Fidolina
|
Mausi, Kruce, Pikica, Naska Tako je pri meni: vsi tisti, ki so mi res blizu (za štetje so prsti dveh rok zadosti), me 300/uro (citat od mausi) podpirajo. Moji starši, mi kljub temu, da točno vedo, koliko sem stara, vsake nekaj tednov ŠE VEDNO TEŽIJO : no kdaj pa bo že vnuček. Tako, da med SVOJIMI ne bi nikakor izpadla ČUDNA, če bi zanosila pri teh letih. S svojo, ali z drugo celico. Moje so žal v zadnjih postopkih vedno degenerirane. Smo imeli pa tudi obletnico iz srednje šole in sva samo dve še brez otrok. Tudi ta druga sošolka, je dala čez vso to našo kalvarijo (IVF.......,no saj veste- a se je odločila,da je dovolj). Meni pa so vsi zaželeli, naj mi rata, kadarkoli in kolikor jih poznam - so mogoče samo 2-3 hlinili - ostali pa so bili iskreni. Sem se (sva) preselila bolj na vas, kjer ljudje ne vedo koliko sem stara. In mi je že večkrat kdo iz vasi dejal, da sem še mlada in imam še čas za otroke. Oni ne vedo, koliko sem stara. In zaradi tega, ker še nisem mama in nisem izkusila težav nosečnosti, poroda, materinstva ......, najbrž rez izgledam mlajše. Žal, ali po sreči? Tako, da z okolico ne bi imela težav (s sosedi), če bi šlo po sreči. Imava pa tudi izdlen scenarij, že dogovorjen z bratoma najinima, kdo bi poskrbel za otroka, če se nama kaj zgodi, ker ne bova pač njmlajša starša. Tako, da razmišljava že zdaj (ko lahko še vse pade v vodo) v naprej.
|