|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
8.1.2010 8:45:54   
Reby
Pa še kavica. Zdej pa letim spat nazaj zram tamalga.

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.1.2010 11:20:39   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Obi, super za šoping. No, vidiš, pa si šla tudi ti po razprodajah user posted image  A boš zdej kar dol puščala voziček, da si boš lahko še kakšen sprehod privoščila? Danes bo Enej ziher dobr spal, k se je čez dan tolk dogajal, boš vidla!

dan
jap, je že pred polnočjo mrknu, sam jest šus ne da bi šla tut takrat spat, sm šla cune zlagat in pol še zaspat nism mogla, k je user posted image žagou, tko da ni bla glih super noč, sm šlafnla okol pol dveh, ob pol štirih se je pa že zbudu, pa ob osmih spet. no, zdele se pa še neki matra.
razprodaje.. nism tut uča vrgla zase user posted image , bli smo pa itak sam v h&m-u za dedce, hervisu pa po futr smo šli.
ne bom vozička dol puščala, na žalost še nism zgruntala, kje ga loh pustim, da bi bil pa non stop pred blokom pr štengah, mi pa tut ni... ampak bom pa izkoristla vsako tako prilko, kadar user posted image pride po službi domov, bom tacajt k bo mali spal, nesla voz dol za tisto urco, dokler se ne zrihtava. sam dons odpade....user posted image

eno vprašanje: riževa kašica. na škatli piše, da zmešaš pol mleka pol vode, zavreš in pol prpravš. a če delaš s svojim mlekom, je treba tut tko? svoj mlek vret?
aja, pa še eno: k odtajate zamrznene kašice in juhce, a pol jih je treba zmer tko pogrevat v kopeli ipd. ne direkt u piskrčku? ne smejo zavret?

blanč, pr nas se je tut prostor drastično zmanjšal, pa je sam en škrat. nastlano pa povsod user posted image

si grem še čaj nardit pred alarmom
pa spet sneži...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.1.2010 16:03:04   
lučka 25
Ojla. kako ste, ste zasneženi? Mi smo šli še dopoldne ven, čeprav smo na koncu že rili po snegu user posted image

Goldy, ja zdaj res ni izbire sadja, je treba kakšno kašico zraven. no mi smo tud šoping za malo končali, edino skrbi me, da bomo vseeno mogli kupit en pajac, ker je tega posojenega že skoraj prerasla.

Blanč, sta pa res cukra tela tvoja navihančka.user posted image  pa vrjamem, da se nabere ene robe, se že pri enem, kaj šele pri 2.user posted image

Bumo, vidim da vas že zobki dajejo. Men gere pa že tako na živce, ko vsi govorijo, da bo naša kmalu dobila zobke, ker se slini in vse daje v usta. Pa tako je že skoraj 2 mesca, pa dlesni sploh niso nič napete,...a ostali še zmeraj pa metno :Ja zobki bodo.user posted image

Reby, vidim da si končala z dojenjem čez dan. Nič si očitat, ker če ne gre pač ne gre. Nam dojenje nikoli ni steklo, sem črpala dan in noč skoraj 5 mescov. S tem, da sem jaz vedno za en ubogi obrok morala črpat 1/2-3/4 ureuser posted image , sem jih zmolzla do konca. Ti gotovo v krajšem času načrpaš. Tko da nič bat, bo vse v redu.

obi, vidim da ste šli že v šoping. Vam je šlo dobro. Sistem za to, kako se sprait ven boš pa tudi že pogruntala. Glede kašic pa mislim, da jih ni treba zavret, jih pogreješ. Jaz jih tako in tako v grelniku, nikoli v kopeli, tako da ne vem svetovat.

sempre, jaz tudi zvečer ne sprejemam gostov. Itak sva takrat z malo sami, ker ma moj treninge in tekme v tem času. Majo čez dan dosti časa. Edino tašča bi bla včasih vsak dan pri nas, pa jaz velikokrat najdem izgovor, da sva kje na terenu. Je rekla, da se ta teden nismo nič oglasili user posted image , mi pa v ponedeljek dohtarja, v torek dohtarja, v sredo obiske, v četrtek smo si pa vsaj malo želeli biti sami. Ah, bo že.

mojsonček, mam eno vprašanje. Koliko časa ste čakali na provukacijske teste?

No, smo danes že dobili pošto z Jesenic (res so pridni in hitri). So krvni testi v mejah normale za rumenjak, beljak, piščanec in mleko. Čeprav mi ni jasno, zakaj sedaj ni panike, prej pa smo morali meti z istimi rezultati dieto user posted image  Tko da že lahko začnemo dajati rumenjak in probamo piščanca (ampak s piščancem bom še malo počakala), za mleko pa moramo počakati na provokacijske teste.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.1.2010 17:18:24   
obayifo
kruce, sm šla prevert našo 'zbirko', pa je bl švoh... a lahko prosm še men pošleš link?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.1.2010 17:24:11   
obayifo
lučka, ampak so pa res hitri na jesenicah..

po moje dieto kr tko na hitr večini predpišejo skor preventivno. js še kr vztrajam, čeprov so mi po telefonu rekl, da ni alergije. drgač mamo pa 1.2. kontrolo, pa bomo pol vidl. BR mi je pa rekla, nej ukinem še pšenico in sladkor, ker menda ful obremenjujeta tanko črevo.. tko da sm nabavla moko in od vikenda naprej nč pšenice in cukra. si morm dons še prvoščt user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.1.2010 20:41:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

kruce, sm šla prevert našo 'zbirko', pa je bl švoh... a lahko prosm še men pošleš link?

maš...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.1.2010 7:56:18   
ledenka
user posted image

še kavica, še noben/a je ni skuhal/a danes user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.1.2010 10:45:15   
Kruce Fiks
Dobra!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.1.2010 11:33:57   
obayifo
kruce hvala

če bi pila kofe, bi zdele litre zlivala.. tole zgodnje spanje se je čist sprevrglo. je pred polnočjo zaspal, pol smo bli pa od treh do pol sedmih pokonc. ob pol desetih pa spet auf. morm najprej podočnake prestavt, pol pa še sebe...

Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.1.2010 12:02:42   
Reby
Dan! Za mano je pa enkratna noč s spanjem user posted image  Sem kraljevala v spalnici, ati pa je bil s tamalim v otroški in sta se rihtala. Se je pa mulc samo 2x zbudil ponoči in tudi takoj nazaj zaspal, ko mu je ati porinil flaško user posted image
Madonca imamo snega, včeraj sem kidala dobri 2 uri, pa še mož danes 2 uri, pa še bo padal... Sem pa se končno mal bolj ornk rekreirala, ful je pasal.

Vsem želim en prekrasen dan! user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.1.2010 12:43:36   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan! Za mano je pa enkratna noč s spanjem user posted image  Sem kraljevala v spalnici, ati pa je bil s tamalim v otroški in sta se rihtala. Se je pa mulc samo 2x zbudil ponoči in tudi takoj nazaj zaspal, ko mu je ati porinil flaško user posted image

Bravo za atija!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.1.2010 14:44:42   
Kruce Fiks
Še tu...

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pred enimi 20 leti, če ne več sem dobil v dar takele šalčke. Mislim da so bile kupljene na češkem.  Imam samo še 3 in pravzaprav si ne predstavljam jutranjega kofetka s kakega drugega čebrička. No pa eem sklenil da najdem vsaj še 3 in si s tem podaljšam jutranje lagodje.
Morda katera sameva pri vas doma?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.1.2010 16:19:31   
Bumo
user posted image Reby, to je to...našla si recept za spanje in Tomekov ata je v njem glavna sestavinauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.1.2010 18:01:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

user posted image Reby, to je to...našla si recept za spanje in Tomekov ata je v njem glavna sestavinauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.1.2010 18:15:52   
obayifo
reby, lepo, da si očka tko angažirala in se naspala. super!! luksus. pr nas na žalost to še ni možno, oči prav, ja joške pa nimam...

smo bli pa dons zunej!! smo ujel glih mal cajta, k ni nč padal. je blo ful fino. pa sm se natelovadla z vozičkom - nimamo zimskih gum user posted image potke pa splužene glih tolk, da je ponekod še par centi plundre. dobr za kilce zbijat (čeprou sm že tam, k sm bla pred user posted image , pa ne bo škodl, če gre še mal dol user posted image )

a ste vi cepil vaše user posted image za rota? midva se nikakor ne morva odločt, kaj nardit, pa mava sam še do torka cajt... zdej kakšnih hudih stikov z otroci niti nima, sam če bo šou pa septembra v vrtec, bo pa druga pesem.. pa če res 2 let drži..

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.1.2010 20:29:58   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

a ste vi cepil vaše user posted image za rota? midva se nikakor ne morva odločt, kaj nardit, pa mava sam še do torka cajt... zdej kakšnih hudih stikov z otroci niti nima, sam če bo šou pa septembra v vrtec, bo pa druga pesem.. pa če res 2 let drži..

Mi smo cepili. Bomo pa imeli veliko stika z nečakoma, ki sta v vrtcu.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.1.2010 20:31:45   
Serendipity
kruce - na žalost ne ... user posted image

reby - hihi, je Bumo super napisala! Na srečo zaenkrat naša biba ponoči spi - flaška pa no way za njo. Je ne mara... Tako kot tudi slepa duda odpade - se samo razjezi, če jo hoče kdo podturit user posted image

obi - To pa je bila zimska telovdaba! user posted image user posted image Jaz po novem tehtam kilco več kot sem med nosečnostjo - po porodu sem prišla na tri kile minusa od prednosečniških časov, zdaj pa bi samo jedla in kile gredo gor... pr* nutella user posted image user posted image . Dojenje pa nič več ne hasni user posted image user posted image user posted image
rota - midva sva jo dala cepit. Ni bilo reakcije. Sicer ne vala za vse ''seve'' virusov rota, večino pa le pokrije user posted image . Je kar nekaj šolskih in predšolskih otrok v biližini & stiku z njo...

Sneg? Sneeeg?!!!?? Kdo ma sneg??? Pri nas že cca 3 dni sam zmrznjen dež ščije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še objemček vsem ostalim user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 9.1.2010 20:34:25 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.1.2010 21:24:23   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Sneg? Sneeeg?!!!?? Kdo ma sneg??? Pri nas že cca 3 dni sam zmrznjen dež ščije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še objemček vsem ostalim user posted image

Mi ga mamo! 40 centi novozapadlega user posted image  Tako da zdej pri nas vozičkanje odpade user posted image  Že tako na enem delu nimamo pločnika, zdej ko pa tudi ti niso spluženi, pa itak odpade ... Ampak jaz tamalega vseeno napravim za ven, ga dam v voziček in čim mu dam šal čez nosek, takoj zaspi user posted image  Pol sva pa malo zunaj, potem pa meni dolgčas rata in ga odpeljem v drvarnico, jaz grem pa not. Pol ga pa vsake 3 minute čekiram user posted image  in po dveh urah ga moram it zbudit user posted image  

Rotavirus: mi smo tudi cepili ... no, v bistvu se zdravilo poje. Tudi nismo imeli nobene reakcije. S tem, da še ne vemo, ali bomo sploh dobili vrtec ali ne user posted image  

Kruce, žal ti tudi jaz ne morem pomagati user posted image

Reby, vidiš, takega predloga ti pa niesem upala napisat, hihi. user posted image  Sem vesela, da si se končno malo naspala.

Podganca, kako kaj tvoja fanta?

Mene pa že cel teden tako glava boli, da je groza. Mogoče preživim preveč časa za računalnikom???user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.1.2010 9:54:20   
Sempervivum
Glava me še vedno boli, ampak kavico nam pa vseeno privoščim user posted image :

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.1.2010 9:55:13   
Kruce Fiks
Dobra!

Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.1.2010 10:43:38   
Reby
Dan! user posted image

Mi smo ponovili vajo in sem ful spala, ampak sem še bolj nenaspana user posted image
Semper - mmmm, kavica je prav pridišala do mene. Jo bom kasneje skuhala, zdej greva  s Tomijem ven user posted image  Vidim, da te glava še vedno boli, bogica, mogoče nizek pritisk?
Se* - pr nas pa počas ziza no go, flaška je pa zakon. Ampak sem si včeraj zvečer komaj 60 načrpala user posted image
obi - mi smo cepili za rota, dobi otroček samo za popit, mi imamo v četrtek že drugo rundo, stane pa vse skupaj 160 EUR
podganca - kako ste, si kaj bolje, kaj naspana?
Bumo - helou, ja tale recept je zakon user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.1.2010 13:20:16   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan! user posted image

Mi smo ponovili vajo in sem ful spala, ampak sem še bolj nenaspana user posted image
Semper - mmmm, kavica je prav pridišala do mene. Jo bom kasneje skuhala, zdej greva  s Tomijem ven user posted image  Vidim, da te glava še vedno boli, bogica, mogoče nizek pritisk?
Se* - pr nas pa počas ziza no go, flaška je pa zakon. Ampak sem si včeraj zvečer komaj 60 načrpala user posted image
obi - mi smo cepili za rota, dobi otroček samo za popit, mi imamo v četrtek že drugo rundo, stane pa vse skupaj 160 EUR
podganca - kako ste, si kaj bolje, kaj naspana?
Bumo - helou, ja tale recept je zakon user posted image

Tole se tudi meni dogaja, več ko spim, bolj sem zmatrana user posted image
Mogoče res pritisk, mam nizkega ful, zato pa moram kavo pit user posted image

Črpanje mleka: jaz si načrpam lih ene 10 ml user posted image  Zadnič sem 2 dneva skoz črpala, da je blo vsaj približno nekaj ... tako da te ful razumem, Lučka in Reby, pa ostale, tole je eno sr.anje vse skupaj. Se mi zdi, da premalo podtlaka ustvari črpalka, ker, ko mi mali pije, prav čutim, kako ven teče ... k sreči ful vleče, če pa ne bi, pol bi pa verjetno že zdavnaj obupala!

Bumo, Goldy, Se*, Mojsonček, sonček33, Kruce, Obi, Ledenka, Ancibanci in ostale nenamerno spuščene, prijetno nedeljo vam želim!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.1.2010 15:58:30   
lučka 25
Ojla user posted image

Danes j bil vsaj malo bolj normalen dan za vozičkanje, pa š sonček nas je malo pobožal. Včeraj popoldne sva bili skoraj sami zunaj, nikjer žive duše, o vozičkih pa sploh ni blo ne duha ne sluha. Sem bla zgleda samo jaz tako nora user posted image

Reby, vidim da ste pogruntali kako in kaj. Zdaj vidiš, da si mogoče tudi že ponoči imela premalo mleka in se je Tomi zato na tako pogosto zbujal. Je pa res, meni je tudi okoli 4,5 mesca zmanjkalo mleka. Nič bat, si se trudila in to je važno, mali bo pa tudi zdaj lepo zdrav.

obi, glede kašice ti ne znam pomagat, ker jih še ne jemo. Bomo pa počasi že tudi ta obrok uvedli. Sva pa midva našo cepila proti rotavirusu. To pa zato, ker jaz delam v vrtcu in ga včasih dobim tudi 2x na leto (ko pucam za otroki), res da za kratek čas, ker mam že takoj pogruntan, ko kaj ni vredu in kaj moram narediti, da sem že popol dneva v redu. Ampak mi ni fora, da bi ga tamala dobila od mene.
Glede diete je pa zgleda res, da jo na začetku radi hitro predpišejo.

Kruce, bi ti rada pomagala okoli skodelic, ampak žal je nimamo in tudi nobenega ne poznam, ki bi jih imel.

ajsi, hvala za kofi. user posted image

Se* a pri vas ša spet skoraj nič snega. A ste skregani z ostalimi deli Slovenije?user posted image

Sempre*, sem mela tudi jaz to obdobje glavobolov in potem je kmalu prišla prva user posted image . Je pa res, da te črpalke ne opravijo tako dobrega dela kot naši malčki. Ker otrok zna napravit tak vakum, da je joj. Jaz tega žal nisem doživela, ker je bla naša prefina in sem se mučila s tem črpanjem skoraj 5 mescov.

mojsonček, kje si? Mene tko firbec matra glede teh provokacijaskih testov na KML, koliko se čaka,... Matr sem neučakana, kot da maš ti cajt sam za mene user posted image

sonček, kako kaj?

Bumo, miška,...helou user posted image  kako ste?

anci banci, a je noga že kaj bolje?

Greva še mal povozičkat, pol pa na en rojstni dan.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.1.2010 18:42:54   
miska73
He he... al čem jst napisat kolk načrpam... raj ne ker bote rekle da se hvalim user posted image

Pa se tud zato ne bom, da se mi slučajno ne ponovi epizoda izpred parih dni, ko se mi je leva joška tolk zamašila, da sem se tri dni sam z njo ukvarjala. Na konc pa šla k zdravniku in dobila sprej, ki mi je sprostil nastale zamaške.

Sva se pa tako dva dni z Nejcem šla izključno zizo... in se mi zdi, da je takoj razcrkljan pa da mu flaška sploh več ne diši.

Drgač pa definitivno tamali veliko bolj potegne kot katerakoli črpalka.
Je pa od vseh črpalk najbolša Aventova ročna.
Boljša od sprobane Aventove električne, pa od Tomee Tipijeve ročne pa od Medeline električne.

Spanje nam kr gre. Jst mam čez noč Nejca čez, moj pa Rokca. Imamo kr rutino. Ju nahraniva nazadnje preden greva midva spat. Potem pa nekje okoli 4-5h.

Nč... pridne bodte... pa se še kej javim

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.1.2010 18:48:42   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Tole se tudi meni dogaja, več ko spim, bolj sem zmatrana user posted image
Mogoče res pritisk, mam nizkega ful, zato pa moram kavo pit user posted image

se podpišem
sam kaj, k kofeta ne pijem. pritisk mam pa tut čist u podnu. se suka okol 90/60.

sva bla dons zunej!! pa nč vozičkov ni blo videt. včasih saj enga al pa dva srečam, dons pa čist nč. a so kje objavl, da se dons ne sme ven ? user posted image
sm napekla palačinke (brez glutena, mleka, jajc...) in zdele veselo mlaskamo, pa tolk jih je, da bojo šle še v frizer user posted image
očka se odpravla na odbojko, tko da bova spet sama cel večer. upam, da bo tut dons zaspal ob polnoči.
lep večer vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.