mala_pikica
|
Pozdravljene! Mi imamo tudi sneg , jaz sem ga prav vesela, kljub temu, da sem večino službenega časa na terenu in, da je teren kar težek( hribi in večina stranskih poti) imam sneg zelo rada. Lana pa gre jutri prvič v šolo smučanja in upam, da ji bo všeč. Drugače pa smo mi vredu, zdravi. Predvsem Luka je letos res dosti bolj zdrav. Smo imeli od jeseni pa do zdaj eno angino in eno virozico . Glede kahlice pa smo mi še bolj na začetku. ga dajemo na kahlico in tudi lula v njo, ampak, da bi pa sam kaj poštekal pa še ne. Mi bomo verjetno kar na pomlad in poletje počakali. Lana je bila glede kahlice zelo hitra, je bila že pri 20m čez dan brez pleničke, ponoči pa je bila suha pri dve in pol leti. Lana je glede lulanja to res hitro osvojila in je bilo zelo malo krat, da se je polulala. Mi pa ne sede, da bi otroka nonstop opominjala in ga dajala na kahlico. Menim, da mora biti toliko zrel, da ima občutek kdaj je mehur poln in gre pač takrat lulat. Vidim, da se že o torticah pogovarjate. Meni so torte delane s tičino zelo lepe, ampak niso pa mi tako dobre, jaz tičine ne morem pojesti. Mi bomo imeli na tortici verjetno traktor, na drugi pa vlakec. Ampak nimam čisto dobre ideje kako to narediti, nekaj sem že gledala slikice . Glede daril pa bom jaz Lukcu kupila nekaj od lego, ker tako rad sestavlja. Predvsem je nor na lego tomažek, to sestavi tudi po 3x na dan. Ostali, predvsem ožji sorodniki( babice, boterca) pa bodo verjetno dali dinarčke, pa kaj za oblečti, ker delamo Lukcu sobico. Bamby skiro mislim, da komot kupiš, mi imamo enega na 3 kolesa še od Lane in se je Luka že poleti potiskal po dvorišču in to čisto sam. Čisto nor je bil na skiro. Blaža ali pa katera druga, če morda veste kje bi lahko kupila ali naročila slikico za na torto?
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 8.1.2010 20:56:41 >
|