Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:52:44
|
|
|
|
matcar
|
Bli na RD od sestrične,imama skupaj,samo dan in 10 let je razlike med nama,tak da je ona že 40 let bla danes stara. Marta,tak je to,ko se resno sparviš hujšat,pa bi se rad držal diet in vsega,glih nekaj pride,da se moraš malo pregrešit .Bi pa bla nora,če se ne bi včeraj malo odklopla,ker sem samo enkrat tolko stara.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:53:02
|
|
|
|
doris04
|
kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:53:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj Bravo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:54:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:54:50
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako pa te hlače delujejo? Se potiš? Ja, nekako tako. Na škatli piše. Aroma masažne hlačne nogavice odišavljene z naravnimi olji grenivke in geranije pospešujejo cirkulacijo, aktivirajo pretok limfe in oblikujejo telo od prsi navzdol. Poveča se penetracija in anticelolitno učinkovanje aktivnih substanc Cekropije ali Cimet gela iz programa Body Slim. Izbrani gel nanesite na prizadete dele telesa, oblecite masažne hlačne nogavice in se vsaj eno uro posvetite fizičnm aktivnostim. te pa švicaš eno uro lahko tut brez totih gat al ka ne, pa take pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:55:11
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako pa te hlače delujejo? Se potiš? Ja, nekako tako. Na škatli piše. Aroma masažne hlačne nogavice odišavljene z naravnimi olji grenivke in geranije pospešujejo cirkulacijo, aktivirajo pretok limfe in oblikujejo telo od prsi navzdol. Poveča se penetracija in anticelolitno učinkovanje aktivnih substanc Cekropije ali Cimet gela iz programa Body Slim. Izbrani gel nanesite na prizadete dele telesa, oblecite masažne hlačne nogavice in se vsaj eno uro posvetite fizičnm aktivnostim. Valda da potem deluje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:55:54
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. si bla kaj mačkasta.....klicala jelene pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:55:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako pa te hlače delujejo? Se potiš? Ja, nekako tako. Na škatli piše. Aroma masažne hlačne nogavice odišavljene z naravnimi olji grenivke in geranije pospešujejo cirkulacijo, aktivirajo pretok limfe in oblikujejo telo od prsi navzdol. Poveča se penetracija in anticelolitno učinkovanje aktivnih substanc Cekropije ali Cimet gela iz programa Body Slim. Izbrani gel nanesite na prizadete dele telesa, oblecite masažne hlačne nogavice in se vsaj eno uro posvetite fizičnm aktivnostim. te pa švicaš eno uro lahko tut brez totih gat al ka ne, pa take pa to
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:56:55
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj Bravo. čuj tebe pa marte v petek niti spoznale nebomo tak se fajn topita ...kot moj snežak za blokom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:58:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako pa te hlače delujejo? Se potiš? Ja, nekako tako. Na škatli piše. Aroma masažne hlačne nogavice odišavljene z naravnimi olji grenivke in geranije pospešujejo cirkulacijo, aktivirajo pretok limfe in oblikujejo telo od prsi navzdol. Poveča se penetracija in anticelolitno učinkovanje aktivnih substanc Cekropije ali Cimet gela iz programa Body Slim. Izbrani gel nanesite na prizadete dele telesa, oblecite masažne hlačne nogavice in se vsaj eno uro posvetite fizičnm aktivnostim. Valda da potem deluje. ja samo jaz se nisem nikoli ukvarjala z eno uro fizičnm aktivnostim. Sen si jih oblekla in jih mela čez dan ali pa par ur.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:59:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. si bla kaj mačkasta.....klicala jelene pa to Mačkasta ja,jelenov pa nisem klicala,ker tak pa se ga spet nisem nacukala. Glede na to,da sem kr nekaj spila,sem bla vredi.Sem pa se fuuuul naplesala pa nanorela,tak da sem večino itak ven skurla že tam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:59:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj Bravo. čuj tebe pa marte v petek niti spoznale nebomo tak se fajn topita ...kot moj snežak za blokom
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 20:59:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj Bravo. čuj tebe pa marte v petek niti spoznale nebomo tak se fajn topita ...kot moj snežak za blokom Adijo pamet...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:01:12
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako pa te hlače delujejo? Se potiš? Ja, nekako tako. Na škatli piše. Aroma masažne hlačne nogavice odišavljene z naravnimi olji grenivke in geranije pospešujejo cirkulacijo, aktivirajo pretok limfe in oblikujejo telo od prsi navzdol. Poveča se penetracija in anticelolitno učinkovanje aktivnih substanc Cekropije ali Cimet gela iz programa Body Slim. Izbrani gel nanesite na prizadete dele telesa, oblecite masažne hlačne nogavice in se vsaj eno uro posvetite fizičnm aktivnostim. Valda da potem deluje. ja samo jaz se nisem nikoli ukvarjala z eno uro fizičnm aktivnostim. Sen si jih oblekla in jih mela čez dan ali pa par ur. ahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa te pa te je lovil ne...pridi k ateji pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:01:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. jaz še, jaz...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:02:23
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. si bla kaj mačkasta.....klicala jelene pa to Mačkasta ja,jelenov pa nisem klicala,ker tak pa se ga spet nisem nacukala. Glede na to,da sem kr nekaj spila,sem bla vredi.Sem pa se fuuuul naplesala pa nanorela,tak da sem večino itak ven skurla že tam. sej nisn tak misla da si se prikotala al pa pripuzala domu ...glavno da si se fajn mela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:03:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj tebe pa marte v petek niti spoznale nebomo tak se fajn topita ...kot moj snežak za blokom opica ena..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:03:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes zjutraj sem stopila na vago in mi je kazala -1,5kg manj Bravo. čuj tebe pa marte v petek niti spoznale nebomo tak se fajn topita ...kot moj snežak za blokom Se ni za bat. Se še nič kaj ne vidi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:04:11
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. jaz še, jaz... ne, ne ...ti si na dieti...zaj pa še tote anticelulitne hlače rabiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:04:54
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj tebe pa marte v petek niti spoznale nebomo tak se fajn topita ...kot moj snežak za blokom opica ena.. jas že bol ličim na gorilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:04:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. si bla kaj mačkasta.....klicala jelene pa to Mačkasta ja,jelenov pa nisem klicala,ker tak pa se ga spet nisem nacukala. Glede na to,da sem kr nekaj spila,sem bla vredi.Sem pa se fuuuul naplesala pa nanorela,tak da sem večino itak ven skurla že tam. sej nisn tak misla da si se prikotala al pa pripuzala domu ...glavno da si se fajn mela Sem pa se prizibala. Ja,uživala pa sem res 100/h.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:05:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa te pa te je lovil ne...pridi k ateji pa to Kaj ti bi rada da jaz Lukeca zbudim.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:05:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. jaz še, jaz... ne, ne ...ti si na dieti...zaj pa še tote anticelulitne hlače rabiš Pa ne meni se Tasa o tem,se nama lahko pridruži.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:06:00
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. si bla kaj mačkasta.....klicala jelene pa to Mačkasta ja,jelenov pa nisem klicala,ker tak pa se ga spet nisem nacukala. Glede na to,da sem kr nekaj spila,sem bla vredi.Sem pa se fuuuul naplesala pa nanorela,tak da sem večino itak ven skurla že tam. sej nisn tak misla da si se prikotala al pa pripuzala domu ...glavno da si se fajn mela Sem pa se prizibala. Ja,uživala pa sem res 100/h. čuj zaj pa tebe tvoj pred vrata postavo...nisi zadnič rekla da si ga enkrat vun zaklenla...tak da glej da neboš v petek oz. soboto vjutro pooknic pela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:06:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj zaj ste pa že na anticelulitnih zadevah ...te spet lahko samo čitam Jaz nisem Se boma pa samo mi2 menle. si bla kaj mačkasta.....klicala jelene pa to Mačkasta ja,jelenov pa nisem klicala,ker tak pa se ga spet nisem nacukala. Glede na to,da sem kr nekaj spila,sem bla vredi.Sem pa se fuuuul naplesala pa nanorela,tak da sem večino itak ven skurla že tam. sej nisn tak misla da si se prikotala al pa pripuzala domu ...glavno da si se fajn mela Sem pa se prizibala. Ja,uživala pa sem res 100/h. Super.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?