Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 21:53:00
|
|
|
|
mlavla
|
vsem hvala za komentarje..torta pa je s tako tematiko ratala..ker je moj tast navdušen nad kokoškam..pa še vrtičkar je.. dolenjka..pa še neki glede faksa....teb bo itak ratal..sej maš zdej možička doma...pa še otroke maš uiber pridne..tako..da kaj pa je to zate..mala malca..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 22:15:15
|
|
|
|
blaža
|
mlavla jaz sem pa itak že pohvalla tvojo slikico na FB. Res je luškana. mogoče si eno spečem za moj rd, pa bomo jedli v nedeljo, ker mam lih oj, namesto v soboto. Me matra, da bi nardila torto paketek z mašnico, pa hello kitty me matra. No bom vidla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 22:22:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Mlavlica, šc šc temne misli stran! Itak da ti je dano Sam ata na mamo, pa bo Sej sem pridna če hočem, možicelj itak je ker more bit, samo jaz sem lenoba u iberrr V versko debato se pa raje ne spuščam, že prej ne bi smela siknit Zdej grem pa spat, ker sem neki jokasta ratala Sem dobila en mail od res dobre prijateljice, ki živi v Bruslju in je na res visokem položaju, pridna, ... vse cool, jaz ji pa pišem pa jokam zraven Eh, hormoni bi se mi tut že lahko mal umirili al kako Mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 22:25:26
|
|
|
|
mlavla
|
sej bom probala bit pozitivna... pa hvala za razumevanje...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 22:26:21
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..komaj čakam, da spet vidim kakšno tvojo umetnino..se mi kar učki spočijejo..domišljija pa gre svojo pot
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 22:27:30
|
|
|
|
blaža
|
Ja mlavla, če boš mela še enega , ma kako lepo. vam privoščim. Jaz bi tudi še enega, ma ne bo šlo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 22:27:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..komaj čakam, da spet vidim kakšno tvojo umetnino..se mi kar učki spočijejo..domišljija pa gre svojo pot ja hvala enako bi lahko rekla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.1.2010 22:40:15
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..komaj čakam, da spet vidim kakšno tvojo umetnino..se mi kar učki spočijejo..domišljija pa gre svojo pot ma bi mela ja. .sam bi rada prej še faks poštimala.. pa mal me je spet strah teh mojih slabosti..ma sta bili obe nosečnosti tako ubitačni..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 6:35:07
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Se spravljam v službo. Jaz na PC, moj pa pomivalca pospravlja. Pa naj kdo reče, da ni lepo vzgojen! Mlavla, torta je super! Moj oče pa ima sredi aprila 70. Pa sem malo razmišljala, če bi se dalo naredit torto v obliki Aljaževega stolpa. No, jaz je ne bom delala, ker ne bo ratala niti skala, ampak bi jo naročila ... Blaža? Mlavla? Je ta oblika sploh izvedljiva?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 7:06:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro. Se spravljam v službo. Jaz na PC, moj pa pomivalca pospravlja. Pa naj kdo reče, da ni lepo vzgojen! Mlavla, torta je super! Moj oče pa ima sredi aprila 70. Pa sem malo razmišljala, če bi se dalo naredit torto v obliki Aljaževega stolpa. No, jaz je ne bom delala, ker ne bo ratala niti skala, ampak bi jo naročila ... Blaža? Mlavla? Je ta oblika sploh izvedljiva? Ivedljivo je, to je 3D torta, samo meni po okusu niso lih tolko. je bolj fil kot drugo. Lahko se pa nardi okrogla al pa kvadratna in pol ta hrib gor 3D.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 8:37:06
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mlavla super tortica. Ideja je mega. Ella, jaz bom kar celo pakungo tičine naročila, ker jo bom porabla v enem letu. Doma se mi je pa ne da delat. Tako kot je rekla blaža, je ogronmo dela zraven... Sej če jo rabiš malo ni problem... Drugače pa ne boste verjele, ampak PRI NAS SE KAŽE SONCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. In ja kričim.. ker skoraj ne vem kako le to zgleda. Grem delat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 8:41:24
|
|
|
|
ella79
|
jutro blacky jaz imam 1/3 dovolj, tako da če si za in imaš še eno kandidatko, lahko kar naročimo, ker mi že kmalu praznujemo buči, blaža, naša mami je imela 1x torto z aljaževim stolpom, pa je bla torta pač narejena kot hrib, pa mislim da z eno kremo belo-sive barve premazana, gor pa sam iz marcipana narejen stolp. Čist simpl in luštno. Smo jo pa naročili. Aja, pa krema je bla tako grdo namazana, da je zgledalo kot skale
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 10:39:08
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro blacky jaz imam 1/3 dovolj, tako da če si za in imaš še eno kandidatko, lahko kar naročimo, ker mi že kmalu praznujemo buči, blaža, naša mami je imela 1x torto z aljaževim stolpom, pa je bla torta pač narejena kot hrib, pa mislim da z eno kremo belo-sive barve premazana, gor pa sam iz marcipana narejen stolp. Čist simpl in luštno. Smo jo pa naročili. Aja, pa krema je bla tako grdo namazana, da je zgledalo kot skale JAZ BI TUD TIČINO MASO!!! se lahko prislinim zraven???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 11:14:14
|
|
|
|
Blacky*
|
dan evo sem od pulmologa... ufff... astma sicer ni v full neki aktivni fazi, je pa treba paziti, da se ne "zbudi"... moram pa neko kuro narediti, da si nos odprtem, dihalne poti zrihtam... no grem delat... val je z atijem doma, jaz pa v službici
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 11:14:54
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro blacky jaz imam 1/3 dovolj, tako da če si za in imaš še eno kandidatko, lahko kar naročimo, ker mi že kmalu praznujemo buči, blaža, naša mami je imela 1x torto z aljaževim stolpom, pa je bla torta pač narejena kot hrib, pa mislim da z eno kremo belo-sive barve premazana, gor pa sam iz marcipana narejen stolp. Čist simpl in luštno. Smo jo pa naročili. Aja, pa krema je bla tako grdo namazana, da je zgledalo kot skale JAZ BI TUD TIČINO MASO!!! se lahko prislinim zraven??? jaz še nisem nič moji "kandidatki" rekla, tako da si jo lahko me 3 razdelimo... kaj pravita, ella in misar?
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 7.1.2010 11:23:37 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 11:20:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro blacky jaz imam 1/3 dovolj, tako da če si za in imaš še eno kandidatko, lahko kar naročimo, ker mi že kmalu praznujemo buči, blaža, naša mami je imela 1x torto z aljaževim stolpom, pa je bla torta pač narejena kot hrib, pa mislim da z eno kremo belo-sive barve premazana, gor pa sam iz marcipana narejen stolp. Čist simpl in luštno. Smo jo pa naročili. Aja, pa krema je bla tako grdo namazana, da je zgledalo kot skale JAZ BI TUD TIČINO MASO!!! se lahko prislinim zraven??? jaz še nisem nič moji "kandidatki" rekla, tako da si jo lahko me 3 razdelimo... kaj pravita, ella in misa? men je prav. Misa si ti kej v LJ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 11:24:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro blacky jaz imam 1/3 dovolj, tako da če si za in imaš še eno kandidatko, lahko kar naročimo, ker mi že kmalu praznujemo buči, blaža, naša mami je imela 1x torto z aljaževim stolpom, pa je bla torta pač narejena kot hrib, pa mislim da z eno kremo belo-sive barve premazana, gor pa sam iz marcipana narejen stolp. Čist simpl in luštno. Smo jo pa naročili. Aja, pa krema je bla tako grdo namazana, da je zgledalo kot skale JAZ BI TUD TIČINO MASO!!! se lahko prislinim zraven??? jaz še nisem nič moji "kandidatki" rekla, tako da si jo lahko me 3 razdelimo... kaj pravita, ella in misa? men je prav. Misa si ti kej v LJ? ufff misar oprosti.... sem tvoj r zgubila pri tipkanju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 11:44:54
|
|
|
|
pina-1
|
jaz sem tudi tičino glih kar naročila pri ramsu. V torek jo že dostavijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 12:49:37
|
|
|
|
pina-1
|
evo ker shrani.si dela, da vam pokažem mojo zadnjo lasnko torto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 13:07:15
|
|
|
|
misar
|
BLACKY ....misa ima samo r kot dodatek-začetek priimka, tako, da nisi dost falila Saj mi lahko tičino pošljete po pošti, plačam poštnino, saj toliko pa ne bi mogla prit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 13:53:31
|
|
|
|
misar
|
Torej ella in blacky sem resni interesent za tičino 2kg komot vzamem, in poštnina itak ne pride več kot 2-3 Eure za navadno pošiljko. Bi vama poslala ZS pa ne morem, ker nista moji prijateljici aja ella midve pa res hitro rabiva, ker mamo roj.dan že 4.2. a ne???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 13:54:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar BLACKY ....misa ima samo r kot dodatek-začetek priimka, tako, da nisi dost falila Saj mi lahko tičino pošljete po pošti, plačam poštnino, saj toliko pa ne bi mogla prit. sem šla pogledat na cenik, pa je od 2-5 kg 9€. Čist preveč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 13:54:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar Torej ella in blacky sem resni interesent za tičino 2kg komot vzamem, in poštnina itak ne pride več kot 2-3 Eure za navadno pošiljko. Bi vama poslala ZS pa ne morem, ker nista moji prijateljici aja ella midve pa res hitro rabiva, ker mamo roj.dan že 4.2. a ne??? no, si že moja prijateljica mi tudi rabimo hitro... praznujemo 2.2.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 13:56:14
|
|
|
|
blaža
|
Vidim, da shrani si spet dela. Bomo lahko kake slikice limali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 7.1.2010 13:56:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: misar BLACKY ....misa ima samo r kot dodatek-začetek priimka, tako, da nisi dost falila Saj mi lahko tičino pošljete po pošti, plačam poštnino, saj toliko pa ne bi mogla prit. sem šla pogledat na cenik, pa je od 2-5 kg 9€. Čist preveč kaj si nora... kakšna cena... a imaš kakšno možnost v LJ prevzeti? Škoda da se naši selijo v LJ... bi ti drugače do Šempetra dostavila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?