Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 19:52:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj hrenovke? Jaz nampreč več nimam idej za zajtrk, saj ne je več Linotov, tudi jogurti več ne potegnejo, niti kosmiči v mleku, le kruh, kruh, kruh! In kaj poleg njega...razen masla? Jaz mu občasno dam, pa ni panike. aha..pa kake posebne, npr. kurje, al kar običajne? zaenkat je jedel sam piščančje, ker te grejo bolj v promet. in kako ste kaj? Okej drugače. Danes sem se skijala po doooolgem času, saj se lani zaradi nisem mogla. Uuuuu je pasalo. V sredo ponovimo. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 19:53:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida naju jutri nebo. Lija je nekam čudna..brez glasu, prehlajena tak da nebove hodli, da ne okuživa katerega. Saj sva bile zadnjič je blo dovolj.. Midva tudi ne bova šla. mi je nekaj vmes padlo. Nič lepega. Za Lijo pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 19:54:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, se ubadam z obrazci... poleg te olajšave za dohodnino, moram izpolniti še obrazec za znižano plačilo vrtca. Ste to že uredile? Aja, pa v petek sva imela sistematiko pri 9. mesecih in naši novi podatki so: 10.300 g in 78,5 cm. In itak so sestre spet mislile, da ima ene 3 mesece več, kot jih ima v resnici, haha. Naslednji pregled imava 16.4. Bravo za take lepe mere
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 19:59:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Kak pa to veš? ja odločiš se al ti pri plači manj trgajo med letom ali pa da ne uveljavljaš pa dobiš potem v enem znesku. ja, to vem, ampak potem moram mojemu na plačilno listo pogledati, če mu odtegujejo ali ne? nimam pojma, če ti odkrito povem Ker zase vem,da moram oddat, kako pa zgleda pri ostalih pa ne vem Kokica, a je tvoj v službi prijavil Valentina kot olajšavo? Najbrž ni, drugače bi vedela Torej moraš tudi ti izpolniti ta obrazec, če se ne motim, se splača prijaviti otroka tistemu, ki ima boljšo plačo. Prijavil je...samo ne veva KAJ! ZAvarovanje že, ker je dobil zdrav. izkaznico, za drugo pa ne vem. NA plačilni listi pa ni nič razvidno, da bi mu kaj odtegovali. Jaz sem izpolnila in danes oddala na Dursu. Pa naj majo duplo, če že imajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 19:59:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 11.1.2010 20:00:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 19:59:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, pa dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:01:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, se ubadam z obrazci... poleg te olajšave za dohodnino, moram izpolniti še obrazec za znižano plačilo vrtca. Ste to že uredile? Aja, pa v petek sva imela sistematiko pri 9. mesecih in naši novi podatki so: 10.300 g in 78,5 cm. In itak so sestre spet mislile, da ima ene 3 mesece več, kot jih ima v resnici, haha. Naslednji pregled imava 16.4. Bravo za take lepe mere Se podpišem! Mi pa smo ravno danes prišli čez 9 kg in vagamo 9060g!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:08:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Najaa, ne ti men resno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:08:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj hrenovke? Jaz nampreč več nimam idej za zajtrk, saj ne je več Linotov, tudi jogurti več ne potegnejo, niti kosmiči v mleku, le kruh, kruh, kruh! In kaj poleg njega...razen masla? Jaz mu občasno dam, pa ni panike. aha..pa kake posebne, npr. kurje, al kar običajne? zaenkat je jedel sam piščančje, ker te grejo bolj v promet. in kako ste kaj? Okej drugače. Danes sem se skijala po doooolgem času, saj se lani zaradi nisem mogla. Uuuuu je pasalo. V sredo ponovimo. Pa ti? štejem do dneve do šihta in mi bedira
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:08:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, se ubadam z obrazci... poleg te olajšave za dohodnino, moram izpolniti še obrazec za znižano plačilo vrtca. Ste to že uredile? Aja, pa v petek sva imela sistematiko pri 9. mesecih in naši novi podatki so: 10.300 g in 78,5 cm. In itak so sestre spet mislile, da ima ene 3 mesece več, kot jih ima v resnici, haha. Naslednji pregled imava 16.4. Bravo za take lepe mere opa, Jure je pa zgleda prevzel vodstvo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:08:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Kak pa to veš? ja odločiš se al ti pri plači manj trgajo med letom ali pa da ne uveljavljaš pa dobiš potem v enem znesku. ja, to vem, ampak potem moram mojemu na plačilno listo pogledati, če mu odtegujejo ali ne? nimam pojma, če ti odkrito povem Ker zase vem,da moram oddat, kako pa zgleda pri ostalih pa ne vem Kokica, a je tvoj v službi prijavil Valentina kot olajšavo? Najbrž ni, drugače bi vedela Torej moraš tudi ti izpolniti ta obrazec, če se ne motim, se splača prijaviti otroka tistemu, ki ima boljšo plačo. Prijavil je...samo ne veva KAJ! ZAvarovanje že, ker je dobil zdrav. izkaznico, za drugo pa ne vem. NA plačilni listi pa ni nič razvidno, da bi mu kaj odtegovali. Jaz sem izpolnila in danes oddala na Dursu. Pa naj majo duplo, če že imajo. na plačilni bi bilo razvidno,da je olašava za otroka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:08:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, pa dober večer!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:14:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj hrenovke? Jaz nampreč več nimam idej za zajtrk, saj ne je več Linotov, tudi jogurti več ne potegnejo, niti kosmiči v mleku, le kruh, kruh, kruh! In kaj poleg njega...razen masla? Jaz mu občasno dam, pa ni panike. aha..pa kake posebne, npr. kurje, al kar običajne? zaenkat je jedel sam piščančje, ker te grejo bolj v promet. in kako ste kaj? Okej drugače. Danes sem se skijala po doooolgem času, saj se lani zaradi nisem mogla. Uuuuu je pasalo. V sredo ponovimo. Pa ti? štejem do dneve do šihta in mi bedira Pa daj nehaj no...! Kdaj pa greš ti delati? Nimaš več nič dopusta?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:15:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps OJLA! Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241 Kak pa to veš? ja odločiš se al ti pri plači manj trgajo med letom ali pa da ne uveljavljaš pa dobiš potem v enem znesku. ja, to vem, ampak potem moram mojemu na plačilno listo pogledati, če mu odtegujejo ali ne? nimam pojma, če ti odkrito povem Ker zase vem,da moram oddat, kako pa zgleda pri ostalih pa ne vem Kokica, a je tvoj v službi prijavil Valentina kot olajšavo? Najbrž ni, drugače bi vedela Torej moraš tudi ti izpolniti ta obrazec, če se ne motim, se splača prijaviti otroka tistemu, ki ima boljšo plačo. Prijavil je...samo ne veva KAJ! ZAvarovanje že, ker je dobil zdrav. izkaznico, za drugo pa ne vem. NA plačilni listi pa ni nič razvidno, da bi mu kaj odtegovali. Jaz sem izpolnila in danes oddala na Dursu. Pa naj majo duplo, če že imajo. na plačilni bi bilo razvidno,da je olašava za otroka To se meni tudi zdi ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:18:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:21:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale? Ne, nič ne vem. Kje in kdaj pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:25:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj hrenovke? Jaz nampreč več nimam idej za zajtrk, saj ne je več Linotov, tudi jogurti več ne potegnejo, niti kosmiči v mleku, le kruh, kruh, kruh! In kaj poleg njega...razen masla? Jaz mu občasno dam, pa ni panike. aha..pa kake posebne, npr. kurje, al kar običajne? zaenkat je jedel sam piščančje, ker te grejo bolj v promet. in kako ste kaj? Okej drugače. Danes sem se skijala po doooolgem času, saj se lani zaradi nisem mogla. Uuuuu je pasalo. V sredo ponovimo. Pa ti? štejem do dneve do šihta in mi bedira Pa daj nehaj no...! Kdaj pa greš ti delati? Nimaš več nič dopusta? mam še neka, moram preverit koliko , sam grem vseen delat, če bom rabla kaj za malega al pa za šolo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:27:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale? Ne, nič ne vem. Kje in kdaj pa? Točnega datuma še ni, bo pa po 15.2.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:28:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale? Ne, nič ne vem. Kje in kdaj pa? Točnega datuma še ni, bo pa po 15.2. a tako daleč naprej....uffff..te bom že na službo mislila....Bljek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:29:21
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale? Najaa kaj smo že kaj dorekle kdaj in kje ker jaz sem zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:37:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale? Ne, nič ne vem. Kje in kdaj pa? Točnega datuma še ni, bo pa po 15.2. Takrat bom že kaj gnila v službi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:41:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale? Ne, nič ne vem. Kje in kdaj pa? Točnega datuma še ni, bo pa po 15.2. a tako daleč naprej....uffff..te bom že na službo mislila....Bljek! Daleč? To je naslednji teden. Aja pardon! Po 15.1.!!!!!!! Sem šele zdej vidla napako, se opravičujem. Kdaj pa se ti konča porodniška? In kje bo Valentin?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 20:45:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kdaj boš kaj prišla v naše konce, da ti vrnem? Kako si v sredo s cajtom? Ne bo šlo, se grem skijati. Sploh ta teden ne bo šlo. Škoda. No sej se bliža eno srečanje v štajerskih koncih. So ti punce kaj povedale? Ne, nič ne vem. Kje in kdaj pa? Točnega datuma še ni, bo pa po 15.2. a tako daleč naprej....uffff..te bom že na službo mislila....Bljek! Daleč? To je naslednji teden. Aja pardon! Po 15.1.!!!!!!! Sem šele zdej vidla napako, se opravičujem. Kdaj pa se ti konča porodniška? In kje bo Valentin? Aha, tak pa tak..ker 15.02. jih bo že kar nekaj v službo hodilo. Porodniška se mi izteče 19.02, bom pa koristila še nekaj starega dopusta, tak da bom šla delati mislim da 01.03. Valentina bo pazila tašča.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 21:21:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 11.1.2010 21:25:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! Nočko
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.