![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 No sara, pa sva se enkrat le uskladile in najina pikca spita istočasno Oh no, zdej je pa gor ni več. No, vsaj oglasi se ne Sem sem, samo nisem sam na RR, ampak si pašem oči se drugod Kje na kakšnih takih straneh ??? Zdej k si spet sama do sobote, si to lahko privoščiš Valda, sej drugače si pa lahko tudi ob sobotah in nedeljah tudi. Itak moj nima časa, ko gleda risanke z Živo. Še dobr, da obstajajo Cdji imam vsaj takrat malo miru pred njima. Sej veš dva majhna otroka na kupu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:24:49
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mi imamo tudi medvedka PU. Pač tako to je - modna muha. Ne, Pu je pa kr stalnica - vsaj men se zdi, že od povojnih časov. Pr nas pa od kar sem bila v VB. Pa itak sem jest Disneyjeva fanica.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jst morm tudi še eno škatlo kupit za igrače. Drugače sem bla pa jst tud včeri v muellerju pa nisem kupila polovico stvari z seznama Tako, da bom šla še sam v DM, za u Muellerja mi res ni še enkrat za hodit. Sem še včeri komaj domov privlekla. Še dobr, da sem imela pomoč z sabo , če ne bi sred maribora kapitulirala Mi eno že mamo (tako čist običajno iz BCja, k ma pokrov kt legice), zdej pi pa Pujevo, ker je mejhna, pa lepa. Jo rabmo zato, ker mamo mal igračke sortirane - tiste k so stalno v uporabi in tiste, ki so v uporabi občasno. Jest bom tudi šla ostale stvari kupit v dm - sem zdej včlanjena v baby bonus in sm tok kupončkov dobila, da se mi kr splača. Pa zdej si moram nujno nabavt "vložke za joške", ker iz ene že fajn spuščam Jst pa nobenih vložkov še ne rabim. Mislim, da spet ne bo nič, tak kot pr Živi. Imam pa zato aptamil 1 že nabavljen.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:25:44
|
|
|
|
Tjasa27
|
Rožca ja načeloma pridem v četrtek razen če bodo ful zameti al se bom pa ful slabo počutila. Ampak skor sigurno se vidimo. Se že celo večnost nismo . Mal rabim en čvek, če ne se mi bo kr rolat začel. Pa jz mislim, če sem lepo zaprta in zapakirana ne more bit nič narobe, a ne? Sam to, da je mulček pač dost nizko, še ni razlog za paničart, al se motim? Kakšne izkušnje? lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:26:42
|
|
|
|
3Sonček3
|
Tale baby bonus iz DM-a. Kako se to učlanš? Js sm zanč probala prek neta pa je pisalo da se trenutno ne morm tko učlant, da to lahko storim samo na prodajniih mestih. A to takoj dobiš popuste al je treba kej čakat?
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:27:14
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Valda, sej drugače si pa lahko tudi ob sobotah in nedeljah tudi. Itak moj nima časa, ko gleda risanke z Živo. Še dobr, da obstajajo Cdji imam vsaj takrat malo miru pred njima. Sej veš dva majhna otroka na kupu Za 2 majhna otroka na kupu še ne vem kak zgleda,ker moj se še kr zna obnašat, te bom pa čist razumela, k bo še naša vn priromala Bi moj lahka prej reku, da ma 2 otroka doma, kot pa jest. Ja, pa kr prov je, da maš vsaj čez vikend mir.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Valda, sej drugače si pa lahko tudi ob sobotah in nedeljah tudi. Itak moj nima časa, ko gleda risanke z Živo. Še dobr, da obstajajo Cdji imam vsaj takrat malo miru pred njima. Sej veš dva majhna otroka na kupu Za 2 majhna otroka na kupu še ne vem kak zgleda,ker moj se še kr zna obnašat, te bom pa čist razumela, k bo še naša vn priromala Bi moj lahka prej reku, da ma 2 otroka doma, kot pa jest. Ja, pa kr prov je, da maš vsaj čez vikend mir. Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:30:47
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jst pa nobenih vložkov še ne rabim. Mislim, da spet ne bo nič, tak kot pr Živi. Imam pa zato aptamil 1 že nabavljen. Ti ti ti, da ne bi tak govorila. Razmišljej, da boš mlek mela. Je pa tak, da po CRju pride mal kasneje - 3 dni po operaciji. Je blo pa pri meni ful smešno, ker sm se pol 3. dan zbudila in sm bla mokra sto na uro (od mleka). Pa pride sestra v sobo in pravi - ja gospa, vi morte pa svojmu naročit, da vam vložke za joške prnese, pa modrček tudi. Pa ne pozabte na črpanje. Jest pa v smehu - opravljeno
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:32:18
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupit Veš, jest bi se tolažila s tem, da ti vsaj dolgčas ni Ja, odkupit se bo pa res moral. A si ti slučajno menala št.? Al una, k si mi jo posla, še vela?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jst pa nobenih vložkov še ne rabim. Mislim, da spet ne bo nič, tak kot pr Živi. Imam pa zato aptamil 1 že nabavljen. Ti ti ti, da ne bi tak govorila. Razmišljej, da boš mlek mela. Je pa tak, da po CRju pride mal kasneje - 3 dni po operaciji. Je blo pa pri meni ful smešno, ker sm se pol 3. dan zbudila in sm bla mokra sto na uro (od mleka). Pa pride sestra v sobo in pravi - ja gospa, vi morte pa svojmu naročit, da vam vložke za joške prnese, pa modrček tudi. Pa ne pozabte na črpanje. Jest pa v smehu - opravljeno To vem. No sej bomo videli. Mogoče bodo pa to rundo mlekarni kaj bolj zalaufali. Mogoče sem takrat glih na začetek recesije naletela, zdaj smo tak "uradno" iz nje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:34:07
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Tale baby bonus iz DM-a. Kako se to učlanš? Js sm zanč probala prek neta pa je pisalo da se trenutno ne morm tko učlant, da to lahko storim samo na prodajniih mestih. A to takoj dobiš popuste al je treba kej čakat? Jest sm prijavnico vzela v prodajalni. Pa oddala sem tudi tam, ker se mi ni dalo na pošto odnest vse te papirje pa še kopijo mat. knjižice. Popuste pa dobiš takrat, ko ti pošljejo bone. Ker kartice ne dobiš - vsaj jest je nisem.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:35:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Tale baby bonus iz DM-a. Kako se to učlanš? Js sm zanč probala prek neta pa je pisalo da se trenutno ne morm tko učlant, da to lahko storim samo na prodajniih mestih. A to takoj dobiš popuste al je treba kej čakat? Jest sm prijavnico vzela v prodajalni. Pa oddala sem tudi tam, ker se mi ni dalo na pošto odnest vse te papirje pa še kopijo mat. knjižice. Popuste pa dobiš takrat, ko ti pošljejo bone. Ker kartice ne dobiš - vsaj jest je nisem. Aha se pravi so v uporabi samo boni, tut uredu. Sm tko navajena na te kartice da se mi je zdelo čist samoumevno da pride kartica
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:36:41
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 To vem. No sej bomo videli. Mogoče bodo pa to rundo mlekarni kaj bolj zalaufali. Mogoče sem takrat glih na začetek recesije naletela, zdaj smo tak "uradno" iz nje ta je pa zlo lušna. Ja, mogoče je bila pa res recesija. Pa itak pravjo, da maš vsako nosečnost oz. po vsakem porodu več mleka. Bom vidla kak je s tem. Pri Vidu sm pol, k je konkretno začel mlatit mleko, zaprosila za tametil tabletke. Pol je pa šprical vn iz mene tud do 1 m Ponavad se je to zgodil, k je Vid fajn potegnu
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupit Veš, jest bi se tolažila s tem, da ti vsaj dolgčas ni Ja, odkupit se bo pa res moral. A si ti slučajno menala št.? Al una, k si mi jo posla, še vela? Obedve imam, sej sem ti v mailu use razložila, sam zgleda še nisi imela čas, da bi mi odpisala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:37:40
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Aha se pravi so v uporabi samo boni, tut uredu. Sm tko navajena na te kartice da se mi je zdelo čist samoumevno da pride kartica Sm jest tut misnla, da dobiš kako izkaznico, da si član. Sem uno kuverto ene parkrat okol obrnila Drgač je pa prov, da vsaj kej majo, ker v muellerju pa res nič ni. Bi vsaj kake pike lahka zbiral
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 12.1.2010 13:40:02 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:39:14
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupit Veš, jest bi se tolažila s tem, da ti vsaj dolgčas ni Ja, odkupit se bo pa res moral. A si ti slučajno menala št.? Al una, k si mi jo posla, še vela? Obedve imam, sej sem ti v mailu use razložila, sam zgleda še nisi imela čas, da bi mi odpisala. Hm, dons zjutrej sm mail pogledala, pa še ni blo nobene pošte. Sorči Bom prečekirala, ker ti povem, da boš extra zvedla za paketek
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 To vem. No sej bomo videli. Mogoče bodo pa to rundo mlekarni kaj bolj zalaufali. Mogoče sem takrat glih na začetek recesije naletela, zdaj smo tak "uradno" iz nje ta je pa zlo lušna. Ja, mogoče je bila pa res recesija. Pa itak pravjo, da maš vsako nosečnost oz. po vsakem porodu več mleka. Bom vidla kak je s tem. Pri Vidu sm pol, k je konkretno začel mlatit mleko, zaprosila za tametil tabletke. Pol je pa šprical vn iz mene tud do 1 m Ponavad se je to zgodil, k je Vid fajn potegnu Ej meni pa ni noben nič tega omenil. Pa so vidli, da je bolj švoh. No potem ko je pa zavohala aptamil, pa mojega mleka sploh ni več hotela pit po flaški.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:40:23
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla Lepo pozdravljene, sicer ne spadam k vam ampak k aprilčicam ampak me nekaj zanima a še mogoče katera od vas ve kolk so bili vaši težki tam pri 27. tednu, ker se mi zdi da je moj ful pretežek, ima 1300 g , zaj pa sem cela zmedena kr nevem al je to preveč, ena ki ima isti dan PDP ima sicer in je njena težka le 1008g, prosim če se ktera spomni, da se vsaj malo pomirim,.... Pa hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ja sej bo, tolažim se s tem, da so nekateri moški itak par let za nami, tako da mu je delno oproščeno. Za drugo polovico, se bo mogel pa še malo prikupit Veš, jest bi se tolažila s tem, da ti vsaj dolgčas ni Ja, odkupit se bo pa res moral. A si ti slučajno menala št.? Al una, k si mi jo posla, še vela? Obedve imam, sej sem ti v mailu use razložila, sam zgleda še nisi imela čas, da bi mi odpisala. Hm, dons zjutrej sm mail pogledala, pa še ni blo nobene pošte. Sorči Bom prečekirala, ker ti povem, da boš extra zvedla za paketek Komaj čakam, da začnemo še me rojevat. Mi gre ta trebuh res že orenk na živče. Lepo al pa grdo povedan, sem ko slon, ki se komaj premika.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:43:33
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ej meni pa ni noben nič tega omenil. Pa so vidli, da je bolj švoh. No potem ko je pa zavohala aptamil, pa mojega mleka sploh ni več hotela pit po flaški. A glede Tametil tablet??? Sej ne razglašajo na veliko Jest sm za to vedla zato, ker sm bla vsakodnevno v laktariju, pa so sestre mal omenile. Si v Lj. res želijo met sam materino mleko. Kak to, da se pa nista dojili in si ji dajala po flaški? Je mela slab sesalni refleks? Naš pa na srečo ni mel težav z zbirčnostjo - sam da ni bil lačen Se jest še zdej hecam na ta račun - da je pri meni tok stradal, da zdej je vse
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:46:17
|
|
|
|
lucika
|
še ena ideja... baby bonus veljajo kupončki d o31.3. na kartico kjer se zbirajo točke pa je še danes možnost vnovčenja 10 točk za kupon -15% na vse otroške zadeve. tist kupon pol velja do konca februarja. maš pa vse, plenice, dude, flaše, kozmetiko, hrano... tak da jaz sem si -15 včeraj vzela, pa še par sem jih natisnila za naprej...one iz knjižice bom pa naknadno, ko bom šla naprimer samo po pleničke... naš veliki fant je še vedno v pleničkah, čeprav bi že kako leto lahko bil suh... me pa zanima kak bom kaj prenesla to, da jih zdaj porabimo par, kaj te vem, 4 naprimer, al pa pet na dan...pol jih bo pa 10 ali pa 12.... bomo komaj folgali pleničke kupovat. ampak za tavečjega bomo zdaj skupaj z vrtcem akcijo naredili, pa da vidimo...če bo šlo, če ne pa naj lula kamor mu je... en dan bibek ni brcal, zdaj pa že dva dni tako nori, da komaj sedim. najbolj mi je hecno, ko se s kom pogovarjam, pa mi začne trebuh skakat..se sploh ne morem koncentrirat na nič drugega...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:46:30
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Ojla Lepo pozdravljene, sicer ne spadam k vam ampak k aprilčicam ampak me nekaj zanima a še mogoče katera od vas ve kolk so bili vaši težki tam pri 27. tednu, ker se mi zdi da je moj ful pretežek, ima 1300 g , zaj pa sem cela zmedena kr nevem al je to preveč, ena ki ima isti dan PDP ima sicer in je njena težka le 1008g, prosim če se ktera spomni, da se vsaj malo pomirim,.... Pa hvala V 29.t je mela naša 1470g. Drgač je pa čist odvisno od otročka. Sej veš - tut mi nismo vsi normirani (eni so večji eni pa pač manjši). Bodi vesela, da je že tok velik pob, večji problem je, če je prelahek. Sej sladkorni test oz. OGGT si pa delala??
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ej meni pa ni noben nič tega omenil. Pa so vidli, da je bolj švoh. No potem ko je pa zavohala aptamil, pa mojega mleka sploh ni več hotela pit po flaški. A glede Tametil tablet??? Sej ne razglašajo na veliko Jest sm za to vedla zato, ker sm bla vsakodnevno v laktariju, pa so sestre mal omenile. Si v Lj. res želijo met sam materino mleko. Kak to, da se pa nista dojili in si ji dajala po flaški? Je mela slab sesalni refleks? Naš pa na srečo ni mel težav z zbirčnostjo - sam da ni bil lačen Se jest še zdej hecam na ta račun - da je pri meni tok stradal, da zdej je vse Ja, jst mislim, da je imela slab sesalni refleks, ker sma se kar mučile in mučile, pa ni bilo nič boljše. No sej mogoče bo pa zdej v drugo boljše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:48:14
|
|
|
|
lucika
|
wannabemommy, moj je imel v 29. tednu 1800. nič bat, kr naj pridno rastejo, boljš preveč kot premalo...plus tega, to je bolj za rezervo mišljeno. pri prvem sem imela več kot pol kg razlike, med zadnjim uz in porodom. v minus.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 12.1.2010 13:48:57
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Komaj čakam, da začnemo še me rojevat. Mi gre ta trebuh res že orenk na živče. Lepo al pa grdo povedan, sem ko slon, ki se komaj premika. Ja, jest tud. Še 4 tedne počaka, da bo donošena, pol bi šla pa res že rodit. Sm lih dons mami rekla, da vprašanje, kolk časa se bom še z avtom fijakala. Tok težko sedim, ker mi noge gor nabija, da je groza. Ampak, sam da je zdrava
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?