|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
11.1.2010 8:43:48   
Urša08
še kavica
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
11.1.2010 8:43:50   
sjmm
helov bejbe!!!!!

Smo imeli čist popotniško soboto, pri frizerju...ma sem 5 let mlajšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sem se rešila čopa dan za dnemuser posted image user posted image user posted image

pol smo šli k teti na Polšnik nad Litijo, tam je sanjsko, vse belo, idilično...tko še bol iz naših cajtov....gor živi na vikendu ....k mularija v mestu živi v njihovi prejšnji hiši...sam gor ima carsko...mi se vsakič na frišno zaljubimo v tisto okolje..mulčki so uživaluser posted image user posted image

včeri je blo pa zelo delovno...zjutri šibnel v Supernovo po mal Majčkove papice in po nova očala za Jana k jih je zgubiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sva spet dala 150euser posted image user posted image , pol pa kuhal, pa fuul za šolo..k bo glih konferenca, pa Majčka lovil po stanvanju...zvečer sem pa peglezen čist zmatralauser posted image

user posted image user posted image za Gajine korake

user posted image user posted image user posted image za Anine pikice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejčevo tortico...ful lepo urša

kolumbo...vau..kok so tvoji mulčki pridni...lepa urca za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onassis.....da boste lažje vstajali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša...tvoj ga pa pihneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....super za uživanje v Laškemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...če poznaš tam mal naprej hotel Hum..tam moj oči kuha

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
11.1.2010 8:45:34   
baki
ka zdaj.....a ste že kaj pridne al še kofetkate?jst mam dons za kosilo golaž+ pire +solato nik pa še ima juhico od včeraj.pa bo rajtam tudi golaž jedu.sem golaž že včeraj na pol skuhala nisem mela kaj delatuser posted image user posted image user posted image .če vrjamete.katja je v šoli,edvin je pop.v službi,tk da sem pop.sama z dvema pa še katjo je treba spravt na odbojkouser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
11.1.2010 8:46:09   
Urša08
Sjmm super za pester vikend user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kapo dol da se ti v nedeljo da peglezen laufat - mene čaka en tak res velik kup ampak pojma nimam kdaj se ga bom lotilauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
11.1.2010 8:47:20   
Urša08
baki jaz sem še v pidžami in pijem kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kosilo ah kje je še to, bo treba prvo zajtrk narest, pa malicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
11.1.2010 8:47:52   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto takale pikapolonica je ratalauser posted image
user posted image

ful lepo bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepa tortauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
11.1.2010 8:50:33   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

user posted image user posted image user posted image user posted image nocem vec noric. res ne. pri martinu je bilo hudo, tole je pa se huje.

slikca ane danes popoldan.

user posted image

o joj piskotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šššššc noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image

bogica.jst vem ko jih je mela katja.pika pri piki.saj so revčki.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
11.1.2010 8:50:36   
Urša08
Punce hvala za pohvale za torticouser posted image Jo je bilo užitek delatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
11.1.2010 8:51:22   
Katjusa
sjmm kok se vam dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, da ste užival.....

mi smo bli pa bolj na lenitisu..... flori je bil pri babiki večino časa zunaj..... moj je delal dolgo v noč in še včeraj tak da je blo bol dolgčas.....
v soboto smo šli pa tud k enmu sodelavcu od mojga so nas povabli na kosilo... je blo ful dobro, tak da smo se ornk najedluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
11.1.2010 8:52:30   
Katjusa

baki jaz sem še v pidžami in pijem kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kosilo ah kje je še to, bo treba prvo zajtrk narest, pa malicouser posted image user posted image user posted image user posted image

mene je beni že 2x poklical pa očitno pol nazaj zaspi.... sem se pa uspela preoblečt in razmišljam, kaj si nej za zajtrk privoščimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi nič ne da....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
11.1.2010 8:52:49   
Katjusa

Punce hvala za pohvale za torticouser posted image Jo je bilo užitek delatuser posted image

jest pa še bolj verjetnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
11.1.2010 8:52:50   
baki

in še en najbolj smešnih stavkov ta teden:
z mojmu včeraj ležima v psotelji in se menima in moj izjavi "tak me šravfa, da me jajčniki bolijo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se skoraj polulala od smejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne govorim, da se nisem mogla nehat režatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je pa dobra.mogoč je pa mislil jajčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
11.1.2010 8:54:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

in še en najbolj smešnih stavkov ta teden:
z mojmu včeraj ležima v psotelji in se menima in moj izjavi "tak me šravfa, da me jajčniki bolijo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se skoraj polulala od smejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne govorim, da se nisem mogla nehat režatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je pa dobra.mogoč je pa mislil jajčkeuser posted image user posted image user posted image

je mislu ta predel k imamo ženske jajčnike.... je reku da ni vedu kak bi mi razložu kje ga boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image msilim, da se mu bom še par mesecev smejala na ta račun....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 8:56:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
11.1.2010 8:58:17   
Katjusa
kolumbo dobro jutro tudi tebi.....

če maja grlo boli pejte kr čim prej k zdravniku. lahko, da ima anginouser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo hitro zdrav

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 9:00:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
11.1.2010 9:00:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image jutro

ONASIS najprej sory k me ob 6 00ni blo na kavo.....Majkl je ob 2h zutri fasal vročinouser posted image user posted image , tko d je spet doma....zdej ma 38.....prav d ga grlo boli......znorela bom.

Sm še u pižami in zajtrkujem.........

ONASIS KAKO JE BLO PR RAVNATELJCI

URŠA, BAKI SJMM KATJUŠA DOBRO JUTRO

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ni spet angina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4292
11.1.2010 9:01:18   
Urša08

POČAKALA BOM DO JUTR z dohtarjem.......

Mislim da boš že tekom dneva vedla al je huda al ga je samo mal zabolelo in bo šlo mimo

Neposredna povezava do sporočila: 4293
11.1.2010 9:04:53   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hani od tanci vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
11.1.2010 9:06:18   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še včerejšnjemu slavljencu NIku (od Baki) vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
11.1.2010 9:07:14   
Katjusa

POČAKALA BOM DO JUTR z dohtarjem.......

Mislim da boš že tekom dneva vedla al je huda al ga je samo mal zabolelo in bo šlo mimo

upam, da gre mimo.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
11.1.2010 9:07:51   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hani od tanci vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
11.1.2010 9:08:15   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še včerejšnjemu slavljencu NIku (od Baki) vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

še od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
11.1.2010 9:10:23   
Urša08
No pa da še mal pojamram user posted image user posted image user posted image Žiga zavrača mleko inmlečne kašiceuser posted image zjutraj mu celo uturim flaško mleka - dons npr. 110 ml, zvečer pa ne bi mlečne kašice, ne bi mleka - včasih rata, no in zdej me skrbi ker more dobit tok in tok mlečnih obrokov kaj naj nardimuser posted image Sadje, kosilo, skutka oz. jogurt je kot ta velik, rad ima kruh in kaj na kruhu ampak mleko pa neuser posted image

Glede spanja se pa tud neki lovim, sem mislila da lahko prešaltamo na eno spanje sam ni šans on očitno rabi še drugo spanje in potem ob pol šestih zvečer omagauser posted image Bomo kr dve spanji še mali dokler bo hotel.

No pa sem en mal pojamrala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
11.1.2010 9:14:41   
Katjusa
urša glede mleka nimam pojma za spanje smo pa na sitem ne gre in ne gre da bi samo enkrat spal je treha 2x tako hodi spat on 12ih in ob 17ih s tem da ob 17ih mu pustimo maksimano 1 uro če čemo da gre ob 20ih spat.....
florjan je nekje pri 8 mesecih spal samo 1x dnevno po 3-4 ure

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?