|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
8.1.2010 20:54:01   
buči
Za kaj gre ... Za eno mojo dijakinjo. Namreč doma je kar nekaj otrok (5), očka je ostal brez službe, mami pridno dela, otroci tudi, kolikor le morejo, da poleg šole še kaj prinesejo domov. Punca je ful pridna, rada pomaga, se uči s tistimi, ki jim ne gre dobro, tudi po več ur presedi z njimi, v decembru je bila pobudnica zbiralne akcije igrač za varno hišo (se je ful nabralo). Aprila imamo 5 dnevni izlet v Francijo. Zadeva je sicer prostovoljna (strokovno se temu reče nadstandardna storitev, ki jo v celoti krijejo starši). Sicer za tak izlet 270 evrčkov ni veliko, ampak kot dodaten strošek za mnoge pa je. Punca je že nahranila od že tako malega doma in si še malenkost zaslužila okrog 130 evrov. Šola žal ne more pomagati, ker nimamo takega fonda, pa še za nadstandard gre. Sošolci bi tudi radi pomagali, ampak večina bo že sama za svoj izlet komaj skupaj spravila. Jaz in ena sodelavka ji bova nekaj prispevale, bo pa še zmanjkalo. Pa sem mislila, če bi kdo lahko prispeval kakšen evro ali dva (namesto kakše kave, ker zdaj itak ne morete zunaj sedeti, ker je mraz) ...

Saj najbrž ne smem takole prositi, samo jo imam res rada, ker je ful dobra punca. Vi ste pa vedno pripravljeni pomagat ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
8.1.2010 20:55:13   
mala_pikica
Pozdravljene!

Mi imamo tudi sneguser posted image user posted image , jaz sem ga prav vesela, kljub temu, da sem večino službenega časa na terenu in, da je teren kar težek( hribi in večina stranskih poti) imam sneg zelo rada. Lana pa gre jutri prvič v šolo smučanja in upam, da ji bo všeč.

Drugače pa smo mi vredu, zdravi. Predvsem Luka je letos res dosti bolj zdrav. Smo imeli od jeseni pa do zdaj eno angino in eno virozicouser posted image . Glede kahlice pa smo mi še bolj na začetku. ga dajemo na kahlico in tudi lula v njo, ampak, da bi pa sam kaj poštekal pa še ne. Mi bomo verjetno kar na pomlad in poletje počakali. Lana je bila glede kahlice zelo hitra, je bila že pri 20m čez dan brez pleničke, ponoči pa je bila suha pri dve in pol leti. Lana je glede lulanja to res hitro osvojila in je bilo zelo malo krat, da se je polulala. Mi pa ne sede, da bi otroka nonstop opominjala in ga dajala na kahlico. Menim, da mora biti toliko zrel, da ima občutek kdaj je mehur poln in gre pač takrat lulat.

Vidim, da se že o torticah pogovarjate. Meni so torte delane s tičino zelo lepe, ampak niso pa mi tako dobre, jaz tičine ne morem pojesti. Mi bomo imeli na tortici verjetno traktor, na drugi pa vlakec. Ampak nimam čisto dobre ideje kako to narediti, nekaj sem že gledala slikiceuser posted image .
Glede daril pa bom jaz Lukcu kupila nekaj od lego, ker tako rad sestavlja. Predvsem je nor na lego tomažek, to sestavi tudi po 3x na dan. Ostali, predvsem ožji sorodniki( babice, boterca) pa bodo verjetno dali dinarčke, pa kaj za oblečti, ker delamo Lukcu sobico.

Bamby skiro mislim, da komot kupiš, mi imamo enega na 3 kolesa še od Lane in se je Luka že poleti potiskal po dvorišču in to čisto sam. Čisto nor je bil na skiro.

Blaža
ali pa katera druga, če morda veste kje bi lahko kupila ali naročila slikico za na torto?

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 8.1.2010 20:56:41 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
8.1.2010 21:01:11   
buči
mala pikica, pri nas vem, da se te skene dobi v pekarni Vrhnika v njihovi industrijski prodajalni.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
8.1.2010 21:02:17   
dolenjka
Mala pikica, slikice za na tortico dobiš v pekarni Vrhnika user posted image http://www.zito.si/index.php?id=514

Samo ne vem če pošiljajo po pošti user posted image Če ne potrebuješ prav hitro, bi ti mogoče šla lahko jaz iskat in poslala user posted image Se imam namen ko se vreme zrihta, tam okoli potikat, pa grem lahko iskat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4779
8.1.2010 21:02:46   
mala_pikica
Buči jaz rade volje prispevam par everčkov, sploh za otroke mi res ni težko. Ti mi samo sporoči kam lahko nakažem ali pošljem. Bi bilo res žalostno, da tako pridna punca ne bi mogla zraven na izlet.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
8.1.2010 21:06:51   
mala_pikica
Dolenjka in buči hvala. Bom še malo pogledala, če se da to tudi v MB kje dobiti. Če ne, pa te bom Dolenjka res prosila, da bi mi šla iskati in bi mi poslalauser posted image . lp

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
8.1.2010 21:09:44   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Buči jaz rade volje prispevam par everčkov, sploh za otroke mi res ni težko. Ti mi samo sporoči kam lahko nakažem ali pošljem. Bi bilo res žalostno, da tako pridna punca ne bi mogla zraven na izlet.

Buči jaz tudi rade volje prispevam par everčkov. Sporoči kam in kako... pa pazi na nakazila na TRR zaradi csdja... najbolje da se ji kar $ da. Me tebi, ti njej... kaj praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 4782
8.1.2010 21:17:32   
buči
Punce hvala! Saj lahko bi kar na moj trr ali pa od Tilna (ker itak nima nič gor), če mi seveda zaupate, pa ji potem jaz izročim (z vašimi pozdravi seveda).

Mala pikica, potelefoniraj v to trgovino (je na brnčičevi v Lj), drug teden ti grem lahko iskat, ker ni daleč stran od moje službe.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
8.1.2010 21:22:44   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dolenjka in buči hvala. Bom še malo pogledala, če se da to tudi v MB kje dobiti. Če ne, pa te bom Dolenjka res prosila, da bi mi šla iskati in bi mi poslalauser posted image . lp

jaz sem nekaj na e bayu gledala... malo tam počekiraj... je kaj nekaj tega... mogoče ve tudi blaža za kaj pametnega

Neposredna povezava do sporočila: 4784
8.1.2010 21:40:33   
mlavla
čer...

jst vam pa že nekaj časa mislim napisat...nekaj kar je čisto drugače..kot ste bile ponavadi navajene iz moje strani..
pač pred časi sem vam veliko jamrala..glede našega finančnega stanja....
No zdej vam pa lahko končno enkrat rečem, da nam gre bolje (kar sem seveda tudi takrat upala, ko sem vam jamrala, da se bo res zgodilo)....Mož ima končno eno malo bolj stabilno službo..in tako me več ne skrbi kaj bomo dali v usta..in kaj bomo imeli za oblečt..moram rečt, da je res dober občutek, ko se mi ni več potrebno s tem toliko ukvarjat.. No to ne pomeni, da se pa zdaj valjamo v denarju..user posted image nimam pa zaenkrat kaj jamrat..
sem pa ravno vam moje drage Februarke..nad vse hvaležna..ker ste mi takrat prisluhnile..in mi tudi veliko pomagale...res en velik HVALA!!!Čist vsem!!!
Takrat mi je bilo res težko...ve pa ste me sprejele takšno kakršna sem(bila)...brez očitkov in pametovanja..res hvala za vso vašo dobroto!! Punce krasne ste!!
Zame je tale naš forum res sam pozitivizem...pa še hobi sem tle odkrila..torticeuser posted image ..pa še in še..

Buči tako, da je prišel čas..ko lahko tudi mi malo pomagamo..k boljši prihodnosti..sporoči mi podatke za nakazilo..

Drugače pa zdele že nestrpno pričakujem kakšno slikco naše umetnice blaže...

uf..sem se razpisala..ma se bo sploh komu dalo brat to klobasouser posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
8.1.2010 21:44:05   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

čer...

jst vam pa že nekaj časa mislim napisat...nekaj kar je čisto drugače..kot ste bile ponavadi navajene iz moje strani..
No zdej vam pa lahko končno enkrat rečem, da nam gre bolje (kar sem seveda tudi takrat upala, ko sem vam jamrala, da se bo res zgodilo)....Mož ima končno eno malo bolj stabilno službo..in tako me več ne skrbi kaj bomo dali v usta..in kaj bomo imeli za oblečt..moram rečt, da je res dober občutek, ko se mi ni več potrebno s tem toliko ukvarjat.. No to ne pomeni, da se pa zdaj valjamo v denarju..user posted image nimam pa zaenkrat kaj jamrat..
sem pa ravno vam moje drage Februarke..nad vse hvaležna..ker ste mi takrat prisluhnile..in mi tudi veliko pomagale...res en velik HVALA!!!Čist vsem!!!
Takrat mi je bilo res težko...ve pa ste me sprejele takšno kakršna sem(bila)...brez očitkov in pametovanja..res hvala za vso vašo dobroto!! Punce krasne ste!!
Zame je tale naš forum res sam pozitivizem...pa še hobi sem tle odkrila..torticeuser posted image ..pa še in še..

Buči tako, da je prišel čas..ko lahko tudi mi malo pomagamo..k boljši prihodnosti..sporoči mi podatke za nakazilo..

uf..sem se razpisala..ma se bo sploh komu dalo brat to klobasouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mlavlica femili, zdej pa mama na ata, pa še eno sestrico za Blaža in Nežo user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
8.1.2010 21:48:11   
blaža
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
8.1.2010 21:48:51   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer...

user posted image user posted image user posted image mlavlica femili, zdej pa mama na ata, pa še eno sestrico za Blaža in Nežo user posted image user posted image

me pa zdej preganjajo druge temne misli..kako bi faks obesila na klin..in to se mi čedalje bolj uresničuje..
me je ravno Janey danes FB "obdelala"..sam res nimam energije, volje..mah..brez veze, da nalagam..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
8.1.2010 21:50:13   
blaža
Ta tretjo pa bom jutri, ker je že pozno, pa še stuškat se morem, spedenat za jutri,...user posted image Itak jo rabim za nedeljo.

No to sta moji dve tortici. Ampak gre kar dosti tičine. to je bolj za gledat kot jest, čeprav sta notri dobri tortici, ma vseeno je najboljša una domača za jest. No vsaj moje mnenje. No itak je jaz jutri ne bom jedla, ker mam dijeto.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
8.1.2010 22:02:26   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo... poklon... svaka čast... paket mi je najbolj všeč... prav corti je

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
8.1.2010 22:10:43   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer...

me pa zdej preganjajo druge temne misli..kako bi faks obesila na klin..in to se mi čedalje bolj uresničuje..
me je ravno Janey danes FB "obdelala"..sam res nimam energije, volje..mah..brez veze, da nalagam..

mlavla... mogoče res nimaš energije...zdaj... kar je pri 2 malih nadebudnežih čisto normalno, pa še za cel dom skrbeti... a ne prehitro sprejemati odločitev, ker ti bo žal... kasneje... sploh pa pravijo... stvari, ki si jih začel moraš končati... tako je zapisano... mogoče se ti zdi zdaj vse tako nemogoče, nedosegljivo, a verjami... vse se da... glavo gor in akcija user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
8.1.2010 22:10:43   
blaža
Ja prav kičast.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
8.1.2010 22:14:08   
blaža
Bi pa morala dat še malo več tičine, ker ni prav raven, ma ni hudega. je nisem tela več rabit, ki jo gre že itak dosti. Sem bla šparovna.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
8.1.2010 22:16:04   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ja prav kičast.user posted image

samo je pa šlo tičine a... sem gledala mašnico... je treba kar debelo narediti

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
8.1.2010 22:19:07   
mlavla
blacky hvala za te spodbudne besede..sam trenutno se mi res nemogoče zdi,da v tem letu diplomiram..potem mi pa itak vse zapade..

tko, da če katera ve za kakšno frej mesto (skoraj kar koli)..bi šla s septembrom delat.. no razen če ne bom spet ..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
8.1.2010 23:00:53   
ella79
blaža user posted image user posted image user posted image user posted image noro lepo. obvladaš, ni kejuser posted image

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela, da so se vam izpolnile želje, ki ste si jih želeli in predvsem že od začetka verjeli vanje. Naj bo želja, končati faks tudi tako močna user posted image user posted image user posted image verjetno se nisi vpisala na faks in naredila toliko izpitov, da bi na koncu vse pustila user posted image ampak, da dokažeš sebi, da zmoreš, da si sposobna, da kljub dvema otročkoma lahko letos diplomiraš user posted image Če nas boš rabila, te bomo z veseljem spodbujale user posted image

nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
9.1.2010 8:25:18   
buči
Jutro. Mi smo tudi ponoči bruhali. Tilen 2x. Sicer nima vročine, je malo bolj umirjen, noče zdaj zajtrkovat. Ne vem, bomo videli, kaj bo. Imam pa tudi tepihe za prat! user posted image

mlavla user posted image user posted image user posted image  Vidiš, tvoj podpis še kako drži!

Vam bom pa danes na ZS poslala podatke o trr. Pa še enkrat hvala!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
9.1.2010 8:27:48   
mala_pikica
Jutro!

Tako, zdaj sva z Lukcem sama. Ati pa je Lano odpeljal na smučanje. Upam, da ji bo všeč.

Blaža; tortici sta krasniuser posted image user posted image .

Februarka; tvoja otročka sta prava cukerčka. Blaž je pa že pravi dojenčekuser posted image .

Buči; jaz ti popolnoma zaupam, tako, da mi pošlji kam lahko nakažem dinarčke. Pa, če ne bom tukaj v MB našla slikic za na torto te bom prosila.

Mlavla; sem zelo vesela, da ste srečni in, da vam gre dobrouser posted image user posted image . Glede šole pa se le potrudi in dokončaj, vse se da, samo zraven se moraš spraviti. A ti manjka samo še diploma? Jaz sem tudi najprej končala višjo, potem pa je prišel še nov program za diplomirano in sem se odločila, da svojo izobrazbo še nadgradim. In sem lani v tem času začela pisati diplomo. Težko se mi je bilo zraven spraviti, ampak, ko pa sem se, sem jo napisala v treh tednih. Še zdaj ne vem od kod energija, s tem, da sem pisala večino ponoči, ko sta šla otroka spati, včasih tudi do pol štirih zjutrajuser posted image . saj bo šlo, boš videlauser posted image .

tako to je vse od mene, pa-pa.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
9.1.2010 8:50:24   
buči
Mlavla, mislim, da so ti vse dale zadostne argumente, da ne vržeš šuške v koruzo. Koliko izpitov še imaš? Imaš spet datum, do kdaj moraš končat? Ma, poskusi še malo ...

Neposredna povezava do sporočila: 4799
9.1.2010 9:21:55   
lillchy123
mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image

buči, nam sicer skoz kak eurček manjkauser posted image , ampak mislim, da se nam ne bo nikjer poznalo, če jih nekaj nakažemo. mene takšne zgodbe ful ganejo.

blaža, zakaj še nisi odprla slaščičarne?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?