|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
9.1.2010 21:41:14   
Anonimen
nya, ti si car ejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
9.1.2010 21:42:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ninny, kakšni punci sta že user posted image user posted image user posted image . Pa ful sta si različni, najbrž tud po karakterju?

ja sta si. Maša je bolj čustvena kot Ema, ki je trmasta, hoče svoje dosežti. Tudi ko se skupaj igrata, Maša ponavadi popusti ko se kaj kregata.
Pa Maša je bila veliko bolj pridna, pa bolj pri miru kot Ema, ker ona pa leta cel dan. Na miru je samo takrat ko jeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
9.1.2010 21:42:27   
lunca144
ninny..........kok,sta cart,pa kok se vidi da ima maša rada emo in obratno,res sta krasni punciuser posted image user posted image user posted image user posted image
rmrm......sej vem,v tem je šit,ja odrasli se spremo,otroci,pa že skup skačejo,pa saj mamo pravilo,da zaradi kokošk in otrok se ne kregamo,ampak kot sem rekla,tole danes sem sprejela malo bolj osebno,mah bom že počasi pozabla,glede maja,sva že mela pogovor in skregala sva se že,mah se mi zdi da mu skoz tupim eno in isto skoz in skoz,pa me rečem,saj sva se zmenla,da če te kdo udari ne udariš nazaj,ampak se umakneš,pa pravi,se nisem spomniluser posted image ,na karate,sva ga upisala,pa prav zaradi tega,da si dvigne samozavest in samodisciplino,ampak,to po parih mesecih še ne more obrodit sadov,je dolgoročna naložba.
In res kako kaj napreduje lukas,naš veliki osvajalecuser posted image ?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
9.1.2010 21:43:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ninny, sej boste dolge pustili, ne? Vsaj dokler se ne bosta muli šle frizerkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne me že sedaj strašituser posted image user posted image user posted image Bom ja, tudi Emi pustila dolge, Maša se pa ne pusti strižt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
9.1.2010 21:44:33   
Anonimen
jaz vas zapuščam- se je moja nadaljevanka začelauser posted image

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
9.1.2010 21:45:01   
RMRM

ninny, sej boste dolge pustili, ne? Vsaj dokler se ne bosta muli šle frizerkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
RMRM, počasi pa vstrajnouser posted image Tolk je srčkan Lukas, se ga ne morem nagledatuser posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image . Res je ful prijeten otroček, pravi dobrovoljček. Je pa zdej kar ena jokica ratal, sploh zdej ko je bil moj skor en mesec doma, sam da ga hoče kdo vzet v naročje, je tak histeričen jok da je kaj. Pa dons se je Mark neki hecal in spakoval, pa je bil zgleda preglasen, se je tolk ustrašu, da je začel jokat.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
9.1.2010 21:48:18   
Anonimen
sam Lukas je pa res tak sonček na tej slikici k jo maš - ful lušn - pa čedalje bolj blond ne?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
9.1.2010 21:49:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

RMRM, počasi pa vstrajnouser posted image Tolk je srčkan Lukas, se ga ne morem nagledatuser posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image . Res je ful prijeten otroček, pravi dobrovoljček. Je pa zdej kar ena jokica ratal, sploh zdej ko je bil moj skor en mesec doma, sam da ga hoče kdo vzet v naročje, je tak histeričen jok da je kaj. Pa dons se je Mark neki hecal in spakoval, pa je bil zgleda preglasen, se je tolk ustrašu, da je začel jokat.

To je po mojem tako obdobje zdej. user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
9.1.2010 21:49:50   
lunca144
ninny...lahko noč,uživaj v nadaljevanki,aja pa zelo si bla pridna,ko si držala obljubo,da prideš na čvekuser posted image user posted image
rmrm........sem prebrala,kako napreduje lukasuser posted image user posted image user posted image glavno,da je napredek,in kaj imata še zdraven fizioterapije,neka imena,si nisem zapomnilauser posted image .......in res učki,učkiuser posted image
naya.........user posted image user posted image ti in tvoji pazliuser posted image user posted image ,men bi se mal zrolalo,vsak ma svoj hobi,fino,da ti je to tko všeč,bosta potem z lukatom skup sestavljala
didlina........a,še pada?

< Sporočilo je popravil lunca144 -- 9.1.2010 21:51:53 >

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
9.1.2010 21:51:30   
Anonimen
haha - ja puzzli - sej to sam pozim sestavljam - poleti je dan bolj dolg :)

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
9.1.2010 21:52:06   
Anonimen
Lunca, zdej je nehalo padat. Avto je v nizkem štartu za jutruser posted image user posted image user posted image user posted image

Nya, sej Luka je itak fantek, morjo bit kratki lasje.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
9.1.2010 21:52:07   
Anonimen
didlinaa - dej poglej na škatlo, od katere firme maš puzle?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
9.1.2010 21:53:00   
lunca144
user posted image kaj poleti jih sestavlaš še več,če je daljši danuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
9.1.2010 21:53:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

didlinaa - dej poglej na škatlo, od katere firme maš puzle?

Ne morem, so v spalnici pod posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
9.1.2010 21:53:20   
mtinca1
oj junijčice! sem mislila, da vas ne bom našla in presenečenje...na prvem mestu, na prvi strani.

ker se še nismo slišali v novem letu, želim vsem vse najlepše, najboljše,...

lepo da naš forum še živi, pridne ste!

grem še malo prebrat nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
9.1.2010 21:55:12   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

ninny..........kok,sta cart,pa kok se vidi da ima maša rada emo in obratno,res sta krasni punciuser posted image user posted image user posted image user posted image
rmrm......sej vem,v tem je šit,ja odrasli se spremo,otroci,pa že skup skačejo,pa saj mamo pravilo,da zaradi kokošk in otrok se ne kregamo,ampak kot sem rekla,tole danes sem sprejela malo bolj osebno,mah bom že počasi pozabla,glede maja,sva že mela pogovor in skregala sva se že,mah se mi zdi da mu skoz tupim eno in isto skoz in skoz,pa me rečem,saj sva se zmenla,da če te kdo udari ne udariš nazaj,ampak se umakneš,pa pravi,se nisem spomniluser posted image ,na karate,sva ga upisala,pa prav zaradi tega,da si dvigne samozavest in samodisciplino,ampak,to po parih mesecih še ne more obrodit sadov,je dolgoročna naložba.
In res kako kaj napreduje lukas,naš veliki osvajalecuser posted image ?

jaz se tolažim s tem, da če leta in leta nekaj trobimo, ni user posted image  da vsaj delček tega nekam ne sede. Boš vidla, na dolgi rok se bo ziher obrestovalo. Je pa vzgoja takega otroka bistveno težja. Vem iz lastnih izkušenjuser posted image .

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 191
9.1.2010 21:55:49   
lunca144
Jaz grem tud v drugo dimenzijo,mojga ne bo še par ur,ker ma badmintonski turnir in pride enkrat okrog enih,dveh,jaz si pa grem še kamin zakurit,skuhat kavo in mal meditirat,potem,pa spat.Se tipkamo jutri,lp.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 192
9.1.2010 21:58:34   
lunca144
user posted image user posted image user posted image mtinca,od kje pa ti,kot strela iz jasnega,čer ,čer in seveda srečno v novem letu,kako kaj tvoja damica?in ti?Kok lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 193
9.1.2010 22:00:55   
RMRM
Nya, ja je kar blondek, sploh zdej ko ima spet dolge lase. Ga bo treba mal ostrič, pa se kar ne morm odločt,ko ma take fajne kravžlčkeuser posted image .

Pa user posted image user posted image user posted image  za sestavljanje puzzl. Dobra si. Men to ne sede, nimam potrpljenja. Je pa tista slikica prekrasna, dojenček v dlani user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 194
9.1.2010 22:01:48   
Anonimen
mtinca - helou helouuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
9.1.2010 22:02:10   
Anonimen
No, jaz grem tud počasi v pančevouser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
9.1.2010 22:04:01   
mtinca1
lunca - pogrešat sem vas začela, pa "babja" radovednost, preblisk....
naša damica je ok; so se pa začele vragolije, lumparije... , pa raste nekam hitro.
jaz sem bla pa bolna od 26.12 pa do 5.1.-ene viroze... zdaj sem ok.

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 197
9.1.2010 22:06:15   
mtinca1
ninny - videla slikce tvojih princesk....luškane, pa kakšne laske ima že Ema...

nya - hello nazaj..... sem ti poslala sporočilce na fb

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.1.2010 22:08:41   
RMRM
mtinca, lepo da si prišla okrog.

So pa te viroze res nadležne. Jaz sem že od 20.12 skoz na zdravilih. Pa je blo že skor dobr, pa čez noč spet . Tud jaz upam da se čimprej konča, ker tolk zdravil nism prej v parih letih pojedla kot zdej. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.1.2010 22:10:08   
RMRM
Danes pa tud od mene nočko mal prej. Mirno noč.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?