Anonimen
|
lenčy, ja, nemške so malo bolj mehke. zdaj če si doma blizu mullerja, ok. če pa nisi, pa so tud poljske ok. jaz sem navadno pamperkse v leclercu kupila, ko je bila akcija, na zalogo...zadnjič sva bila v avstriji, pa sem jih vzela gor. pa da ti povem, posrane so bile isto tak...še včasih se mi je spredaj gor polulal, pa ne vem kako...tak da tud nemške niso zlate. zdaj če imaš voljo in čas komplicirat, ok...če pa ne, pa vzemi tist bonus pa porabi vse kaj je gor...veš kolk plenic bodo uničili...tam ko si enkrat na trojki (se mi zdi da smo imele čisto vse take probleme), začnejo vse nekje premakat...pol pa kupiš vse kaj najdeš..in je na koncu itak vse ok. meni je pač boljše, če so malo tanjše, ker ene pleničke so pol tri kilske, ko se nalulajo...smo imeli vse, od mulerja, hoferja, dm, lidla, špara..evo, zdaj na koncu, ko vedno rečem, da je zadnji paket, sem kupila še lumpi. in veste kaj? nič jim ne fali... Lucika jst se pa strinjam v vsem napisanem s tabo Če čisto po pravic povem, sem tudi jst na začetku bila mnenja, da samo pampers in pika. Pamperske so ble zakon ostale pa klump po domače povedan. Ko pa res začneš na to tudi drugače gledat, da niso samo pamperske vau, sem pa začela probat z drugimi - najprej od muellerja, pol dm, hofer, pa pol spet pampers in nazadnje celo leclerove, ki sem jih dobila od tete, ter zdaj spet mueller. In od vseh teh so se glih hoferjeve najslabš odrezale, čeprav sumim pač, da tudi plenice niso bile krive, ampak pač to, da naša tamala poje dosti agrumov - ki jih obožuje in posledično dobi rdečo ritko. Zdej pa če bi me kdo vprašal, katere plenice so dobre, bi rekla za polulat in pa za posrat so vse ok. Itak noben ne gleda katere plenice pa ima otrok gor. Važn da zdržijo in da pri tem tudi denarnica kaj preveč ne trpi No malo za šalo, malo za res - za primerjavo: Pampers Premium - se dobijo po približno 15 eur Mullerjeva blagovna znamka pa po malo manj kot 7 eur. In ja, preostali denar rajši otroku naložim na TR, bo ziher imel /a večjo korist.
|