|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
12.1.2010 13:51:21   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ja, jst mislim, da je imela slab sesalni refleks, ker sma se kar mučile in mučile, pa ni bilo nič boljše. No sej mogoče bo pa zdej v drugo boljšeuser posted image

Kaj pa če ni znala zagrabit bradavice? A si mela nastavke za dojenje??? Jest jih nism rabila, kljub temu, da bradavice niso lih izbočene, sam je tamal tok dobr zagrabu user posted image  Sej pravim - je bil tok sestradan v bušiju, da je vse dal v usta (k ta prav dec user posted image user posted image user posted image )

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
12.1.2010 13:53:11   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

še ena ideja...
baby bonus veljajo kupončki d o31.3.
na kartico kjer se zbirajo točke pa je še danes možnost vnovčenja 10 točk za kupon -15% na vse otroške zadeve. tist kupon pol velja do konca februarja. maš pa vse, plenice, dude, flaše, kozmetiko, hrano...
tak da jaz sem si -15 včeraj vzela, pa še par sem jih natisnila za naprej...one iz knjižice bom pa naknadno, ko bom šla naprimer samo po pleničke...

naš veliki fant je še vedno v pleničkah, čeprav bi že kako leto lahko bil suh... me pa zanima kak bom kaj prenesla to, da jih zdaj porabimo par, kaj te vem, 4 naprimer, al pa pet na dan...pol jih bo pa 10 ali pa 12.... bomo komaj folgali pleničke kupovat.
ampak za tavečjega bomo zdaj skupaj z vrtcem akcijo naredili, pa da vidimo...če bo šlo, če ne pa naj lula kamor mu je...

en dan bibek ni brcal, zdaj pa že dva dni tako nori, da komaj sedim. najbolj mi je hecno, ko se s kom pogovarjam, pa mi začne trebuh skakat..se sploh ne morem koncentrirat na nič drugega...

Kakšen kupon? A si kej dobila, ko si se včlanila??? Ker jest še do dons nism dobla prave kartice za dm, pa sem to oddala še pred včlanjenjem v babybonus. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
12.1.2010 13:53:23   
Anonimen

Komaj čakam, da začnemo še me rojevat. Mi gre ta trebuh res že orenk na živče. Lepo al pa grdo povedan, sem ko slon, ki se komaj premika.

Ja, jest tud. Še 4 tedne počaka, da bo donošena, pol bi šla pa res že rodit. Sm lih dons mami rekla, da vprašanje, kolk časa se bom še z avtom fijakala. Tok težko sedim, ker mi noge gor nabija, da je groza. Ampak, sam da je zdrava

Ja. Sej dobr mesec pa teden pa bom verjetno rešena.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
12.1.2010 13:54:34   
rožca26

Blagor tebi. Jest bom kar čakat mogla. A boš mela spinalni CR ali navadni? Ker pri spinalnem te sam omrtvičjo od nevem kje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
12.1.2010 13:55:25   
lenčy
dober dan!

joj kaj mate ene velke malčkeuser posted image

no js sm šla pa včeri v dm, da se bom prjavla za babybonus pa sm si premislilauser posted image  predvsem sm ga hotla zarad pampersk, pol sva pa opazila, da niso nemške pač pa poljskeuser posted image  to zdj gledava povsod, ker nam je že marsikdo reku, da naj bova na to pozorna, ker so poljske eno sranje.... tko da nemške so samo v muellerju in jih bova kupovala tam...

drgač pa še vedno upam na lepo vreme v soboto, da bova šla lhk v ljuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
12.1.2010 13:56:21   
lucika
rožca, saj če imaš ono papirnato kartico verjetno isto gre. nič nima veze z babybonusom... samo on sistem zbiranja točk, pa imaš rubriko do 50 točk in je za 10 točk ta popust. ampak samo še danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
12.1.2010 13:58:13   
Anonimen

Blagor tebi. Jest bom kar čakat mogla. A boš mela spinalni CR ali navadni? Ker pri spinalnem te sam omrtvičjo od nevem kje.

Verjetno navadnega

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
12.1.2010 14:00:14   
rožca26

Verjetno navadnega

Aha, ker če bi jest to vedla, bi takrat prosila kar za spinalnega. Če ne drugega, bi ga vsaj vidla takrat, ne pa da sm čakala 1 dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
12.1.2010 14:01:13   
lucika
lenčy, ja, nemške so malo bolj mehke. zdaj če si doma blizu mullerja, ok. če pa nisi, pa so tud poljske ok.
jaz sem navadno pamperkse v leclercu kupila, ko je bila akcija, na zalogo...zadnjič sva bila v avstriji, pa sem jih vzela gor. pa da ti povem, posrane so bile isto tak...še včasih se mi je spredaj gor polulal, pa ne vem kako...tak da tud nemške niso zlate.
zdaj če imaš voljo in čas komplicirat, ok...če pa ne, pa vzemi tist bonus pa porabi vse kaj je gor...veš kolk plenic bodo uničili...tam ko si enkrat na trojki (se mi zdi da smo imele čisto vse take probleme), začnejo vse nekje premakat...pol pa kupiš vse kaj najdeš..in je na koncu itak vse ok. meni je pač boljše, če so malo tanjše, ker ene pleničke so pol tri kilske, ko se nalulajo...smo imeli vse, od mulerja, hoferja, dm, lidla, špara..evo, zdaj na koncu, ko vedno rečem, da je zadnji paket, sem kupila še lumpi. in veste kaj? nič jim ne fali...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
12.1.2010 14:01:50   
rožca26

rožca, saj če imaš ono papirnato kartico verjetno isto gre. nič nima veze z babybonusom... samo on sistem zbiranja točk, pa imaš rubriko do 50 točk in je za 10 točk ta popust. ampak samo še danes.

To vem, da nima nič z babybonusom, sam čudn se mi zdi, da še navadne kartice nism dobila, čeprov je bla vloga vložena že prej user posted image  No, bom pogledala, če se mi bo dalo. Itak mi je vseeno kdaj kupim plenice, ker sm jih lih dons v muellerju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
12.1.2010 14:02:57   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

še ena ideja...
baby bonus veljajo kupončki d o31.3.
na kartico kjer se zbirajo točke pa je še danes možnost vnovčenja 10 točk za kupon -15% na vse otroške zadeve. tist kupon pol velja do konca februarja. maš pa vse, plenice, dude, flaše, kozmetiko, hrano...
tak da jaz sem si -15 včeraj vzela, pa še par sem jih natisnila za naprej...one iz knjižice bom pa naknadno, ko bom šla naprimer samo po pleničke...

naš veliki fant je še vedno v pleničkah, čeprav bi že kako leto lahko bil suh... me pa zanima kak bom kaj prenesla to, da jih zdaj porabimo par, kaj te vem, 4 naprimer, al pa pet na dan...pol jih bo pa 10 ali pa 12.... bomo komaj folgali pleničke kupovat.
ampak za tavečjega bomo zdaj skupaj z vrtcem akcijo naredili, pa da vidimo...če bo šlo, če ne pa naj lula kamor mu je...

en dan bibek ni brcal, zdaj pa že dva dni tako nori, da komaj sedim. najbolj mi je hecno, ko se s kom pogovarjam, pa mi začne trebuh skakat..se sploh ne morem koncentrirat na nič drugega...

Kakšen kupon? A si kej dobila, ko si se včlanila??? Ker jest še do dons nism dobla prave kartice za dm, pa sem to oddala še pred včlanjenjem v babybonus. user posted image

dobiš kupončke za popuste pa take knjigice z opisi kaj se igrat in kaj je pomembno v vsakem obdobju...pa kupon za brezplačne plenice za novorojenčke.... pa na vsake tolko potem pošljejo nove kupone... pa plišiko za prvi roj dan...

meni pa nobenih papirjev niso zahtevale pa kopij...se mi je baje dokaz dobro videluser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.1.2010 14:03:37   
rožca26

lenčy, ja, nemške so malo bolj mehke. zdaj če si doma blizu mullerja, ok. če pa nisi, pa so tud poljske ok.
jaz sem navadno pamperkse v leclercu kupila, ko je bila akcija, na zalogo...zadnjič sva bila v avstriji, pa sem jih vzela gor. pa da ti povem, posrane so bile isto tak...še včasih se mi je spredaj gor polulal, pa ne vem kako...tak da tud nemške niso zlate.
zdaj če imaš voljo in čas komplicirat, ok...če pa ne, pa vzemi tist bonus pa porabi vse kaj je gor...veš kolk plenic bodo uničili...tam ko si enkrat na trojki (se mi zdi da smo imele čisto vse take probleme), začnejo vse nekje premakat...pol pa kupiš vse kaj najdeš..in je na koncu itak vse ok. meni je pač boljše, če so malo tanjše, ker ene pleničke so pol tri kilske, ko se nalulajo...smo imeli vse, od mulerja, hoferja, dm, lidla, špara..evo, zdaj na koncu, ko vedno rečem, da je zadnji paket, sem kupila še lumpi. in veste kaj? nič jim ne fali...

veš, sam od nemških otroci niso imeli vnetij, od polskih al pa madžarskih pa user posted image  Drgač so pa tudi lumpi pleničke kul. Mam jih pri moji mami.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.1.2010 14:05:05   
Jessy
Sara2007, če imaš možnost izbire anestezije, ti toplo priporočam spinalni blok. Jaz sem imela to pri prvi, ko je bil CR in sem bila noro zadovoljna. Pa sem drugače zajec za injekcije, ampak tudi malo nisem čutila vboda in tudi preostali del operacije je bil super.
Jaz sem imela CR v Postojni, kjer ti nudijo tudi, da je očka pri tebi na  carskem, kar je pri meni tudi bil. Je bil sicer pri moji glavi, tako da rezanja ni videl, je bil pa vsekakor deležen istih občutkov kot jaz, pa meni je bil full v oporo, saj je bil krasenobčutek, da je tam nekdo, ki ga poznaš. Pa, ko se je Neja rodila in so nama jo pokazali, so njega potem poklicali k Neji, da jo je cartal dokler ni bilo konec operacije, kar je trajalo skoraj 45 min.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.1.2010 14:05:16   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

dober dan!

joj kaj mate ene velke malčkeuser posted image

no js sm šla pa včeri v dm, da se bom prjavla za babybonus pa sm si premislilauser posted image  predvsem sm ga hotla zarad pampersk, pol sva pa opazila, da niso nemške pač pa poljskeuser posted image  to zdj gledava povsod, ker nam je že marsikdo reku, da naj bova na to pozorna, ker so poljske eno sranje.... tko da nemške so samo v muellerju in jih bova kupovala tam...

drgač pa še vedno upam na lepo vreme v soboto, da bova šla lhk v ljuser posted image

meni so to tudi govorili...ja , jaz bi rekla na vsako rito paše nekaj drugega, različni so si otroci, lahko da vam bojo poljske nJBOLJ ustrezale... al pa lumpi ko je ful zaničuser posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
12.1.2010 14:06:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

dobiš kupončke za popuste pa take knjigice z opisi kaj se igrat in kaj je pomembno v vsakem obdobju...pa kupon za brezplačne plenice za novorojenčke.... pa na vsake tolko potem pošljejo nove kupone... pa plišiko za prvi roj dan...

meni pa nobenih papirjev niso zahtevale pa kopij...se mi je baje dokaz dobro videluser posted image

Za babybonus sm že dobla, sam tisto navadno kartico od dmja nism, k je za popuste. Aja, da niso zahtevali? Ker to je zdej napisano na prijavnici. Pri otroku, ko se pa rodi, pa moraš poslat kopijo roj. lista.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
12.1.2010 14:06:38   
Čmrlika
Tak vas zapuščam grem nadaljevat s šopingi ste me požgečkale in...šefica me je nagnalauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
12.1.2010 14:07:33   
lenčy
lucika ker sem neizkušena na tem področju, moram poslušat drugeuser posted image   ko bom pa videla kakšne so, pa ko sprobam še kakšne druge,bom pa šele videla kako je s kvaliteto. ker sem blizu mesta, mi ne bo problem it v muellerja, tko da zaenkrat jih bomo začeli kupovati kar tam...

hotla sm še vprašat, katere prsne blazince mi priporočate? ker ponovno nimam izkušenj, pa ne bi rada slabih kupila...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
12.1.2010 14:07:52   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Za babybonus sm že dobla, sam tisto navadno kartico od dmja nism, k je za popuste. Aja, da niso zahtevali? Ker to je zdej napisano na prijavnici. Pri otroku, ko se pa rodi, pa moraš poslat kopijo roj. lista.

ne, mi je rekla da če mam materinsko zraven...sem jo pokazala buši je pobožala pa je blo user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
12.1.2010 14:08:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sara2007, če imaš možnost izbire anestezije, ti toplo priporočam spinalni blok. Jaz sem imela to pri prvi, ko je bil CR in sem bila noro zadovoljna. Pa sem drugače zajec za injekcije, ampak tudi malo nisem čutila vboda in tudi preostali del operacije je bil super.
Jaz sem imela CR v Postojni, kjer ti nudijo tudi, da je očka pri tebi na  carskem, kar je pri meni tudi bil. Je bil sicer pri moji glavi, tako da rezanja ni videl, je bil pa vsekakor deležen istih občutkov kot jaz, pa meni je bil full v oporo, saj je bil krasenobčutek, da je tam nekdo, ki ga poznaš. Pa, ko se je Neja rodila in so nama jo pokazali, so njega potem poklicali k Neji, da jo je cartal dokler ni bilo konec operacije, kar je trajalo skoraj 45 min.

Joooooooooooooooooooooooj sem ti fovž user posted image user posted image user posted image  Jest pa tega nism doživela. Zgleda je bila taka nuja, da so me sam omamli user posted image user posted image user posted image  No, se pa na račun omamljanja moj še vedno norca dela - kar je pa tudi za nekaj dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
12.1.2010 14:09:43   
rožca26

Tak vas zapuščam grem nadaljevat s šopingi ste me požgečkale in...šefica me je nagnalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
12.1.2010 14:09:47   
lucika
mi nismo imeli nikol problemov s pleničkami...s kivijem ja, s pleničkami ne... tak da sem bila zadovoljna z vsem kar ni premočlo...saj če sem poštena, smo 70%bili na pamperskah...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
12.1.2010 14:11:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

hotla sm še vprašat, katere prsne blazince mi priporočate? ker ponovno nimam izkušenj, pa ne bi rada slabih kupila...

vseeno katere, sam od tommee teepeeja ne. Tiste so pa za bruhat - mi jih je moj enkrat kupu, ker drugih pač ni bilo, pa sm pol raj spala brez. Sm pa probala od aventa, tosamine, dmja - so mi ble vse kul. Baje so od chiccota ful fajne - ne vem pa, ker jih nism kupila, ker so se mi zdele predrage.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.1.2010 14:12:53   
rožca26

mi nismo imeli nikol problemov s pleničkami...s kivijem ja, s pleničkami ne... tak da sem bila zadovoljna z vsem kar ni premočlo...saj če sem poštena, smo 70%bili na pamperskah...

mi smo bili tudi več na pamperskah. Že zaradi Vidove suhosti (telesa)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
12.1.2010 14:13:42   
rožca26
A sara je pa zginla???? Se je Živa zgleda zbudila.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
12.1.2010 14:20:34   
Jessy
Prsne blazinice: Vsekakor take, ki ne premočijo in od sebe ne dajajo nobenih nitk, se ne cufajo. Jaz sem od vseh sprobanih prisala ravno na Chickovih in še ene so mi bile všeč, ki so se takrat dobile v Leclerck-u, a jih pozneje tam nisem več videla. So malce večje od Chickovih in močnejši samolepilni trak imajo. Bi kar take kupovala, če jih bom še zasledila.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?