|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
8.1.2010 6:28:24   
blaža
Jutro.

Mi hodimo na kahlo, ujamomo pa kakor kdaj, čeprav neki ve, da se dogaja, pa da bo lulal, ma ne ujamemo vedno. Bomo to reševali spomladi oz poleti, ki zunaj itak ni možnosti zdej pozimi, da bi šli ven lulat, ki nam rita zmrzne.user posted image

Evo pijem kavico in brskam malo naokoli. Pol pa še malo, pa gremo veselo na delo. Danes se mi prav ni dalo vstat.

Smo pa dudo ukinli. No vsaj upam, da smo jo. Podnevi je itak ni mel, edino, če jo je kje našel, je takoj vtaklil v usta, včeraj zjutraj se je nekje v postelji izgubila in od takrat je ni. Ker v vrtcu je itak nima, niti za spat, doma je bil pa katastrofa s to dudo. No danes zjutraj je spraševal, da kje je, pa sem rekla, da sej ve, da smo jo zgubili, pa ni nič težil. Ma če je zvečer zaspal brez problema brez dude,.. No upam, da bo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
8.1.2010 8:16:04   
pina-1
Jutro.
Vidim,d a se ogromno čvekale včeri na temo tort. Jaz sem doma brez PC pa sem šele danes on line.

Blaža, tičino ti kamot odstopim kak kg, ker jaz je ne rabim vse zdej, jo bom pa kar rabla letos...

Tudi Mia bo imela letos torto na kitty, ampak sem si zamislila da ji naredim celo kitiko, pa krilce tako kot pravo... bomo vidli.
Ana bo pa imela torto v obliki metuljčka od baby tv. Je nora na baby tv...

Mam pa marca za nardit še eno v obliki kitare... Ufff, kar neki je tega...

Blaža, ti si pa torto speci kvadratno, gor pa naredi, en pekač, pa eno valjar, pa ...sej veš vse kar rabiš za pečtuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
8.1.2010 8:53:22   
Blacky*
jutro punce in upokojenec user posted image user posted image user posted image

stipe to samo moja zavist veje iz mene.

sem že pridna, naredila nekaj stvari, se mi kar pozna da me ni bilo v službi... čez vikend bomo pomagali babi in dediju pospravljat in zlagat v omare... če bo vse po planu bosta že v nedelju prvič prespala v LJ v svojem novem gnezd user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
8.1.2010 8:54:27   
Blacky*
ella in misar

dobila sem obvestilo, da bo dostava mase najkasneje v torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
8.1.2010 9:20:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

ella in misar

dobila sem obvestilo, da bo dostava mase najkasneje v torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo vsaj razlog, da se kej vidimo user posted image user posted image user posted image

mlavla fletna je tvoja kitty, sam je imela zoja že lani zelo podobno tvoji. Pa to k sem link dala, je na simpl, k nisem neki v hudem ustvarjalnem filingu....
lep petek

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
8.1.2010 9:21:16   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutro.

Mi hodimo na kahlo, ujamomo pa kakor kdaj, čeprav neki ve, da se dogaja, pa da bo lulal, ma ne ujamemo vedno. Bomo to reševali spomladi oz poleti, ki zunaj itak ni možnosti zdej pozimi, da bi šli ven lulat, ki nam rita zmrzne.user posted image

Evo pijem kavico in brskam malo naokoli. Pol pa še malo, pa gremo veselo na delo. Danes se mi prav ni dalo vstat.

Smo pa dudo ukinli. No vsaj upam, da smo jo. Podnevi je itak ni mel, edino, če jo je kje našel, je takoj vtaklil v usta, včeraj zjutraj se je nekje v postelji izgubila in od takrat je ni. Ker v vrtcu je itak nima, niti za spat, doma je bil pa katastrofa s to dudo. No danes zjutraj je spraševal, da kje je, pa sem rekla, da sej ve, da smo jo zgubili, pa ni nič težil. Ma če je zvečer zaspal brez problema brez dude,.. No upam, da bo.user posted image

mene je pa strah da bo lulček zmrznu in odpadu user posted image user posted image user posted image

jutro user posted image  
pri nas je prava zimska idila. res, komaj čakam da bo vikend, da bomo mal izkoristili sneg za zimske radosti

na kahlo ga mi sploh še ne navajamo. pač Luka še ne razume lulat in kakat in se mi zdi pol brezveze. bomo vidli, kako bo poleti.

Luka je za božič dobu leseno železnico od brio in je čist nor nanjo. in mu bom kupla tunelček in en vagonček in bom to postavla na tortico. iz tičine bom pa nardila progo in razne okraske. skratka idejo mam, upam, da bo tud ratala. če bi mu delala vlakca iz tičine bi najprej Luka znoru, k ga ne bi mogu vozt, pol pa še jst user posted image
pa tko kot sem rekla- men je ta domača tičina toook dobra, da vse kar ostane jst pojem user posted image  

evo, javljanje končano user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
8.1.2010 9:39:53   
misar

ella in misar

superuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
8.1.2010 10:31:56   
itata
jutro,
jaz sem danes spala do 1oh če katera verjame al pa ne...
živčna sem zaradi učenja in izpita in to mali čuti. ponoč je tok težil, da ni blo za nikamor. pol spet ne morem zaspat takoj. polulat se mu je uspel mim plenice. nos je mel zamašen in sem mu ga mogla 2 pucat. mislim ni da ni. po enem mesecu je hotel še mleko pit ponoč. ob 5h se je drl, da je lačen. ej sem mislila, da se odselim sred noči res.
pol sem ga odpokala v vrtec in šla nazaj spat še za 2 ure. da se ti zmeša kak dan.
čez vikend ga bo moj prevzel, ker če ne se bo pa vsem odpeljalo. še 10 dni moram zdržat!!
jaz itak torto ne vem če bom pekla. mogoče. ampak kakšno res preprostouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
8.1.2010 13:04:13   
Stipe air force

jutro punce in upokojenec user posted image user posted image user posted image

stipe to samo moja zavist veje iz mene.

sem že pridna, naredila nekaj stvari, se mi kar pozna da me ni bilo v službi... čez vikend bomo pomagali babi in dediju pospravljat in zlagat v omare... če bo vse po planu bosta že v nedelju prvič prespala v LJ v svojem novem gnezd user posted image user posted image

... Blacky, nic ni leps' ko vsako jutro vidim zaspane face sosedov kako kidajo ker morajo v sluzbo.... jaz pa z obzirom da sem Car (imam namrec, malo carico in malega carja ter Seflo).... zacnem kidati ko je ze vse skidano (ostane mi samo nase dvorisce.... ker cesto skidajo zaposleni sosedje.....)... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...ma je lep penzionisticen zivljenje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
8.1.2010 13:19:37   
Februarka08
Dan.

Mi po starem... guramouser posted image
Mlavla lepo te je brat. Oprosti za dvd-je, ni nam ratalo, smo vse probali.user posted image In user posted image za totricouser posted image

Končno dela shrani.si tako da prilepim nekaj novih slik... sam ne od tortuser posted image lep dan!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
8.1.2010 13:47:43   
lillchy123
februarka, Larisa ti je čedaljebolj podobna user posted image  prava mala madamuser posted image
sta oba cukrčka, res user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
8.1.2010 13:51:36   
mlavla
februarka..mene pa zanima kje ste kupili ta bodi za blaža?

Pa še nekaj..je Larisa že suha??

Glede dvd -jev se pa ne obremenjevat..sej zdej je Nodi aktualen..pa pujsa pepa..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4762
8.1.2010 14:05:23   
Februarka08
Lilchy, a res? Ja, da bi bla vsaj... je čisti očiuser posted image
Mlavla, bodi smo dobil za darilouser posted image ja, nekak je suha, samo jo morva mi2 skoz lovit, ker še ne pove. Jo dajeva nekje na 1 uro na kahlo lulat in takrat ful lula, potem je pa mir. Kaka pa itak že 1 leto v kahlico. Upam da bo kmalu znala tud za lulat povedat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
8.1.2010 14:12:30   
dolenjka
Februarka, men se tut zdi da je Larisa bolj tvojmu podobna, ampak na zadnji slikici je pa vseeno malo tudi tebi user posted image user posted image

Drugače pa dober dan user posted image Mi smo imeli danes že 3. posvetovalnico user posted image Čas res leti! Veliki smo 64 cm, tehtamo že 6760g (ja, Taro pri 6m je že premagal user posted image ), OG pa že 42,5 user posted image Je sestra sam pogledala ko smo ga prinesli, pa rekla, da lačen pa verjetno ni user posted image

No, kej velik nimam z apovedat drugega, Stipe itak redno poroča user posted image Tortico za praznovanje bomo mi verjetno oz 99% kar naročili, ker bi rada da je za jest user posted image tičina mi pa itak ne potegne, ker je zanič in pol tist na krožnikih ostaja..... škoda denarja user posted image Glede na to, da pa ima RD med tednom, pa ji bom verjetno eno za tisti dan jaz spekla. Zdej, k lahko honorarno eno moško varuško plačam, si to lahko privoščim user posted image Verjetno kar kitaro, ker to je zdaj v naši hiši zakon. Meni da svojo plastično, ona si jo iz duplo kock sestavi in pol imava duo nikad čuo in poje k zmešana user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4764
8.1.2010 16:00:29   
buči
Dan. Končno iz službe! Je totalna štala po cetah v Lj, obvoznica je bolj off roadu podobna, celovška poledenela. Potem pa kidanje do garaže ... Stipe, če ti je dolgčas, povej, smo skoraj na koncu ulice ... user posted image

STE KAJ DOBRODELNO RAZPOLOŽENE OVIH DANA?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
8.1.2010 16:26:24   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan. Končno iz službe! Je totalna štala po cetah v Lj, obvoznica je bolj off roadu podobna, celovška poledenela. Potem pa kidanje do garaže ... Stipe, če ti je dolgčas, povej, smo skoraj na koncu ulice ... user posted image

..... a to pr vas sneg pada.... user posted image ...... pr nas je sonce in California.... krokodili, pijavke i tako to....user posted image user posted image user posted image .....

...glede dobrodelnosti....ce ces, ti poslem stevilko mojga TR.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
8.1.2010 16:32:23   
blaža
iiiii delam tri tortice na enkrat. user posted image

Slikice bojo zvečer.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4767
8.1.2010 17:05:46   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

iiiii delam tri tortice na enkrat. user posted image

Slikice bojo zvečer.user posted image

....ti, ti, ti,...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (jaz pa na dieti user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
8.1.2010 17:25:49   
nizy
dan,

pri nas,  bo bo tudi kitty tortica in sicer jo bom naročila , ker rabim več kosov -60kos pride okoli 50€ pri eni tetici , ki privat dela user posted image user posted image user posted image

bom pa eno sama naredila , ker ima med tednom user posted image

dolenjka - super za Maksove mereuser posted image user posted image user posted image

februarka - luštne otročke mašuser posted image user posted image user posted image user posted image

blaža- pridna k tolk tortic pečeš naenkrat, .....a kakšno sestavino kdaj pozabiš dodati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe- super , da tako uživaš na tvojem dopustu user posted image ,....no jaz tudi z užitkom gledam kako snegec pada men pa ni treba na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4769
8.1.2010 17:32:05   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: buči

..... a to pr vas sneg pada.... user posted image ...... pr nas je sonce in California.... krokodili, pijavke i tako to....user posted image user posted image user posted image .....

...glede dobrodelnosti....ce ces, ti poslem stevilko mojga TR.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem resno mislila ... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 4770
8.1.2010 18:04:55   
Stipe air force
....Buci.... sej nismo Lyonsi.... oni so dobrodelni.... user posted image ..... edin ce nis' ena od njih... user posted image user posted image .... mater si ratala resna... user posted image user posted image

....Nizy, jaz sem na dozivljenjskem dopustu... user posted image user posted image user posted image .... ti pa privoscim dopust ob snezinkah... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
8.1.2010 18:39:55   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dan,

pri nas,  bo bo tudi kitty tortica in sicer jo bom naročila , ker rabim več kosov -60kos pride okoli 50€ pri eni tetici , ki privat dela user posted image user posted image user posted image

bom pa eno sama naredila , ker ima med tednom user posted image

dolenjka - super za Maksove mereuser posted image user posted image user posted image

februarka - luštne otročke mašuser posted image user posted image user posted image user posted image

blaža- pridna k tolk tortic pečeš naenkrat, .....a kakšno sestavino kdaj pozabiš dodati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe- super , da tako uživaš na tvojem dopustu user posted image ,....no jaz tudi z užitkom gledam kako snegec pada men pa ni treba na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne ker mam kar en škaf in podvojim maso pa je.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
8.1.2010 18:44:38   
blaža
za kaj se pa gre buci? Bo treba kej več napisat, kar tako nimam viška stvari, ampak, če je komu res stiska, pa lahko vseeno malo pogledam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.1.2010 19:40:01   
Blacky*
čer,

februarka
user posted image user posted image user posted image prava cukra imaš... tudi meni se zdi da je Larisa full atiju podobna, a tudi tebe se vidi user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image to so prave mere malega jedca user posted image

nizy ti uživaj svojo bolniško... si zaslužiš user posted image

blaža
- 3 torte... svaka čast.... res moraš slikce pripopat... jaz sem se danes držala samo sem malo mešala vrstni red dni... a bo že user posted image

buči - napiši za kaj gre... mi če le lahko pomagamo

Midva s škratom sva se nasankala... skoraj naju je zasnežilo... noro dobro... je mami uživala skoraj tako kot otroci... pa še nekaj kalorij sem skurila, ko sem vlekla sanke v hrih

Zdaj je na vrsti risanka, pa večerja, nato pa spavanac... pomoje bo spal kot ubit user posted image user posted image user posted image user posted image

papa ... uživajte...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
8.1.2010 20:17:51   
bamby
Čer!

Pri nas imamo tudi kupe snega.... da bi pa kaj splužili pa nikogar od nikjer user posted image user posted image user posted image . Nekaj malega so po cesti poplužili, dvorišče je še nedotaknjeno user posted image . Naj bi šla jutri še na šiht, pa niti ne pomisim, da bi zjutraj vse na roko kidala, da sploh do ceste pridem user posted image user posted image .

Naša Anaja je imela sinoči ene slabosti. Mi je celo posteljo pobruhala, da sem jo ob pol desetih zvečer tuširala in preoblačila. Na srečo kakšne vročine ni bilo, zjutraj pa tudi ni šla v vrtec. Jaz sem pa celo noč prala posteljnino in igrače. Še dobro, da imamo kakšen kovterček na zalogi, drugače bi bila bolj slabo pokrita. No, to njeno bruhanje se je čutilo še danes, ker ni imela nobenega apetita za jest. Edino nekaj malega je pila user posted image . Upam, da bo jutri že kaj bolje. 

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......