Ursi2
|
Živjo, punce! VSEM SREČNO, ZDRAVO, NEPOZABNO NOVO LETO!!!!!!!!! Hvala vsem za lepe želje! Res ste super!Hvala vam za vse vzpodbudne besede, za nasvete za tolažbo in za to, da ste tu!!!!!!!RES STE NEVERJETNE!!!!! Mi smo bili med prazniki leteči, izkoristili smo vsak trenutek skupaj. Uživali, ko smo ulovili malo lepega vremena in smo lahko šli na sprehod. Se mi zdi, da sma bila oba z Lukijem čist prerojena, ko sma malo svežga zraka zadihala! Nažalost pa nam tale Lukov lulek dela same probleme. Na zadnjem pregledu nam je rekel zdravnik, da prideva čez 1 mesec na kontrolo, če pa bo kaj prej narobe, pa naj kr pridemo. Predvsem, če opazimo, da ne lula vredu ou. da se curek stanjša. No, v čet zvečer sva opazila, da slabši lula, pa sem mislila, ok, boma počakala še, da vidim, kako bo jutri. V petek pa skoz ta glavno (novo) luknjico sploh ni lulal, ampak samo skoz spodnji, ki sta mu ostale, pa ne bi smele več bit. Sma v soboto zjutraj šla z Lukanom kar v bolnico in do dežurnega. sma ga čakala dobro uro, pol pa je pogledal in rekel, da ne bo nič nardil, da bomo še počakali in bo šel potem spet na operacijo. In sma lahko šla nazaj domov. Pa sem mu rekla, da je njegov zdravnik rekel, da morava takoj prit, da mu bojo z eno cevko prečistili luknjico, pa je rekel, da ne, da je že predolgo od operacioje in ne bo kaj delal. Sem bila spet kr na tleh, pa sem si mislila, da mi ne bo še teh zadnjih dni, preden grem v službo, pokvaril in smo se potem imeli fajn, včeraj smo šli na Roglo na sankanje. Danes zjutraj pa sma šla spet v bolnico, k njegovmu zdravniku in mu je takoj prečistil luknjico in mi potem dal tako cevko še za domov, da mu bom še doma. Pol sma pa prišla domov in sem ga kr v bano, da bi ga vredu vidla, kk lula in še vedno skoz glavno luknjico ni nič lulal, samo skoz spodnjo. Sem potem govorila z zdravnikom in je rekel, ko pridem iz službe, da mu morem takoj spet prečistit in mu dans še ene 2- 3x, jutri greva pa spet not in bomo vidli, kaj bo rekel! Ma, počasi imam dost tega!Tako se mi smili revček!Joče ful in se boji!Že, ko ve, kam gremo je jok in samo govori, da hoče nazaj, pa da ne bi šel tja! Ampak, morem rečt, da kr vsredu prenaša. Zdej si ga že prime v roko in ga poogleda! Upam, da se bo tole nekak zrihtalo! Ma, sej sem vedla, da se lahk zakomlicira, sam res si nisem predstavljala, da je lahk tako! Drgač pa sem zdej po 2 mesecih spet v službi!Mi je bilo ful težko, pa kr ne morem se skoncentrirat. Pa bo že bolš! Počasi si bom že spet not prišla! Upam, da tudi z Lukanom ni prehudo! Bomo vidli, ko bom prišla domov. DRgač pa smo novo leto preživeli doma ob eni lahki večerji. Luka je šel spat okorg 22.30-23 in ga ni potem ognjemet na srečo nič motil. Je pa pokalo kot bi bila 3. svetovna vojna!No, mogoče se je pa samo meni zdelo vse ful glasno! Sem pa vikend po Božiču zgleda fasala eno virozo, al kaj jaz vem, sem tri dni bruhala in driska. Pol pa je bilo v torek že ok. Šli smo tudi v Ikeo, tako da zdej imam pa nove omare v spalnici in je tako fajn stopit in videt tiste omare. Pa v Lukanovi sobi smo kavč ven dali, tako da je konec razvajanja za njega in mene, ko sma skoraj vsako noč, ko se meni ni več dalo sem pa tja hodit, ker so noči še vedno bolj slabe, kar lepo zaspala skupaj na kavču. No, prva noč po tem je bila kr huda in ni čisto skapiral, da ni več crtlanja in da ne more spat na meni oz, se k meni stisnat in se me držat. No, pa bo že počasi. Ga pa morem pohvalit, da zdej lepo zaspi v postelji. Je bil že čas, saj vem. Sicer še morem bit zraven, da me drži za roko oz potisne roko v moj rokav. Počasi bomo že! Špela za Maksa en kup Upam, da bote imeli v novem letu bolj mir in bo Maks zdrav!!!!!!! Revček! Dober je, da tako vredu prenaša vse skupi!Pravi frajer!Ti si pa itak super mamica!Upam, da ej tvoj križ že bolje!!!!!!!! Dinki, upam, da si boljši! Pa da se nista tudi tvoja dva moška še česa nalezla! NČK, tudi za vas en kup za Matijeva ušeska!Upam, da set že bolje! O, Katy, lepo te je bilo spet mal prebrat!Večkrat se javi!Tvoja dva fantiča sta pa prava frajerja!!!!!!!!! Lona, upam, da je Taja danes rada šla v vrtec!!!!! Lepo za umirjeno preživeto novo leto! Meni je tudi letos bolj pasalo tako! San, super, da ste preživeli in fajn, da je Urban tako užival v bazenu! Ja, nas presenetijo takole naši sončki! Itak je pa treba počet vse, kar počnejo starejši bratje in sestre!!! In hvala ti za lepo voščilo. Res je svetovno! Zofy, tudi vam za lepo preživele praznike! A ti pa že počasi v porodniško!Adijo pamet, kam gre čas! Super, da ste končno spet zdravi in da Julija po dolgem času spet rada je! Sem brala, da ste imeli vsi neko trebučno virozo. Zgleda, da je bilo zdej nekaj med prazniki, ker sem tudi jz s parimi govorila in so jamrali, da jih je za kaka 2 dni položilo. Pa nič vročine. Tud pri meni je bio tako! Sam da jz sem večinoma bruhala. Zjutraj do 9-ih 5x. Tako da si lahko misliš, kako je bilo potem čez dan. Pa še bolj ko ne sama sma bila z Lukanom. Hmm, pri meni pa gnezditveni sindrom še 3x bolj deluje kot prvič MOj se sam še za glavo drži!Jz bi pa kr vsak teden šla v Ikeo, ko se spomnem to, pa ono pa tretjo! uPAM, DA VAM USPE DOBIT eno lepo, dovolj veliko stanovanje po ugodni ceni še preden rodiš! Tolko od mene, zdej pa še delat mal!
|