|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
6.1.2010 21:53:00   
mlavla
vsem hvala za komentarje..torta pa je s tako tematiko ratala..ker je moj tast navdušen nad kokoškam..pa še vrtičkar je..user posted image

dolenjka..pa še neki glede faksa....teb bo itak ratal..sej maš zdej možička doma...pa še otroke maš uiber pridne..tako..da kaj pa je to zate..mala malca..user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
6.1.2010 22:15:15   
blaža
mlavla jaz sem pa itak že pohvalla tvojo slikico na FB. Res je luškana. user posted image

mogoče si eno spečem za moj rd, pa bomo jedli v nedeljo, ker mam lih oj, namesto v soboto.user posted image

Me matra, da bi nardila torto paketek z mašnico, pa hello kitty me matra. No bom vidla.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
6.1.2010 22:22:11   
dolenjka
Mlavlica, šc šc temne misli stran! Itak da ti je dano user posted image Sam ata na mamo, pa bo user posted image
Sej sem pridna če hočem, možicelj itak je ker more bit, samo jaz sem lenoba u iberrr user posted image

V versko debato se pa raje ne spuščam, že prej ne bi smela siknit user posted image

Zdej grem pa spat, ker sem neki jokasta ratala user posted image Sem dobila en mail od res dobre prijateljice, ki živi v Bruslju in je na res visokem položaju, pridna, ... vse cool, jaz ji pa pišem pa jokam zraven user posted image Eh, hormoni bi se mi tut že lahko mal umirili al kako user posted image

Mirno nočko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
6.1.2010 22:25:26   
mlavla
sej bom probala bit pozitivna...

pa hvala za razumevanje...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
6.1.2010 22:26:21   
mlavla
blaža..komaj čakam, da spet vidim kakšno tvojo umetnino..se mi kar učki spočijejo..domišljija pa gre svojo potuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
6.1.2010 22:27:30   
blaža
Ja mlavla, če boš mela še enega user posted image , ma kako lepo. vam privoščim. Jaz bi tudi še enega, ma ne bo šlo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
6.1.2010 22:27:55   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

blaža..komaj čakam, da spet vidim kakšno tvojo umetnino..se mi kar učki spočijejo..domišljija pa gre svojo potuser posted image user posted image user posted image

ja hvala enako bi lahko rekla.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
6.1.2010 22:40:15   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ma bi mela ja.user posted image .sam bi rada prej še faks poštimala..

pa mal me je spet strah teh mojih slabosti..ma sta bili obe nosečnosti tako ubitačni..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
7.1.2010 6:35:07   
buči
Jutro. Se spravljam v službo. Jaz na PC, moj pa pomivalca pospravlja. Pa naj kdo reče, da ni lepo vzgojen! user posted image

Mlavla, torta je super! user posted image user posted image user posted image

Moj oče pa ima sredi aprila 70. Pa sem malo razmišljala, če bi se dalo naredit torto v obliki Aljaževega stolpa. No, jaz je ne bom delala, ker ne bo ratala niti skala, ampak bi jo naročila ... Blaža? Mlavla? Je ta oblika sploh izvedljiva?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
7.1.2010 7:06:04   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro. Se spravljam v službo. Jaz na PC, moj pa pomivalca pospravlja. Pa naj kdo reče, da ni lepo vzgojen! user posted image

Mlavla, torta je super! user posted image user posted image user posted image

Moj oče pa ima sredi aprila 70. Pa sem malo razmišljala, če bi se dalo naredit torto v obliki Aljaževega stolpa. No, jaz je ne bom delala, ker ne bo ratala niti skala, ampak bi jo naročila ... Blaža? Mlavla? Je ta oblika sploh izvedljiva?

Ivedljivo je, to je 3D torta, samo meni po okusu niso lih tolko. je bolj fil kot drugo. Lahko se pa nardi okrogla al pa kvadratna in pol ta hrib gor 3D.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
7.1.2010 8:37:06   
pina-1
Jutro.
Mlavla super tortica. Ideja je mega.

Ella, jaz bom kar celo pakungo tičine naročila, ker jo bom porabla v enem letu. Doma se mi je pa ne da delat. Tako kot je rekla blaža, je ogronmo dela zraven...
Sej če jo rabiš malo ni problem...

Drugače pa ne boste verjele, ampak PRI NAS SE KAŽE SONCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
In ja kričim.. ker skoraj ne vem kako le to zgleda.

Grem delat...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
7.1.2010 8:41:24   
ella79
jutro

blacky jaz imam 1/3 dovolj, tako da če si za in imaš še eno kandidatko, lahko kar naročimo, ker mi že kmalu praznujemo user posted image

buči, blaža, naša mami je imela 1x torto z aljaževim stolpom, pa je bla torta pač narejena kot hrib, pa mislim da z eno kremo belo-sive barve premazana, gor pa sam iz marcipana narejen stolp. Čist simpl in luštno. Smo jo pa naročili. Aja, pa krema je bla tako grdo namazana, da je zgledalo kot skale

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
7.1.2010 10:39:08   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro

blacky jaz imam 1/3 dovolj, tako da če si za in imaš še eno kandidatko, lahko kar naročimo, ker mi že kmalu praznujemo user posted image

buči, blaža, naša mami je imela 1x torto z aljaževim stolpom, pa je bla torta pač narejena kot hrib, pa mislim da z eno kremo belo-sive barve premazana, gor pa sam iz marcipana narejen stolp. Čist simpl in luštno. Smo jo pa naročili. Aja, pa krema je bla tako grdo namazana, da je zgledalo kot skale

JAZ BI TUD TIČINO MASO!!! se lahko prislinim zraven???

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
7.1.2010 11:14:14   
Blacky*
dan

evo sem od pulmologa... ufff... astma sicer ni v full neki aktivni fazi, je pa treba paziti, da se ne "zbudi"... moram pa neko kuro narediti, da si nos odprtem, dihalne poti zrihtam...

no grem delat... val je z atijem doma, jaz pa v službici user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
7.1.2010 11:14:54   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jutro

jaz še nisem nič moji "kandidatki" rekla, tako da si jo lahko me 3 razdelimo... kaj pravita, ella in misar?

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 7.1.2010 11:23:37 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
7.1.2010 11:20:19   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jutro

jaz še nisem nič moji "kandidatki" rekla, tako da si jo lahko me 3 razdelimo... kaj pravita, ella in misa?

men je prav. Misa si ti kej v LJ?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
7.1.2010 11:24:15   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jutro

jaz še nisem nič moji "kandidatki" rekla, tako da si jo lahko me 3 razdelimo... kaj pravita, ella in misa?

men je prav. Misa si ti kej v LJ?

ufff misar oprosti.... sem tvoj r zgubila pri tipkanju user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
7.1.2010 11:44:54   
pina-1
jaz sem tudi tičino glih kar naročila pri ramsu. V torek jo že dostavijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
7.1.2010 12:49:37   
pina-1
user posted image

user posted image

user posted image

evo ker shrani.si dela, da vam pokažem mojo zadnjo lasnko torto user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
7.1.2010 13:07:15   
misar
BLACKY ....misa ima samo r kot dodatek-začetek priimka, tako, da nisi dost falila user posted image user posted image

Saj mi lahko tičino pošljete po pošti, plačam poštnino, saj toliko pa ne bi mogla prit.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.1.2010 13:53:31   
misar
Torej ella in blacky sem resni interesent za tičino 2kg komot vzamem, in poštnina itak ne pride več kot 2-3 Eure za navadno pošiljko. Bi vama poslala ZS pa ne morem, ker nista moji prijateljici user posted image user posted image user posted image
aja ella midve pa res hitro rabiva, ker mamo roj.dan že 4.2. a ne???user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.1.2010 13:54:24   
ella79

BLACKY ....misa ima samo r kot dodatek-začetek priimka, tako, da nisi dost falila user posted image user posted image

Saj mi lahko tičino pošljete po pošti, plačam poštnino, saj toliko pa ne bi mogla prit.

sem šla pogledat na cenik, pa je od 2-5 kg 9€. Čist preveč user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
7.1.2010 13:54:48   
Blacky*

Torej ella in blacky sem resni interesent za tičino 2kg komot vzamem, in poštnina itak ne pride več kot 2-3 Eure za navadno pošiljko. Bi vama poslala ZS pa ne morem, ker nista moji prijateljici user posted image user posted image user posted image
aja ella midve pa res hitro rabiva, ker mamo roj.dan že 4.2. a ne???user posted image

no, si že moja prijateljica user posted image

mi tudi rabimo hitro... praznujemo 2.2. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
7.1.2010 13:56:14   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da shrani si spet dela. Bomo lahko kake slikice limali.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
7.1.2010 13:56:53   
Blacky*

sem šla pogledat na cenik, pa je od 2-5 kg 9€. Čist preveč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si nora... kakšna cena... a imaš kakšno možnost v LJ prevzeti? Škoda da se naši selijo v LJ... bi ti drugače do Šempetra dostavila

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?