katy83
|
pozdravljene punce moje. No, jaz sem danes zjutraj imela pregled, poslušali smo srček, pogledali maternični vrat, vse ok, uz mi ni delala. Pa 3x mi je morala pritisk merit. Je na koncu rekla, kaj vi nimate pritiska. Valda, da ne, če pa sem navajena spat vsaj do 9-ih, danes pa sem že ob 9-ih tam skakala. No, ko je končno uspelo sem imela pritisk 95/ 60. Čez dva tedna moram prit po injekcijo, ker sem Rh -. aha, za seznamček: zdaj imam +6kg motorji- tudi moj dragi ima motor - choper stil in je kar fajn se tako malo okoli peljat. No, letos se bo bolj sam vozil. Bi pa si rad močnejšega kupil, pa mu ne dovolim, ker je meni to kar groza, ko potem motoristi nasrkajo. Je moj očim motorist, pa ko greta kam z mamo, sem kar živčna od strahu. Oriflame - to kozmetiko prodajam tudi jaz, sicer nisem nekak full aktivna, ampak če bo katera želela kaj imet, ji zrihtam. Jaz bom kozmetiko verjetno kupovala kar v dm-u. Wannabemommy - ti že hodiš v materinsko? v Mb, predvidevam. kam pa hodiš? v Zdravstveni dom ali v bolnico? Če hodiš v ZD, mi lahko napišeš prosim kako imate dneve razporejene in ure? Ker mi2 greva februarja, pa bo takrat verjetno podobno. Ker moj mora to naprej vedet, da javi v službi. moja diploma- joj, sem tak jezna. danes sem se končno spravila na faks, da bi začela, pa mi moja mentorca reče, da me lahko komaj junija sprejme,ker ima vse polno. No, pa sem spet na začetku. Aha, še to, vse tiste, ki boste rodile v Mb ali na Ptuju, na naslednjem linku imate prijavnico za nek paket Varna prihodnost. V tem paketu so baje neke reklamne stvari od Aventa, pa vzorčki neke kozmetike, pa nalepka za avto. tak mi je bilo rečeno. Glede na to, da je zastonj, bom jaz poslala, pa da vidimo. http://www.varnaprihodnost.org/contact/index.html tropical - mhm, špinača. kakšne lušte si mi naredila. chi_pita - vso srečo pri izbiri keramike. Pa moj nasvet: raje malo dražjo kupita, ker se cena pri keramiki kar pozna. No, vsaj meni se je poznalo, ko sem malo šparala, potem pa je vse nekaj pokalo,..., lep pozdrav, katy
|