malaMravljica
|
tok vas malo berem, anm uspela vsega pokomentirat. sam prvo kar morem napisat. Pinky girl, koooook lep je tvoj mali. Res no, pa tko mali izgleda, cist dojenckast obrazek, iiiiii. Moj ima pa obrazek cist k en fantek ze, sploh se mi ne zdi vec dojencek, jaz bi pa tako se imela dojencka. Pa problemi s tasco in tastom. Joj joj joj kaj eni delajo, ma saj ni za verjet. Krst, jaz sem rekla, da najin gre h krstu spomladi, sedaj sredi zime ga nam nosila v tisto mrzlo cerkev zmrzvat, da se kaj stakne. Ja, pa se zmenit se morava kje h krstu, v SLo ali tukaj, jaz bi rajsi dol, ker tukaj se mi je enkrat zupnik zameru, je prisel k tasci in tastu, jaz pa ravno mimo, sem prsla iz vrta in mi zato ni dal roke. Zupnik pa tak, kaj en zna cenit dela al kaj. Cepljenje, jaz sem mal potegnila in bo cepljen sele konec januarja, vsaj mal vecji bo. Ne bom pa cist nic kaj dodatnega dala cepit, ce bi dobila homeopatskega pediatra ga itak sploh ne bi dala cepit, sedaj pa pac bom. Temenca, jaz sem mu jih odpravila s peno od Mustele. Po dveh pranjih je izgledalo bolj zalostno, tako suha koza na lasiscu, s tretjim pranjem pa vse stran in spet fajn lasisce. ne vem pa, kaj naj sedaj do konca porabim tisto peno al ne. Pa to z racunom mi sploh ni prislo na pamet, da rabi dva. Mi smo tudi ze uvedlo kovancke, sam se prasicka kupimo, sedaj zbiramo v vazici, jaz pa razmisljam,d amu bom na racun dajala ves denar kar ga dobi podarjenega in jaz 30 eur na mesec. Lenika, sedaj sem pa prebrala, da ji bos ti otroski dodatek na racun dajala, imam pa kar slabo vest za mojega. Sem tudi jaz ze mal razmisljala v tej smeri, sam pol opustila idejo.
|