lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro. Mi hodimo na kahlo, ujamomo pa kakor kdaj, čeprav neki ve, da se dogaja, pa da bo lulal, ma ne ujamemo vedno. Bomo to reševali spomladi oz poleti, ki zunaj itak ni možnosti zdej pozimi, da bi šli ven lulat, ki nam rita zmrzne. Evo pijem kavico in brskam malo naokoli. Pol pa še malo, pa gremo veselo na delo. Danes se mi prav ni dalo vstat. Smo pa dudo ukinli. No vsaj upam, da smo jo. Podnevi je itak ni mel, edino, če jo je kje našel, je takoj vtaklil v usta, včeraj zjutraj se je nekje v postelji izgubila in od takrat je ni. Ker v vrtcu je itak nima, niti za spat, doma je bil pa katastrofa s to dudo. No danes zjutraj je spraševal, da kje je, pa sem rekla, da sej ve, da smo jo zgubili, pa ni nič težil. Ma če je zvečer zaspal brez problema brez dude,.. No upam, da bo. mene je pa strah da bo lulček zmrznu in odpadu jutro pri nas je prava zimska idila. res, komaj čakam da bo vikend, da bomo mal izkoristili sneg za zimske radosti na kahlo ga mi sploh še ne navajamo. pač Luka še ne razume lulat in kakat in se mi zdi pol brezveze. bomo vidli, kako bo poleti. Luka je za božič dobu leseno železnico od brio in je čist nor nanjo. in mu bom kupla tunelček in en vagonček in bom to postavla na tortico. iz tičine bom pa nardila progo in razne okraske. skratka idejo mam, upam, da bo tud ratala. če bi mu delala vlakca iz tičine bi najprej Luka znoru, k ga ne bi mogu vozt, pol pa še jst pa tko kot sem rekla- men je ta domača tičina toook dobra, da vse kar ostane jst pojem evo, javljanje končano