samo on sistem zbiranja točk, pa imaš rubriko do 50 točk in je za 10 točk ta popust. ampak samo še danes. To vem, da nima nič z babybonusom, sam čudn se mi zdi, da še navadne kartice nism dobila, čeprov je bla vloga vložena že prej No, bom pogledala, če se mi bo dalo. Itak mi je vseeno kdaj kupim plenice, ker sm jih lih dons v muellerju
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:02:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: lucika še ena ideja... baby bonus veljajo kupončki d o31.3. na kartico kjer se zbirajo točke pa je še danes možnost vnovčenja 10 točk za kupon -15% na vse otroške zadeve. tist kupon pol velja do konca februarja. maš pa vse, plenice, dude, flaše, kozmetiko, hrano... tak da jaz sem si -15 včeraj vzela, pa še par sem jih natisnila za naprej...one iz knjižice bom pa naknadno, ko bom šla naprimer samo po pleničke... naš veliki fant je še vedno v pleničkah, čeprav bi že kako leto lahko bil suh... me pa zanima kak bom kaj prenesla to, da jih zdaj porabimo par, kaj te vem, 4 naprimer, al pa pet na dan...pol jih bo pa 10 ali pa 12.... bomo komaj folgali pleničke kupovat. ampak za tavečjega bomo zdaj skupaj z vrtcem akcijo naredili, pa da vidimo...če bo šlo, če ne pa naj lula kamor mu je... en dan bibek ni brcal, zdaj pa že dva dni tako nori, da komaj sedim. najbolj mi je hecno, ko se s kom pogovarjam, pa mi začne trebuh skakat..se sploh ne morem koncentrirat na nič drugega... Kakšen kupon? A si kej dobila, ko si se včlanila??? Ker jest še do dons nism dobla prave kartice za dm, pa sem to oddala še pred včlanjenjem v babybonus. dobiš kupončke za popuste pa take knjigice z opisi kaj se igrat in kaj je pomembno v vsakem obdobju...pa kupon za brezplačne plenice za novorojenčke.... pa na vsake tolko potem pošljejo nove kupone... pa plišiko za prvi roj dan... meni pa nobenih papirjev niso zahtevale pa kopij...se mi je baje dokaz dobro videl
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:03:37
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika lenčy, ja, nemške so malo bolj mehke. zdaj če si doma blizu mullerja, ok. če pa nisi, pa so tud poljske ok. jaz sem navadno pamperkse v leclercu kupila, ko je bila akcija, na zalogo...zadnjič sva bila v avstriji, pa sem jih vzela gor. pa da ti povem, posrane so bile isto tak...še včasih se mi je spredaj gor polulal, pa ne vem kako...tak da tud nemške niso zlate. zdaj če imaš voljo in čas komplicirat, ok...če pa ne, pa vzemi tist bonus pa porabi vse kaj je gor...veš kolk plenic bodo uničili...tam ko si enkrat na trojki (se mi zdi da smo imele čisto vse take probleme), začnejo vse nekje premakat...pol pa kupiš vse kaj najdeš..in je na koncu itak vse ok. meni je pač boljše, če so malo tanjše, ker ene pleničke so pol tri kilske, ko se nalulajo...smo imeli vse, od mulerja, hoferja, dm, lidla, špara..evo, zdaj na koncu, ko vedno rečem, da je zadnji paket, sem kupila še lumpi. in veste kaj? nič jim ne fali... veš, sam od nemških otroci niso imeli vnetij, od polskih al pa madžarskih pa Drgač so pa tudi lumpi pleničke kul. Mam jih pri moji mami.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:05:05
|
|
|
|
Jessy
|
Sara2007, če imaš možnost izbire anestezije, ti toplo priporočam spinalni blok. Jaz sem imela to pri prvi, ko je bil CR in sem bila noro zadovoljna. Pa sem drugače zajec za injekcije, ampak tudi malo nisem čutila vboda in tudi preostali del operacije je bil super. Jaz sem imela CR v Postojni, kjer ti nudijo tudi, da je očka pri tebi na carskem, kar je pri meni tudi bil. Je bil sicer pri moji glavi, tako da rezanja ni videl, je bil pa vsekakor deležen istih občutkov kot jaz, pa meni je bil full v oporo, saj je bil krasenobčutek, da je tam nekdo, ki ga poznaš. Pa, ko se je Neja rodila in so nama jo pokazali, so njega potem poklicali k Neji, da jo je cartal dokler ni bilo konec operacije, kar je trajalo skoraj 45 min.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:05:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy dober dan! joj kaj mate ene velke malčke no js sm šla pa včeri v dm, da se bom prjavla za babybonus pa sm si premislila predvsem sm ga hotla zarad pampersk, pol sva pa opazila, da niso nemške pač pa poljske to zdj gledava povsod, ker nam je že marsikdo reku, da naj bova na to pozorna, ker so poljske eno sranje.... tko da nemške so samo v muellerju in jih bova kupovala tam... drgač pa še vedno upam na lepo vreme v soboto, da bova šla lhk v lj meni so to tudi govorili...ja , jaz bi rekla na vsako rito paše nekaj drugega, različni so si otroci, lahko da vam bojo poljske nJBOLJ ustrezale... al pa lumpi ko je ful zanič
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:06:08
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobiš kupončke za popuste pa take knjigice z opisi kaj se igrat in kaj je pomembno v vsakem obdobju...pa kupon za brezplačne plenice za novorojenčke.... pa na vsake tolko potem pošljejo nove kupone... pa plišiko za prvi roj dan... meni pa nobenih papirjev niso zahtevale pa kopij...se mi je baje dokaz dobro videl Za babybonus sm že dobla, sam tisto navadno kartico od dmja nism, k je za popuste. Aja, da niso zahtevali? Ker to je zdej napisano na prijavnici. Pri otroku, ko se pa rodi, pa moraš poslat kopijo roj. lista.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:06:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
Tak vas zapuščam grem nadaljevat s šopingi ste me požgečkale in...šefica me je nagnala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:07:33
|
|
|
|
lenčy
|
lucika ker sem neizkušena na tem področju, moram poslušat druge ko bom pa videla kakšne so, pa ko sprobam še kakšne druge,bom pa šele videla kako je s kvaliteto. ker sem blizu mesta, mi ne bo problem it v muellerja, tko da zaenkrat jih bomo začeli kupovati kar tam... hotla sm še vprašat, katere prsne blazince mi priporočate? ker ponovno nimam izkušenj, pa ne bi rada slabih kupila...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:07:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobiš kupončke za popuste pa take knjigice z opisi kaj se igrat in kaj je pomembno v vsakem obdobju...pa kupon za brezplačne plenice za novorojenčke.... pa na vsake tolko potem pošljejo nove kupone... pa plišiko za prvi roj dan... meni pa nobenih papirjev niso zahtevale pa kopij...se mi je baje dokaz dobro videl Za babybonus sm že dobla, sam tisto navadno kartico od dmja nism, k je za popuste. Aja, da niso zahtevali? Ker to je zdej napisano na prijavnici. Pri otroku, ko se pa rodi, pa moraš poslat kopijo roj. lista. ne, mi je rekla da če mam materinsko zraven...sem jo pokazala buši je pobožala pa je blo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:08:59
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sara2007, če imaš možnost izbire anestezije, ti toplo priporočam spinalni blok. Jaz sem imela to pri prvi, ko je bil CR in sem bila noro zadovoljna. Pa sem drugače zajec za injekcije, ampak tudi malo nisem čutila vboda in tudi preostali del operacije je bil super. Jaz sem imela CR v Postojni, kjer ti nudijo tudi, da je očka pri tebi na carskem, kar je pri meni tudi bil. Je bil sicer pri moji glavi, tako da rezanja ni videl, je bil pa vsekakor deležen istih občutkov kot jaz, pa meni je bil full v oporo, saj je bil krasenobčutek, da je tam nekdo, ki ga poznaš. Pa, ko se je Neja rodila in so nama jo pokazali, so njega potem poklicali k Neji, da jo je cartal dokler ni bilo konec operacije, kar je trajalo skoraj 45 min. Joooooooooooooooooooooooj sem ti fovž Jest pa tega nism doživela. Zgleda je bila taka nuja, da so me sam omamli No, se pa na račun omamljanja moj še vedno norca dela - kar je pa tudi za nekaj dobro
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:09:43
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tak vas zapuščam grem nadaljevat s šopingi ste me požgečkale in...šefica me je nagnala
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:09:47
|
|
|
|
lucika
|
mi nismo imeli nikol problemov s pleničkami...s kivijem ja, s pleničkami ne... tak da sem bila zadovoljna z vsem kar ni premočlo...saj če sem poštena, smo 70%bili na pamperskah...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:11:56
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy hotla sm še vprašat, katere prsne blazince mi priporočate? ker ponovno nimam izkušenj, pa ne bi rada slabih kupila... vseeno katere, sam od tommee teepeeja ne. Tiste so pa za bruhat - mi jih je moj enkrat kupu, ker drugih pač ni bilo, pa sm pol raj spala brez. Sm pa probala od aventa, tosamine, dmja - so mi ble vse kul. Baje so od chiccota ful fajne - ne vem pa, ker jih nism kupila, ker so se mi zdele predrage.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:12:53
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika mi nismo imeli nikol problemov s pleničkami...s kivijem ja, s pleničkami ne... tak da sem bila zadovoljna z vsem kar ni premočlo...saj če sem poštena, smo 70%bili na pamperskah... mi smo bili tudi več na pamperskah. Že zaradi Vidove suhosti (telesa)
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:13:42
|
|
|
|
rožca26
|
A sara je pa zginla???? Se je Živa zgleda zbudila.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 14:20:34
|
|
|
|
Jessy
|
Prsne blazinice: Vsekakor take, ki ne premočijo in od sebe ne dajajo nobenih nitk, se ne cufajo. Jaz sem od vseh sprobanih prisala ravno na Chickovih in še ene so mi bile všeč, ki so se takrat dobile v Leclerck-u, a jih pozneje tam nisem več videla. So malce večje od Chickovih in močnejši samolepilni trak imajo. Bi kar take kupovala, če jih bom še zasledila.
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?