dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Jest pa mislim, da sem dobila mastitis!! Desna ziza je ful napeta, čist trda, pa noter me kar peče. Vročine mislim da nimam, ampak moje telo je pa upostošeno. Kot da bi dobila gripo!! Čist sem zanič! Sesaj (no, dete naj to počne), črpaj, izstiskavaj pod toplim tušem... če te ne boli ekstra fejst, meni so v zd rekli, da tak da se niti dotaknit ne moreš in sploh, če nimaš vročine, boš s tem vse rešila. Pri meni je bilo v prvih 2 mesecih tako, kot si opisala, skoraj vsak dan, predvsem zjutraj, pa se nikoli ni končalo zares slabo. Samo, da se je požeruhek prebudil, pa je bila stvar rešena. Tanik, vse naj naj, lepo praznuj Zjutraj sem bila pod tušem in sem to delala, pa je blo mal boljš. Ob 4.30 zjutraj sem si že pumpala ven, pa ni šlo, kot da bi imela en zastoj. No, pol je pa še tko, da naš srakec, sploh danes noče kaj velik jest. K ga pristavim, se ful dere . Jest res ne vem kaj ga meče. Čist je neki razdražen, pa slin se tolk, da je slinček v 5 minutah čist moker. Ima tolk sline, da jo kr ven pljuva, pa balončke dela. Mal mi je čuden, da bi bli že zobki, ker je prvi dobil zobke pri 7,5 mesecih. Verjetn se lahko zgodi, da jih bo ta kaj prej. Pa kakat ne more, včeraj nič, pa danes tudi še nič. Moje počutje je pa tako, kot bi me en velik šlepar povozu . Totalno sem brez energije. Še tole pišem zlo počas . Grem spet mal počivat. Neli mene tud včasih bradavice bolijo, in to zato, ker včasih tamal ful grdo vleče, potem me pa boli. Vmes ga mal popravljam, ampak nama ne rata vedno. Pri nas tud sneži! Men je všeč, ker sem doma Pa saj je zima, pa naj bo sneg, potem spomlad naj da pa mir. Moj oče je tud že pokojni, letos bo 13 let. Stara sem bila 18 in se kar pozna, da ga ni bilo ob meni. O mami pa raje ne bi govorila, ker se sploh ne zanima za svoje otroke, tako kot pri tebi Vila Malina oče. Pa mož ima tud samo še mamo, tako da imajo najini otroci le eno babico . Res je nekje tam gor nas čuvajo. Jest večkrat zavijem na pokopališče in mi je prec boljše. . Sicer pa to danes zame ni tema, ker sem že tko čist down!