|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
29.12.2009 11:50:05   
Špela100
San sam toliko, da tudi od mene dobiš nalepkice, sam ne pridem do pošte, smo spet bolni, desno ušesko, antibiotik, nosek zamašen....user posted image
Po praznikih dobiš, nisem pozabila, pa še mal jih bom nabrala danes in jutri...user posted image

Bravo za punčko in vsem puncam za lepo opravljene preglede. user posted image user posted image

Jagoga novo stanovanje...fensi šmensi....pridem....

Dinki moj živec da mir, maks pa ne user posted image .
Slabo počutje....hmmmmm....da ni to za baby check, ne pa za lekadol + c user posted image user posted image

Vilma...nič ne bo s kafetkom...smo spet v karanteni...user posted image user posted image
Sam ti pa moram povedat, da si zadnjič žarela...jaz pa tudi...ha, ha...kaj dela šoping....user posted image user posted image

čauč, grem pizzo delat...se javim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
29.12.2009 14:19:47   
san
joj, špela, pa ne že spet. eno goro pikicpokic, da bo čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image
za pike se pa nič sekirat, sej pozabit sploh ne morte, k tolk ”težim”user posted image

ursi sam na hitr sm preletela in vidla da je luki bolje in da se imate krasno. me zelo veseliuser posted image pa še eno user posted image za srečo

dinki, a te je napadla angina al kaj drugega? pazi naseuser posted image user posted image user posted image

tko, ne morm več, ker mi mali bani nagaja user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
29.12.2009 15:30:21   
Dinki
čisto na hitrco, mam Titka že doma pa še jst sem bolj zlomljena...
vidim, da se je naša Ursi2 javila. Samo da je Lukec že bolje user posted image user posted image user posted image

san, ni kaj, z veseljem sem jih dala tebi user posted image .

En kup user posted image user posted image user posted image  za Maksa, ja ti revček mali, ima pa res smolo z ušeski.
(čist eno neumesno....imam Titka v naročju in ko sem napopala tele pikepolonice, je Tit ves navdušen izjavil: pipa popa user posted image )

No, jaz sem bila včeraj še v službi, ampak sem se že včeraj ful slabo počutila....tolk me je za očmi bolel, da sem komaj lahko pogledala levo, desno user posted image ...ne vem čist čudna bolečina....zvečer sem pa čist zakuhala. Danes sem šla zdravnici predvsem zaradi bolniške, da ne dajem dopusta, če mi ni treba, in mi je dala amoksiklav. pravi, da imam čist vse zabasano v glavi, sinusi,... user posted image  vročine pa zaenkrat danes še nimam.

No zdej pa šibam, me Titek preganja user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
29.12.2009 18:24:52   
Špela100
Ja spet, spet san...spet smo bolni, eno in isto, sploh ne vem kdaj se začne in kdaj konča...

dinki tako je meni prehlad trajal 3 tedne, šele ta teden, da sem mal boljš, suh kašelj, cela glava zabasana, uho, nisem vedela ali me boli uho, zob ali glava...brez 2 aspirinov na dan nisem preživela. Takih glavobolov še nisem imela.
Joj ti si doma, jaz sem ti pa v službo poslala en simpatičen mail od mene ponosne mame user posted image user posted image ...boš pa videla ko greš v službo...

Ursi prej sem pozabila...res vse pike, poke tega sveta tvojmu lukcu, da bi bilo zdaj pa res vse ok...sta dala skozi...potrpežljivček mali...user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
30.12.2009 8:05:26   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

dinki tako je meni prehlad trajal 3 tedne, šele ta teden, da sem mal boljš, suh kašelj, cela glava zabasana, uho, nisem vedela ali me boli uho, zob ali glava...brez 2 aspirinov na dan nisem preživela. Takih glavobolov še nisem imela.
Joj ti si doma, jaz sem ti pa v službo poslala en simpatičen mail od mene ponosne mame user posted image user posted image ...boš pa videla ko greš v službo...

Špela100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
internetne povezave delajo čudeže in ko sem prebrala RR, sem se hitro logirala na služben mail, da sem pogledala kaj me čaka user posted image . Cukr od cukra! Škoda, ker se ne moreš malček več považiti, ker se imaš res za kaj!

moje počutje je malenkost boljše, sem se določila, da bom kar pojedla antibiotike, čeprav priznam, da sem kar kolebala a čem sploh jih....mi je takoj začela psiha delat, da se že bolje počutim brez njih....ampak nimam kej, upam samo da me kmalu popusti tale bolečina za očmi.

No in ker ne vem koliko bom jutri še kaj dosegljiva, vam že danes tu voščim in želim,
da preživite eno lepo silvestrsko noč,
da vam leto 2010 prinese
ogromno lepih stvari (kar za veliko naših marčevk že drži user posted image ),
da se boste veliko smejale,
da boste zdrave, zadovoljne mame in žene/partnerke,
da boste ljubile in bile ljubljene in
da bi zale uživati v vsakem danem trenutku.
Predvsem si pa želim, da bi ohranile stike, čeprav nam velikokrat zmanjkuje časa.

SREČNO!!! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
30.12.2009 8:16:55   
Naša črtica koraka
mi tudi bolani. Vneta ušeska, tokrat Matija ... po kartoteki sodeč je bil nazadnje na AB leta 2007?! Kar se mi zdi user posted image . se pa tokrat to uho kar nekaj cmari ... ima AB že 3. dan, pa ga še vedno ponoči boli uho user posted image . Razmišljam, da bi zdravnico poklicala in povprašala, kako in kaj ... zato, da ne bi ravno na Silvestra okrog dežurnih skakali.

uf, tale jok je pa anjin, letim!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
30.12.2009 15:53:05   
san
joj, joj, joj kaj to berem... sami bolančki. ja, nčk goro pikicpokic matijiuser posted image user posted image . naš izidor je dal ravno čez vneta ušesa. upam, da vam ne bo treba tko kot nam k dežurnemu letat, samo ponavadi naj bi hiconcil takoj prijel.. no, tako je meni rekla pediatrinja sedaj nazadnje. sicer je pa izidor dobil dva ab: hiconcil za oralno in ciloksan za ušesno rabo.user posted image tale lev je pa zato, da prežene vnetje pročuser posted image

dinki hvala za tako lepo voščilo in jagoga, sem se spomnila, sem pozabila zadnjič napisat si tko lepo tudi napisalauser posted image

in ker se meni tudi verjetno ne bo več uspelo javit, ker jutri gremo, vam še enkrat voščim in želim, da vam novo leto natrosi najlepših daril - zdravja, sreče in ljubezni
lepo pranovanje vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
31.12.2009 16:10:41   
mergetka
Drage marčevke in zakladki!

V letu 2010 Vam Želiva veliko user posted image , user posted image , in user posted image ,  ter malček user posted image

Bodite zdravi, pogumni in user posted image pri vseh podvigih, ki se jih boste lotili!

Matic in Mergetka

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
31.12.2009 16:23:00   
Katy13
Pozdravljene še iz moje strani! Minilo je že ogromno časa, ko sem vas nazadnje bralauser posted image   in mi je kar žal. user posted image Nimam pa toliko časa, da bi šla brati vse za nazaj. Malo pa me daje radovednost koliko je novih  user posted image  in koliko novih user posted image .

Predvsem pa sem se oglasila, da vam voščim.

Vse, v kar upate, naj se izpolni,
kar iščete, naj se odkrije
kar si želite, naj se uresniči!

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
31.12.2009 19:43:45   
tina50
Punce pozdravljene!

Da se še jaz javim v tem letu user posted image

Je bil ati zdajle skoz doma in smo skoz bili na terenu. Lan je hvala bogu skoz zdrav(upam, da se ne hvalim prehmalu). Samo noseka smo čistili, pa tud to ni bilo prehudo.

Drugač pa vsem bolančkom pošiljam goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo kar se da,vsi zdravi v letu 2010!!!

Midva greva sedajle malo k sosedom, da bomo mal nazdravili. Ima soseda 6 dni pred mano rok.

Novo leto je nov list v knjigi časa, bel in čist, nanj ti pišem svoje želje: mir, ljubezen in veselje.Vsem želimo mirno, zdravo, veselo,.....2010!
Lan, Tina, Dejan

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
1.1.2010 12:41:29   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno vsem našim zakladom ter mamicam in očijem

user posted image

pa da skupaj nazdravimo v novem letu in da bo polno lepih radosti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 1.1.2010 12:42:08 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.1.2010 8:49:32   
Lona76
Dober dan mamice!

Najprej naj vam, vašim malčekom in partnerjem zaželim eno lepo, zdravo, srečno, igrivo, polno lepih trenutkov leto 2010.

Hvala lepa vsem za čestitke in lepe želje.

No pa je tale malce podaljšan vikend na  žalost že za nami. Vidim pa da se zunaj jasni, tako da bomo šli končno malo ven.

Mi smo novo leto dočakali doma sami. Mi je prav pasalo. Zadnej čase se sploh ne morem naspat. 1.1. pa je moja prijateljica rodila sinčka Taja. To je bilo spet veselje in seveda smo morali včeraj malo proslavit. Seveda jaz spet nisem bila dolgo, ker sem šla domov k otrokom. Jih je moja mami pazila in mi res ni, da pri meni do 2-3 čaka da se jaz domov primajem. Možek pa je seveda praznoval pozno v noč in sedajle spi kot polh na kavču, ga sploh ne motijo risanke in čvekanje naše princese.

Skratka nič novega ni. Tajka je nagajiva 100/h. Jutri gre v vrtec po zelo dolgem času, upam, da ji bo še všeč, v torek pa dobi še drugo dozo cepiva proti sezonski gripi.

S Tilnom se skos neki bockata in je skos en jok. Al se tepeta, grizeta, ščipata, al pa igrače iz rok jemljeta. Vidim, da je novo leto izbezal iz luknjice tudi Katy. Daj se no malo večkrat oglasi.

Zdej pa šibam, si je Taja celo Labello po obrazu namazala in govori da je lepa, pa da ji moram roke umit.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.1.2010 20:44:06   
Naša črtica koraka
Dober večer,

najprej voščilo: Želim vam vse lepo, zdravo in srečno v letošnjem letu! user posted image

2user posted image 0user posted image 1user posted image 0user posted image

Moram povedat, da sem zelo utrujena, ker smo danes pešačili in pešačili ... joj, ni bilo konca tiste poti okoli Brda user posted image . Malo me je celo sonce opeklo - res me je opeklo, ti šment, kdo bi si mislil, da se mi bo to zgodilo januarja in to ne na snegu user posted image . Rdeča lička ima tudi matija, anjčula pa ne, ker je lepo pančala v vozičku celo pot.

Sicer pa so prazniki minili itak, da prehitro ... zakaj lepe stvari tako malo časa trajajo ?? Jutri je pa za večino nas spet službeni dan in želim vsem, da hitro in prijetno mine ...

uf, kaj mi je danes, se kar nekaj pritožujem in vas morim, bom raje kar končala ...

Imejte se lepo!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.1.2010 9:32:43   
san
pozdravljene drage moje!
mi smo se vrnili in bilo je znosnouser posted image - smo preživel. vreme nam sicer ni bilo naklonjeno in smo se do včeraj raje cele dneve namakli v bazenu, no včeraj je bilo pa čudovito. tak božanski sonček je bil na obali, ma res lepo, tko da smo se ves dan potepal od pirana do portoroža oz. lucije.

urban je na bazenih prav lepo užival, po pravici me je bilo mal strah, ker doma ne mara preveč tuširanja in kopanja, v bistvu če mu glavo umivam ali pa samo zmočim, se dere ko jeshar in zbeži ven iz tuš kabineuser posted image . tam se je pa model tunkal, skakal v vodo, ker je hotel bit tak kot izidor, stal pod tušem in užival ker mu je voda tekla po glavi, ma res je bil hecen in upam, da bo zdej doma tudi tako.

no, to je bilo hitro javljanje.
hvala vsem za lepe želje, jaz moram pa še eno napisat, ker mi je res zelo zelo všečuser posted image . tistim, ki imate mail sem že po mailu poslala, ma sem pogruntala, da nimam od vseh maila

V letu 2010 vam želim:

- da bi bile navihane kot KEKEC,
- poskočne kot BRENCELJ,
- modre kot KOSOBRIN,
- pogumnejei od ROŽLETA,
- prijaznejše od BEDANCA,
- da bi spregledale kot MOJCA
in se zavedale, da je svet poln
lepih rož'c TETE PEHTE.

Srečno novo leto 2010!

< Sporočilo je popravil san -- 4.1.2010 9:33:44 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.1.2010 9:57:30   
Zofy
Mnogo sreče, ljubezni, veselja in zdravja v letu 2010 tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo praznike delno preživeli v Lj, delno pa v Izoli. Bilo je prav lepo, čeprav smo spet nekaj prinesli iz vrtca, tokrat trebušno virozo.

December je bil res rekorden - najprej viroza, pol po 2 dnevih vrtca spet viroza oz. nova gripa, potem po 4 dneh vrtca pa pride domov z drisko, ki je trajala 4-5 dni. Sem bila že kar malo zaskrbljena, ker je imela tako belkasto blato. No, 4. dan je bil vrhunec in je driskala celo noč, jo je mož 5x previl ponoči. Hvala bogu vsaj bruhanja ni bilo. No, nasledji dan oz. noč sem bila jaz slaba. Sem se celo noč prebujala in globoko dihala, ker mi je hodilo na bruhanje, ampak brugala HB nisem. Seveda pa sem šla 2x na wc kar pošteno in bila cel dan slaba. Pol pa sem bila ok. In 30.12. je še moža doletelo. Njemu se je vleklo kot Juliji, 4-5 dni in isti simptomi. Pa nobene vročine. Sedaj je tudi on že ok. In zdaj je Julija po 3 mesecih končno 100% zdrava. Ne smrka, ne kašlja, je pa kot ne bi jedla že 3 mesece. Zdaj cele dneve samo je.user posted image Sej sem vesela, ker me je že malo skrbelo njeno prehranjevanje, saj je jedla kot ptiček, zdaj pa se baše kot velika. Takega apetita nima že od poletja. To definitivno tudi kaže na njeno zdravje, a ne?

Tako da terida, se kaj oglasimo naslednji teden, če bo Julijino zdravje zdržalo. Jaz selam še ta teden, nasledniji imam dopust in pol že porodniška. Ajoj...kako je šlo to hitro, pa še nič nimam pripravljeno. V 2. user posted image gnezditveni sindrom ne deluje, si že imunuser posted image .

Stanovanja tudi še nismo našli. Nič pametnega ni, kar pa je, pa je predrago. Ampak se ne sekiram, ni še razloga za paniko. Zaenkrat bo tamali v košeku (še kar je brez imena, revežuser posted image ), ko ga bo pa prerasel, pa bo čas, da se odselimo. V najslabšem primeru v podnajemniško stanovanje. Teh pa je dovolj na trgu, pa še cene so malenkost padle. Zdaj plačujemo 410€, pa se da dobit 3 sobno za 500€.
Bom pa poskusila še čimveč stanovanj pogledat preden rodim. Zdaj bom fraj in bom šla na dopoldanske oglede kolikor se bo pač dalo. Imam že 4 stanovanja ogledana, so sicer predraga, ma se upam, da še da kaj scenkat.
No, tako je to pri nas.

San, nalepkice od mene dobiš malo kasneje. Sem angažirala ful ljudi, poslala mail vsem prijateljicam, ker bom tudi jaz zbirala za otroški pribor, kar pa ostane, pa tebi pošljem.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.1.2010 15:26:08   
Ursi2
Živjo, punce!

VSEM SREČNO, ZDRAVO, NEPOZABNO NOVO LETO!!!!!!!!!

Hvala vsem za lepe želje! Res ste super!Hvala vam za vse vzpodbudne besede, za nasvete za tolažbo in za to, da ste tu!!!!!!!RES STE NEVERJETNE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili med prazniki leteči, izkoristili smo vsak trenutek skupaj. Uživali, ko smo ulovili malo lepega vremena in smo lahko šli na sprehod. Se mi zdi, da sma bila oba z Lukijem čist prerojena, ko sma malo svežga zraka zadihala!

Nažalost pa nam tale Lukov lulek dela same probleme. Na zadnjem pregledu nam je rekel zdravnik, da prideva čez 1 mesec na kontrolo, če pa bo kaj prej narobe, pa naj kr pridemo. Predvsem, če opazimo, da ne lula vredu ou. da se curek stanjša.
No, v čet zvečer sva opazila, da slabši lula, pa sem mislila, ok, boma počakala še, da vidim, kako bo jutri. V petek pa skoz ta glavno (novo) luknjico sploh ni lulal, ampak samo skoz spodnji, ki sta mu ostale, pa ne bi smele več bit. Sma v soboto zjutraj šla z Lukanom kar v bolnico in do dežurnega. sma ga čakala dobro uro, pol pa je pogledal in rekel, da ne bo nič nardil, da bomo še počakali in bo šel potem spet na operacijo. In sma lahko šla nazaj domov. Pa sem mu rekla, da je njegov zdravnik rekel, da morava takoj prit, da mu bojo z eno cevko prečistili luknjico, pa je rekel, da ne, da je že predolgo od operacioje in ne bo kaj delal. Sem bila spet kr na tleh, pa sem si mislila, da mi ne bo še teh zadnjih dni, preden grem v službo, pokvaril in smo se potem imeli fajn, včeraj smo šli na Roglo na sankanje. Danes zjutraj pa sma šla spet v bolnico, k njegovmu zdravniku in mu je takoj prečistil luknjico in mi potem dal tako cevko še za domov, da mu bom še doma. Pol sma pa prišla domov in sem ga kr v bano, da bi ga vredu vidla, kk lula in še vedno skoz glavno luknjico ni nič lulal, samo skoz spodnjo. Sem potem govorila z zdravnikom in je rekel, ko pridem iz službe, da mu morem takoj spet prečistit in mu dans še ene 2- 3x, jutri greva pa spet not in bomo vidli, kaj bo rekel!
Ma, počasi imam dost tega!Tako se mi smili revček!Joče ful in se boji!Že, ko ve, kam gremo je jok in samo govori, da hoče nazaj, pa da ne bi šel tja! Ampak, morem rečt, da kr vsredu prenaša. Zdej si ga že prime v roko in ga poogleda! Upam, da se bo tole nekak zrihtalo! Ma, sej sem vedla, da se lahk zakomlicira, sam res si nisem predstavljala, da je lahk tako!

Drgač pa sem zdej po 2 mesecih spet v službi!Mi je bilo ful težko, pa kr ne morem se skoncentrirat. Pa bo že bolš! Počasi si bom že spet not prišla!user posted image Upam, da tudi z Lukanom ni prehudo! Bomo vidli, ko bom prišla domov.

DRgač pa smo novo leto preživeli doma ob eni lahki večerji. Luka je šel spat okorg 22.30-23 in ga ni potem ognjemet na srečo nič motil. Je pa pokalo kot bi bila 3. svetovna vojna!No, mogoče se je pa samo meni zdelo vse ful glasno! user posted image user posted image user posted image
Sem pa vikend po Božiču zgleda fasala eno virozo, al kaj jaz vem, sem tri dni bruhala in driska. Pol pa je bilo v torek že ok.
Šli smo tudi v Ikeo, tako da zdej imam pa nove omare v spalnici in je tako fajn stopit in videt tiste omare. Pa v Lukanovi sobi smo kavč ven dali, tako da je konec razvajanja za njega in mene, ko sma skoraj vsako noč, ko se meni ni več dalo sem pa tja hodit, ker so noči še vedno bolj slabe, kar lepo zaspala skupaj na kavču. No, prva noč po tem je bila kr huda in ni čisto skapiral, da ni več crtlanja in da ne more spat na meni oz, se k meni stisnat in se me držat. No, pa bo že počasi. Ga pa morem pohvalit, da zdej lepo zaspi v postelji. Je bil že čas, saj vem. Sicer še morem bit zraven, da me drži za roko oz potisne roko v moj rokav. Počasi bomo že!

Špela za Maksa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bote imeli v novem letu bolj mir in bo Maks zdrav!!!!!!! Revček! Dober je, da tako vredu prenaša vse skupi!Pravi frajer!Ti si pa itak super mamica!Upam, da ej tvoj križ že bolje!!!!!!!!user posted image user posted image

Dinki, upam, da si boljši! Pa da se nista tudi tvoja dva moška še česa nalezla!user posted image user posted image

NČK
, tudi za vas en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matijeva ušeska!Upam, da set že bolje!

O, Katy, lepo te je bilo spet mal prebrat!Večkrat se javi!Tvoja dva fantiča sta pa prava frajerja!!!!!!!!!user posted image user posted image

Lona, upam, da je Taja danes rada šla v vrtec!!!!! Lepo za umirjeno preživeto novo leto!user posted image user posted image Meni je tudi letos bolj pasalo tako!

San, super, da ste preživeli in fajn, da je Urban tako užival v bazenu!user posted image user posted image user posted image Ja, nas presenetijo takole naši sončki! Itak je pa treba počet vse, kar počnejo starejši bratje in sestre!!! In hvala ti za lepo voščilo. Res je svetovno!

Zofy, tudi vam user posted image user posted image za lepo preživele praznike! A ti pa že počasi v porodniško!Adijo pamet, kam gre čas! user posted image
Super, da ste končno spet zdravi in da Julija po dolgem času spet rada je! Sem brala, da ste imeli vsi neko trebučno virozo. Zgleda, da je bilo zdej nekaj med prazniki, ker sem tudi jz s parimi govorila in so jamrali, da jih je za kaka 2 dni položilo. Pa nič vročine. Tud pri meni je bio tako! Sam da jz sem večinoma bruhala. Zjutraj do 9-ih 5x. Tako da si lahko misliš, kako je bilo potem čez dan. Pa še bolj ko ne sama sma bila z Lukanom.

Hmm, pri meni pa gnezditveni sindrom še 3x bolj deluje kot prvič MOj se sam še za glavo drži!Jz bi pa kr vsak teden šla v Ikeo, ko se spomnem to, pa ono pa tretjo!user posted image user posted image user posted image
uPAM, DA VAM USPE DOBIT eno lepo, dovolj veliko stanovanje po ugodni ceni še preden rodiš!user posted image user posted image

Tolko od mene, zdej pa še delat mal!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.1.2010 15:37:42   
Zofy
Urši, user posted image user posted image user posted image user posted image za Lukija. Ma bogi revček, upam, da se mu tale lulek hitro poštima. Še dobro, da je tako mali, bo doporoke vse tegobe povezane z lulkom sigurno pozabiluser posted image
Zgleda res, da je okoli novega leta nek virus trebušni razsajal. Sem tudi jaz slišala od drugih ljudi, prav tako kot ti. Samo mi smo si res po vsakem previjanju in prihodu domov razkuževali roke, pa ni nič pomagalo. neverjetno. Pa sem vesela, da vsaj pri tebi gnezditveni sindrom deluje. Sej bi najbrž tudi pri meni, če bi imela svoj flat. Hvala za lepe želje, samo do mojega poroda ziher ne bom nič našla. Uradno imam še 6 tednov, Julijo sem rodila 1 teden prej, pa je bila za 1 teden premajhna, tale pa je za 1 teden prevelik... Sej vem, da nič ne pomeni, samo lahko se zgodi, da rodim prej.

Kje so pa ostale RRjevke? Tukaj je pravo zatišje....

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.1.2010 16:48:16   
san
ursi, sem uspela samo tvoj post prebrat, ma mi je prav hudo za Lukata. ja bogi revež, kolk enga trpljenja, pa tak mali je še... upam, da se mu tole res hitro poštima, najbolje brez ponovne operacije. eno celo goro pikicpokic za zasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa slišala, da je bilo res en kup bolnih med prazniki in vsi so imeli trbušne viroze, je zgleda razsajalo po celi sloveniji

zofy, super, sa ste zdaj ok in joj samo še 6 tednov. mamma mia, kam gre čas.... tko beži...

katy, ooooo, presenečenje, veliko!!! kako kaj tvoja punčicauser posted image

dinki in maks od špele, upam, da sta že zdrava kot ribi in isto velja za matijo od nčkuser posted image , pa še za ostale, ki so bili bolni in naj pri temu ostane. zdej bomo pa samo še zdravi v tem letu, bolni smo bili že v prejšnjem dosti! tko, da virusi in bakterije adijo mareuser posted image user posted image

ooo, nčk, mi smo se tudi nahodili včeraj, ma meni je takooo pasalo, smo bili prej tri dni notr zaprti in sem prov trpelauser posted image

hehe, lona, tale taja je pa prava puncauser posted image , že zdej se lepotiči, kaj šele bo. no, sam moj urban ni nič boljši on si pa vso kremo na obraz napaca, pa še mal je poje zraven, labele pa itak skrivamo, ker jih je po tekočem trakuuser posted image

zdej je pršu zraven, pa morm nehsat

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.1.2010 16:50:08   
san
aja, dinki, tudi bani zraven mene vpije pika pota, pika pota, kadar tipkam z njim in še zapoje včasih malouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.1.2010 20:54:14   
Katy13
Pozdravljene!

Ja, me kar malo čas lovi. Sem si letos preveč zadala v službi in sedaj norim. Pa bo že nekako. 

Taja pridno raste, klepetava je tako kot mami. Zelo ponavlja, tako da moramo paziti kaj rečemo. user posted image  Božiček ji je odnesel dudo in sedaj razlaga, da jo bo dal drugim otrokom, ki jo potrebujejo in so mali. Njej pa je prinesel "kunto" (kuhinjo). Zelo je posrečena, ko vse to razlaga. Drugače si pa rada poje pesmico žiga žaga.

Čestitam vsem nosečkam. Za tri sem si prišla gor, da ste noseče, če pa je že katera rodila, pa ne vem, ker nisem toliko spremljala foruma. Čestitam tudi tistim, ki so že rodile. Še posebej čestitam san, ker če bi bilo več takšnih staršev, se sama ne bi bala za službo. user posted image

Nič, grem se bom poskusila še kaj oglasiti.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.1.2010 0:52:05   
Špela100
Dober večer!

Najprej bi vsem marčevkam in njihovim zakladkom zaželela res eno lepo, srečno, dobro, specialno, nadpovprečno leto, s polno smeha in nagajivih pogledov, novih zdravih dojenčkov, pridnih in nadpovprečnih mož ter da bi se vam čisto, čisto vse želje izpolnile od tistih ta najbolj drobnih do tistih nemogočih in neverjetnih. Naj vam to leto prinese vse dobro.

Najprej naše poročilo: Maks je bil bolan za božič in novo leto. Vmes smo pa bili en dan pol ure zunaj, ostalo vse doma. Za se zmešat. Mislim, da je to na kratko ter hitro in sem vam čisto vse povedala. Sedaj končujeva 6. dozo antibiotika v 4 mesecih, spet smo imeli ušesek vnet. user posted image

Hvala vsem za pike poke, res upam, da nam to leto prinese zdravja in imunost na vse viruse in bakterije. user posted image . Ja saj veste, zdrav človek ima tisoč želja, bolan pa samo eno...da bi bil zdrav.

Dinki, da ne bodo druge punce užaljene, ker midve tukaj nekaj skrivnostno razpredave, naj vam samo povem, da me je zadnjič maks presenetil in v enem kosu zrecitiral celo pesmico kuža pazi. Sem samo stala in gledala. Najprej sem mislila, da je samo začel...potem je povedal še drugo vrstico, pa tretjo, pa obe kitici. Se mi je tako smejalo, da sva ga z mojim posnela in sem ta mali video z naslovom od ponosne mame poslala dinki...ja res sem ponosna user posted image user posted image , če katera hoče ji ga pošljem, sam mail mi vrže na zs, da ne obešam tuki po rr-ju.

Hvala za skrb, moj križ in živec sta čist ok...kaj pa hočem, nimam časa ležat user posted image , zdej je mojga nekaj uščipnilo user posted image

Zofy želim ti fajn lov na stanovanje....

ursi...ma ti, ti lulček od lukca...joj ma kaj vam to nagaja...res bi lahko že nehalo, saj je ta fantiček že preveč dal skozi...upam, da bo s čim manj obiskov pri zdravniku in čim manj maltretiranja lukca vse ok. Ti si pa tudi pridna in potrpežljiva, jaz bi bila že z živci na koncu.

San hvala bogu, da sedaj pa vsi vedo za novega prihajajočega člana in konec koncev...kaj jih briga...vi sam uživajte in imejte se še tako naprej radi. In ni bilo druge kot imeti še enega dojenčka, saj v vaši družini je toliko ljubezni, da ste morali pridobiti še enega člana, da se to mal porazdeli.... user posted image user posted image uživaj s trebuščkom....

110 % sem še kaj pozabila povedat, ampak se ne spomnim...lepo se imejte.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.1.2010 8:15:26   
Dinki
Dober dan punce user posted image ,
sem si rekla, da zdej je pa že skrajni čas, da se tudi jaz oglasim.
Hvala vsem za čestitke za Novo leto in za pike poke - zame. Malo so pa res pomagale, sem že OK, sem pa bila pred novim letom čist adijo. Sem imela hudo reakcijo na antibiotik. Po njih me je bolela glava še 10-krat bolj kot prej, potem sem pa iz srede na četrtek ponoči dobila tako drisko, da sem se ponoči zbujala in laufala na WC user posted image ....no, ko sem poklicala zdravnico, mi je rekla, naj prekinem z jemanjem in če čem lahko pridem po kakšne druge AB....hvala lepa...sem se kar lepo sama pozdravila. Upam, da smo sedaj zdravi. Sem pa kar zadovoljna, ker sem zadnjič pri zdravnici videla, da me več kot 2 leti ni bilo pri njej. Upam, da nadaljujemo s takim tempom user posted image .
Fanta sta ta čas ostala zdrava, tko da sem bila le jaz potrebna crkljanja user posted image .

Novo leto smo preživeli ok, v družbi treh parov in 6. otrok. Smo imeli za otroke ob 20h ognjemet in je bil Tit tko navdušen, da še danes kaže z rokicami in pove kako poka ognjemet user posted image . Včeraj je prvič pri kosilu ko smo mu dali za jest rekel: hvala user posted image . Tako da je tudi pri nas se začelo obdobje govorjenja. Zdej je pa res že vsak dan kaj novega. Vse hoče sam, kar koli jaz začnem, mi vzame in začne govoriti: titi, titi (češ bom jaz). Lula še zmeraj vsak večer na kahlico preden ga umijemo user posted image  in zadnjič so ga tudi v vrtcu dali na kahlico in je opravil svoje user posted image . No, za odvajanje bomo počakali še do pomladi.
A veste punce, da sem razmišljala, da bodo čez 3 mesece naši user posted image  že 2 leti stari? kr ne morem verjet, da gre tako hitro čas user posted image
in naša Zofy....še dober mesec in boš rodila?????

Mergetka, Katy13, Tina50...lepo da ste se oglasile, kar naj vam pride to v kri user posted image

San, super, da ste uživali skupaj na morju. Si potem vseeno šla? user posted image
jaaaaa, nedelja je bila pa res tako krasna user posted image ...se mi zdi, da prav hrepenimo po sončnih dneh. Pri nas je v soboto zapadal sneg in potem sončna nedelja, je bilo prav pravljično. Smo pa bili tudi pri moji mami na kosilu in kar nisem mogla verjet, da v Lj. pa nič snega. Tko blizu smo si, pa taka razlika.
Urban je pa tako užival? Hmmmmm Tit pa obožuje vodo. Ga mož tušira tako, da ga s tušem zaliva po glavi, on pa nič. Zajema zrak umes in se smeje. Pa ful se rad tunka....skratka nobenega strahu nima pred vodo. To bo na morju še pestro, ga bo treba orng pazit.

Ursi2, tudi meni je hudo ko berem kako se je stvar zakomplicirala pri Lukcu. Toliko enega truda, da je potem še slabše kot na začetku user posted image . Upam, da se bo poštimalo in da ne bo potrebna ponovna operacija! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa zdravniki pravijo? kdaj bo ok? no, pošiljam še tebi user posted image , da boš še naprej tako močna mami!

Katy13, ponovno noseče so skoraj vse marčevke08 user posted image . Terida je že rodila, noseče so: San, Zofy, Ursi2, Mergetka, mumu, Pomlad08, Tina50, Joži79.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 5.1.2010 8:19:05 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.1.2010 8:23:17   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

aja, dinki, tudi bani zraven mene vpije pika pota, pika pota, kadar tipkam z njim in še zapoje včasih malouser posted image

si me spomnila, da vam povem včerajšnjo štorijo. Imamo doma napihljiv helijev balon, pikapolonico seveda user posted image . In kot veste ji naš tit reče pipa popa. In včeraj ga je očka začel hecat....o glej jo: "tita tota" in ga je Tit začel popravljat: "ne dada, pipa popa". In spet očka njemu a ni to "tita tota"? in tit: "Ne! pipa popa"....user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.1.2010 9:31:22   
Zofy
Dinki, me veseli, da si boljše. In Špela100, tudi za Maksa sem vesela, da je boljši. Ma zgleda, da nas je bilo res dosti bolnih čez praznike. Zdaj pa smo spet zdravi, da se bomo lahko na frišno ponovno v vrtcu okužiliuser posted image . No, pri nas razsajajo norice user posted image . Če jih ima za dobit upam, dajih dobi čim prej, da jih ne bo imela, ko bomo že imeli štručko doma. Sicer pa upam, da so tisti izpuščaji 2m nazaj le bile norice, ker bi to pomenilo, da jih je prebolela in to čisto na izi.

Pa Katy13 lepo, da si se oglasila po dolgem cajtu. In upam, da boš sedaj redno čvekala z nami user posted image

Juliji se je tudi govor čisto odprl, je treba prav pazit kaj rečeš, ker vse ponavlja. Pa včeraj, ko smo prišli do avta, je rekla: "Sneg pada na avto". Tale "na avto" me je čisto presenetil. Pa preden smo šli v vrtec je rekla, da gremo h Urški (vzgojiteljica). Prej je rekla samo Gremo Urškiuser posted image . Jaz pa tako ponosna user posted image .

Kuža pazi pa je tudi pri nas skozi na sporedu. Zapoje ga vsaj 10x na dan. Sicer prvo kitico zna, pri drugi pa gre takole: hišo pazi, epkom miga, stane, leze, tačko ba. Torej 2. kitica se razlikuje po 1. samo po tem, da ni Kuža pazi ampak Hišo pazi user posted image . Pa zna Zima zima bela (ok, ne cele), pa Ježek teka teka, Pika poka. Pa boh ve še katero. Non stop poje, pa ne vem, če se pesmice zmišljuje sproti ali poje kakšno znano. Ker poje bolj po posluhu, tako da besede niso lih razločne.

Dobro, zdaj pa grem še malo delatuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.1.2010 11:58:41   
Dinki
še zmeraj smo rekorderke user posted image user posted image user posted image , za las, ampak smo  user posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/lani-manj-rojstev.html

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Trajanje prvega poroda
Kajchyy

Koliko časa je trajal vaš prvi porod?

manj kot 4 ure (29%)

od 4 do 6 ur (32%)

7 do 10 ur (21%)

10 do 12 ur (5%)

vče kot 12 ur (13%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!