lučka 25
|
Ojla. kako ste, ste zasneženi? Mi smo šli še dopoldne ven, čeprav smo na koncu že rili po snegu Goldy, ja zdaj res ni izbire sadja, je treba kakšno kašico zraven. no mi smo tud šoping za malo končali, edino skrbi me, da bomo vseeno mogli kupit en pajac, ker je tega posojenega že skoraj prerasla. Blanč, sta pa res cukra tela tvoja navihančka. pa vrjamem, da se nabere ene robe, se že pri enem, kaj šele pri 2. Bumo, vidim da vas že zobki dajejo. Men gere pa že tako na živce, ko vsi govorijo, da bo naša kmalu dobila zobke, ker se slini in vse daje v usta. Pa tako je že skoraj 2 mesca, pa dlesni sploh niso nič napete,...a ostali še zmeraj pa metno :Ja zobki bodo. Reby, vidim da si končala z dojenjem čez dan. Nič si očitat, ker če ne gre pač ne gre. Nam dojenje nikoli ni steklo, sem črpala dan in noč skoraj 5 mescov. S tem, da sem jaz vedno za en ubogi obrok morala črpat 1/2-3/4 ure , sem jih zmolzla do konca. Ti gotovo v krajšem času načrpaš. Tko da nič bat, bo vse v redu. obi, vidim da ste šli že v šoping. Vam je šlo dobro. Sistem za to, kako se sprait ven boš pa tudi že pogruntala. Glede kašic pa mislim, da jih ni treba zavret, jih pogreješ. Jaz jih tako in tako v grelniku, nikoli v kopeli, tako da ne vem svetovat. sempre, jaz tudi zvečer ne sprejemam gostov. Itak sva takrat z malo sami, ker ma moj treninge in tekme v tem času. Majo čez dan dosti časa. Edino tašča bi bla včasih vsak dan pri nas, pa jaz velikokrat najdem izgovor, da sva kje na terenu. Je rekla, da se ta teden nismo nič oglasili , mi pa v ponedeljek dohtarja, v torek dohtarja, v sredo obiske, v četrtek smo si pa vsaj malo želeli biti sami. Ah, bo že. mojsonček, mam eno vprašanje. Koliko časa ste čakali na provukacijske teste? No, smo danes že dobili pošto z Jesenic (res so pridni in hitri). So krvni testi v mejah normale za rumenjak, beljak, piščanec in mleko. Čeprav mi ni jasno, zakaj sedaj ni panike, prej pa smo morali meti z istimi rezultati dieto Tko da že lahko začnemo dajati rumenjak in probamo piščanca (ampak s piščancem bom še malo počakala), za mleko pa moramo počakati na provokacijske teste.
|