|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
12.1.2010 13:22:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

No sara, pa sva se enkrat le uskladile in najina pikca spita istočasno

Oh no, zdej je pa gor ni več. No, vsaj oglasi se ne

Sem sem, samo nisem sam na RR, ampak si pašem oči se drugod

Kje na kakšnih takih straneh ??? Zdej k si spet sama do sobote, si to lahko privoščiš

Valda, sej drugače si pa lahko tudi ob sobotah in nedeljah tudi. Itak moj nima časa, ko gleda risanke z Živo. user posted image user posted image  Še dobr, da obstajajo Cdji imam vsaj takrat malo miru pred njima. Sej veš dva majhna otroka na kupuuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
12.1.2010 13:24:49   
rožca26

Mi imamo tudi medvedka PU. Pač tako to je - modna muha.

Ne, Pu je pa kr stalnica - vsaj men se zdi, že od povojnih časov. Pr nas pa od kar sem bila v VB. user posted image user posted image user posted image
Pa itak sem jest Disneyjeva fanica. user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
12.1.2010 13:24:54   
Anonimen

Jst morm tudi še eno škatlo kupit za igrače. Drugače sem bla pa jst tud včeri v muellerju pa nisem kupila polovico stvari z seznama Tako, da bom šla še sam v DM, za u Muellerja mi res ni še enkrat za hodit. Sem še včeri komaj domov privlekla. Še dobr, da sem imela pomoč z sabo , če ne bi sred maribora kapitulirala

Mi eno že mamo (tako čist običajno iz BCja, k ma pokrov kt legice), zdej pi pa Pujevo, ker je mejhna, pa lepa. Jo rabmo zato, ker mamo mal igračke sortirane - tiste k so stalno v uporabi in tiste, ki so v uporabi občasno.
Jest bom tudi šla ostale stvari kupit v dm - sem zdej včlanjena v baby bonus in sm tok kupončkov dobila, da se mi kr splača. Pa zdej si moram nujno nabavt "vložke za joške", ker iz ene že fajn spuščam

Jst pa nobenih vložkov še ne rabim. Mislim, da spet ne bo nič, tak kot pr Živi. Imam pa zato aptamil 1 že nabavljen.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
12.1.2010 13:25:44   
Tjasa27
Rožca ja načeloma pridem v četrtek razen če bodo ful zameti al se bom pa ful slabo počutila. Ampak skor sigurno se vidimo. Se že celo večnost nismo user posted image . Mal rabim en čvek, če ne se mi bo kr rolat začel. Pa jz mislim, če sem lepo zaprta in zapakirana ne more bit nič narobe, a ne? Sam to, da je mulček pač dost nizko, še ni razlog za paničart, al se motim? Kakšne izkušnje?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
12.1.2010 13:26:42   
3Sonček3
Tale baby bonus iz DM-a. Kako se to učlanš? Js sm zanč probala prek neta pa je pisalo da se trenutno ne morm tko učlant, da to lahko storim samo na prodajniih mestih. A to takoj dobiš popuste al je treba kej čakat?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
12.1.2010 13:27:14   
rožca26

Valda, sej drugače si pa lahko tudi ob sobotah in nedeljah tudi. Itak moj nima časa, ko gleda risanke z Živo. user posted image user posted image  Še dobr, da obstajajo Cdji imam vsaj takrat malo miru pred njima. Sej veš dva majhna otroka na kupuuser posted image user posted image

Za 2 majhna otroka na kupu še ne vem kak zgleda,ker moj se še kr zna obnašat, te bom pa čist razumela, k bo še naša vn priromala user posted image user posted image user posted image  Bi moj lahka prej reku, da ma 2 otroka doma, kot pa jest.
Ja, pa kr prov je, da maš vsaj čez vikend mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
12.1.2010 13:30:38   
Anonimen

Valda, sej drugače si pa lahko tudi ob sobotah in nedeljah tudi. Itak moj nima časa, ko gleda risanke z Živo. Še dobr, da obstajajo Cdji imam vsaj takrat malo miru pred njima. Sej veš dva majhna otroka na kupu

Za 2 majhna otroka na kupu še ne vem kak zgleda,ker moj se še kr zna obnašat, te bom pa čist razumela, k bo še naša vn priromala Bi moj lahka prej reku, da ma 2 otroka doma, kot pa jest.
Ja, pa kr prov je, da maš vsaj čez vikend mir.

Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
12.1.2010 13:30:47   
rožca26

Jst pa nobenih vložkov še ne rabim. Mislim, da spet ne bo nič, tak kot pr Živi. Imam pa zato aptamil 1 že nabavljen.

Ti ti ti, da ne bi tak govorila. Razmišljej, da boš mlek mela. Je pa tak, da po CRju pride mal kasneje - 3 dni po operaciji. Je blo pa pri meni ful smešno, ker sm se pol 3. dan zbudila in sm bla mokra sto na uro (od mleka). Pa pride sestra v sobo in pravi - ja gospa, vi morte pa svojmu naročit, da vam vložke za joške prnese, pa modrček tudi. Pa ne pozabte na črpanje. Jest pa v smehu - opravljeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
12.1.2010 13:32:18   
rožca26

Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupituser posted image user posted image user posted image

Veš, jest bi se tolažila s tem, da ti vsaj dolgčas ni user posted image user posted image user posted image  Ja, odkupit se bo pa res moral. A si ti slučajno menala št.? Al una, k si mi jo posla, še vela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.1.2010 13:33:31   
Anonimen

Ti ti ti, da ne bi tak govorila. Razmišljej, da boš mlek mela. Je pa tak, da po CRju pride mal kasneje - 3 dni po operaciji. Je blo pa pri meni ful smešno, ker sm se pol 3. dan zbudila in sm bla mokra sto na uro (od mleka). Pa pride sestra v sobo in pravi - ja gospa, vi morte pa svojmu naročit, da vam vložke za joške prnese, pa modrček tudi. Pa ne pozabte na črpanje. Jest pa v smehu - opravljeno

To vem. No sej bomo videli. Mogoče bodo pa to rundo mlekarni kaj bolj zalaufali. Mogoče sem takrat glih na začetek recesije naletela, zdaj smo tak "uradno" iz njeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.1.2010 13:34:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Tale baby bonus iz DM-a. Kako se to učlanš? Js sm zanč probala prek neta pa je pisalo da se trenutno ne morm tko učlant, da to lahko storim samo na prodajniih mestih. A to takoj dobiš popuste al je treba kej čakat?

Jest sm prijavnico vzela v prodajalni. Pa oddala sem tudi tam, ker se mi ni dalo na pošto odnest vse te papirje pa še kopijo mat. knjižice. Popuste pa dobiš takrat, ko ti pošljejo bone. Ker kartice ne dobiš - vsaj jest je nisem.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
12.1.2010 13:35:16   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jest sm prijavnico vzela v prodajalni. Pa oddala sem tudi tam, ker se mi ni dalo na pošto odnest vse te papirje pa še kopijo mat. knjižice. Popuste pa dobiš takrat, ko ti pošljejo bone. Ker kartice ne dobiš - vsaj jest je nisem.

Aha se pravi so v uporabi samo boni, tut uredu. Sm tko navajena na te kartice da se mi je zdelo čist samoumevno da pride kartica

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
12.1.2010 13:36:41   
rožca26

To vem. No sej bomo videli. Mogoče bodo pa to rundo mlekarni kaj bolj zalaufali. Mogoče sem takrat glih na začetek recesije naletela, zdaj smo tak "uradno" iz njeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa zlo lušna. Ja, mogoče je bila pa res recesija. Pa itak pravjo, da maš vsako nosečnost oz. po vsakem porodu več mleka. Bom vidla kak je s tem. Pri Vidu sm pol, k je konkretno začel mlatit mleko, zaprosila za tametil tabletke. Pol je pa šprical vn iz mene tud do 1 m user posted image user posted image user posted image user posted image  Ponavad se je to zgodil, k je Vid fajn potegnu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.1.2010 13:36:51   
Anonimen

Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupit

Veš, jest bi se tolažila s tem, da ti vsaj dolgčas ni Ja, odkupit se bo pa res moral. A si ti slučajno menala št.? Al una, k si mi jo posla, še vela?

Obedve imam, sej sem ti v mailu use razložila, sam zgleda še nisi imela čas, da bi mi odpisala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.1.2010 13:37:40   
rožca26

Aha se pravi so v uporabi samo boni, tut uredu. Sm tko navajena na te kartice da se mi je zdelo čist samoumevno da pride kartica

Sm jest tut misnla, da dobiš kako izkaznico, da si član. Sem uno kuverto ene parkrat okol obrnila user posted image user posted image user posted image
Drgač je pa prov, da vsaj kej majo, ker v muellerju pa res nič ni. Bi vsaj kake pike lahka zbiral user posted image

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 12.1.2010 13:40:02 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
12.1.2010 13:39:14   
rožca26

Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupit

Veš, jest bi se tolažila s tem, da ti vsaj dolgčas ni Ja, odkupit se bo pa res moral. A si ti slučajno menala št.? Al una, k si mi jo posla, še vela?

Obedve imam, sej sem ti v mailu use razložila, sam zgleda še nisi imela čas, da bi mi odpisala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, dons zjutrej sm mail pogledala, pa še ni blo nobene pošte. Sorči user posted image user posted image  
Bom prečekirala, ker ti povem, da boš extra zvedla za paketek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.1.2010 13:39:49   
Anonimen

To vem. No sej bomo videli. Mogoče bodo pa to rundo mlekarni kaj bolj zalaufali. Mogoče sem takrat glih na začetek recesije naletela, zdaj smo tak "uradno" iz nje

ta je pa zlo lušna. Ja, mogoče je bila pa res recesija. Pa itak pravjo, da maš vsako nosečnost oz. po vsakem porodu več mleka. Bom vidla kak je s tem. Pri Vidu sm pol, k je konkretno začel mlatit mleko, zaprosila za tametil tabletke. Pol je pa šprical vn iz mene tud do 1 m Ponavad se je to zgodil, k je Vid fajn potegnu

Ej meni pa ni noben nič tega omenil. Pa so vidli, da je bolj švoh. No potem ko je pa zavohala aptamil, pa mojega mleka sploh ni več hotela pit po flaški.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.1.2010 13:40:23   
Wannabemommy
Ojla

Lepo pozdravljene, sicer ne spadam k vam ampak k aprilčicam ampak me nekaj zanima a še mogoče katera od vas ve kolk so bili vašiuser posted image  težki tam pri 27. tednu, ker se mi zdi da je mojuser posted image ful pretežek, ima 1300 g user posted image , zaj pa sem cela zmedena kr nevem al je to preveč, ena ki ima isti dan PDP ima sicer user posted image  in je njenauser posted image  težka le 1008g, prosim če se ktera spomni, da se vsaj malo pomirim,....
Pa hvala

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.1.2010 13:41:54   
Anonimen

Obedve imam, sej sem ti v mailu use razložila, sam zgleda še nisi imela čas, da bi mi odpisala.

Hm, dons zjutrej sm mail pogledala, pa še ni blo nobene pošte. Sorči
Bom prečekirala, ker ti povem, da boš extra zvedla za paketek

Komaj čakam, da začnemo še me rojevat. Mi gre ta trebuh res že orenk na živče. Lepo al pa grdo povedan, sem ko slon, ki se komaj premika.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.1.2010 13:43:33   
rožca26

Ej meni pa ni noben nič tega omenil. Pa so vidli, da je bolj švoh. No potem ko je pa zavohala aptamil, pa mojega mleka sploh ni več hotela pit po flaški.

A glede Tametil tablet??? Sej ne razglašajo na veliko user posted image  Jest sm za to vedla zato, ker sm bla vsakodnevno v laktariju, pa so sestre mal omenile. Si v Lj. res želijo met sam materino mleko. Kak to, da se pa nista dojili in si ji dajala po flaški? Je mela slab sesalni refleks? Naš pa na srečo ni mel težav z zbirčnostjo - sam da ni bil lačen user posted image user posted image user posted image  Se jest še zdej hecam na ta račun - da je pri meni tok stradal, da zdej je vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
12.1.2010 13:46:17   
lucika
še ena ideja...
baby bonus veljajo kupončki d o31.3.
na kartico kjer se zbirajo točke pa je še danes možnost vnovčenja 10 točk za kupon -15% na vse otroške zadeve. tist kupon pol velja do konca februarja. maš pa vse, plenice, dude, flaše, kozmetiko, hrano...
tak da jaz sem si -15 včeraj vzela, pa še par sem jih natisnila za naprej...one iz knjižice bom pa naknadno, ko bom šla naprimer samo po pleničke...

naš veliki fant je še vedno v pleničkah, čeprav bi že kako leto lahko bil suh... me pa zanima kak bom kaj prenesla to, da jih zdaj porabimo par, kaj te vem, 4 naprimer, al pa pet na dan...pol jih bo pa 10 ali pa 12.... bomo komaj folgali pleničke kupovat.
ampak za tavečjega bomo zdaj skupaj z vrtcem akcijo naredili, pa da vidimo...če bo šlo, če ne pa naj lula kamor mu je...

en dan bibek ni brcal, zdaj pa že dva dni tako nori, da komaj sedim. najbolj mi je hecno, ko se s kom pogovarjam, pa mi začne trebuh skakat..se sploh ne morem koncentrirat na nič drugega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
12.1.2010 13:46:30   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Ojla

Lepo pozdravljene, sicer ne spadam k vam ampak k aprilčicam ampak me nekaj zanima a še mogoče katera od vas ve kolk so bili vašiuser posted image  težki tam pri 27. tednu, ker se mi zdi da je mojuser posted image ful pretežek, ima 1300 g user posted image , zaj pa sem cela zmedena kr nevem al je to preveč, ena ki ima isti dan PDP ima sicer user posted image  in je njenauser posted image  težka le 1008g, prosim če se ktera spomni, da se vsaj malo pomirim,....
Pa hvala

V 29.t je mela naša 1470g. Drgač je pa čist odvisno od otročka. Sej veš - tut mi nismo vsi normirani (eni so večji eni pa pač manjši). Bodi vesela, da je že tok velik pob, večji problem je, če je prelahek. Sej sladkorni test oz. OGGT si pa delala??

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
12.1.2010 13:47:58   
Anonimen

A glede Tametil tablet??? Sej ne razglašajo na veliko Jest sm za to vedla zato, ker sm bla vsakodnevno v laktariju, pa so sestre mal omenile. Si v Lj. res želijo met sam materino mleko. Kak to, da se pa nista dojili in si ji dajala po flaški? Je mela slab sesalni refleks? Naš pa na srečo ni mel težav z zbirčnostjo - sam da ni bil lačen Se jest še zdej hecam na ta račun - da je pri meni tok stradal, da zdej je vse

Ja, jst mislim, da je imela slab sesalni refleks, ker sma se kar mučile in mučile, pa ni bilo nič boljše. No sej mogoče bo pa zdej v drugo boljšeuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
12.1.2010 13:48:14   
lucika
wannabemommy, moj je imel v 29. tednu 1800. nič bat, kr naj pridno rastejo, boljš preveč kot premalo...plus tega, to je bolj za rezervo mišljeno.
pri prvem sem imela več kot pol kg razlike, med zadnjim uz in porodom. v minus.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
12.1.2010 13:48:57   
rožca26

Komaj čakam, da začnemo še me rojevat. Mi gre ta trebuh res že orenk na živče. Lepo al pa grdo povedan, sem ko slon, ki se komaj premika.

Ja, jest tud. Še 4 tedne počaka, da bo donošena, pol bi šla pa res že rodit. Sm lih dons mami rekla, da vprašanje, kolk časa se bom še z avtom fijakala. Tok težko sedim, ker mi noge gor nabija, da je groza. Ampak, sam da je zdrava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?