Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 11:32:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Lana70 - hvala za info , sem si ga prebrala, in tudi jaz poznam tega G.-ja, sam ne vem pa kaka je to mrežna cerklaža ...hm, pojma nimam, mal poguglej pa tisti punci pošlji ZS, ne more nič škodit... vsem ostalim pa en lep začetek tedna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 13:33:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Lana70 - hvala za info , sem si ga prebrala, in tudi jaz poznam tega G.-ja, sam ne vem pa kaka je to mrežna cerklaža Bom ti probal jaz povedat.... Mrežno cerklažo se po navadi uporablja pri gospeh 40+ katere imajo težave s kontinenco. Vzrok za to je povešena maternica ki pritiska na mehur, oziroma lahko je vzrok tudi sam mehur. V skrajnem primeru mehur že "kuka" skozi vagino.... V teh primerih se uporabi mrežica po obliki najbolj podobna "kirurški maski" al pa si predstavljaj ono mrežo za počitek (pritrjeno na bližnja drevesa). To mrežico ti pritrdijo - v tvojem primiru pod maternico. Izvedb pa je več vrst, za to o tem kam ti jo bodo pritrdili ne morem govoriti. Glede na to da jo pred rojstvom - porodom odstranijo, bi jo tebi po vsej verjetnosti na bližnje sloje maščevja.... PS: žal ne bom breme Pahorja! Fali mi 5 dni delovne dobe....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 13:49:16
|
|
|
|
pikica36
|
o shit kruce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 13:51:11
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks PS: žal ne bom breme Pahorja! Fali mi 5 dni delovne dobe.... kaj pa nova pogodba? A nisi nekaj govoril da ti bodo mogoče ponudili v podpis novo pogodbo? no upam, da boš to čimprej poštimal in da bomo imele "veze"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 14:18:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks PS: žal ne bom breme Pahorja! Fali mi 5 dni delovne dobe.... kaj pa nova pogodba? A nisi nekaj govoril da ti bodo mogoče ponudili v podpis novo pogodbo? no upam, da boš to čimprej poštimal in da bomo imele "veze" Hja, obljubljena mi je tja nekje do 15tega, vendar sem enkrat (sicer drugje) tako že zvisu.... Počakat pa videt
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 4.1.2010 14:29:48 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 15:51:31
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Kruce, upam, da se ti v teh dveh tednih uredi glede službe in da dobiš novo pogodbo, ker tole zdej je pa res en šit. Mausi, a ti pa pravš, da pred marcem nč, pa še pol klomifen? Ja pa se zaveda, da nimaš 20 let, matr sm jezna. A veš, da sem bla v četrtek v službi? Sem prinesla bolniški list. Pa je blo tolk mal punc, tolk kokr mam jst vse skupi otrok.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 15:55:49
|
|
|
|
miklarom
|
kruce fiks - pa ti si tak car, na vse znaš odgovoriti, hvala ti, zdaj vsaj vem kakšna je to mrežna cerklaža, bom pa se potem ko nama bo spet ratalo pogovoriti v MB kaj, je v mojem primeru najboljše, da mi naredijo. Č e še kdaj ne bom kaj vedela, se bom kar nate obrnila, a prav , pa pozdravi mi Kruce Family. a ti si sedaj brez službe, al kako. Pa no, kaj je zdaj to, ta Pahor nam samo slabo dela babike a v vaših koncih kaj , pri nas fullllll naletava mrzlo je pa k hudič, da me kar fajn zebe , še malo pa bom lahko šla delat
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 20:57:39
|
|
|
|
Fidolina
|
KRUCE tale tvoj BOO je pa mega!!!!! Pred par meseci, si mi dal tudi nasvet, kako shraniti "nezrele zelene" pardajzke, da dozorijo. Moram povedati,da jih še danes jemo in so boljši,kot marsikateri kupljeni 1. klase. Tista prava kislina in vonj.... njammm. (no ene par jih rahlo pognije, par zvodeni - ampak vseeno je rezultat fantastičen! Senkju agejn! Držim pesti za tvojo novo službo - močno. Pa pozdrav Karolinci (ki smo jo mi gor spravli) in družinici!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 4.1.2010 21:06:35
|
|
|
|
Naska
|
KRuce - držim pesti, da se bo vse uredilo s službo!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 1:28:59
|
|
|
|
Grethy
|
Helooooouuuuu in HEPINJUJIR vsem skupaj in vašim, mal sem v zamudi, smo bli v kroaciji pa tkole pol ane ... hjam ... mal je čudna ura ampak sem se uspela v uri in tričetrt pridrsat domov iz službe ... madonca je fletkano po cesti ... jihaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 7:46:56
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo! a mate kaj snega?? pri nas ga je le za vzorec . kruce močno močno držim pesti, da čimprej porihtaš kar se službe tiče.ma je danes bit brez dela mi smo zaenkrat še vredu, pregled imam enkrat drug teden , upam da bo vse tako kot mora bit.včeraj so se mi začele pojavljat slabosti sicer ne bruham, ampak imam tak čuden občudek v želodcu, ne vem a je to to , ker mi še nikoli ni bilo slabo. Barbig- a ti si na bolniški?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 8:22:59
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 včeraj so se mi začele pojavljat slabosti sicer ne bruham, ampak imam tak čuden občudek v želodcu, ne vem a je to to , ker mi še nikoli ni bilo slabo. Piki držim pesti da so to tiste prave slabosti ki vodijo v lepo nosečnost....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 9:04:43
|
|
|
|
Naska
|
dobro jutro! no danes je čas, da začnem klicati in se naročati. hmmm, po mojem se bom odločila šele za konec februarja, skoraj marec, zdajle je verjetno še prezgodaj v januarju začet... sem že imela sanje - kar zoprne. odkar si tole delam imam redne sanje o bolnišnici - taka zanimiva ustanova - pol postojna pol ljubljana pol še kaj. no in tako se mi je danes sanjalo, da sem prišla k enemu medicinskemu bratu - imela sem pa celo torbo raznih napotnic in sploh isem točno vedela po kaj točno grem k njemu - pa smo se najprej zmenili za frizuro , sem rekla, da če se mu zdi, da mi moja frizura ne paše, da me lahko postriže kakor hoče, samo če me bo čisto na kratko naj se vseeno pazi. no potem sem še nekaj bluzila po bolniških hodnikih, nakar sem spet prišla k njemu in mi je začel razlagati s slikicami o rizikih zanositve ipd - zoprno - mi je zelo namigoval, da naj se ne grem tega. v glavnem takle mamo... dejmo ženske in kruce!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 9:39:54
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jutroo! a mate kaj snega?? pri nas ga je le za vzorec . kruce močno močno držim pesti, da čimprej porihtaš kar se službe tiče.ma je danes bit brez dela mi smo zaenkrat še vredu, pregled imam enkrat drug teden , upam da bo vse tako kot mora bit.včeraj so se mi začele pojavljat slabosti sicer ne bruham, ampak imam tak čuden občudek v želodcu, ne vem a je to to , ker mi še nikoli ni bilo slabo. Barbig- a ti si na bolniški? Ja, jst sem kr doma na bolniški, ker s takimi v službi od mene tko al tko ne bi mel nič. Imam pa namen, če bo počutje kej boljše it še kej delat, za kakšne dva, tri mesce, ker pol me bodo pa tko al tko dal v bolniško, ker nekje po 24. tednu je nosečnost z enojajčnimi dvojčki izredno rizična.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 10:03:35
|
|
|
|
pikica36
|
ti kar doma ostani, služba pa naj počaka jaz bi tudi bila doma, no.... kak teden pol pa bi se že naveličala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 10:30:53
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Hvala punce! Lakše se diše Fidi morda ti tudi to pride prav => http://www.ajda-vrzdenec.si/files/image/zalozba/stenski-koledar-2010.gif Krucko, držim pesti zate !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 10:32:54
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Alo, čau babe! Ja je pa čudno do 10 spati Vidim da se dogaja, navijam! Grety lubi, kontra!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 14:13:19
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ti kar doma ostani, služba pa naj počaka jaz bi tudi bila doma, no.... kak teden pol pa bi se že naveličala Sej v tem je tud pri meni problem, ker mi je dolgčas, za znort. Zdej tud ne upam nikamor it, ker sem na bolniški s podaljšanjem komisije, zarad morebitnih preverjanj. Tko da, če se bom počutla v redu, bom verjetno šla mal v službo med ljudi, ker mislim, da se mi bo drgač doma sfuzlalo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 16:32:59
|
|
|
|
lana70
|
heloooo, mi smo pa danes s pregleda, lizika se je obrnila na glavico, ne sedi več na ritki, težka pa je že 1771 g, da ne povem, koliko sem trenutno težka jaz ...no ja, bomo že...pri nas je snega za izvoz, prav fletno. BarbiG, še malo, pa bodo slabosti nehale, potem pa sdamo še lepo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 20:14:06
|
|
|
|
Naska
|
joj, jaz sem pa danes dobila svojo številko pa se naročila v februarju, potem sem pa vseeno prof. klicala pa je rekel naj jutri pridem na uz, da vidimo kako smo s cistami. sem čist čudna - mi je kar nekam hitro, pa malo se bojim, ko me bodo tam spet čudno gledali, ker kar tako uletavam brez napotnice brez papirjev - pa sem si res rekla, da bom tokrat šla lepo skozi vso birokracijo - če pa je tako zameštrana da je tu mač no. pa spet me nekaj grabi v smislu - a mam še pravico se to it. mam in mora uspet. eh - ja. lanči pikica - čuvajta se! hejla hoj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 21:20:59
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Oj konzervice...se nisem nč javla...ti ti Tanja... no naj vam nekoga predstavim... Sem mali smoki, velik sem 26 mm, star sem 9t3d in sem še malo sramežljiv. Lahko pa vidite mojo rito [link=http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=c1b2d4d0e3&view=att&th=1260017ddd6b7a68&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_g434190f0&zw][/link] Je tolk fenomenalna slikca, da sem jo morala prilimat...PDP je 6.8.2010
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 21:24:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Bemtiš....res je sramežljiv... ne znam slikce prilimat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 5.1.2010 21:42:24
|
|
|
|
Naska
|
čao smoki!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......