|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
9.1.2010 22:13:01   
mtinca1
jaz se sploh ne spomnim, kdaj bi me nazadnje tako zdelalo. Samo nisem dobila nič na recept, jemala sem lekadol, neoangin, prospan; no 4.1. ko me je še uho začelo bolet sem pa dobila antibiotik. res upam, da se ne ponovi.

berem, da Lukas lepo napreduje, super. ti želim, da bi ga čimprej lovila po in okrog hiše, je pa res tak srček.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.1.2010 22:18:52   
slovenka
punčke, sem tu, vas berem - samo tudi moj prispevek za knjigo, ki ga moram poslati še nocoj... Ko se naveličam, pa malo rr osvežim, preberem, potem dobim slabo vest za knjigo, pa spet skočim v word user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.1.2010 22:21:51   
Anonimen
d.anna
anaj
kaja
polly
anamor
kleo

pa še ena naša (sam se trenutno ne spomnim nicka) ste frendice na fb z eno novo - ki je od nas k smo včer čvekale nobena ne pozna in smo jo skenslale - zanima me če jo pozna katera od vas?

< Sporočilo je popravil nya -- 9.1.2010 22:24:58 >

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
9.1.2010 22:30:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

d.anna
anaj
kaja
polly
anamor
kleo

pa še ena naša (sam se trenutno ne spomnim nicka) ste frendice na fb z eno novo - ki je od nas k smo včer čvekale nobena ne pozna in smo jo skenslale - zanima me če jo pozna katera od vas?

A maš še vedno te skrbi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
9.1.2010 22:36:17   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

d.anna
anaj
kaja
polly
anamor
kleo

A maš še vedno te skrbi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej pozdravček po dooolgem času,upam da vam gre vsem super in oh in sploh fajn :) pa vse lepo v 2010!

ne,je ne poznam,sam sm jo kr kliknila,sploh nisem kaj študirala,sm bla ziher da je iz rr-ja...hmmmm...

pozdravče vsem

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.1.2010 22:43:15   
slovenka
Glej jih pupe, kake izgubljenke hodijo zdaj na 2. del user posted image

Jaz pa moram iti nocoj, je že preveč ura... dragi čaka user posted image Saj vem, da sem noseča, no, pa da mora biti to zadosti, samo... user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 206
9.1.2010 22:46:58   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Glej jih pupe, kake izgubljenke hodijo zdaj na 2. del user posted image

Jaz pa moram iti nocoj, je že preveč ura... dragi čaka user posted image Saj vem, da sem noseča, no, pa da mora biti to zadosti, samo... user posted image

le daj si duška :))))

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.1.2010 9:47:18   
slovenka
Dobro jutro mamice user posted image

Sinoči se je dolgo dogajalo user posted image Pa sem se ob 8h že vstala... moja dva še spita - Sofija je zadnje čase spala po 9h ponoči, pa sva ji danes uspela to malo podaljšati - je ob 7.30 dobila flaško (ker je zaspala ob 23h)... Jaz pa že od 8h načrtujem, kakšno pohištvo rabimo za otroško sobo. Mislim, da bomo mi kar od Alplesa planet vzeli, ker je zelo veliko različnih elementov, Sofija pa bo imela sobico iz dveh delov, v enem bo za spati, v drugem pa igrati in potrebujemo različne elemente, tudi barvno se da fajn kombinirati, tako da sem zdaj že ful navdušena user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.1.2010 9:57:41   
Anonimen
jutro

danes moram pa mal več kave skuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polly, mtinca helooo-lepo, da sta se oglasileuser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
10.1.2010 9:59:03   
Anonimen
ninny...lahko noč,uživaj v nadaljevanki,aja pa zelo si bla pridna,ko si držala obljubo,da prideš na čvekuser posted image user posted image

sem uživalauser posted image , za klepet se bom pa potrudila, da bom večkrat prišla, če bo katera tukaj. Drugače mi vsa volja pade,ko pridem pogledat pa nikjer nobene, sama s sabo se pa res nerada pogovarjamuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
10.1.2010 10:00:17   
Anonimen
mtinca pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje

kleo- kako Safija in ti?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
10.1.2010 10:01:03   
Anonimen
slovenka- sem gledala to pohištvo-luštnouser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
10.1.2010 10:01:49   
Anonimen
Pri nas smo bili danes zgodni ob 8h, sedaj smo ravno po zajtrku, jaz sem pri kavici, čez pol urce pa šibamo mal na sneg. Moram še sanke poiskatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
10.1.2010 10:04:27   
slovenka
uh, sorry, bi morala jaz kavico ponuditi - pa je ne pijem in se niti ne spomnim na to.

ninny, fajn se sankajte user posted image mi bomo tudi šli kaj ven... pa še kar spita moja dva lenuha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.1.2010 10:05:48   
Anonimen
bomo,bomo.
Ti pa kar uživaj v tišini. Včasih pašeuser posted image

Za kavo pa ni problemauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
10.1.2010 10:13:36   
slovenka
res paše, ja... user posted image običajno se zbujam za službo ali pa me Sofija zbudi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.1.2010 14:37:44   
Anonimen
ola
polly,ninny,mtinca,slovka,didli,nya,mateja,lunca..se kterauser posted image saj vas je kot rusovuser posted image

ninny,Safija v redu,hvala na vprasanju.Trenutno na fotru spi,pa meri spi..

Lunca,grozno,kako so se obnasali do Majauser posted image Jaz bi to kolegico klicala in povedala kako je blo,da se mal s fantom pogovori..kam pa to pase:(
Ti povem eno dogodivscino z Tali-podobno.
Sem imela kolegico s katero sva en cas skup ven hodili-sem jo imela samo za zure,ker drugac z njo ni blo nic drugega za pocetuser posted image Ni brala,gledala filmov,o niceme se ni dalo z njo pogovarjat,le kaj bova oblekli,kam greva...sploh ne vem zakaj sem se z njo druzila..no,pa je rodila isto leto fantka,kot jaz Tali.Pa tamaledva sta skup v vrtcu pristala.Ta tamal je bil v vrtcu miren,tih,v enem kotu ponavadi,doma pa ziv hudic.Je tko grdo mami komandiral,pa gledal..in sva en dan k knjima na obisk prisli in je tamal ravn r.d.praznoval.Mi je blo zoprno,a sva mal ostali,ker je ona rekla naj ostaneva.Pa gre Tali mal se peljat z njegovim poganjavckom..tamal v luft,pa je tko zacel Tali tepst in lasat.Mene je skoraj kap,tamala je bla pa tut v soku,se sploh ni utegnila branit-sem ji ze zdavnaj rekla,da ce jo kdo udari,naj ga kar nazaj,na nosuser posted image No,zagrabim tamalo in cakam kaj bodo oni....NIC!!!!!oz. samo ....... ne smes tako-prav z lepim glasom.Sem ga pol jaz nadrla,pa sva sli.Mislim kake budale od starsevuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.1.2010 14:44:12 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
10.1.2010 17:15:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ola
polly,ninny,mtinca,slovka,didli,nya,mateja,lunca..se kterauser posted image saj vas je kot rusovuser posted image

Kleo, tebi pa res nič ne paše - če ni nobene, ali pa če nas je dosti user posted image user posted image user posted image

Glede Lunce - pri meni bi bilo odvisno, za kakšno prijateljico gre - če bi šlo za takšno, da niti nimam interesa se z njimi družiti, sploh ne bi več klicala in nič, bi se samo z otrokom pogovorila, da ne bi imel travm, če pa bi me oni klicali, pa bi rekla, da smo imeli nazadnje slabo izkušnjo in pojasnila, kaj je bilo in bi potem videla njihovo reakcijo... Če pa bi mi bili ta odrasli sicer fajn... pa bi pojasnila, zakaj sem tako hitro odšla z otrokom, povedala, kako sem jaz videla stvar.

Ravno čakamo obiske, kjer smo bili nedavno mi pri njih in je tudi Sofija od njihove pupe dobila par batin in tigrastega oglašanja - pa bomo videli, kako bo danes na našem teritoriju. user posted image Ampak sta ati in mamica od te punčke lepo spremljala stvar in takoj reagirala... sicer onadva mislita, da je to normalno, mi pa pri kom drugem takšnih izkušenj nismo imeli - torej da bi natepel Sofijo user posted image Je pa težko to gledati, sploh ko imaš 80 centi velikega otroka user posted image

No, ta naš mali otrok se je danes zares sankal - ne samo kot z mano, ko jo okrog hiše vlačim na sankah, ampak prav po hribu navzdol, je bilo več ljudi in je zelo uživala, samo ukazovala je, da spet in spet, pa če se je kdo prevrnil z žaklom, je bilo smeha... v glavnem zelo fajn. Potem je v avtu zaspala in še spi... Sicer pa babica in dedi ne moreta verjeti, kako ona pride v hišo, se vsede na običajen stol in začne jesti, vzame kozarec,pije, ga da nazaj... No, jaz še bolj komaj verjamem - kje je moj dojenček user posted image Sicer pa danes en pozitiven premik pri moji mami - je končno upoštevala moj nasvet, da preden pridemo, umakne krožnik s sladkarijami z mize - ga res ni bilo in je pupa takoj več pojedla. Sicer pa si je vzela dve čokoladni palčki in potem ni bilo veselja do ničesar več...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.1.2010 21:59:55   
Anonimen
Čer

Slovenka, naša babica mora tud zloglasne palčke umaknit, preden pridemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
10.1.2010 22:14:29   
mate0ja
čer. Sm porabla zdej celo zro, da sem od tretje strani naprej prebrala, kaj se dogaja. Kok sm si zapomnila. Baš nič. Edino to vem, da smo zamudil zanimiv prizor sobotnega zgodnjega jutra, ko je didlina po ulci iskala ljudi, da jo porinejo na cesto user posted image user posted image

Pa bogi Maj. Mam jest veliko travm iz otroštva, ko sm se hotla družit z napačnimi otroki pa so me vedno znova in znova prizadeli. Ampak jest nism nikoli nič povedala svojim doma in posledično nisem dobila nobenega nasveta koko in zakaj tako ravnat. Enostavno sem hotla bit popularna in sm pač precenila kateri so "popularni" in se začela z njimi držit.  Če sem se pa med njimi dobro počutila je pa druga zgodba. Ne vem kok se da to spremenit in otroka pred tem ubrant. Po moje je boljš, da ga do neke mere naučiš brezobraznosti. Sam ne sanja se mi pa kje je tista mera oz ali je to sploh priučljivo ali je del karakterja. Pri človeških odnosih sem jest bl leva. Sm svinsko preveč iskrena da bi se s hinavci lahko družla. In to me tepe celo življenje ker jedost hinavcev okrog mene.   Pa prosim če za eno minuto telepatsko povežeš z mano, da bom mal uživala pred kaminom.

Nya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sestavljanko.

RMRM najslabše je to, da ste samo dva dni spal s tamalim skupaj. Po enem tednu si že utrjen, po enem mesecu te pa to moti samo še takrat ko tamalega luna nosi. In se preklada iz ene strani pojstle na drugo. Preverjeno, tko da nič skrbet, da bi se čmru sam odloču jit spat v svojo pojstlo. Pa sej ti to verjetno že veš pa nočeš verjet user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.1.2010 22:16:10   
Anonimen
Uf kak je luštno na kaminu čičat, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
10.1.2010 22:16:23   
mate0ja
Zdej grem pa spat. Jutri imam spet tour de Ljubljana. Nočko.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.1.2010 22:17:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Zdej grem pa spat. Jutri imam spet tour de Ljubljana. Nočko.

U, ti si pa hitra dans.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
11.1.2010 8:02:04   
mate0ja
jutro. Evola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , več kot potrebna kavica. Jest jo res rabim. Parkiranje v LJ je znanstvena fantastika. Sm motla avto čez en kup snega ko nora. Sm mogla najprej not zavit, ker sicer nisem mela kam avta umaknit da bi prej skidala. Pol k sm ga not spravla sm pa mal skidala, da bom lažje vn zavila no pa še nekomu sm uslugo nardila k sm mu mesto očistla. Ker je 99 % parkirnih mest zasneženih. Danes parkirani avtomobili ležijo kar počez, še tiste ulice, ki noso enosmerne so  danes enosmerne ratale. Sramota za LJ.

Pa še ponoči smo bli dve ure pokonci user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
11.1.2010 8:06:30   
Anonimen
jutro

Mateja si me prehitela za par sekund za kavico. Jaz sem ravno iz vrtca, Ema mi še spi, pa tud kavico si kuhamuser posted image
Včeraj smo bili na snegu. Ema je sicer uživala, če ni bila v previsokem snegu, potem je stala kot kipuser posted image Smo se pa na sankal, snežaka naredil... fajn je bilo pa še mraza ni bilo.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?