Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 haha, čakalna vrsta... reby, a res, sem bila? vsaj enkrat se odvajam....mi kr gre... kako ste? a ti tkole rihtaš snaho si? matr če nauš dobra tašča...blanč nau prenašala, da ma hči skoz zmaja za vratom Halo??? Jest sem mislila, da je en čisto nov sonček uletu na našo stran Sej ne vem zdele, tako iz glave, kakšen si mela prej avatar, sam tole je pa oreng sprememba Mi je šele pol potegnilo, ko ti je Se* napisala, da moraš Lovrota pokazat Bumo, najraši bi se zjokala, pa smili se mi otrok ful in tudi jaz upam, da gre za neslano šalo Še k sreči, da takih stvari nisem brala v vseh teh letih, ko smo bili brez dojenčka, ker na svetu včasih res ni pravice Pa še Kruce se je oglasil z grozljivo novico, pa kaj je danes zaen čuden dan Upam, da porihtate psa Sem šla pa danes tudi jaz po nekaj dnevih končno na sprehod, pa sem že takoj na začetku enega očkata srečala z vozičkom Sam sem pa rinla kot nora. Pločnik v principu splužen, ampak tako, da je na njem še vedno 10 cm snega, vode, plundre in podobnega Sonček se pa pri nas žal ni nič pokazal. Je bila iz ure v uro hujša megla Ampak je pa kar paalo spet malo hodit. Sem hotla še na kavo, pa nisem mogla z vozičkom zraven, pa itak ne bi imela kje sedet, pa sem se žal obrisala pod nosom Blanči, tale dva tvoja bonončka sta sladka, da je kaj! Aha, pa glede prostora mi je zdej jasno. Je tvoj lubi podobn kot moj, k mi kar naprej teži, kaj spet kupujem Sam moj prav, da bo enkrat mene izselil, ne pa da bi šel sam drugam Ko smo že lih pri kupovanju, obroč za kopanje moram kupit. Kje jih imajo, kakšen nasvet, gre po teži, velikosti???? Hvala! Miška, sem vesela, da ste fajn. Luštno sta si fanta z dragim razdelila. Dej nam še ti kakšno fotko privošči, boš??? Črpalko mam drugače tudi jaz Aventovo ročno, moram pa priznat, da sem že mnogokrat pomislila, da ta nikakor ne more bit najboljša ... Pozdravčka!
|