NATAŠA35
|
oriflame kozmetika lahko me kontaktirate, jaz jo prodajam, lahko pa vam pošljem tudi katalog, če katero zanima... drugače pa se lahko včlanite, mislim, da je brez članarine in kupujete izdelke še 30°ceneje, drugače gre v moj žep ...moram pa povedat, da je to kozmetika iz švedske in naravne narave.... izabela oriflame ima samo kataloško prodajo in še to rabiš nekogfa poznanega, da namesto tebe naroči izdelke, ali pa se včlaniš kozmetika za in vas: - previjalne podloge za 1x uporabo so super za previjanje druge, samo če boste kupile nivea nahrbtnik ali pa voziček, boste to podlogo zraven dobile in je ne potrebujete - robčki mokri v paketu 80 kom...super so in uporabni, lepo obrišejo ritko in ni nobenega vnetja...za patronažo pa boste potrebovale, ki vas bo po porodu obiskovala na domu, en manjši lavorček (na začetku) in vatke za umivanje - mali lavorček, za umivanje zjutraj in čez dan, če bo pokakan, zvečer in potem banjica - duda že v porodnišnico jo vzemite, naj pa bo natomska - 1 steklenička z anatomsko dudo, za pitje čaja, čeprav sem jaz kar po žlički mu dajala, ker ni hotel flaške cuzat -ena je napisala, da je imela gazo za umivanje, jaz vam priporočam na začetku vato v kepicah ali kar navadno - črpalka kupite, če jo boste rabile, drugače ne - sterilizator za flaške in dude - brez zveze, ker lahko lepo vse prekuhate kar v navadni vodi aja za priznanje očetovstva, lahko opravite pred porodom na CSD ali občini, potem boste iz Lj dobile tudi rojstni list z očetovimi podatki, drugače bo prazno, pa boste potem dobile popravljenega, za poročene je obvezen poročni list trdo milo jaz vam ne priporočam, raje vzemite tekočega za umivanje zjutraj, za kopanje pa je dovolj kopel za dojenčke... oblačilca - kapice navadne bombažne, za zavezat: potrebujete po kopanju, da se ne prehladi, ker veliko temperature gre iz glave (luknje na glavi), tako, da joka, pa še dobro je za ušesa, da niso štrleča, tako da boste na to pozorne...ko smo šli prvič ven po enem mesecu, samo mu to kapico dajali pod drugo bolj debelo kapico - majice - tetra in makro: jaz sem pri vseh treh na začetku uporabljala prvo eno tetro (iz enakega materiala kot plenice), ki sem jo oblekla v eno bombažno...vsaj ko je bila na obisku patronažna sestra, sem ji vse lepo prištimala kar se tiče ležalnika, gugalnika, pa mislim, da je zguba denarja, ker za to lahko uporabljate zibelko, lupinico ali košaro... evo toliko zaenkrat....