novo
|
dober večer! Me dolgo ni bilo na spregled, pa kaj čemo, če pa čas tak teče. Najprej ANŽE in TOMAŽ vse naj, naj, naj za vajin prvi rojstni dan! Pošiljam vama veliko poljubčkov, objemčkov in veselih pomežikov! . Tudi Niki želim vse najboljše za mini rojstni dan, ki bo kmalu že veliki! Pa veliko No, mi napredujemo s karakterjem (prava baba), pa tudi prvo kobacanje in vstajanje ob opori. Sem prav vesela, ker kak je kazalo, smo mislili, da bo polž ali pa lena želvica ostala. Očitno se ji je odprlo, tak da fajn, pa še mami ni več dolgčas! No, zobki so čisto podivjali, poleg spodnjih enkic, se ji ven že sveti zg. dvojka, pa tudi enkica ne zaostaja. Je temu primerno razpoložena in slinava. No, pa sem spet pri polžu! Se še kaj javim, berem vas kar redno, pa mi je fajn, če katera napiše kakšno svojo izkušnjo glede naših bebic. ja, ker je pa seveda babika čveka na veliko, kriči in kliče ata, deda (jima rit raste), mama pa samo, ko je kriza. Še enkrat Persida lepo praznujte, za bubane in za mamice in ostale, ki me ne poznajo!
< Sporočilo je popravil novo -- 7.1.2010 21:48:33 >