|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 21:24:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
10.1.2010 21:24:24   
Urša08
Onasiss bom držala pestke jutriuser posted image

Piskot ojoj te norice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo uvau oba že spita, pa superca za tak doživet vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
10.1.2010 21:25:39   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA RES LEPA TORTICA.......Majkl ma željo po Vlakcu Tomažu, tko d bo verjetno en Vlakec pa en Mcqueenuser posted image

Kolumbo pr Lincerju majo lušten vlakec tomaž - super za želje, Nejc ni mel nobene on je sam govoril pa tortica bo, pa tortica bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4253
10.1.2010 21:28:07   
Urša08
Sjmm kako je frizurca uspela?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
10.1.2010 21:28:14   
Šaki
lahko in mirno nočko vsem želim.
pa-pa

♥ moja dva zaklada ♥

Neposredna povezava do sporočila: 4255
10.1.2010 21:29:09   
Urša08
Šaki tudi tebi lahko nočkouser posted image Aja glede teže se ne sekiraj, jaz mislim da Žiga še nima 9 kil

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
10.1.2010 21:29:48   
Maksi1

Vikend mimo. Sem se malo nadelala (beri pospravljala, končno je spravljeno tudi drevesce), malo napohajala. Jutri začnemo na novo. Me čaka kar neki obiskov, praznovanj rojstnih dnevov, zobar, frizer, obisk v vrtcu, čofotalnica,... Tako da bejbike, sori, na srečanje ne pridem. Rada bi vas vidla, pa pašalo bi mi, da bi šle skupi s Sunny in Gajo gor, ma bo prou preveč stvari ta teden.

Antonia - fajn, da bosta Jakob in Zarja sošolca.

Sunny - uauuu bravo Gaja za prve korake. user posted image

Onasiss - sej veš, da ti držimo pesti.

Mihajlo - fajn da ste se imeli lepo, da ste fajn potovali in super, da je vaš princ shodil. user posted image

Shuka - fajn, da si se oglasila. Pa ta voziček zdej že kar dolgo čakate, ane?

Piškot - uboščka Ana. Tele norice so prou obupne. Držim pesti, da gredo čimprej stran.

Šaki - mere od tvoje bejbike so prou ok. Naša bolj štrajka - ima samo 8,5 kg.

Črtica - žal mi je, da imate tako slab dan. Upam, da bo jutri boljše.

Brkn - kako fino, da ste se v Laškem nauživali. Ste dobili elana za nov teden!

Uživajte. Se oglasim še kej. Nočko!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
10.1.2010 21:30:37   
Maksi1
Ja še to sem pozabla - Urša - ti si carica, ful lepa torta!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 21:41:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
10.1.2010 21:42:46   
Onasiss
ZA SEZNAM............ SPODAJ LEVO DVOJKA....ZOBEK ŠT 6..... TISTO ZGORNJO DESNO DVOJKO BRISAT, KER NI O NJEJ NE DUHA NE SLUHA....user posted image user posted image user posted image user posted image  HVALA....

So what....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
10.1.2010 21:44:08   
Onasiss
KOLUMBO...jutr kofe ob 6-ih....user posted image user posted image ...jaz kuhamuser posted image
Aja..pa mi smo tud  s čelado okol hodil....pol se je pa še ene dvakrat na glavo vrgu, da jo je sprobu....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
10.1.2010 21:44:58   
Onasiss
Aja...KOLUMBO...do četrtka sem še doma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
10.1.2010 22:00:46   
Urša08
Jaz grem spančkat.

nočko

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.1.2010 6:27:10   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.1.2010 6:28:24   
Onasiss
Nočka...za en drek...user posted image Evita ima zamašen nosek, meni je bilo slabo.....
Nič šibam sedaj, pol ob 88,30 držte pestke...

ajde imejte lep dan

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.1.2010 7:15:53   
baki
jutro....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.1.2010 7:51:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

NEJCU VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN!
ŽELIM MU OGROMNO ZDRAVJA,VESELJA,SMEHA,OTROŠKIH RADOSTI,DARIL IN DA BI GA MAMI,OČI IN ŽIGA UBOGALI!
LEPO PRAZNUJTE

user posted image

vse naj naj tud od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bil zdrav in še naprej v veselje in ponos sovojima staršema:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako hitro teče čas takrat ko ni trebauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.1.2010 7:52:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Gaja je nardila prvi samostojn korak...user posted image user posted image user posted image miš moj!!!!!!!!!!!

opauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej se pa začenja zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image
a dam to že na seznam?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.1.2010 7:52:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto takale pikapolonica je ratalauser posted image
user posted image

ful lepo bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.1.2010 7:52:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

No..mi imamo jutri probo vstajanja ob 6-ih....user posted image user posted image ...bom morala do četrtka preiti počasi na ta čas vstajanja.... torej sedaj nas zbuja TA PRAVA BUDILKA....user posted image user posted image user posted image user posted image

Poleg tega imam  jutri še sestanek z ravnateljico vrtca. Je prejela moje pismo in me vabi na pogovor in to "čimprej".... sicer se mi dozdeva da bove šli bolj na nož, ker bo po svoje argumentirala določene očitke iz mojega pisma vendar ne odstopam, saj je vse RES!!!!!! Poleg tega je ona oseba, ki ni ravno prijazna....JAZ PA TUDI NE BOM.

vSEENO DRŽITE PESTI, DA SE USPEVE NEKAJ KONKRETNEGA DOGOVORIT!!!!!!!!!!

držim pasti, da sestanek dobro poteka in da se hitro navadite novega ritmauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
11.1.2010 7:53:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

user posted image user posted image user posted image user posted image nocem vec noric. res ne. pri martinu je bilo hudo, tole je pa se huje.

slikca ane danes popoldan.

user posted image

o joj piskotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šššššc noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
11.1.2010 7:54:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljenee.

Mi smo pa dane sful uživali, smo se šli popoldan kopat v Laško.

skoraj smo se vam pridružliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa drugič

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
11.1.2010 7:55:32   
Katjusa
in še en najbolj smešnih stavkov ta teden:
z mojmu včeraj ležima v psotelji in se menima in moj izjavi "tak me šravfa, da me jajčniki bolijo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se skoraj polulala od smejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne govorim, da se nisem mogla nehat režatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
11.1.2010 8:42:04   
Urša08
jutro

Naša nočka do 5 superca brez zbujanja, potem ga pa k nama nesen ampak ni bil preveč zainteresiran za spanje, no ob 6 mu dam flaško in pol spije in zraven zaspiuser posted image to se pa tud ni še zgodilo, sem ga kr spat dala in smo vsi trije spančkali do pol devetihuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
11.1.2010 8:42:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

in še en najbolj smešnih stavkov ta teden:
z mojmu včeraj ležima v psotelji in se menima in moj izjavi "tak me šravfa, da me jajčniki bolijo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se skoraj polulala od smejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne govorim, da se nisem mogla nehat režatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?