misar
|
dobro jutro kavica?? danes sem delovna, upam, da bo sploh kakšna stranka, mamo kar mrtvo obdobje zdaj pozimi. lahko mal pokomentiram? kile...sem na 4+ v 17. tednu, moram pa mal na prehrano pogledat po vseh teh prežrtih praznikih modrci pokajo po šivih, moram mal sčekirat une iz prve nosečnosti, čeprav so fejst zdelani, ker sem jih nosila tudi po porodu. namreč nisem prenašala unih nikakvih za dojenje. aja dojila sem pa celih 14. mesecev spanje... kot je napisala mkbk...več nespanja mi povzroča moja princeska, bi prav fino spala, če ne bi bilo motenj. aja spanje na boku, trebuhu, hrbtu... ne se obremenjevat s tem. tam do 6., 7. meseca lahko spiš tako kot ti paše, ker plod še nikamor ne pritiska...to mi je rekla moja G. jaz se nisem v 1. nosečnosti nič obremenjevala s tem, sem spala točno tako, kot mi je pasalo, mislim, da predvsem na desnem boku, pa je bilo vse čisto ok. brcike...ja včeraj sem prvič začutila tisto znano ščegetanje, ko lahko rečem, da je to zares to. en tak občutek, kot da bi me eden od znotraj popraskal , takoj mi je kapnilo, da je to točno tako kot 1. v prvi nosečnosti sem tako ščegetanje prvič začutila v 21. tednu, tako, da punce ne se sekirat mazanje s kremo...sem mal faulasta okoli tega, se namažem tu in tam, pa še to z navadnim mlekom za telo. v prvo sem uporabljala Eucerinovo olje. Nisem dobila nobene strije po trebuhu, pa ne vem, če zaradi mazanja. sem dobila pa po eni dve strijci na vsaki joški , tako, da mažite vse predele, ki se širijo: prsi, trebuh, okoli bokov, rit, stegna evo to je to, pa moram se pohvalit, da mi je moja princeska danes navsezgodaj polepšala dan, ko mi je še napol v snu rekla, da me ima rada , kar stopila sem se, takoj pozabiš na neprespano noč lep dan vsem junijčicam