|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
7.1.2010 20:36:32   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa,kokica- hvala za obisk in vse ostalo.Se opravičavam kjub trudu imam eno poklicno deformacijo ,da pozabim skuhat cafeuser posted image .Naslednjič,upam.user posted image

mariborčanke-naslednji teden ponovimo pri meni samo zmente se keri danuser posted image  .Samo miza nebo več tak obložena kot danesuser posted image .

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....si mi polepšala večer user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.1.2010 20:41:53   
trezika
Še nekaj za lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarzan je celo življenje živel v džungli in ni imel pojma o seksu.
Jane se je odločila, da mu to obrazloži zelo simbolično, kot otroku:

Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med
mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moraš ti svojo cunjico oprati
v mojem pralnem stroju.

Naslednjih pet noči je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha.
Ko je že precej izmučena Jane uspela priti do sape, mu reče:

Tarzan, poslušaj me. ...
Preveč pereš ti svojo cunjo. Izpral je boš.
Moraš malce redkeje, nekako na tri do štiri dni.

Tarzan jo posluša in naslednji mesec Jane ni niti povohal.
Jane, že malce iznervirana, vpraša Tarzana:

Tarzan, kaj ti je?
Zakaj že cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju?

Tarzan ji ves vesel in srečen pove:

Tarzan naučil prati na roke!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.1.2010 21:47:38   
novo
dober večer!
Me dolgo ni bilo na spregled, pa kaj čemo, če pa čas tak teče.
Najprej ANŽE in TOMAŽ vse naj, naj, naj za vajin prvi rojstni dan! Pošiljam vama veliko poljubčkov, objemčkov in veselih pomežikov!user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tudi Niki želim vse najboljše za mini rojstni dan, ki bo kmalu že veliki! Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image
No, mi napredujemo s karakterjem user posted image user posted image user posted image (prava baba), pa tudi prvo kobacanje in vstajanje ob opori. Sem prav vesela, ker kak je kazalo, smo mislili, da bo polž ali pa lena želvica ostala. Očitno se ji je odprlo, tak da fajn, pa še mami ni več dolgčas! user posted image user posted image user posted image
No, zobki so čisto podivjali, poleg spodnjih enkic, se ji ven že sveti zg. dvojka, pa tudi enkica ne zaostaja. Je temu primerno razpoložena in slinava. No, pa sem spet pri polžu! user posted image

Se še kaj javim, berem vas kar redno, pa mi je fajn, če katera napiše kakšno svojo izkušnjo glede naših bebic.
ja, ker je pa seveda babika čveka na veliko, kriči in kliče ata, deda (jima rit raste), mama pa samo, ko je kriza.user posted image

Še enkrat Persida lepo praznujte, user posted image user posted image user posted image za bubane in user posted image user posted image user posted image za mamice in ostale, ki me ne poznajo! user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 7.1.2010 21:48:33 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.1.2010 22:49:14   
trinity22
dober večer

tudi mi se pridružujemo čestitkam Tomažu in Anžetu za prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiji in Nikici pa user posted image user posted image user posted image pa Niki tudi vse naj, naj ob mini rojstnem dnevu, še malo samo še malo pa bo šlo zaresuser posted image user posted image

pa Lii user posted image user posted image user posted image za prvi zobek, bravo

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.1.2010 9:28:21   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

dober večer

tudi mi se pridružujemo čestitkam Tomažu in Anžetu za prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiji in Nikici pa user posted image user posted image user posted image pa Niki tudi vse naj, naj ob mini rojstnem dnevu, še malo samo še malo pa bo šlo zaresuser posted image user posted image

pa Lii user posted image user posted image user posted image za prvi zobek, bravo
Se pridružujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.1.2010 9:32:42   
Nina00
Brin je imel včeraj sistematiko pri 9. mesecih. Ima 8.060 g in 72 cm. Se pravi, da je nekaj zrastel, na teži pa ni pridobil nič user posted image  Zgleda, da je postal tako aktiven, da vse kar poje (je pa dobro) sproti pokuri user posted image  Bom morala zanj delat bolj kalorične obroke. Zase pa manj user posted image
Naslednjo posvetovalnico pa imamo 26.3.2010.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.1.2010 9:40:13   
tasa_m

tasa,kokica- hvala za obisk in vse ostalo.Se opravičavam kjub trudu imam eno poklicno deformacijo ,da pozabim skuhat cafeuser posted image .Naslednjič,upam.user posted image

mariborčanke-naslednji teden ponovimo pri meni samo zmente se keri danuser posted image  .Samo miza nebo več tak obložena kot danesuser posted image .
Persida, Kokica ga tak ne pije, jaz pa sem tud na čajih tak da z moje strani ti je oproščeno user posted image user posted image Razen, če boš kakao pa čaj skuhala? user posted image user posted image
Glede mize pa... meni je prav, sem na shujševalni user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.1.2010 9:40:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Brin je imel včeraj sistematiko pri 9. mesecih. Ima 8.060 g in 72 cm. Se pravi, da je nekaj zrastel, na teži pa ni pridobil nič user posted image  Zgleda, da je postal tako aktiven, da vse kar poje (je pa dobro) sproti pokuri user posted image  Bom morala zanj delat bolj kalorične obroke. Zase pa manj user posted image
Naslednjo posvetovalnico pa imamo 26.3.2010.
user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.1.2010 9:41:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

No, mi napredujemo s karakterjem user posted image user posted image user posted image (prava baba), pa tudi prvo kobacanje in vstajanje ob opori. Sem prav vesela, ker kak je kazalo, smo mislili, da bo polž ali pa lena želvica ostala. Očitno se ji je odprlo, tak da fajn, pa še mami ni več dolgčas! user posted image user posted image user posted image
No, zobki so čisto podivjali, poleg spodnjih enkic, se ji ven že sveti zg. dvojka, pa tudi enkica ne zaostaja. Je temu primerno razpoložena in slinava. No, pa sem spet pri polžu! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.1.2010 9:42:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tudi mi ga imamo kok smo veseli mislim Lia ga je dobila včeraj prvi zobek je še mala pikica ampak je zobek 06.01.2010 kako lepo na svoj mali rojstni dan ga je dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEE  za zobek! Pa ste ga le dočakali user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.1.2010 10:11:10   
spps
OJLA!

Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki

http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1241

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.1.2010 10:36:02   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

OJLA!

Da vas samo opomnim, da je treba oddat vlogo za vzdrževane člane do 5.2.10 ( tisti, kateri ne uveljavljajo olajšave med letom),vloga je na naslednjem linku v pdf. obliki

Hvala user posted image  
Sem imela ravno namen poiskat pa si mi prihranila trud user posted image

Ali morda katera ve, če je za dodatno pokojninsko zavarovanje tudi potrebno kaj oddat, da ti ga upoštevajo že pri prvem obračunu dohodnine?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.1.2010 10:42:19   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image  Upam, da je danes že boljše! Pri nas je bil že včeraj brez vročine, danes pa oba bolj pogosto kakata. Upam, da pri tem ostane user posted image
PIKA POKEEE

Hvala! Je bilo na srečo res samo to. Saj mogoče Brin zato ni nič na teži pridobil, ker se je končno enkrat pošteno skakal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.1.2010 10:42:32   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dober večer po dolgem času user posted image
no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem user posted image
za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi...
In kako ste ve, punce moje?
user posted image user posted image user posted image  da bo čim prej boljše, da bosta oba z Juretom spet naspana user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.1.2010 10:45:49   
Nina00

Da boš vedla men tud skoz za joško grabi samo ne da bi zizo ampak ,da bi se na noge postavouser posted image
Joj, si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.1.2010 10:49:20   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tudi naša noč ni bila bleščeča. No, v moji glavi se je kar precej bliskalo. Poleg Nike je zdaj bruhala še Tija, no to je blo zjutraj. Smo šli z obema h P in Tija ima virozo. Je cela apatična in sam upam, da bo dost pila in bo tud kaj v njej ostalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Tijo in Niko. Upam, da sta danes že boljše user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 8.1.2010 10:59:24 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.1.2010 11:53:57   
KOKICA32

OJLA!

Kak pa to veš?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.1.2010 11:59:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

OJLA!

ja odločiš se al ti pri plači manj trgajo med letom ali pa da ne uveljavljaš pa dobiš potem v enem znesku.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.1.2010 12:32:57   
KOKICA32

OJLA!

ja odločiš se al ti pri plači manj trgajo med letom ali pa da ne uveljavljaš pa dobiš potem v enem znesku.

ja, to vem, ampak potem moram mojemu na plačilno listo pogledati, če mu odtegujejo ali ne?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.1.2010 12:34:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida, Kokica ga tak ne pije, jaz pa sem tud na čajih tak da z moje strani ti je oproščeno user posted image user posted image Razen, če boš kakao pa čaj skuhala? user posted image user posted image
Glede mize pa... meni je prav, sem na shujševalni user posted image

se strinjam....kakao zame, al pa čaj tudi pijem!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.1.2010 12:38:05   
No pa še malo naših pozdravčkov...Midve z Lio pa sva hoteli it prej ven ko se je zbudila po prvem lepotnem spancu oz.po malici ampak nama je tale sneg prekrižal načrte pr nas fulllll sneži tako da bova kar notri...Lia ima trenutno svoj seveda samo lepotni spanec razen če me preseneti ampak to so samo pobožne željeuser posted image user posted image user posted image user posted image kosilo za njo je skuhano sedaj kuham še zase dietno kosilo ati pa že ima kuhano golaž kok fajn...grem še mal perilo obesit pogledat če je kaj suho in seveda se bo še kaj našlo pravzaprav če želim mi ni dolg časuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.1.2010 13:21:30   
trezika
Kar se našega današnjega spanja tiče....KATASTROFA..... najslabša noč do zdaj..... zaspala je nekaj čez 21.... spala lepo do 1...od 1 do 4 se je zbujala na 5 minut!!!! ob 4 pa je bla čisto pokonci, dobre volje in nasmejana se je drla iz posteljice...nazaj je zaspala šele nekaj čez 5, spala cele pol ure, je bla spet pokonci, jaz sn pa obupala in jo vzela k sebi...pa je frajla zaspala še preden sn jo vredu odložla user posted image in smo tako spali do 8.... ne vem kaj je mela dans to za foro... drugače sploh ni problemov ko je treba v posteljici spat, niti podnevi....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.1.2010 14:59:47   
spps

OJLA!

ja, to vem, ampak potem moram mojemu na plačilno listo pogledati, če mu odtegujejo ali ne?user posted image

user posted image user posted image  nimam pojma, če ti odkrito povemuser posted image user posted image  
Ker zase vem,da moram oddat, kako pa zgleda pri ostalih pa ne vemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.1.2010 15:03:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kar se našega današnjega spanja tiče....KATASTROFA..... najslabša noč do zdaj..... zaspala je nekaj čez 21.... spala lepo do 1...od 1 do 4 se je zbujala na 5 minut!!!! ob 4 pa je bla čisto pokonci, dobre volje in nasmejana se je drla iz posteljice...nazaj je zaspala šele nekaj čez 5, spala cele pol ure, je bla spet pokonci, jaz sn pa obupala in jo vzela k sebi...pa je frajla zaspala še preden sn jo vredu odložla user posted image in smo tako spali do 8.... ne vem kaj je mela dans to za foro... drugače sploh ni problemov ko je treba v posteljici spat, niti podnevi....

user posted image user posted image user posted image user posted image
naš že skoz neki zafrkava, v celem času odkar ga imamo se bolj ali manj prebuja...

zdaj je dobil še spodnje 2-jke, tak da mislim, dok se bodo zobje izraščali, da nimamo šans za normalno spanjeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.1.2010 15:30:41   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

jst pa sm jo nosila od2 do 5-ih.....tko da sm ko zombi.....Maša se je ponoč zbudila in ful jokala....tko da je tamalo zbudla.....in potem nism mogla mojga zbudit....ker in spi k klada.....tko da sm z obema šla  v dnevno.....Maša je po 15-ih minutah zaspala ob risankah......Zoja pa me je zaj.....v glavo......tko da sm bla zjutri čist fertik k sm se zbudila.....sm mislna da bo vsaj zjutri mal ppotegnila.....tko da je Mašo pospremila v vrtecuser posted image user posted image ......ker pa tale sneg poskrbi da mi ni preveč lepo.....sem mogla it še kidat.....tko da bom sigurn dobila mišice

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.