Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:06:50
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa te pa te je lovil ne...pridi k ateji pa to Kaj ti bi rada da jaz Lukeca zbudim. neeeee...sej se bom umirla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:07:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne, ne ...ti si na dieti...zaj pa še tote anticelulitne hlače rabiš pa jaz mam tako sieto da se lahko nažrem do konca, pa nea rabim totih hlač. Bom imela sam aktivnosti..brez hlač
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:07:51
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. jaz še, jaz... ne, ne ...ti si na dieti...zaj pa še tote anticelulitne hlače rabiš Pa ne meni se Tasa o tem,se nama lahko pridruži. ok...tasa te pa pridi v najin peskovnik...mama čokoladnega v emparčku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:09:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ne, ne ...ti si na dieti...zaj pa še tote anticelulitne hlače rabiš pa jaz mam tako sieto da se lahko nažrem do konca, pa nea rabim totih hlač. Bom imela sam aktivnosti..brez hlač itaq...kak se te naj T. loti tebe z hlačami, če je lažje brez hlač ...halllooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:09:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa se prizibala. Ja,uživala pa sem res 100/h. čuj zaj pa tebe tvoj pred vrata postavo...nisi zadnič rekla da si ga enkrat vun zaklenla...tak da glej da neboš v petek oz. soboto vjutro pooknic pela Ja,pa on je to vsaki dan delal,je pa bil tak z mano.Jaz pa si te ja lahko enkrat na 2 leti to privoščim al kak...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:10:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ok...tasa te pa pridi v najin peskovnik...mama čokoladnega v emparčku a narejenega iz blata in vode?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:11:06
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa se prizibala. Ja,uživala pa sem res 100/h. čuj zaj pa tebe tvoj pred vrata postavo...nisi zadnič rekla da si ga enkrat vun zaklenla...tak da glej da neboš v petek oz. soboto vjutro pooknic pela Ja,pa on je to vsaki dan delal,je pa bil tak z mano.Jaz pa si te ja lahko enkrat na 2 leti to privoščim al kak... mater sem danes žleht sej vem da ni primerjave...nabasan ded...al pa vesela mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:11:50
|
|
|
|
tasa_m
|
ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:11:53
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ok...tasa te pa pridi v najin peskovnik...mama čokoladnega v emparčku a narejenega iz blata in vode? o ne ne...žajfnc pa ne pijemo...kr pravega mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:12:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ok...tasa te pa pridi v najin peskovnik...mama čokoladnega v emparčku a narejenega iz blata in vode?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:12:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ok...tasa te pa pridi v najin peskovnik...mama čokoladnega v emparčku a narejenega iz blata in vode?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:13:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:13:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ok...tasa te pa pridi v najin peskovnik...mama čokoladnega v emparčku a narejenega iz blata in vode? o ne ne...žajfnc pa ne pijemo...kr pravega mama ok, pridem. V kateri peskovnik pa moram? Da nebom šla v kak drugi, kjer pa pijejo žajfnice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:14:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ok...tasa te pa pridi v najin peskovnik...mama čokoladnega v emparčku a narejenega iz blata in vode? o ne ne...žajfnc pa ne pijemo...kr pravega mama Logo!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:15:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle. Jeeeeee samo da je park plac.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:15:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem pa se prizibala. Ja,uživala pa sem res 100/h. čuj zaj pa tebe tvoj pred vrata postavo...nisi zadnič rekla da si ga enkrat vun zaklenla...tak da glej da neboš v petek oz. soboto vjutro pooknic pela Ja,pa on je to vsaki dan delal,je pa bil tak z mano.Jaz pa si te ja lahko enkrat na 2 leti to privoščim al kak... mater sem danes žleht sej vem da ni primerjave...nabasan ded...al pa vesela mama Vesela mama je boljše,ko nabasan ded.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:17:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle. Jeeeeee samo da je park plac. Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:17:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle. OKI DOKI, jaz pridem peš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:19:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle. OKI DOKI, jaz pridem peš Jaz pa s taxijem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:21:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit? Jaz bi prosla za razlago.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:22:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle. OKI DOKI, jaz pridem peš Jaz pa s taxijem. Jaz pa z avtom.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:23:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle. OKI DOKI, jaz pridem peš Jaz pa s taxijem. nazaj pa si ga bove delile
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?