|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
11.1.2010 10:41:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

DOBLI SMO VRTEC........ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
11.1.2010 10:41:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A katera kupuje v dm-ju? Kaj je fora kartice?

jaz kupujem in je fino ker se ti nakupi seštevajo na kartico v obliki pik... za določeno število pik si sprintaš nek bon in dobiš knjižico iz katere lahko koristiš določene ugodnosti in popuste

aha potem so to sam določeni izdelki s popustom in ne npr. za celoten nakup popust?

ja točke s eti seštevajo..... jst sme zadnič šla po robčke in neke drobnarije pa je rekla, če sem že gladala kolk točk mam pa sme rekla da ne in je ona pogledala in je rekla da lahko že koristim 15% popust na cel nakup..... itak sme izkoristla zraven mi je pa še neke bone dalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.1.2010 10:41:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
katjuša......a če pridemo na srečanje(vi in midve),bi mi lahko prinesla CD s slikicami iz morja?

velja upam, da ne pozabim.....

user posted image user posted image user posted image ....itak v petek povem,če prideva in te bom spomnila

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.1.2010 10:43:17   
Urša08

A katera kupuje v dm-ju? Kaj je fora kartice?

jaz kupujem in je fino ker se ti nakupi seštevajo na kartico v obliki pik... za določeno število pik si sprintaš nek bon in dobiš knjižico iz katere lahko koristiš določene ugodnosti in popuste

aha potem so to sam določeni izdelki s popustom in ne npr. za celoten nakup popust?

ja točke s eti seštevajo..... jst sme zadnič šla po robčke in neke drobnarije pa je rekla, če sem že gladala kolk točk mam pa sme rekla da ne in je ona pogledala in je rekla da lahko že koristim 15% popust na cel nakup..... itak sme izkoristla zraven mi je pa še neke bone dalauser posted image

aha supercauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
11.1.2010 10:43:18   
tanci29

katjuša......a če pridemo na srečanje(vi in midve),bi mi lahko prinesla CD s slikicami iz morja?

user posted image user posted image user posted image ....itak v petek povem,če prideva in te bom spomnila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj pa nebi prišla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
11.1.2010 10:44:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj pa nebi prišla
Hani iz noska teče

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
11.1.2010 10:44:39   
TAMIKA3
dan user posted image
mi2 doma s potepanja po trgovinah user posted image , sva nakupila darila za RD po znižanih cenah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa Nejcu nabavila trenirkice user posted image , sem poslikala, samo ne najdem kabla user posted image user posted image user posted image user posted image
tristan se igra, ne moreš verjeti, da ni v movingu user posted image
urša... user posted image user posted image user posted image za torto
onasiss.. user posted image user posted image za vrtec, user posted image user posted image mami, a si bla user posted image   user posted image
piškot, kolumbo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gaja.. user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake
sjmm.. user posted image user posted image za frizerja, slikice user posted image
vem, da sem še katero izpustila user posted image , se opravičujem  user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
11.1.2010 10:44:56   
Urša08
Jaz sem pa dons študirala če čem do ene kolegice na kavico it , me pa zdej pokliče in pravi da bo ona prišla s svojima otročkoma user posted image user posted image user posted image Superca mi bo mal družbe kar pasalo. user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
11.1.2010 10:45:45   
Onasiss
Urša.... v knjižici imaš popuste na določene artikle, en kupon na izdelek po tvoji izbiri za -15%, in joker bon za -25% za celoten nakup....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
11.1.2010 10:45:59   
Urša08
Tamika kok si zlata, hvala ti res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom lahko premejhne pospravla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
11.1.2010 10:46:42   
Urša08

Urša.... v knjižici imaš popuste na določene artikle, en kupon na izdelek po tvoji izbiri za -15%, in joker bon za -25% za celoten nakup....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
11.1.2010 10:47:41   
TAMIKA3
se vidi, da je moj user posted image okrog računalnika pospravljal, ker ničesar ne najdem user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
11.1.2010 10:47:45   
Urša08
Tamika super za darila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk rojstnih dnevov pa mate?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
11.1.2010 10:48:13   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
11.1.2010 10:48:19   
TAMIKA3

Tamika kok si zlata, hvala ti res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom lahko premejhne pospravla user posted image user posted image user posted image user posted image

ni kaj, sem vsaj za RD nabavla user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
11.1.2010 10:49:01   
Katjusa

jst sem pa knjižico kr stran vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image sem misla, da ni nič pametnega notuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
11.1.2010 10:50:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

se vidi, da je moj user posted image okrog računalnika pospravljal, ker ničesar ne najdem user posted image user posted image user posted image

pr nas je isto..... najbolj kriza je k mi kuhno pospraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
11.1.2010 10:52:06   
Urša08
Katjuša jaz dons oddam na pošto slikice, prej ni zneslouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
11.1.2010 10:52:15   
tanci29
ej jest sem tud Gaji pozabla čestitat za prve korake....bravo mala princeska

tamika-super za nakupe

čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
11.1.2010 10:54:30   
Katjusa

Katjuša jaz dons oddam na pošto slikice, prej ni zneslouser posted image

men je pa poštar dons pobegnu imam mislim, da 28 ovitkov zapakiranihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
11.1.2010 10:54:39   
Čebel@

pr nas je isto..... najbolj kriza je k mi kuhno pospraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem mojmu strogo prepovedala pospravljati po kuhinji,ker nikoli ne da tja kjer je prej bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
11.1.2010 10:56:15   
Čebel@

čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo
veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
11.1.2010 10:56:23   
Katjusa

jaz sem mojmu strogo prepovedala pospravljati po kuhinji,ker nikoli ne da tja kjer je prej bilouser posted image user posted image user posted image

jst sem raje tiho k včasih mi paše, da mi kej pospravi.... sej ga pol vprašam kam je dal al pa poiščem itak nimam velike kuhinje in se vse najdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
11.1.2010 10:57:50   
Katjusa

veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok

mi smo za zdej še OK edino florjan ponoči malo kašlja..... po dnevi pa ne???? to mi je ful čudnouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
11.1.2010 10:58:29   
Urša08

čebela tako stanje je kar pri večini v tem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?