Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:26:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nazaj pa si ga bove delile Vaju bom jaz nazaj peljala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:28:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit? Jaz bi prosla za razlago. Pri živilski in 2.gimnaziji je to.Na vogalu pariške komune in žitne ul.,tak se pelješ mimo,ko je bil zobozdravstveni dom.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:28:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar zdaj pa resno vprašanje: V katerem Cantanteju pa? Na taboru.Je parking pa to...v mestu bi se s tem zjezat mogle. OKI DOKI, jaz pridem peš Jaz pa s taxijem. Jaz pa kar z avtom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:30:04
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit? Jaz bi prosla za razlago. Pri živilski in 2.gimnaziji je to.Na vogalu pariške komune in žitne ul.,tak se pelješ mimo,ko je bil zobozdravstveni dom. ly ti samo prek sterga mosta pridi ...te bom jas tam z intervencijskimi lučkami čakala...pa tablo bom mela izredni prevoz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:31:13
|
|
|
|
marta82
|
A pridem katero iskat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:31:17
|
|
|
|
matcar
|
Saj bi jaz tudi prišla z avtom,samo ker imam namen nekaj spit,ne bom reskirala,da napiham če me slučajno ustavijo.Sma se z Amalijo zmenle,da pridema kr s taxijem,bo najbolj ziher.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:31:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit? Jaz bi prosla za razlago. Pri živilski in 2.gimnaziji je to.Na vogalu pariške komune in žitne ul.,tak se pelješ mimo,ko je bil zobozdravstveni dom. ly ti samo prek sterga mosta pridi ...te bom jas tam z intervencijskimi lučkami čakala...pa tablo bom mela izredni prevoz
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:32:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit? Jaz bi prosla za razlago. Pri živilski in 2.gimnaziji je to.Na vogalu pariške komune in žitne ul.,tak se pelješ mimo,ko je bil zobozdravstveni dom. ly ti samo prek sterga mosta pridi ...te bom jas tam z intervencijskimi lučkami čakala...pa tablo bom mela izredni prevoz Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:33:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bi jaz tudi prišla z avtom,samo ker imam namen nekaj spit,ne bom reskirala,da napiham če me slučajno ustavijo.Sma se z Amalijo zmenle,da pridema kr s taxijem,bo najbolj ziher. Pa saj lahko jaz pridem po vaju. Da nebom zgrešla gostilne.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:33:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bi jaz tudi prišla z avtom,samo ker imam namen nekaj spit,ne bom reskirala,da napiham če me slučajno ustavijo.Sma se z Amalijo zmenle,da pridema kr s taxijem,bo najbolj ziher. Ja bolj varno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:34:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Ma,ni treba,Marta,ti se samo tam prikaži,pa bo ok. Veš,kje je to?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:37:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Ma,ni treba,Marta,ti se samo tam prikaži,pa bo ok. Veš,kje je to? Vem. sem zgoraj napisala. Kopiram:Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:37:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit? Jaz bi prosla za razlago. Pri živilski in 2.gimnaziji je to.Na vogalu pariške komune in žitne ul.,tak se pelješ mimo,ko je bil zobozdravstveni dom. ly ti samo prek sterga mosta pridi ...te bom jas tam z intervencijskimi lučkami čakala...pa tablo bom mela izredni prevoz Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:37:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Ma,ni treba,Marta,ti se samo tam prikaži,pa bo ok. Veš,kje je to? Vem. sem zgoraj napisala. Kopiram:Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Sem vidla,samo prepozno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:38:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bi jaz tudi prišla z avtom,samo ker imam namen nekaj spit,ne bom reskirala,da napiham če me slučajno ustavijo.Sma se z Amalijo zmenle,da pridema kr s taxijem,bo najbolj ziher. Pa saj lahko jaz pridem po vaju. Da nebom zgrešla gostilne. Ja,če ti ni odveč.Se itak če koroški most pelješ.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:39:10
|
|
|
|
matcar
|
Jeeeej! 11.000 objav!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:39:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa..čaki še malo...lani vem da jih je hofer mel po 5.99, prav za malecke aja? Saj zdaj ima tudi neke, sam za malo večje..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:39:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro. Kaj pa je to. Jaz še namreč nikoli nisem bla v mehiški.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:39:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Valda.Pa vse vete,ki je to al vam moram razložit? Jaz bi prosla za razlago. Pri živilski in 2.gimnaziji je to.Na vogalu pariške komune in žitne ul.,tak se pelješ mimo,ko je bil zobozdravstveni dom. ly ti samo prek sterga mosta pridi ...te bom jas tam z intervencijskimi lučkami čakala...pa tablo bom mela izredni prevoz
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:40:39
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa..čaki še malo...lani vem da jih je hofer mel po 5.99, prav za malecke aja? Saj zdaj ima tudi neke, sam za malo večje.. čaki še malo no...pa grema pol skup vse razmetat po hoferu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:40:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bi jaz tudi prišla z avtom,samo ker imam namen nekaj spit,ne bom reskirala,da napiham če me slučajno ustavijo.Sma se z Amalijo zmenle,da pridema kr s taxijem,bo najbolj ziher. Pa saj lahko jaz pridem po vaju. Da nebom zgrešla gostilne. Ja,če ti ni odveč.Se itak če koroški most pelješ. Ni, ni.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:41:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro. Kaj pa je to. Jaz še namreč nikoli nisem bla v mehiški. Kak ti naj povem? Taka palačinka,polnjena s šunko,sirom,šampinjoni,zelenjavo,pa suho salamo.Lahko pa še imaš z tuno,pa kaj vem še čim vse.Je mislim da 5 vrst pierin.Jaz sem ponavadi to jedla,ko sem ti napisala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:42:16
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro. Kaj pa je to. Jaz še namreč nikoli nisem bla v mehiški. jas tut ne ziher mi bojo filane bučke prnesli ki jih sploh ne jem...ker se nebom znala zjasnit s totimi piadinjami pa takimi zadevami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:42:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Marta, če bo fejst tema in bo me strah ti javim Ok? Jaz nea grem z avtom, ker za 30-tko pa bom že nekaj nazdravla , al kak? no, pa še daleč nimam... par sto metrov.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?