|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
8.1.2010 17:17:12   
Nina00
user posted image user posted image user posted image  vsem, ki imate težave s spanjem. Pri nas je trenutno malo boljše. Spi od 21h do 8h in se v tem času zbudi ene 4-5x, od tega se dojiva vsaj 3x. Fant čez dan nima časa za dojit in crkljat se, potem pa ponoči not prinaša user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.1.2010 19:20:37   
tasa_m
Imamo ga, imamo ... drug zobek namreč. In je še vsa širina zobka zunaj ! user posted image  user posted image  

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.1.2010 19:25:52   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Imamo ga, imamo ... drug zobek namreč. In je še vsa širina zobka zunaj ! user posted image  user posted image  

bravoooooooooooooooo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.1.2010 19:27:13   
trezika
Maruša pa že spi...me kr skrbi kakšna bo noč ker tako hitro pa še ni šla kdaj spat....ali se bo zbudila čez kakšni dve uri, naspana in nasmejana, ali pa bomo ob 6 pokonci????  ...tretja možnost pa je seveda zbujanje skozi celo noč user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.1.2010 19:38:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša pa že spi...me kr skrbi kakšna bo noč ker tako hitro pa še ni šla kdaj spat....ali se bo zbudila čez kakšni dve uri, naspana in nasmejana, ali pa bomo ob 6 pokonci????  ...tretja možnost pa je seveda zbujanje skozi celo noč user posted image
v vsakem primeru ji bo smešno, ko se bo zbudila. user posted image

Lija tudi že spi user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.1.2010 19:49:12   
trezika

v vsakem primeru ji bo smešno, ko se bo zbudila. user posted image

Lija tudi že spi user posted image

to pa itak user posted image pol se ji pa še js smejim in ni čudno da noče nazaj zaspat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.1.2010 20:05:22   
tasa_m

to pa itak user posted image pol se ji pa še js smejim in ni čudno da noče nazaj zaspat user posted image user posted image user posted image  

čuj ti si tak kot jaz, ko se mi Lija ob polnoči vsede v pojsli in si poje in ploska.
Jo en čas gledam, pol pa se začnem smejat..ona pa tudi. In pol sem debelo uro rabla, da mi je nazaj zaspala :S

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
8.1.2010 20:16:46   
trezika

čuj ti si tak kot jaz, ko se mi Lija ob polnoči vsede v pojsli in si poje in ploska.
Jo en čas gledam, pol pa se začnem smejat..ona pa tudi. In pol sem debelo uro rabla, da mi je nazaj zaspala :S

user posted image user posted image user posted image user posted image ista fora je bla dans ponoči...ob 4 zjutraj ona cela nasmejana, cvili, vriska, ploska,... midva se ji oba smejiva, pol pa mi čez čas Matej reče: če se ji boš smejala pol ziher ne bo nazaj zaspala user posted image pa ne bi rekla ko se ji on tudi ne bi smejal....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
8.1.2010 22:17:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tudi mi ga imamo kok smo veseli mislim Lia ga je dobila včeraj prvi zobek je še mala pikica ampak je zobek 06.01.2010 kako lepo na svoj mali rojstni dan ga je dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhuhu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
8.1.2010 22:17:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Brin je imel včeraj sistematiko pri 9. mesecih. Ima 8.060 g in 72 cm. Se pravi, da je nekaj zrastel, na teži pa ni pridobil nič user posted image  Zgleda, da je postal tako aktiven, da vse kar poje (je pa dobro) sproti pokuri user posted image  Bom morala zanj delat bolj kalorične obroke. Zase pa manj user posted image
Naslednjo posvetovalnico pa imamo 26.3.2010.

Čist verjamem. Nika se celo zgubila nekaj gramov v dveh tednih. Takrat, ko je začela bolj migat. user posted image Ni pa čisto nič pri miru tak da ni čudno.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
8.1.2010 22:17:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

OJLA!

Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241

Hvala! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
8.1.2010 22:17:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tudi naša noč ni bila bleščeča. No, v moji glavi se je kar precej bliskalo. Poleg Nike je zdaj bruhala še Tija, no to je blo zjutraj. Smo šli z obema h P in Tija ima virozo. Je cela apatična in sam upam, da bo dost pila in bo tud kaj v njej ostalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Tijo in Niko. Upam, da sta danes že boljše user posted image user posted image

Zdravstveno boljše, s spanjem pa srednja žalost. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.1.2010 9:44:44   
mediuhec
pozdravljene punce,

malo vas zapostavljam zadnji čas, samo ko mi kar ne znese!

tudi pri nas sta pokukala 2 zoba, spanje je še vedno bolj slabo. mislim da mu calgel sploh ne pomaga... zdej ne mažem več.

tasa: ta teden pa že v vrtec!!!!!! oglasita se kaj nazaj grede. joj, kmalu bom jaz mojega tako pospremila...

nič, lepo se mejte!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.1.2010 9:47:31   
mediuhec

OJLA!

Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki

Hvala! user posted image

ja, ja, to je treba. jaz tudi ne vem, kje lahko preveriš, ali si že oddal (??? ma sem kmet ?!)

pa veste kaj mi je na to temo ena znanka razlagala- da če ti potem vrnejo ves denar naenkrat (torej ne trgajo vsak mesec), da se to bolj splača- da dobiš več denarja, ker upoštevajo drugačen davek? a kaj veste o tem? se zdi to smiselno- moglo bi bit isto, ane ?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.1.2010 11:05:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

OJLA!

Hvala! user posted image

ja, ja, to je treba. jaz tudi ne vem, kje lahko preveriš, ali si že oddal (??? ma sem kmet ?!)

pa veste kaj mi je na to temo ena znanka razlagala- da če ti potem vrnejo ves denar naenkrat (torej ne trgajo vsak mesec), da se to bolj splača- da dobiš več denarja, ker upoštevajo drugačen davek? a kaj veste o tem? se zdi to smiselno- moglo bi bit isto, ane ?

to sem tudi jaz slišača, da se tako bolj splača, zakaj pa ne vem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.1.2010 11:14:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

OJLA!

Hvala! user posted image

to sem tudi jaz slišača, da se tako bolj splača, zakaj pa ne vem!user posted image user posted image user posted image

to že zarad tega, ker se npr .20 eur pri več pri plači se ne pozna toliko kot pa če dobiš  v enem znesku 200eur, npr.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.1.2010 11:53:25   
KOKICA32

jeeeeeeeeeeeeeeeeee!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
9.1.2010 12:08:12   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

OJLA!

Hvala! user posted image

to že zarad tega, ker se npr .20 eur pri več pri plači se ne pozna toliko kot pa če dobiš  v enem znesku 200eur, npr.

se strinjam!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
9.1.2010 12:21:28   
tasa_m
Aloha bejbe..
zatišje kot stalno tu gor..itak! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
9.1.2010 12:33:19   
spps

Aloha bejbe..

južna time,haha

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.1.2010 16:59:25   
trezika

Aloha bejbe..

midve sva se potepali do zdaj...Maruša spi, mami pa seveda za rač. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.1.2010 21:18:00   
trinity22
kuku a je kdo tu user posted image

pravo zatišje je tukaj, se vidi da je vikenduser posted image

Naša spi svojo prvo rundo, bomo vidli do kdaj bo danes spala in do kdaj bo potem vems bedelauser posted image pa če bo mogla spet kakatuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
10.1.2010 16:29:57   
trezika
Moja Maruša pa znova dokazuje da je celi ati... je ugotovila, da je kruh boljši kot pa kakšen keksolino, gres, medolino, polenta in podobne zadeve... prej je vse to jedla brez problema, zdaj pa je uspeh če ji pet žličk v usta spravim...če pa ji dam kruh, pa poje celo sredico.... se mi zdi, da bi lahko vsak dan jedla sir  user posted image user posted image meni pa že idej zmanjkuje kaj ji dat za jest zraven kruha  user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
10.1.2010 20:16:35   
Najaa
Kje ste punce? Bomo kako rekle? večer je taprav. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.1.2010 22:51:53   
leo**tia

Moja Maruša pa znova dokazuje da je celi ati... je ugotovila, da je kruh boljši kot pa kakšen keksolino, gres, medolino, polenta in podobne zadeve... prej je vse to jedla brez problema, zdaj pa je uspeh če ji pet žličk v usta spravim...če pa ji dam kruh, pa poje celo sredico.... se mi zdi, da bi lahko vsak dan jedla sir  user posted image user posted image meni pa že idej zmanjkuje kaj ji dat za jest zraven kruha  user posted image

taka je naša.jaz ji dam na kruh pašteto,ker drugo nič nočeuser posted image ,al pa salamo da vsaj neki poje.gor pa še mleko,ene 50ml po slamici je zanimivo piti,ji lepo natočim mleko v kozarec in slamico not,in pije..user posted image jaz pa nimam idej kaj za kosilo..papa same dobre stvari,filano papriko ima rada,pire s kako omako pa tako naprej

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.