Maksi1
|
Vikend mimo. Sem se malo nadelala (beri pospravljala, končno je spravljeno tudi drevesce), malo napohajala. Jutri začnemo na novo. Me čaka kar neki obiskov, praznovanj rojstnih dnevov, zobar, frizer, obisk v vrtcu, čofotalnica,... Tako da bejbike, sori, na srečanje ne pridem. Rada bi vas vidla, pa pašalo bi mi, da bi šle skupi s Sunny in Gajo gor, ma bo prou preveč stvari ta teden. Antonia - fajn, da bosta Jakob in Zarja sošolca. Sunny - uauuu bravo Gaja za prve korake. Onasiss - sej veš, da ti držimo pesti. Mihajlo - fajn da ste se imeli lepo, da ste fajn potovali in super, da je vaš princ shodil. Shuka - fajn, da si se oglasila. Pa ta voziček zdej že kar dolgo čakate, ane? Piškot - uboščka Ana. Tele norice so prou obupne. Držim pesti, da gredo čimprej stran. Šaki - mere od tvoje bejbike so prou ok. Naša bolj štrajka - ima samo 8,5 kg. Črtica - žal mi je, da imate tako slab dan. Upam, da bo jutri boljše. Brkn - kako fino, da ste se v Laškem nauživali. Ste dobili elana za nov teden! Uživajte. Se oglasim še kej. Nočko!
|