gigi1
|
Oj lubike moje Vidim, da ste že tiralico za mano razpisale Sem bolj tko. Zoprn kašelj se mi še kar vleče. Pa dobila še in sem čisto brez energije. Morm se mal v roke vzet. V ponedeljek spet štartam s telovadbo in ma, da se k seb spravim. Barbi . To je pa res super novička. Tanjči pogledala rito od smokija . Pikica vse bo dobro. Mora bit! Fida, Mausi saj vesta, da vaju 100% podpiram . Kakor se bosta odločili, tako naj bo. Naska mislim, da to ali so ciste vedo glede na čas ciklusa in velikost le-teh. Kar se pa celic tiče... Ni nujno, da so tiste, ki jih sproduciramo dobre. V primeru, da se oplodi malo celic je tako, da so ene ali druge slabe. Torej: možno je, da so tvoje ali njegove celice slabe. Pri nama je isti problem. Oba sva zaradi let bolj srednja žalost. Nič hujšega, vendar noben ne briljira. Pri moških je sploh zelo čudna zadeva. Tudi če so super dobri in v času 3eh mesecev koliko semena potrebujejo za popolno obnovo spijejo kakšno žgano pijačo, so bolani ali pod stresom, hodijo v savno...je lahko stanje porazno. Po drugi strani se jim pa v teh treh mesecih v celoti obnovi in če pazijo na to kaj uživajo in delajo, pa nimajo kakšnih večjih težav so lahko plodni dobesedno do konca življenja. Pri nas je pa zgodba žal drugačna. Vsak pokajen cigaret, spit kozarček alkohola, tablet, rentgen se nam je nekam v zalogo zapisal in ta se zaradi tega nenehno slabša. Lanček debelušček . Košarkašica je pa že cela baba Krucek veliko sem mislila na vas med prazniki. Upam, da ste se ognili poplavam. Upam tudi, da se službica kmalu zrihta. Miklca, Zarči, Mišmišu, Gretka, Kajši, Bebiii, Bety, Neodkrita, Dajči, BB, vse navijačice ...vse omenjene in neomenjene RVI