|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
11.1.2010 9:24:47   
Urša08
Katjuša hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
11.1.2010 9:25:13   
Urša08
A katera kupuje v dm-ju? Kaj je fora kartice?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.1.2010 9:30:44   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro...

ja jz kupujem ke ga mam blizu.bi pa v mielrju ampak mam 20 km dalečuser posted image
mislm da zbiraš ene kao pike.tko da maš pol popust lahko.
jz itak kjerkoli mi ponudijo kake kartice... sem čist obsedena z njimi..user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.1.2010 9:41:30   
sjmm

No pa da še mal pojamram user posted image user posted image user posted image Žiga zavrača mleko inmlečne kašiceuser posted image zjutraj mu celo uturim flaško mleka - dons npr. 110 ml, zvečer pa ne bi mlečne kašice, ne bi mleka - včasih rata, no in zdej me skrbi ker more dobit tok in tok mlečnih obrokov kaj naj nardimuser posted image Sadje, kosilo, skutka oz. jogurt je kot ta velik, rad ima kruh in kaj na kruhu ampak mleko pa neuser posted image

Glede spanja se pa tud neki lovim, sem mislila da lahko prešaltamo na eno spanje sam ni šans on očitno rabi še drugo spanje in potem ob pol šestih zvečer omagauser posted image Bomo kr dve spanji še mali dokler bo hotel.

No pa sem en mal pojamrala

urša...glede mleka....in mlečnih kašic...naš ima tud obdobja k mu je bolj všeč in kake dni, ko ima raje kaj drugega,čeprav mi Milupa kašice še ni zavrnil...mu pa včasih kako žlico vanilijevega jogurta(zelene doline) not vmešam ali naribam kako jabolko, pa je malce drugačen okus, čeprav uporabljava zelo pestro izbiro okusov(miler)...je pa res, da mu ene 3 dni v tednu naredim zjutraj ali zvečer čokolino ali keksolino z KM..pa je malo drugače in rad poje in to kar pravo dozo....tam nekje 230-240 mleka pa 5 žlic kaše...

V mleko pa mu včasih zjutraj ( pije okol 6h, včasih tudi že ob 4h)....dodam tudi kako žlico vanilijevega jogurta ali bananine Milupa kašice...je malo gosteje in ponavadi spije ful več kot samo mleka...zdej imava aptamil hute nacht..pa sem ravno včeraj gledala, da bom šla počasi na am3...imajo Milumil z različnimi okusi...od 10mes naprej in itak bo to sam še za v flaško

včasih pa ga pocrkljam s kakim milupa mlečnim napitkom (miler)....2 paketka pakirana skupaj po 200ml...od 10meseca naprej..imajo pa različne okuse....je kot ena kašica..sam ful dobra...naš obožuje vanili okus ali banana...in je kar dosti hranilno..pa še z am so narjeni

upam, da sem ti kej pomagalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
11.1.2010 9:53:18   
Čebel@
jutro......nočka lepo prespana,sem jo pa slišala(in jo šla pogledat) ko se je nekaj pogovarjala in ugotovila da je nekaj sanjala,ker se spančkala....nosek še vedno pušča-če do petka neha puščati,potem prideva na srečanje,drugače pač ne.......sem ji dala pa zdele pol krhlja pomaranče za cuzat in ji je kislo čist ušeč,ampak ji ne dam več zaradi preveč c-vitamina........glede včerajšnjega padca:na notranji strani ustnice(med ustnico in dlesnijo)si je malo prebila,ampak jo ne boli.....ima pa na nogici kar veliko podpludbo in zgleda kot bi jo tepliuser posted image

onasiss......jaz še vedno držim pestke-kako ste uštimali?

urša......full lepa torticauser posted image user posted image user posted image ........na eni drugi temi sem brala da pri tej starosti ni važno koliko mleka pojejo,ker ga itak dovolj dobijo z jogurti,skutami,kislo smetano..-tko da mislim da ni potrebe po sikeraranjuuser posted image

piškot......user posted image user posted image  za Ano.......jaz jih še nisem prebolela in me je kar groza,ko jih bomo fasali,ker jih bom verjetno tudi jaz pokasiralauser posted image

šaki......Hana je imela pri 9m 8kg,in jih ziher še nima 9

črticaa......upam da ti je še kaj krvi ustal-hecam se.......držim pestke da te mali neha poiskušatuser posted image

kolumbo......user posted image user posted image user posted image za Maja

maksi......naj teden ne bo preveč naporenuser posted image

sjmm.......user posted image user posted image user posted image  za frizuro-upam da te vidim v živouser posted image

katjuša......a če pridemo na srečanje(vi in midve),bi mi lahko prinesla CD s slikicami iz morja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.1.2010 9:57:11   
Čebel@
link do tiste teme o mleku:

http://www.ringaraja.net/forum/Koliko_obrokov_mleka%3F/m_4812414/tm.htm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.1.2010 10:14:37   
tanci29
JUTRO

urša-ful lepa tortica..uau..kakšen je bil pa okus...glede mleka se ne sekiraj preveč...pri nas erik od 9,10 meseca sploh ne pije več mleka, sem mu potem dajala tisto z okusi od milupe pa še to ponoč pa je včasih popil včasih pa tud ne, jogurtov, skut in tega nič ne je samo monte pospravi. čokolinota ne je se pravi sploh ne je mlečnih zadev, včasih edino poje kak sirček ampak tko da bi rekla da ma mlečni obrok ga nima.
hana pa skor isto razen da se ona še doji. pa tud to pomoje ni več neke količine mleka za najest se. poje sicer sojin jogurt. pa zdej sem ji kar dala tole milupa mlečno kašico in jo je pojedla. prej pa ziher ene tri mesce al pa štiri ni jedla mlečnih stvari. zvečer sem ji kar eno orng gosto govejo župco nardila tko da je mela to za večerjo. pa je dohtarca rekla da je ok če lepo raste, pa če ji bo primanjkovalo železa da bo dobila sirup. pomoje če ti poje jogurt in skutko sploh ni panike.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.1.2010 10:15:34   
sunny24
Jutro!
Naša nočka..Moja OK, za mojga pa 100% ne...KR se je Gaja full zbujala...In razlog je zobek, k je končno vn pokukal...Tako, za na seznam, 7. zobek, 11.1.10,

Brala vas nise3m n,ič, k je GAja v akciji tle zravn in mi še pisat ne pusti...Pol gremo verjetno na Lokve malo na sneg, sam še malo počakamo kaj se bo izcimlo iz tega vremena...Tle je sonček, gor po hribih pa še malo oblačno...
Pol grem pa mna fitnes migat

čebela, sem učeri brala kako je Hana padla...SAm da ni nič hujšega. Glede modrice na nogi...Gaja je vsa plava od kolen dol in sem res vesela da ni poletje, k je taka kot da bi jo tepli...user posted image

,

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.1.2010 10:18:26   
tanci29
piškot-ej revčka Ana, naj gredo čimprej stran tele norice...šč šč šč

kolumbo-tud vi se čimprej pocajtejte, pa da se ne razvije kej naprej

naj se jest mal pohvalim, hana se že dve noči več ne doji. sicer še vedno tam okol enih priroma u najino posteljo ampak ne zahteva zize, se sicer še malo zbuja in premetava ampak ji je duda dovolj...upam da se tako nadaljuje. drugače pa je uspavanje en živ dizaster. zvečer sloh ne zaspi, šele okol enajstih kar neki bluzi. posteljce njene od daleč ne sme vidt se že dere, tko da jo lahko edino že spečo notr položim in pol spi ene dve urci in je konc. ej nimam pojma kako bomo tole sfural res.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
11.1.2010 10:19:02   
tanci29
hvala za čestitko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
11.1.2010 10:20:43   
Onasiss
DOBLI SMO VRTEC........ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
11.1.2010 10:21:34   
Onasiss
RES VSEM HVALA, HVALA, HVALA HVALA ZA PESTKE IN DOBRE MISLI, ŽELJE.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
11.1.2010 10:21:45   
tanci29
onasiss upam da sta se kej konketnega zmenle z ravnateljico

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
11.1.2010 10:22:14   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
11.1.2010 10:22:51   
tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bravo mami dobr si ti to zrihtala

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
11.1.2010 10:23:43   
Onasiss
IN ŠE NEKAJ.... ZAČNEMO V PONEDELJEK Z UVAJANJEM...... AMPA, KER JE TAKO NA HITRO IN SE TUDI V SLUŽBI NE BOM MOGLA DOGOVORT JO BO UVAJAL ONASIS.....

IN IMELA JO BO VZGOJITELJICA, KI JE IMELA MOJO SESTRA, ZRAVEN TA MAL VEČJO SKUPINO PA JE VZGOJITELJICA, KI J IMELA MENE.....

BO V ISTI ENOTI KOT VITO!!!!!!!!!!!!!!!

JOJ...KART NA JOK MI GRE.........OD VESELJA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KOT SEM SREČNA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
11.1.2010 10:24:05   
Čebel@

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
11.1.2010 10:25:06   
Čebel@

IN ŠE NEKAJ.... ZAČNEMO V PONEDELJEK Z UVAJANJEM...... AMPA, KER JE TAKO NA HITRO IN SE TUDI V SLUŽBI NE BOM MOGLA DOGOVORT JO BO UVAJAL ONASIS.....

IN IMELA JO BO VZGOJITELJICA, KI JE IMELA MOJO SESTRA, ZRAVEN TA MAL VEČJO SKUPINO PA JE VZGOJITELJICA, KI J IMELA MENE.....

BO V ISTI ENOTI KOT VITO!!!!!!!!!!!!!!!

JOJ...KART NA JOK MI GRE.........OD VESELJA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KOT SEM SREČNA......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jaz sem vesela zate.......to si zaslužišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
11.1.2010 10:25:14   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
11.1.2010 10:26:42   
Urša08
Onasiss super za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci bravo za nočke brez dojenja, ostalo se bo pa tud poštimalo boš vidlauser posted image Če ti je kej v tolažbo dam jaz tud spečega Žiga v njegovo postelco zvečer user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
11.1.2010 10:27:06   
Onasiss

jaz kupujem in je fino ker se ti nakupi seštevajo na kartico v obliki pik... za določeno število pik si sprintaš nek bon in dobiš knjižico iz katere lahko koristiš določene ugodnosti in popuste

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
11.1.2010 10:27:31   
Urša08
Sjmm, čebel@ in tanci hvala vam za poročila o mlekuuser posted image Moram priznai da ste me kar malo potolažile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
11.1.2010 10:29:22   
Urša08

jaz kupujem in je fino ker se ti nakupi seštevajo na kartico v obliki pik... za določeno število pik si sprintaš nek bon in dobiš knjižico iz katere lahko koristiš določene ugodnosti in popuste

aha potem so to sam določeni izdelki s popustom in ne npr. za celoten nakup popust?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
11.1.2010 10:32:46   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

in še en najbolj smešnih stavkov ta teden:
z mojmu včeraj ležima v psotelji in se menima in moj izjavi "tak me šravfa, da me jajčniki bolijo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se skoraj polulala od smejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne govorim, da se nisem mogla nehat režatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
11.1.2010 10:41:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
katjuša......a če pridemo na srečanje(vi in midve),bi mi lahko prinesla CD s slikicami iz morja?

velja upam, da ne pozabim.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?