Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 17:17:12
|
|
|
|
Nina00
|
vsem, ki imate težave s spanjem. Pri nas je trenutno malo boljše. Spi od 21h do 8h in se v tem času zbudi ene 4-5x, od tega se dojiva vsaj 3x. Fant čez dan nima časa za dojit in crkljat se, potem pa ponoči not prinaša
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 19:20:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Imamo ga, imamo ... drug zobek namreč. In je še vsa širina zobka zunaj !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 19:25:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imamo ga, imamo ... drug zobek namreč. In je še vsa širina zobka zunaj ! bravoooooooooooooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 19:27:13
|
|
|
|
trezika
|
Maruša pa že spi...me kr skrbi kakšna bo noč ker tako hitro pa še ni šla kdaj spat....ali se bo zbudila čez kakšni dve uri, naspana in nasmejana, ali pa bomo ob 6 pokonci???? ...tretja možnost pa je seveda zbujanje skozi celo noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 19:38:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša pa že spi...me kr skrbi kakšna bo noč ker tako hitro pa še ni šla kdaj spat....ali se bo zbudila čez kakšni dve uri, naspana in nasmejana, ali pa bomo ob 6 pokonci???? ...tretja možnost pa je seveda zbujanje skozi celo noč v vsakem primeru ji bo smešno, ko se bo zbudila. Lija tudi že spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 19:49:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša pa že spi...me kr skrbi kakšna bo noč ker tako hitro pa še ni šla kdaj spat....ali se bo zbudila čez kakšni dve uri, naspana in nasmejana, ali pa bomo ob 6 pokonci???? ...tretja možnost pa je seveda zbujanje skozi celo noč v vsakem primeru ji bo smešno, ko se bo zbudila. Lija tudi že spi to pa itak pol se ji pa še js smejim in ni čudno da noče nazaj zaspat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 20:05:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika to pa itak pol se ji pa še js smejim in ni čudno da noče nazaj zaspat čuj ti si tak kot jaz, ko se mi Lija ob polnoči vsede v pojsli in si poje in ploska. Jo en čas gledam, pol pa se začnem smejat..ona pa tudi. In pol sem debelo uro rabla, da mi je nazaj zaspala :S
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 20:16:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika to pa itak pol se ji pa še js smejim in ni čudno da noče nazaj zaspat čuj ti si tak kot jaz, ko se mi Lija ob polnoči vsede v pojsli in si poje in ploska. Jo en čas gledam, pol pa se začnem smejat..ona pa tudi. In pol sem debelo uro rabla, da mi je nazaj zaspala :S ista fora je bla dans ponoči...ob 4 zjutraj ona cela nasmejana, cvili, vriska, ploska,... midva se ji oba smejiva, pol pa mi čez čas Matej reče: če se ji boš smejala pol ziher ne bo nazaj zaspala pa ne bi rekla ko se ji on tudi ne bi smejal....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 22:17:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tudi mi ga imamo kok smo veseli mislim Lia ga je dobila včeraj prvi zobek je še mala pikica ampak je zobek 06.01.2010 kako lepo na svoj mali rojstni dan ga je dobila Juhuhu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 22:17:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Brin je imel včeraj sistematiko pri 9. mesecih. Ima 8.060 g in 72 cm. Se pravi, da je nekaj zrastel, na teži pa ni pridobil nič Zgleda, da je postal tako aktiven, da vse kar poje (je pa dobro) sproti pokuri Bom morala zanj delat bolj kalorične obroke. Zase pa manj Naslednjo posvetovalnico pa imamo 26.3.2010. Čist verjamem. Nika se celo zgubila nekaj gramov v dveh tednih. Takrat, ko je začela bolj migat. Ni pa čisto nič pri miru tak da ni čudno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 22:17:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.1.2010 22:17:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi naša noč ni bila bleščeča. No, v moji glavi se je kar precej bliskalo. Poleg Nike je zdaj bruhala še Tija, no to je blo zjutraj. Smo šli z obema h P in Tija ima virozo. Je cela apatična in sam upam, da bo dost pila in bo tud kaj v njej ostalo. za Tijo in Niko. Upam, da sta danes že boljše Zdravstveno boljše, s spanjem pa srednja žalost.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 9:44:44
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdravljene punce, malo vas zapostavljam zadnji čas, samo ko mi kar ne znese! tudi pri nas sta pokukala 2 zoba, spanje je še vedno bolj slabo. mislim da mu calgel sploh ne pomaga... zdej ne mažem več. tasa: ta teden pa že v vrtec!!!!!! oglasita se kaj nazaj grede. joj, kmalu bom jaz mojega tako pospremila... nič, lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 9:47:31
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Hvala! ja, ja, to je treba. jaz tudi ne vem, kje lahko preveriš, ali si že oddal (??? ma sem kmet ?!) pa veste kaj mi je na to temo ena znanka razlagala- da če ti potem vrnejo ves denar naenkrat (torej ne trgajo vsak mesec), da se to bolj splača- da dobiš več denarja, ker upoštevajo drugačen davek? a kaj veste o tem? se zdi to smiselno- moglo bi bit isto, ane ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 11:05:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Hvala! ja, ja, to je treba. jaz tudi ne vem, kje lahko preveriš, ali si že oddal (??? ma sem kmet ?!) pa veste kaj mi je na to temo ena znanka razlagala- da če ti potem vrnejo ves denar naenkrat (torej ne trgajo vsak mesec), da se to bolj splača- da dobiš več denarja, ker upoštevajo drugačen davek? a kaj veste o tem? se zdi to smiselno- moglo bi bit isto, ane ? to sem tudi jaz slišača, da se tako bolj splača, zakaj pa ne vem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 11:14:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Hvala! ja, ja, to je treba. jaz tudi ne vem, kje lahko preveriš, ali si že oddal (??? ma sem kmet ?!) pa veste kaj mi je na to temo ena znanka razlagala- da če ti potem vrnejo ves denar naenkrat (torej ne trgajo vsak mesec), da se to bolj splača- da dobiš več denarja, ker upoštevajo drugačen davek? a kaj veste o tem? se zdi to smiselno- moglo bi bit isto, ane ? to sem tudi jaz slišača, da se tako bolj splača, zakaj pa ne vem! to že zarad tega, ker se npr .20 eur pri več pri plači se ne pozna toliko kot pa če dobiš v enem znesku 200eur, npr.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 11:53:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Imamo ga, imamo ... drug zobek namreč. In je še vsa širina zobka zunaj ! jeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 12:08:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Hvala! ja, ja, to je treba. jaz tudi ne vem, kje lahko preveriš, ali si že oddal (??? ma sem kmet ?!) pa veste kaj mi je na to temo ena znanka razlagala- da če ti potem vrnejo ves denar naenkrat (torej ne trgajo vsak mesec), da se to bolj splača- da dobiš več denarja, ker upoštevajo drugačen davek? a kaj veste o tem? se zdi to smiselno- moglo bi bit isto, ane ? to sem tudi jaz slišača, da se tako bolj splača, zakaj pa ne vem! to že zarad tega, ker se npr .20 eur pri več pri plači se ne pozna toliko kot pa če dobiš v enem znesku 200eur, npr. se strinjam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 12:21:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Aloha bejbe.. zatišje kot stalno tu gor..itak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 12:33:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aloha bejbe.. zatišje kot stalno tu gor..itak! južna time,haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 16:59:25
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aloha bejbe.. zatišje kot stalno tu gor..itak! midve sva se potepali do zdaj...Maruša spi, mami pa seveda za rač.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.1.2010 21:18:00
|
|
|
|
trinity22
|
kuku a je kdo tu pravo zatišje je tukaj, se vidi da je vikend Naša spi svojo prvo rundo, bomo vidli do kdaj bo danes spala in do kdaj bo potem vems bedela pa če bo mogla spet kakat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.1.2010 16:29:57
|
|
|
|
trezika
|
Moja Maruša pa znova dokazuje da je celi ati... je ugotovila, da je kruh boljši kot pa kakšen keksolino, gres, medolino, polenta in podobne zadeve... prej je vse to jedla brez problema, zdaj pa je uspeh če ji pet žličk v usta spravim...če pa ji dam kruh, pa poje celo sredico.... se mi zdi, da bi lahko vsak dan jedla sir meni pa že idej zmanjkuje kaj ji dat za jest zraven kruha
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.1.2010 20:16:35
|
|
|
|
Najaa
|
Kje ste punce? Bomo kako rekle? večer je taprav.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 10.1.2010 22:51:53
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Moja Maruša pa znova dokazuje da je celi ati... je ugotovila, da je kruh boljši kot pa kakšen keksolino, gres, medolino, polenta in podobne zadeve... prej je vse to jedla brez problema, zdaj pa je uspeh če ji pet žličk v usta spravim...če pa ji dam kruh, pa poje celo sredico.... se mi zdi, da bi lahko vsak dan jedla sir meni pa že idej zmanjkuje kaj ji dat za jest zraven kruha taka je naša.jaz ji dam na kruh pašteto,ker drugo nič noče ,al pa salamo da vsaj neki poje.gor pa še mleko,ene 50ml po slamici je zanimivo piti,ji lepo natočim mleko v kozarec in slamico not,in pije.. jaz pa nimam idej kaj za kosilo..papa same dobre stvari,filano papriko ima rada,pire s kako omako pa tako naprej
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.