Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:49:39
|
|
|
|
matcar
|
Babike,faj bodite,se kasneje tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:51:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,faj bodite,se kasneje tipkamo. enako...bau bau
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:51:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se tudi moram preoblečt in it v EP, nam je kalorifer crkno pa moram po novega. fajn porihtaj
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:52:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz se tudi moram preoblečt in it v EP, nam je kalorifer crkno pa moram po novega. Eh,sranje! To pa ni fajn. Ja kaj češ. Še dobro da niso tak dragi. Samo bo mi vseeno šlo minimalno 20 EUR. Bolj mislim šparat majn mi uspeva. Pride skoz nekaj zmes.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:53:19
|
|
|
|
ly117
|
Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 9:19:04
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , mi smo tudi kar lepo spali in to do 8h. Jan je že jedel in gleda risanke na pop. Jaz pa pijem kavo in čekiram rr.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 9:20:42
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 želim ti da porabiš čimmanj denarja za kalorifer. Je pa skoraj vedno tak, ko hočeš prišparat pride nekaj izrednega vmes . Saraya, Ly117 in matcar me smo vse mlade...leta sploh niso važna. Ko rožice smo, je tak .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 9:49:38
|
|
|
|
rina22
|
dan kak smo kaj? mi smo spali od 22h do 5h (to je blo vmesno hranjenje ), pol pa še do 8h ly, tudi jaz upam,da boš dala čim manj za kalorifer... matcar, super da si ga žurala je treba proslavit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 9:54:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se fuuuul naplesala po dolgem času,pa malo sem mačkasta dans,sam ni sile. Jah,tak je to,ko si 30 star! Ti pa nisi pravi čas za dieto zbrala. Alkohol ne gre zraven. Samo da si se imela fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 9:58:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti ne? Malo pa se ga bom. Mam pol do abrahama mir. ...da se prizibam domu.... Mi imamo februarja abrahama...tašča Eh,pa malo se ga bomo nacukale,pa to...No,jaz se ga bom Jaz ne. Sem takrat še na dieti. Voda pa nesladkan čaj. Ampak sem vseeno dobre volje tak da ni panike.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 10:01:51
|
|
|
|
marta82
|
Glede nepredvidenih stroškov...pri nas so vedno takrat ko ni nič denarja, ko niti ni za šparat, ko nimaš kje vzet...takrat vedno nekaj crkne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 10:02:21
|
|
|
|
marta82
|
Lepo nedeljo punce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 10:02:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Glede nepredvidenih stroškov...pri nas so vedno takrat ko ni nič denarja, ko niti ni za šparat, ko nimaš kje vzet...takrat vedno nekaj crkne. To je ponavadi vedno tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 10:03:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi imamo februarja abrahama...tašča Moj tast pa novembra abrahama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 10:56:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja kaj češ. Še dobro da niso tak dragi. Samo bo mi vseeno šlo minimalno 20 EUR. Bolj mislim šparat majn mi uspeva. Pride skoz nekaj zmes. mi smo ga pred kratkim za 6 eur kupli..pa je super
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 10:57:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ne. Sem takrat še na dieti. Voda pa nesladkan čaj. Ampak sem vseeno dobre volje tak da ni panike. ma nisi resna
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 10:59:19
|
|
|
|
arabela*
|
Tak........kafe spili........je kolega prišel na obisk in smo malo klepetali......zdaj pa grem res nekaj delat.........potem pa na kosilo... lep dan in se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 11:16:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz ne. Sem takrat še na dieti. Voda pa nesladkan čaj. Ampak sem vseeno dobre volje tak da ni panike. ma nisi resna Kak te zdaj jaz nisem resna?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 11:43:35
|
|
|
|
ly117
|
Imam 5 min pavze pol pa dalje delat. No kalorifer sem kupla za 20 EUR. Pol pa ko sem prišla domov dala L spat pa čistit kopalnico in predsobo. Zdaj še mi je pa samo ostala bana z ščistit in sem fertik.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 12:17:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No kalorifer sem kupla za 20 EUR. ma kaj si tak dragega kupla
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 12:17:31
|
|
|
|
arabela*
|
Ničč.šibam zdaj pod tuš,pol pa k tašči...baubau
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 12:40:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No kalorifer sem kupla za 20 EUR. ma kaj si tak dragega kupla Ni blo cenejših.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 12:41:11
|
|
|
|
ly117
|
Mi smo se tudi najedli, ata je šel delat midva z Lukecom pa ga boma malo ven šibnila. Se tipkamo zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 14:08:53
|
|
|
|
botrca
|
Midva sva tudi bila zunaj . Najedla sva se že in Jan že spi. Jaz pa zdaj grem malo počivat. Se tipkamo kasneje .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 19:46:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?