|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
5.1.2010 21:43:53   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

čao smoki!

Naska ne zezej...user posted image user posted image user posted image user posted image
mi je pa uspelo dati slikco v album user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
6.1.2010 7:29:57   
mausikaa
dobro jutro, mi smo prav lepo zasneženi...krasno je zunaj...no zdaj pa lepo delat!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
6.1.2010 8:37:54   
Grethy
O mausi jutro, a vas je zamedlo ????

povej mi no kolk je snega pr vas, da vem kdaj štartatuser posted image user posted image , pr nas ga za skrivat še ni, za ruknt kje na cesti pa čist dost user posted image

je pa res lepo, škoda da ni blo čez praznike tkole fejn ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
6.1.2010 10:12:08   
mausikaa
Gretka 10-15 cm, ceste so bile zjutraj tko tko, ampak čez dan jih bodo pa ja zrihtali, če ne bo zmrzovalo bo ok!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
6.1.2010 16:24:35   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj. Da vam posredujem poročilo z današnjega pregleda. Glede na to, kako so me pripravili na to, da mi bo moj g predlagal splav, sem bila prijetno presenečena, saj o splavu ni bilo nobenega govora, smo pa ugotovili, da nosim mo-bi dvojčka, kar pomeni, da imata kljub skupni posteljici med sabo pregrado. Tako, da smo eno težavo rešili, kajti če te pregrade ne bi bilo, bi bila velika verjetnost, da se po 28. tednu tako zapleteta, da otročka odmreta. Morm rečt, da sem šla od tam precej boljše volje in še bolj optimistična, da bo na koncu koncev z mojima vse v redu.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
6.1.2010 19:24:06   
zarja1
BarbiG še tukaj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
6.1.2010 19:50:31   
Fidolina
Barbi - čudovita novica user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image
Vesela sem zate (za vas). Jupii!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
6.1.2010 20:47:47   
Tanja_Jes

Žižek....pa kje si ti lumpa..user posted image a je zdravje boljš?!

Barbi...še tukaj čestitke...sej slabosti bodo pa tudi kmalu minile...tko da ostane samo še uživancija user posted image user posted image user posted image

Zarči... lubčka ...mwa

Mausikaa... men sneg prav pride samo če pada čez noč, da je moj avto ves zasnežen, potem se pa lahko usedem v topel avto svojega dragega user posted image user posted image user posted image , ki pride domov ko jaz odhajam v službo in se fajn zamenjava.

Fidolina...kako si ti kaj?

Kruce...žal mi je za tvojo službo...sej mogoče te pa čaka kakšna boljša služba...držim pesti

Lana70....oooooo kako je že velika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
6.1.2010 21:09:09   
Naska
Barbi juhej!

zdaj bi pa počasi spet kakšen spisek kaj dogaja v letu 2o1o potrebovali, a ne?

no jaz sem danes tudi bila na uz in sem ponosna lastnica dveh cist - v vsakem jajčniku po ena.user posted image

ko bo M grem spet pogledat, kaj pravi uz, do takrat sem se pa odločila za masaže pa polaganje rok (sem rekla tej k me rihta, da bomo koj vidli če to polaganje mislim, da se mu reče reiki, kaj pomaga) pa spet malce več zdravega življenja...

potem pa najverjetneje stedril pa če bo vse po sreči tam nekje konec februarja...

kako pa vejo da je cista, da ni folikl?

no borim se s svojo psiho in poskušam verjet, da bo ratalo prej ko slej...

lahko noč - user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.1.2010 7:14:18   
BarbiG
Naska, držim pesti, da user posted image odplavi cisti in da potem postaneš user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.1.2010 8:10:07   
pikica36
jutroo!!
barbig- ČESTITKE!user posted image naj tako ostane do koncauser posted image

kje pa so stare konzervice? pogrešam Aquo , neodkrito, Bety, še eno t, dajamajo..... malo bi se pa lahko javile, da vidimo kako je z njimi.

žižek- kako si mi ti ?? upam, da si se pozdravilauser posted image user posted image
pa ko boš pri moči in volji nam malo seznamček uštimajuser posted image

naslednji teden pa pregled- komaj čakam in sem nervozna ko user posted image , če bo vse ok.
čeprav se mi zdi da je skoraj nemogoče, da bi nam končno ratalouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.1.2010 8:21:12   
Bety11
Pikica....ratalo vama je....jaz v to verjamem....user posted image

Sneg je pobelil breg....končno ena prava zima....kar pomeni, da bo tudi poletje pravo....upajmo...

Še vedno držim pesti za vse čakajoče, utripajoče, upajoče....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.1.2010 8:28:30   
pikica36
bety hvala, naj se tvoje besede pozlatijouser posted image user posted image

pri nas pa ni kaj veliko snega, samo za vzorecuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.1.2010 9:35:54   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Pikica....ratalo vama je....jaz v to verjamem....user posted image

Sneg je pobelil breg....končno ena prava zima....kar pomeni, da bo tudi poletje pravo....upajmo...

Še vedno držim pesti za vse čakajoče, utripajoče, upajoče....

Pikica - jaz tudi verjamem . user posted image
Beti helou. Pridna si.
Naskica - najlepši reiki imaš tu pri nas na RR. Tukaj se pretaka toliko pozitivne energije, da mi gredo včasih kar dlake pokonci user posted image . user posted image user posted image user posted image .
Kruce - nova sezona je pred vrati. Sejali bomo user posted image .
Vsem en topel pozdrav!

No, še toliko. Jaz sem trenutno na "vroči liniji" s kliniko v Pragi.
Od dne, ko sem dobila njihovo pošto, da pri njih delajo postopke do DOPOLNJENEGA 48 LETA - veliko bolj mirno spim. Saj, če bi imela kakšnega malega lumpka, že doma - ne vem če bi o tem razmišljala - tako pa pri meni (pri naju ) ni nobenega dvoma v to.
Kaj ve mislite? Darovane celice?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.1.2010 10:39:08   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

bety hvala, naj se tvoje besede pozlatijouser posted image user posted image

pri nas pa ni kaj veliko snega, samo za vzorecuser posted image

Pikica pridi malo k nam, ga imamo ene 30 cm. user posted image Drgač pa pri tebi sploh ni dvoma, da je tokrat vse v redu in da boš poleti dobila v naročje najlepše darilo. user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.1.2010 10:39:27   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Od dne, ko sem dobila njihovo pošto, da pri njih delajo postopke do DOPOLNJENEGA 48 LETA - veliko bolj mirno spim. Saj, če bi imela kakšnega malega lumpka, že doma - ne vem če bi o tem razmišljala - tako pa pri meni (pri naju ) ni nobenega dvoma v to.

če imaš možnost potem jo izkoristi!
Jaz vem, da če ne bi imela že mladičkov doma da bi sigurno vztrajala tolko časa kolikor bi se dalo!
Je pa zanimivo kako sama pri sebi postavljam mejo do kdaj bom (bova) poskušala, najprej sem rekla do 35 pa ma da rata, ker potem bom pa že prestara za vse, pri 35 sem rekla no ja do 37 bi pa res lahko še poskušala, no potem se je meja postavila na 40, zdaj si je pa nekako ne postavljam več, lansko leto sem rekla da če mi ne rata do konca leta da potem pa ziher ne, in kje sem zdaj? ja še kar upam in čakam da si naju izbere še ena pikica in ostane pri nas!
Torej Fidolinca ti kar pogumno v boj, bomo navijali 300/uro!
Me pa nekaj zanima: kako pa tvoja okolica gleda na to vajino željo? Pri meni pa jih imam 41 so mnenja razdeljena, resda ne obešam na veliki zvon da poskušamo, ampak med tistimi ki vedo je pa velika razlika. Enim se zdi to čisto fajn, enim pa povsem neverejetno user posted image  . Pri predzadnjem SS mi je kolegica ko sem ji povedala kaj se je zgodilo vsa presenečena rekla da če sem res mislila obdržat??

Torej meni se zdi darovana celica povsem sprejemljiva!

no zdaj grem pa delat, drugače še za žemljo ne bo user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.1.2010 10:48:58   
Kruce Fiks
Hojla beybe!
Jaz nikoli nebi druzga človeka pojedu, ma drugi pravjo da bi ga če.....
Torej ko izkoristiš vse možnosti se oprimi zadnje....

Mausi... Nama vsi pravjo kok sva pogumna, mava jajca itd....
Ma so vsi skup budale! Če si otroka želiš ga boš imel kadarkoli bo to mogoče.
In vse ki delajo splav zato ko so stare/i itd so eni navadni eegoisti ki mislijo sam še na svojo rit in jim že vzgoja prvega ni prinesla veselja ampak breme.
Sej nono tud kup terenca potem ko mu 40 let star fičo crkne, sede in peljepa čeprav se vsi obračajo za njim..
Za vse nasvet nebi spustil trenutkov ki jih zdaj živim! Pa še fraj sm

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 7.1.2010 10:50:20 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.1.2010 11:40:18   
pikica36
[/quote]

Pikica pridi malo k nam, ga imamo ene 30 cm. user posted image Drgač pa pri tebi sploh ni dvoma, da je tokrat vse v redu in da boš poleti dobila v naročje najlepše darilo. user posted image

[/quote]

ja kje pa si ti doma? sem mislila da se jaz doma "u planinama" pa vidim da ste ene resuser posted image user posted image

fidolina - pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.1.2010 11:41:28   
Naska
HOjla,

FIdolina - absolutno pametna in lepa odločitev. Tudi jaz premišljam o darovani celici, je pa res, da morda malo drugače razmišljaš če enega že imaš. Sicer mi je prijateljica rekla, da bi darovala - samo na tak način in v Sloveniji se ne sme - bi mi bilo pa kar v redu, če bi vedela od koga je in tudi ona ne bo več mogla imeti otrok, ker dobi neko bolezen ko je noseča in ne bi več preživela - torej bi to bilo načeloma ok za obe se mi zdi. čeprav sem ji rekla, da najlepša hvala...
Ja, tudi jaz razmišljam o tem, čeprav verjetno, dokler jih same pridelamo, najbrž ni treba - ali kako - še vedno mi stvari niso čisto jasne...
kar se mnenja okolice tiče me preveč ne zanima - no ja vsi mi pravijo, kdaj boste pa še enega naredili?
drugače pa je z mano, ker sem sama v sebi razpolovljena in se mi včasih zdi požrešno, da si še želim - v smislu, kje sem pa prej bila ipd. kot da ne bi imela pravice, kot da mi to življenje poskuša dopovedat.
hkrati pa se ob neuspehu počutim tako odrinjeno in se bojim neke dokončnosti.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.1.2010 12:25:21   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.1.2010 12:32:14   
Fidolina
Mausi, Kruce, Pikica, Naska user posted image user posted image user posted image

Tako je pri meni: vsi tisti, ki so mi res blizu (za štetje so prsti dveh rok zadosti), me 300/uro (citat od mausi) podpirajo. Moji starši, mi kljub temu, da točno vedo, koliko sem stara, vsake nekaj tednov ŠE VEDNO TEŽIJO : no kdaj pa bo že vnuček.
Tako, da med SVOJIMI ne bi nikakor izpadla ČUDNA, če bi zanosila pri teh letih. S svojo, ali z drugo celico. Moje so žal v zadnjih postopkih vedno degenerirane.
Smo imeli pa tudi obletnico iz srednje šole in sva samo dve še brez otrok. Tudi ta druga sošolka, je dala čez vso to našo kalvarijo (IVF.......,no saj veste- a se je odločila,da je dovolj). Meni pa so vsi zaželeli, naj mi rata, kadarkoli in kolikor jih poznam - so mogoče samo 2-3 hlinili - ostali pa so bili iskreni.
Sem se (sva) preselila bolj na vas, kjer ljudje ne vedo koliko sem stara. In mi je že večkrat kdo iz vasi dejal, da sem še mlada in imam še čas za otroke. Oni ne vedo, koliko sem stara. In zaradi tega, ker še nisem mama in nisem izkusila težav nosečnosti, poroda, materinstva ......, najbrž rez izgledam mlajše. Žal, ali po sreči? Tako, da z okolico ne bi imela težav (s sosedi), če bi šlo po sreči.
Imava pa tudi izdlen scenarij, že dogovorjen z bratoma najinima, kdo bi poskrbel za otroka, če se nama kaj zgodi, ker ne bova pač njmlajša starša. Tako, da razmišljava že zdaj (ko lahko še vse pade v vodo) v naprej.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.1.2010 12:34:49   
Fidolina
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.1.2010 12:45:43   
BarbiG
Fidolina in Mausikaa, se čist strinjam s Krucejem. Pozabta na okolico, to je vajina želja, pri kateri vztrajajta in naredita za njeno izpolnitev vse tisto kar sta same pripravljene dat skozi. Tukaj pa druga mnenja res nič ne štejejo. Poleg tega, če pomislita, da se je rodna starost prvorodk v povprečju dvignila močno nad 30, potem vidve s tega vidika sploh ne zaostajata, le malo več truda morta vložit v to. Na Žalost. Tako da kar pogumno v nove boje, če ne pri nas, pa naj imajo prste vmes tuji strokovnjaki.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.1.2010 21:06:47   
Tanja_Jes
Fidolina...jest te čist podpiram...v bistvu pa je tvoje življenje in sama sprejemaš odločitve...če jih pa drugi ne morejo je pa to njihova stvar. URESNIČI SVOJE SANJE!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.1.2010 21:08:44   
Tanja_Jes
Gledam pa gledam....pa nobena miš mi ne maha user posted image kje se skrivaš big sister??? te samo en malček pogrešamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......