Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 19:51:45
|
|
|
|
arabela*
|
Nič...ni še nobene..... Grem si ribo segret, pa rdečo peso zraven...... Potem pa malo pospravit...pridem kaj poškilit.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 19:53:32
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 19:54:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem si ribo segret, pa rdečo peso zraven...... dober tek
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 19:56:02
|
|
|
|
botrca
|
Jan pa gleda Nodija, jaz sem posodo dala prat. Juho od kosila pojedla. Zdaj sem pa tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 19:57:27
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 19:59:41
|
|
|
|
ly117
|
Luka že spi, ati pa je v službi. Je prišo s popisa domov malo pred 18-o pa bil doma enih 15 min in so ga že iz službe klicali na difekt. Tak da, sam z L sama.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:18:06
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:19:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Kontra. Pa avatar menjaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:22:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Kontra. Pa avatar menjaj. ne ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:25:26
|
|
|
|
botrca
|
Nekaj mi povejte...se katera maže s kako kremo npr. za bolj čvrsto kožo, proti celulitu al kaj podobnega? Mislim zdaj ko smo na dieti .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:28:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nekaj mi povejte...se katera maže s kako kremo npr. za bolj čvrsto kožo, proti celulitu al kaj podobnega? Mislim zdaj ko smo na dieti . Zdaj trenutno ne, sem se pa že v preteklosti s kremo proti celulitu od Afrodite in tudi njihove hlače uporabljam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:29:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nekaj mi povejte...se katera maže s kako kremo npr. za bolj čvrsto kožo, proti celulitu al kaj podobnega? Mislim zdaj ko smo na dieti . ne nena se, čeprav sem študirala že o tem..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:34:43
|
|
|
|
marta82
|
Kolikor sem brala raziskave so te kreme metanje denarja stran. Ne pridejo dovolj globoko pod kožo, da bi lahko delovale. Deluje dejansko masaža, ker se pač vsak dan vtiraš to kremo, ampak baje je čisto vseeno če je to navadno mleko za telo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:37:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kolikor sem brala raziskave so te kreme metanje denarja stran. Ne pridejo dovolj globoko pod kožo, da bi lahko delovale. Deluje dejansko masaža, ker se pač vsak dan vtiraš to kremo, ampak baje je čisto vseeno če je to navadno mleko za telo. Jaz pa imam drugačno izkušnjo. Ni bla sprememba čez noč je pa bilo majn celulita. Sem pa uporabljala še hlače.Pa kaj ekstra tudi nisem masirala, samo namazala.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 10.1.2010 20:38:34 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:40:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa imam drugačno izkušnjo. Ni bla sprememba čez noč je pa bilo majn celulita. Sem pa uporabljala še hlače.Pa kaj ekstra tudi nisem masirala, samo namazala. Jaz sem tudi imela od afrodite kremo in hlače in je res bil viden pozitiven efekt.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:40:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kolikor sem brala raziskave so te kreme metanje denarja stran. Ne pridejo dovolj globoko pod kožo, da bi lahko delovale. Deluje dejansko masaža, ker se pač vsak dan vtiraš to kremo, ampak baje je čisto vseeno če je to navadno mleko za telo. Jaz pa imam drugačno izkušnjo. Ni bla sprememba čez noč je pa bilo majn celulita. Sem pa uporabljala še hlače.Pa kaj ekstra tudi nisem masirala, samo namazala. Saj pravim da deluje ampak zaradi samega vtiranja. Čisto možno je, da bi bilo enako če bi si vtirala navadno mleko ali kremo za telo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:41:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kolikor sem brala raziskave so te kreme metanje denarja stran. Ne pridejo dovolj globoko pod kožo, da bi lahko delovale. Deluje dejansko masaža, ker se pač vsak dan vtiraš to kremo, ampak baje je čisto vseeno če je to navadno mleko za telo. Jaz pa imam drugačno izkušnjo. Ni bla sprememba čez noč je pa bilo majn celulita. Sem pa uporabljala še hlače.Pa kaj ekstra tudi nisem masirala, samo namazala. Saj pravim da deluje ampak zaradi samega vtiranja. Čisto možno je, da bi bilo enako če bi si vtirala navadno mleko ali kremo za telo. Kako pa te hlače delujejo? Se potiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:42:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kolikor sem brala raziskave so te kreme metanje denarja stran. Ne pridejo dovolj globoko pod kožo, da bi lahko delovale. Deluje dejansko masaža, ker se pač vsak dan vtiraš to kremo, ampak baje je čisto vseeno če je to navadno mleko za telo. Jaz pa imam drugačno izkušnjo. Ni bla sprememba čez noč je pa bilo majn celulita. Sem pa uporabljala še hlače.Pa kaj ekstra tudi nisem masirala, samo namazala. Saj pravim da deluje ampak zaradi samega vtiranja. Čisto možno je, da bi bilo enako če bi si vtirala navadno mleko ali kremo za telo. Samo jaz si nisem bog ve kaj vtirala. Namazala normalno kot bi si z navadnim mlekom.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:43:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:46:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:49:24
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:50:22
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:50:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako pa te hlače delujejo? Se potiš? Ja, nekako tako. Na škatli piše. Aroma masažne hlačne nogavice odišavljene z naravnimi olji grenivke in geranije pospešujejo cirkulacijo, aktivirajo pretok limfe in oblikujejo telo od prsi navzdol. Poveča se penetracija in anticelolitno učinkovanje aktivnih substanc Cekropije ali Cimet gela iz programa Body Slim. Izbrani gel nanesite na prizadete dele telesa, oblecite masažne hlačne nogavice in se vsaj eno uro posvetite fizičnm aktivnostim.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:51:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj Bravo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:52:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer matcar in doris.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?