|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
10.1.2010 19:53:17   
blanč
no vprašanje: riževa kašica. na škatli piše, da zmešaš pol mleka pol vode, zavreš in pol prpravš. a če delaš s svojim mlekom, je treba tut tko? svoj mlek vret?

Oby, če delaš s svojim mlekom, daš v mlačno mleko brez vode, počakaš minuto da se zgosti in že fojtraš, lahko pa nardiš bolj redko, daš v flaško in pretočni cucelj in otročiček spi celo noč sit in zadovoljenuser posted image
Kruce a bi meni tudi posnel tele cd-je? Če ti ni odveč, lepo prosim.
Reby bravo za spanjeuser posted image user posted image
Semper... mi se nismo cepli, je pediatrinja rekla, da ni niti potrbno, ker rota virus večinoma ni noben bavbav in, da drži samo do 2 leta ali še manj in... in pol se nismouser posted image
Vsem mamicam želim lahko in mirno nočuser posted image
Takole smo se pa mi danes prvič skupaj kopali

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.1.2010 19:54:41   
sonček33
Blanč, cukra in pol.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.1.2010 21:04:34   
Reby
Blanči - prava cukra sta user posted image  . Larica se je prav lepo poredila, lepa pupa. A je že zasedena? user posted image
sonček - pogrešana...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.1.2010 21:17:52   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Blanči - prava cukra sta user posted image  . Larica se je prav lepo poredila, lepa pupa. A je že zasedena? user posted image
sonček - pogrešana...

Ja jeuser posted image in to večkratuser posted image user posted image user posted image ampak ni ovir, lahko vas damo v čakalno vrstouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.1.2010 21:20:02   
sonček33
user posted image user posted image haha, čakalna vrsta...

reby, a res, sem bila? user posted image user posted image user posted image  vsaj enkrat user posted image user posted image  se odvajam....mi kr gre... kako ste? a ti tkole rihtaš snaho si? matr če nauš dobra tašča...blanč nau prenašala, da ma hči skoz zmaja za vratom

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.1.2010 21:22:46   
Bumo
Sem malo brskala naokoli, pa brala ...etc.
Ma, vem, da bo zasmetila tole našo lepo temo ampak jaz kar ne morem it tu mimo,
ma, mi kar na jok gre, če pogledam mojo lubiko, pa vse vaše malčke pote ma
berem tole :

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5922156

pa moji psi majo več od mene,kot tale beba od svojih staršev!! O negi pa sploh ne bom,
ker mi gre še zraven na kozlanje ne le na jok!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.1.2010 21:56:07   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Itak maš zs

Ne vem pa če bo lih jutri, ko peljem psa na "urgenco". Mi ga je ena zverina čist uničla . Luknje skoz gobec kjerkoli hočeš , pregrizena čeljust, sekalec meji stran...... Groza!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.1.2010 21:56:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Sem malo brskala naokoli, pa brala ...etc.
Ma, vem, da bo zasmetila tole našo lepo temo ampak jaz kar ne morem it tu mimo,
ma, mi kar na jok gre, če pogledam mojo lubiko, pa vse vaše malčke pote ma
berem tole :

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5922156

pa moji psi majo več od mene,kot tale beba od svojih staršev!! O negi pa sploh ne bom,
ker mi gre še zraven na kozlanje ne le na jok!!

Jaz upam, upam, da je to izmišljotina ... res upam ... user posted image user posted image user posted image user posted image

blanč - opala. Kak sta kjut!

sonček33 - kje je pa moj Lovro? Kam si mi ga skrila? user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
11.1.2010 0:29:36   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image haha, čakalna vrsta...

reby, a res, sem bila? user posted image user posted image user posted image  vsaj enkrat user posted image user posted image  se odvajam....mi kr gre... kako ste? a ti tkole rihtaš snaho si? matr če nauš dobra tašča...blanč nau prenašala, da ma hči skoz zmaja za vratom

Halo??? user posted image  Jest sem mislila, da je en čisto nov sonček uletu na našo stran user posted image user posted image  Sej ne vem zdele, tako iz glave, kakšen si mela prej avatar, sam tole je pa oreng sprememba user posted image  Mi je šele pol potegnilo, ko ti je Se* napisala, da moraš Lovrota pokazat user posted image

Bumo, najraši bi se zjokala, pa smili se mi otrok ful in tudi jaz upam, da gre za neslano šalo user posted image user posted image user posted image  Še k sreči, da takih stvari nisem brala v vseh teh letih, ko smo bili brez dojenčka, ker na svetu včasih res ni pravice user posted image

Pa še Kruce se je oglasil z grozljivo novico, pa kaj je danes zaen čuden dan user posted image user posted image  Upam, da porihtate psa user posted image

Sem šla pa danes tudi jaz po nekaj dnevih končno na sprehod, pa sem že takoj na začetku enega očkata srečala z vozičkom user posted image  Sam sem pa rinla kot nora. Pločnik v principu splužen, ampak tako, da je na njem še vedno 10 cm snega, vode, plundre in podobnega user posted image  Sonček se pa pri nas žal ni nič pokazal. Je bila iz ure v uro hujša megla user posted image  Ampak je pa kar paalo spet malo hodit. Sem hotla še na kavo, pa nisem mogla z vozičkom zraven, pa itak ne bi imela kje sedet, pa sem se žal obrisala pod nosom user posted image

Blanči, tale dva tvoja bonončka sta sladka, da je kaj! Aha, pa glede prostora mi je zdej jasno. Je tvoj lubi podobn kot moj, k mi kar naprej teži, kaj spet kupujem user posted image  Sam moj prav, da bo enkrat mene izselil, ne pa da bi šel sam drugam user posted image

Ko smo že lih pri kupovanju, obroč za kopanje moram kupit. Kje jih imajo, kakšen nasvet, gre po teži, velikosti???? Hvala!

Miška, sem vesela, da ste fajn. Luštno sta si fanta z dragim razdelila. Dej nam še ti kakšno fotko privošči, boš??? Črpalko mam drugače tudi jaz Aventovo ročno, moram pa priznat, da sem že mnogokrat pomislila, da ta nikakor ne more bit najboljša ... user posted image

Pozdravčka!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
11.1.2010 6:58:14   
Bumo
Blanči, mala dva sta ta prava v teh šlaufihuser posted image user posted image
Drugače pa ja - Semper mi tud šlaufek kupujemo...pa tud nimam pojma kje...in ja HB, dsa tud jaz nisem brala takih grozot prejjjj
Kruce, drzim pesti za tvojega kuzka!!!!
pozdravcek se vsem ...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
11.1.2010 8:41:27   
blanč
Dobro jutro.
Kruce, pa ne no, kdo ti je to s psom naredu, si splih ne morem predstavljat. Hitro ga pocajtite. Za cd-je pa ko boš imel čas, se sploh ne mudi.
Sonček, zakaj se pa odvajaš?
Stolčki novi se kupijo v baby centru ali pikapolonici, samo jaz sem kupila rabljene prek bolhe ker se mi zdijo novi preveč dragiuser posted image , rabljeni so pa takšni kot novi.
Nimam pojma do kolk kil.

(Mark Twain)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
11.1.2010 9:44:53   
Reby
Dobro jutro!

Blanči - kako pa se reče tem stolčkom, da vem vpisat v iskalno polje na Bolhi? user posted image  
Bumo, Semper - jaz sem obroč in hlačke kupila v Trzinu, je najceneje, pa mislim, da pošljejo tudi po pošti http://www.aquafun.si
Kruce - bogi kuža, a nimajo pr vas urgence, da bi ga že takoj peljal? user posted image
miška - sej jaz sem si včasih tud iz ene načrpala po 120, zdej pa enostavno ne gre. Mam tud Aventovo ročno. No, danes zjutraj sem si iz obeh 120, pa še tamali je potem v napol spanju vlekel. Če bo za 2 obroka na dan, bom zadovoljna.
Semper - ja, je res, da če mali vleče, veliko več teče, in ko daje iz ust bradavico, ven kr šprica, načrpat pa si sploh ne morem...
sonček - itak, da sem/smo te pogrešal. Ti se nič ne odvajaj user posted image
lučka - se spomnem tebe, ko si obupala, ampak se nisi nič sekirala in prav imaš, se jaz tudi ne bom, če ne bom imela več mleka, pač ne bom dojila. Tudi mož mi pravi, da naj že neham, ko me vidi, kako se sekiram in vsak dan razglabljam o tem mleku, dojenju, črpanju. Mi je pa tašča kupila eno super zadevo za kuhanje zelenjave na pari, paše na vsako posodo in sem včeraj sprobala.
Zdej pa si grem kavico prvošt user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
11.1.2010 9:46:13   
Reby
Pa še ena za vas

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
11.1.2010 10:26:06   
blanč
Reby, jaz sem vpisala, stolček za kopanje ali stolček  za v banjo. Probi še na forumu mama- sem napisala da jih kopujem in dobila kar nekaj ugodnih ponudb.

(Mark Twain)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
11.1.2010 11:59:51   
Reby

Reby, jaz sem vpisala, stolček za kopanje ali stolček  za v banjo. Probi še na forumu mama- sem napisala da jih kopujem in dobila kar nekaj ugodnih ponudb.

Super, sem jih kar nekaj našla user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
11.1.2010 13:50:04   
lučka 25
stolček : mi smo ga kupili v akciji v Leclercu enkrat septembra ko je bil v akciji.

črpanje: meni j prej mleka zmanjkalo, ker mala ni nikoli vlekla in so se mi tako kanali eliko kasneje odpirali, pa tudi ne vem kakšna mlekarca nisem bla. Ko pa sem pristala na strogi dieti je pa kkar usahnil, sem na dan komaj za en obrok načrpala in seem potem nehala. Žal, ampak nimaš kaj. Trudil smo se.

Reby, kaj maš to za kuhanje na sopari? A je iz silikona? Ker to sem že nekje zasledila.

Blanč, mater sta cukra. Mi bomo to danes sprobali, ker bomo kmlu brez banje ostalic, ker ta ki nam jo je posodila bo zeloooo kamlu rodila.

Sonček, dober avatarček, tak navihan.

Bumo, ja te zgodbe so nore, a žal velikokrat resnične. Delam v vrtcu in vidim marsikaj. Mamic zjutraj doterana, vsa nališpana, čista,...otrook pa v isti majčki kot prejšnji dan, ki je bla umazana od mivke, strganih oblačilih,....enkrat je celo ena mama zjutraj prišla in rekla ja naš ma strgane copate, sam ne bom novih kupovala, sej mate cajt pa mu jih zašijte. Jaz sem jih zašila, ampak ne zaradi mame, ampak zaradi otroka. Gor sva našila še ene okraske, das so bile kot nove in mali je bil presrečen.user posted image  No in teh zgodbic je še veliko, je premalo prostora za vse skupaj.........

Kruce, o joj. Upam, da bo s kužkom kmalu vse dobro.

miška, sempre*, mam jaz tud Aventovo ročno črpalko, pa se se tudi dostikrat vprašala če res ne obstaja kakšna boljša user posted image

Se* kako kaj tvoja punčka?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
11.1.2010 15:32:28   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Itak maš zs

Ne vem pa če bo lih jutri, ko peljem psa na "urgenco". Mi ga je ena zverina čist uničla . Luknje skoz gobec kjerkoli hočeš , pregrizena čeljust, sekalec meji stran...... Groza!

user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo kmalu vse ok s kužonom...

obroč za kopanje - isto vprašanje man kot semper*

črpanje mleka & dojenje - sem si nekajkrat sčrpala in se čistak napsihirala in zasekirala da ga je premalo. Zdaj ga raje ne črpam več (seveda je druga zgodba, če so težave ob dojenju, ali moraš kam it ipd), ker sem ugotovila, da črpanje ''laže'' o količini mlekca user posted image . Kar se pa tiče dojenja - zaenkrat nam še laufa, se pa najde dan, ko je Zarja bolj tečkasta in se mi zdi, da mleka kar primanjkuje user posted image Se mi zdi, da je tole dojenje kar skoraj nenehen ''boj'', ali? Moram pa povedat, da vas dostikrat občudujem mamice, ker vem, da je težko (še posebej, če se moraš večini hrane odrečt zaradi alergije). Super mame ste!

kje pa mojsonček hodi? A bom grdo gledala? user posted image user posted image user posted image

blanč
- hvala za nasvet - mislim, da bi jaz tudi na bolhača ciljala za stolčke. Imava pa problem seljenja za kopanje v tavelki banji - pri nama spodaj je samo tuš (hm... ni mi povšeč to dejstvo - se full rada namakam v banji user posted image ), drugače pa je zgoraj pri starših banja - se gremo ob vikendih v tavelko banjo razvajat in bi mi sčasoma res prav prišli... user posted image

Ah, je hubby prišel s službe! user posted image Vas še pridem kaj pofirbcat! *hugs*

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
11.1.2010 15:54:00   
Reby
Se* - sem že gor napisala za obroč user posted image  
Jaz sem obroč in hlačke kupila v Trzinu, je najceneje, pa mislim, da pošljejo tudi po pošti http://www.aquafun.si

Lučka - je iz rostfrei-a, takle pa zgleda. Se odpre kot kakšna rožica in paše v vsako posodo, od majhne do velike.

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
11.1.2010 16:32:59   
Serendipity

Se* - sem že gor napisala za obroč user posted image  
Jaz sem obroč in hlačke kupila v Trzinu, je najceneje, pa mislim, da pošljejo tudi po pošti http://www.aquafun.si

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, sorry - to pa je moje površno branje včasih user posted image . Hvala! user posted image

BTW - Zarja se zadnjih nekaj dni nekako skotali na trebušček (sicer bolj iz ''jeze'', ko kaj hoče, pa ne dobi takoj. Beri: zizouser posted image ), ampak rokice pa nekak čudno zloži spodaj, da jih ne more ven potegnit. Kakšen nasvet, anyone? Hm, s trebuščka na hrbet ji pa še tudi ne gre user posted image Včasih zgleda tak kot kak kit, ko nasede na obalo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.1.2010 16:35:26 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
11.1.2010 16:45:36   
sonček33
Se, pikica bo sama ugotovila, kako mora dati rokice.

Neposredna povezava do sporočila: 2145
11.1.2010 16:48:10   
Serendipity

Se, pikica bo sama ugotovila, kako mora dati rokice.

user posted image user posted image user posted image
Ja, ko sem poslala mi je prav to na pamet padlo user posted image user posted image user posted image Ma, man včasi ubitačna vprašanja user posted image Mislim - ko že mislim, da ne kompliciram potem najbolj zakompliciram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
11.1.2010 16:49:45   
sonček33
Ah, se, kaj se zdej ven vlečešuser posted image user posted image , smo po večini vse take... ker mislimo, da bi morle vedno in povsod tem amlim škratom pomagat.... v bistvu so pa bolj pametni od nasuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2147
11.1.2010 17:12:56   
Reby
Se* - bo že sama pogruntala ali pa ji parkrat pokaži. Mene pa jezi, ker se naš ponoč v postli obrne na trebuh in namesto, da bi spal na trebuhu, se prebudi in kravice pase, potem ga pa kr naprej popravljam...
sonček - a vi pa že spet v akcijo? (Neki si spraševala za konzilij, pa sem te takoj posumila) user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
11.1.2010 18:47:25   
Serendipity

Ah, se, kaj se zdej ven vlečešuser posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo po večini vse take... ker mislimo, da bi morle vedno in povsod tem amlim škratom pomagat.... v bistvu so pa bolj pametni od nasuser posted image user posted image

Hihi - tole zadnje je pa res. Še posebej zadnje čase nekaj peša moj spomin, bo treba en trening možganov skoz vrčt - ne samo ku-ku, pa brrr, pa grrr, pa piki piki... user posted image user posted image user posted image

Se* - bo že sama pogruntala ali pa ji parkrat pokaži. Mene pa jezi, ker se naš ponoč v postli obrne na trebuh in namesto, da bi spal na trebuhu, se prebudi in kravice pase, potem ga pa kr naprej popravljam...user posted image user posted image user posted image faca mala! Si ga kar predstavljam. Zarja se pa potem jezi, ker je roke ne ubogajo in potem ji popravim - me je pravzaprav zanimalo ali obstaja kakšna pametna učna poteza pri tem, pa sem si pogledala v eno bukvo pa našla user posted image user posted image user posted image Saj no, pametni berejo, neumni pa ... mamo malo dukšo lajtongo user posted image user posted image user posted image
sonček - a vi pa že spet v akcijo? (Neki si spraševala za konzilij, pa sem te takoj posumila) Iiiiiii... to bi bilo pa superca sunshine. Držim pestke zate user posted image user posted image user posted image user posted image Hm... mene pa je tudi zadnje čase zagrabilo (ja, še kak mesec nazaj sem rekla, da nekaj časa ne bomo delali na tem  - porodna zmeda in strah sta se nekam izgubila v mojem emetaler spominuuser posted image ), da bi naša pikica dobila še kakšnega sorojenca/-ko v kakem letu, dveh zraven...

semper* - kuku! Kak je naš sonček? user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.1.2010 18:48:48 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
11.1.2010 18:59:37   
lučka 25
Reby, to je pa super stvar. Daj mal taščo vprašaj kje se dobi, kker bi jaz tudi. user posted image  
Glede nočnega spanja je pa pri nas tudi zadnje 33 nooči kot pri vas. Se obrne na trebuh, pol pa kravce pase, pa se smeji, v glavnem ma žurko,....potem pa mammi vstane, da nazaj na bok in uspava malo dečvo. Še dobro, da je to samo 2x na noč.

Se*, boš viedela bo kmalu pogruntala. jaz moje nikolii nič ne forsiram, da bi ji na veliko kazala,.... Mislim, da bom to bolj prakticirala ko se bo postavljala n noge, kako se spustitii nazaj n tla (da se ne bo kar vrgla), kako se preprijemat. Je moja svakinja to počela pri nečaku in se je res navadil na pervidnost in res ni velikokrat  padel, da bi se karvrgel.

sonček, sem jaz tudi opazila da bo kmalu akcija in že držim pesti. Naj vama rata v prvo.user posted image

Kruce, kako ste opravilli s kužkom?

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.