slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ola polly,ninny,mtinca,slovka,didli,nya,mateja,lunca..se ktera saj vas je kot rusov Kleo, tebi pa res nič ne paše - če ni nobene, ali pa če nas je dosti Glede Lunce - pri meni bi bilo odvisno, za kakšno prijateljico gre - če bi šlo za takšno, da niti nimam interesa se z njimi družiti, sploh ne bi več klicala in nič, bi se samo z otrokom pogovorila, da ne bi imel travm, če pa bi me oni klicali, pa bi rekla, da smo imeli nazadnje slabo izkušnjo in pojasnila, kaj je bilo in bi potem videla njihovo reakcijo... Če pa bi mi bili ta odrasli sicer fajn... pa bi pojasnila, zakaj sem tako hitro odšla z otrokom, povedala, kako sem jaz videla stvar. Ravno čakamo obiske, kjer smo bili nedavno mi pri njih in je tudi Sofija od njihove pupe dobila par batin in tigrastega oglašanja - pa bomo videli, kako bo danes na našem teritoriju. Ampak sta ati in mamica od te punčke lepo spremljala stvar in takoj reagirala... sicer onadva mislita, da je to normalno, mi pa pri kom drugem takšnih izkušenj nismo imeli - torej da bi natepel Sofijo Je pa težko to gledati, sploh ko imaš 80 centi velikega otroka No, ta naš mali otrok se je danes zares sankal - ne samo kot z mano, ko jo okrog hiše vlačim na sankah, ampak prav po hribu navzdol, je bilo več ljudi in je zelo uživala, samo ukazovala je, da spet in spet, pa če se je kdo prevrnil z žaklom, je bilo smeha... v glavnem zelo fajn. Potem je v avtu zaspala in še spi... Sicer pa babica in dedi ne moreta verjeti, kako ona pride v hišo, se vsede na običajen stol in začne jesti, vzame kozarec,pije, ga da nazaj... No, jaz še bolj komaj verjamem - kje je moj dojenček Sicer pa danes en pozitiven premik pri moji mami - je končno upoštevala moj nasvet, da preden pridemo, umakne krožnik s sladkarijami z mize - ga res ni bilo in je pupa takoj več pojedla. Sicer pa si je vzela dve čokoladni palčki in potem ni bilo veselja do ničesar več...