|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
9.1.2010 9:47:08   
buči
lilčy, ti bom poslala zs. Hvala tudi tebi. Tudi mi nimamo evrčkov za izvoz, ampak nekaj malega lahko pogrešamo.

Nočem, da vas prizadane, da ne živijo vsi v blagostanju, ampak vedno ko pride do take situacije, si rečem, da bom tudi jaz presrečna, če bodo kdaj mojim otrokom pomagali, če se bodo znašli v njim takrat neizhodni situaciji. Vsi pa vemo, da so pubertetniki še posebej občutljivi ... Marsikaj jih prizadane, marsikaj jih pa naredi močne in sočutne. in mislim, da je prav, da to zadnje podpremo. Saj veste, drage moje, male iskrice, drobni trenutki, pa naredijo lep dan, lep mesec, lepo leto ali celo lepo življenje. user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
9.1.2010 9:55:02   
MetiLu
Dan!

Samo na hitro, Buči še men pošlji TRR, rada pomagam user posted image

Sem v službi, pa ne morem klepetat, doma pa nimam več volje za PC.

Sej bom v kratkem kej več napisala, obljubim user posted image  vas res zanemarjam user posted image

Pejte se sankat, mi se gremo popoldan user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
9.1.2010 9:59:49   
Stipe air force
Jutro, spet sneg user posted image user posted image user posted image .... Buci a ste skidal? user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
9.1.2010 10:10:19   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image blaža vse najboljše user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 9.1.2010 10:11:07 >

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
9.1.2010 10:14:25   
Blacky*
jutro,

eno hitro javljanje ker greva z Valom na sankališče... papa

Neposredna povezava do sporočila: 4805
9.1.2010 12:46:43   
dolenjka
Blaža, sem mislila da je ju3 tvoj dan user posted image No, vsekakor vse najboljše od nas štirih in naj ti roke po kuhinji še naprej tako šibajo, predvsem pa ti želimo da bi bila zdrava in srečna s svojiomi fanti user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa kuhat, blitvica je že ready za skuhat, mesek odtajan, še krompirček olupim pa sem skoraj zaključila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
9.1.2010 12:59:42   
blaža
Hvalaaaa!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
9.1.2010 13:02:37   
buči
Blaža, tudi od nas vse naj naj! Mirno roko, pa veliko domišljije! user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
9.1.2010 13:03:25   
buči
stipe, pri nas je kot v Sibiriji. Samo kidamo. Upam, da se malo umiri. Celo splužili so nam ulico. Samo poštar je pa revež peš pribremzal.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
9.1.2010 15:18:47   
Blacky*
evo... nasanka, nakidana, nakuhana, na...

čakam atija da pride domov da grem v trgovino... nujno rabim mehčalec če želim kaj oprat user posted image user posted image user posted image

buči nakažem v pon user posted image ... ker se nas je kar nekaj zbralo, bo izlet upam da vsaj malo bliže

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
9.1.2010 16:31:11   
buči
Blacky, sigurno je zadeva zdaj bolj realna. Saj jaz bom pa še malo sodelavkam v pon na dušo popihala. Ene par jih zna še pomagat. Ful sem vesela! Res hvala!!!!!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
9.1.2010 16:36:16   
buči
Mlavla, hvala za prispevek! user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
9.1.2010 20:20:55   
bamby
Čer!

Mi smo imeli današnji dan v znamenju vročine user posted image . Zjutraj se je najprej madam konkretno nasračkala, da je vse izpod plenice prilezlo in sem jo samo pod tuš nesla, potem pa je začela vse bolj poležavat. Apetita itak ni imela in ni skoraj nič jedla. Po enajsti uri je že imela preko 38 vročine, da sem ji dala Calpol. Ta je očitno dobro prijel, ker potem je ni več imela. Zdaj upam, da je že vse za nami. Še apetit naj se vrne, pa smo na konju!

Zato nam bodo očitno zimske radosti ušle user posted image .

blaža, tudi od nas vse najboljše za RD!

mlavla, zate sem pa tudi vesela, da ste iz najhujše krize ven. Kar se pa šole tiče, pa ne naredi take neumnosti, ker ti bo celo življenje žal, zakaj nisi stisnila zobe in naredila šole do konca. Verjamem, da je težko pri dveh malih otrocih, ampak če si že tako daleč prilezla, ni user posted image , da ne bi zmogla še do konca. Jih je veliko bilo v isti situaciji, ki so to zmogli in ti naj ti bodo za vzor.

Go mlavla, go!!!!!!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
9.1.2010 20:25:23   
buči
Hojla Bamby, tudi mi sračkamo. Sicer cel dan ni skoraj nič jedel, za kosilo celo malo juhe, kuskusa in faširanca. Zvečer malo kruha in kakav. proti večeru se je 2x fajn redko pokakal, je šlo mimo. Vročine pa HB nima.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
9.1.2010 20:26:51   
buči
Najnovejši oglas:
Prodam babico letnik 1928. Dodatna oprema: lasulja, zobna proteza, servisirane bergle ... Cena po dogovoru.

user posted image user posted image user posted image user posted image
(sicer je črni humor, samo meni je smešen! Sorči!)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
9.1.2010 20:27:33   
buči
ku ku pinakolada? Boš kaj povedala?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
9.1.2010 21:21:15   
blaža
čer!

ma kakšno sem jaz zdej doživela. dobim en klic iz It in mi vsi v en glas tulijo v slušalko in pojejo vse najbolše zate,...user posted image

so bli moji italjani čez, ma so zamejski slovenci, en pedijater in njegova žena, poznam pša tudi hčerko, ki sem bla par krat pri njej in njen mož ma tudi danes rd, pa ga zdej praznujejo vsi skupaj in so se še name moji spomnili.user posted image

ma ok, dalo je za en pip, ma še nikoli nisem nobenemu tolko pomenla kot mojim čez. vsi delodajalci čejo od tebe, da delaš ne vem kolko pa za male pare, to zdejle mi je pa res polešpalo dan. user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
9.1.2010 21:37:50   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

čer!

ma kakšno sem jaz zdej doživela. dobim en klic iz It in mi vsi v en glas tulijo v slušalko in pojejo vse najbolše zate,...user posted image

so bli moji italjani čez, ma so zamejski slovenci, en pedijater in njegova žena, poznam pša tudi hčerko, ki sem bla par krat pri njej in njen mož ma tudi danes rd, pa ga zdej praznujejo vsi skupaj in so se še name moji spomnili.user posted image

ma ok, dalo je za en pip, ma še nikoli nisem nobenemu tolko pomenla kot mojim čez. vsi delodajalci čejo od tebe, da delaš ne vem kolko pa za male pare, to zdejle mi je pa res polešpalo dan. user posted image user posted image

.... ce si pa cool... bravo Blaza... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
9.1.2010 21:40:50   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

čer!

.... ce si pa cool... bravo Blaza... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4819
9.1.2010 21:47:57   
blaža
No sej če bi vedla, da bo reskonec sveta 21.12.2012, bi čistla do takrat, pa torte pekla. Ker pa nisem sigurna, bo pa treba drugo službo najdet.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
9.1.2010 21:49:22   
Stipe air force
...ti kar drugo sluzbo isci.... lazejo vedezevalke... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
9.1.2010 21:50:12   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

...ti kar drugo sluzbo isci.... lazejo vedezevalke... user posted image

ma niso to vedeževalke, to so Maji pa inki, pa Nostardamus,...

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4822
9.1.2010 21:52:04   
Stipe air force
.... lazejo... konec sveta bo ko ne bo vec penzionerjev... se pravi NIKOLI !!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
9.1.2010 21:57:28   
blaža
Lih danes so meli italijani na Rai 1 en dokumentarec od tega, pa na Discoveriyu sem gledala zadnjič. mmm niso lahke, če nas res kej toka. No če bo, bo konec za vse enako.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4824
9.1.2010 22:04:52   
Stipe air force
....ce je to res, potem lahko vsi skupaj delamo kar cemo... ker je itak vseeno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

..eni na racun lahkovernih sluzijo toliko dnara, kolikor Buci ne bi zbrala niti v 100ih dobrodelnih akcijah... user posted image .... naivnezi jim pa verjamejo.... user posted image

Buci.... đe siiiiiiiiiiiii ????? user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?